Totul despre îndepărtarea părului cu laser

Totul despre îndepărtarea părului cu laser

O vegetație suplimentară pe corp este subiectul complexelor multor oameni, indiferent de sex. Astăzi, majoritatea bărbaților și femeilor caută o piele curată netedă. Îndepărtarea părului cu un laser este o tehnică modernă prin care puteți salva netezimea stratului superior al epiteliului pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Îndepărtarea părului cu laser – Procedura solicitată pentru îndepărtarea vegetației. Popularitatea este explicată prin lipsa de durere a procesului și siguranța utilizării laserului. Dacă pacientul respectă sfaturile necesare pentru îngrijirea pielii, atunci nu vor apărea consecințe negative sau efecte secundare. Laserul va ajuta la ca pielea să fie netedă pentru o lungă perioadă de timp. Merită să înțelegeți cum funcționează.

Principiul depilaterii cu laser este destul de simplu. Aceasta implică distrugerea și distrugerea completă a voleiului. Laserul trece de-a lungul cilindrului părului, încălzirea instantaneu a celulelor de melanină, care se datorează că apare foliculii de oboseală. Pielea nu este deteriorată, iar persoana nu face rău.

Este demn de remarcat faptul că procedura vizează îndepărtarea părului, a cărei lungime este de 3-5 mm. Acest lucru se explică prin faptul că o astfel de lungime înseamnă faza activă a creșterii firelor de păr, deci este mai expusă iradierii. Dacă acționați ca un laser pe bulbii care se află în repaus, cu timpul, părul va începe să crească din nou. Apoi scapa de ei nu va funcționa.

Pentru a realiza o îndepărtare completă a părului pe corp, veți avea nevoie de mai multe proceduri cu un decalaj între ele în câteva săptămâni. Pluses de îndepărtarea părului laser:

 • Un rezultat lung+
 • Abilitatea de a elimina părul ingrown și punctele negre+
 • Întinerirea pielii și restaurarea stratului superior de epiteliu+
 • Abilitatea de a utiliza un laser pentru procesarea unei zone intime+
 • Durere și securitate.

Minus Îndepărtarea părului cu laser este că, într-o singură sesiune, eliminarea vegetației nu va funcționa pentru totdeauna. Trebuie să viziteze mai multe proceduri pentru a obține rezultatul dorit. De asemenea, dezavantajele includ durata procedurii în sine. Uneori, o sesiune poate dura până la o oră și jumătate.

În cele din urmă, un minus semnificativ de epilare a acestui tip este un preț ridicat.

Indicații și contraindicații

Îndepărtarea părului cu laser este prezentată la:

 • înclinația de a răsturna părul+
 • Inflamația pielii+
 • Hyperitrichoz+
 • Creșterea sensibilității pielii la bărbieriile și picioarele de ras+
 • Umbra de piele ușoară și părul întunecat.

Înscrieți-vă mai bine pentru procedurile de la 18 ani. La o vârstă mai devreme, vizitați sesiunea de îndepărtare a părului cu laser, dar numai cu consimțământul scris al unuia dintre părinți. Există contraindicații de la o astfel de îndepărtare a părului.

 1. Sarcina. Instrucțiunea dispozitivului nu interzice procedura la momentul sculării fătului, dar majoritatea cosmetologilor sunt recomandați să abandoneze o astfel de tehnică pentru o vreme.
 2. Lactație. Nu există o interdicție specială, dar modificările hormonale pot duce la efecte neașteptate din acțiunea laserului. Au existat cazuri în care laserul nu a ajutat la scăparea vegetației nedorite pe corp.
 3. Bronz. În acest caz, dispozitivul va fi mai greu de influențat foliculii, ceea ce va crește riscul de consecințe neplăcute.
 4. Moli. În caz de lovire a muntelui laserului, ea poate începe să crească. Mai bine înainte de procedura să se consulte cu un medic.
 5. Bolile virale sau infecțiile. Este posibil să continuați cu îndepărtarea părului cu laser numai după recuperarea completă a pacientului.
 6. Educație benignă. Nu se recomandă eliminarea părului cu un laser la diagnosticarea acestor patologii.
 7. Presiune ridicata. Procedura în acest caz este pericolul și răul.

  De asemenea, medicii și cosmetologii nu sfătuiesc să vizitați îndepărtarea părului laser, dacă există abraziuni, tăieturi. Înainte de a efectua procedura, este mai bine să se consulte cu un cosmetician care va spune dacă este posibil să se elimine părul cu un laser și ce metodă merită alegerea, dacă nu există o astfel de posibilitate.

  Citește mai mult  Totul despre tehnologia de îndepărtare a părului Laser Moveo

  Arsurile, pigmentarea sau reacțiile dermei alergice pe laser pot acționa ca efecte secundare. În multe privințe, formarea unor astfel de reacții negative ale organismului este cauzată de starea pielii, puterea dispozitivului și calificările unui specialist care îndeplinește procedura.

  Descrierea speciilor

  Dispozitivele laser utilizează diferite tipuri de valuri – lung și scurt. În funcție de tipul de val, este determinată puterea dispozitivului. Dispozitivele de alimentare mici aduc mai puțin disconfort și sunt potrivite pentru anumite tipuri de piele.

  Merită luarea în considerare a tipurilor de lasere.

  Alexandrite

  Cel mai eficient aparat pentru epilarea dinamică. Laser este utilizat în saloanele de înfrumusețare și în clinicile private de cosmetologie. Dispozitivul oferă un rezultat ridicat și garantat. Înainte de a utiliza instrumentul, va fi necesar să se efectueze răcirea pielii din exterior. Avantaje:

  • Abilitatea de a elimina firele de păr luminoase+
  • Nu există senzații dureroase+
  • Riscul scăzut al pielii.

  Rezultatele pot fi realizate literalmente pentru câteva sesiuni.

  Rubin

  Principiul de funcționare – utilizarea undelor scurte pentru distrugerea foliculilor. Aparatul este destul de vechi și nu atât de popular, de multe ori găsit în clinicile de cosmetică. Un astfel de laser are mai multe minusuri decat plusuri. În ciuda costului redus al procedurii, frunzele cu laser după o iritație și nu este potrivit pentru îndepărtarea fire de păr de lumină sau roșie.

  Diode

  Aparatul este construit în funcția de răcire dispozitivului, prin intermediul căruia este posibilă reducerea durerii în timpul procedurii. Avantajele laser:

  • distrugerea completă a foliculilor+
  • Abilitatea de a părului de eliminare pe corpul unui om+
  • Nu există senzații dureroase.

  Din păcate, cu ajutorul acestui laser, distruge firele de păr de lumină sau roșu nu va funcționa.

  Neodim

  Caracteristică a aparatului – utilizarea undelor lungi în timpul funcționării. Epilarea un astfel de dispozitiv va ajuta să afecteze bulbul unui fir de păr și o navă care alimentează. Rezultatul devine distrugerea completă a foliculilor. PROS:

  • Abilitatea de a utiliza pentru îndepărtarea părului luminos și roșu+
  • Penetrarea profundă a valurilor+
  • Rezultatul garantat.

  Dezavantaj Laserul neodim este senzațiile dureroase pe care pacientul îl întâmpină în timpul unei sesiuni. Practic, un astfel de dispozitiv este utilizat pentru a elimina grila vasculară sau cicatricile.

  Cum se pregătește pentru proces?

  Înainte de a vizita procedura, costurile de pregătire. Are nevoie de cu atenție. În primul rând, merită studiat tipurile de lasere și caracteristici ale fiecărui dispozitiv. De asemenea Se recomandă să aflați mai multe despre modul în care se desfășoară o sesiune și ce proceduri au contraindicații, efecte secundare.

  Timp de 2-4 luni este necesar să nu mai îndepărtați părul cu ceară, rasori, shuging paste. De asemenea, urmați:

  • refuză bronz și solar+
  • Timp de o lună, procedați la procesarea pielii care protejează de radiația UV cu cremă+
  • Pentru câteva săptămâni, opriți utilizarea loțiuni care conțin alcool.

  Cu o zi înainte de sesiune, merită abandonarea utilizării cremelor, a deodoranților și a oricărei produse cosmetice decorative, pentru a nu dăuneca pielii.

   Mulți mi se aude ce lungime ar trebui să fie părul înainte de epilare. Lungimea părului care trebuie îndepărtată nu trebuie să fie mai mică de 1 mm.

   Imediat este de remarcat faptul că îndepărtarea părului cu laser nu poate da rezultatul așteptat. Acest lucru este determinat de fundalul hormonal, care activează sau reduce creșterea părului și este, de asemenea, responsabil pentru restaurarea becurilor. Dacă un bărbat sau o femeie are tulburări hormonale, atunci firele de păr vor apărea chiar și după impactul asupra lor cu un laser. În acest caz, ar trebui să vă consultați cu un cosmetician care va determina o metodă adecvată pentru îndepărtarea vegetației.

   Citește mai mult  Fotoepilarea a buzei superioare

   Etape de exploatație

   Procedura de îndepărtare a părului este efectuată în mai multe etape:

   • Pregătitor – durează 2-4 luni, în timpul căruia pacientul îi pasă de piele și de părul părului+
   • Basic – presupune o sesiune de terapie cu laser+
   • După o sesiune – durata ultimei etape depinde de tipul de derm.

   Înainte de depilare, este în valoare de consultat cu un cosmetician și să facă un test de sensibilitate cu laser. În cazul în care pacientului pragul de durere este scăzut, medicul va recomanda o crema de anestezie.

   În timpul sesiunii în fața pacientului și medicului, ochelari speciali de siguranță ar trebui să fie. Această necesitate se explică prin impactul negativ al laserului de pigment, care este în iris.

   epilarea cu laser este realizată pe uscat și piele de pre-cojit. Setările aparatului sunt selectate în funcție de caracteristicile individuale ale pacientului – tipul de piele, de fond hormonal, grosimea și lungimea firelor de păr. Frecvența sesiunilor este determinată de medic. După epilare, timp de două săptămâni, firele de păr vor cădea treptat – este corectă și normală.

   Caracteristicile de epilare a diferitelor părți ale corpului

   Laserul acționează în moduri diferite de diferite părți ale corpului. Acest lucru se explică prin eterogenitatea acoperirii vegetației. În unele secțiuni, becurile de păr pot fi amplasate profund, iar pe altele, dimpotrivă, mai aproape de epiteliu. De asemenea, poate fi cauzată de podeaua unui pacient. De exemplu, eliminarea vegetației pe gât la femei este mai ușoară decât la bărbați.

   Podmychi

   Se caracterizează o zonă dependentă de hormoni, pentru care sunt caracterizate fire de păr gros și bine pigmentate. Îndepărtarea părului cu laser va da un efect pozitiv și persistent atât al bărbaților, cât și al femeilor.

   După ce procedura este recomandată pentru un timp pentru a refuza solarul și lumina soarelui. Uneori, după laser, o reacție alergică poate fi observată sub forma unei mici iritații sau peeling. Este bine și în curând va trece.

   În timp ce reacția alergică nu a dormit, nu se recomandă să facă plajă și să înoate.

   Părți intime

   Prelucrarea acestor zone dă efectul în cazuri de 100%. Parul zonei intime sunt predominant întunecate și dure, din cauza căreia va fi necesară o vizită la mai multe sesiuni. Există o mică diferență în firele de păr între fese. Ele sunt mai ușoare și mai subțiri, ceea ce vă permite să le îndepărtați rapid, asigurând netezimea pielii.

   Mâini și picioare

   Caracteristica epilării acestor zone începe cu etapa pregătitoare. Înainte de sesiune, va trebui să radeți firele de păr din mâini și picioare și să așteptați ca cele noi să crească cu 3-4 mm. După aceasta, puteți trece la procedura principală.

   Plus prelucrarea laser și picioarele – în painlessness. Raza afecteaza tija firelor de par, care vă permite să faceți fără utilizarea de anestezice.

   Deasupra buzei

   Părul de pe față este îndepărtat rapid de laser, deoarece bulbii sunt superficiali. Durata procesării site-ului peste buză este mică, cosmetologul va face față literalmente timp de 10-20 de minute.

   Stomac

   În spatele procedurii adesea apelează ca bărbați, astfel încât femeile. Practic înseamnă părul părului, care din ombilic coboară în jos. Durata procedurii nu este mai mare de 30 de minute. Să scapi pe deplin de păr pe stomac puteți 3-4 sesiuni.

   Înapoi

   A supraviețuit procedurii în rândul bărbaților care au o creștere activă a părului pigmentat pe spate. Epilarea laser a spatelui inferior vă permite să scăpați de orice fel de vegetație, indiferent de locul în care este localizat și ce grosime a firelor sunt procesate.

   Citește mai mult  Totul despre epilare

   Pentru a îndepărta complet părul din spate, va fi necesară pentru 4-5 vizite la cosmetologie. În cele mai lansate situații, poate fi necesară pentru 12 vizite. Gelul este aplicat zonei prelucrate.

   Îngrijirea ulterioară

   După procedură, merită o grijă deosebită pentru piele. Nu trebuie să fie expus la raze ultraviolete. Se recomandă refuzarea de a rade picioarele, zonele de bikini și, de asemenea, procesează în mod regulat pielea cu cremă hidratantă. Cosmeologii sunt, de asemenea, recomandați să asculte următorul sfat.

   • După procedură, prima dată nu utilizează produse cosmetice, care conține alcool. Mai ales dacă intenționați să reinstalați un cosmetician.
   • Timp de trei săptămâni de la ultima procedură, refuză să viziteze locuri umede (baie, saune) pentru a preveni inflamația pielii.
   • Nu se spală pentru o zi. De asemenea, timp de două zile merită abandonarea spălării.
   • Nu expuneți pielea la bronz după epilare sau depilare. Dacă procedura a fost efectuată în timpul verii, pielea este recomandată pentru a lubrifia suplimentar cu creme sau alte compoziții care protejează de razele UV.

   Uneori după procedură, dacă pielea este sensibilă, există arsuri.

   Nu poți să scapi de tine, dacă o crustă formată pe dermă. Este mai bine să căutați ajutor unui cosmetician care va ajuta la prevenirea formării cicatricilor și a cicatricilor.

   Adevărat și mituri

   Îndepărtarea părului cu laser este utilizat pentru mai mult de 20 de ani. În acest timp au apărut diferite mituri despre procedură. Merită înțeles care dintre ele sunt adevărate și ce fel de ficțiune.

   1. Îndepărtarea părului cu laser duce la dezvoltarea oncologiei. Acesta este un mit, deoarece nu există raze UV ​​în laser, capabile să provoace dezvoltarea celulelor canceroase. radiații laser în condiții de siguranță, deoarece acesta penetrează pielea până la o adâncime de 5 mm.
   2. Îndepărtarea părului laser nu va elimina complet firele de păr. Da, oamenii de știință nu au reușit încă să dezvolte o metodă care să permită să scape de vegetația nedorită pentru o sesiune. Trecerea întregului curs va da rezultatul dorit.
   3. În timpul procedurii, pacientul simte durere. Depinde de tipul de laser utilizat. Dacă dispozitivul are o putere mică, atunci procedura va fi absolut fără durere. În cazul utilizării unui laser mai puternic, pot fi necesare unguente anestezice.
   4. Înainte de a merge la salonul de înfrumusețare, trebuie să crească părul. În parte, acest lucru este valabil, dacă este necesar, epilarea laserului poate fi cheltuită de 1-2 zile după bărbierit. Un fapt interesant este că creșterea părului este necesară în principal pentru epilarea mâinilor și a picioarelor. Cu cât este mai mult părul, cu atât este mai bine efectul procedurii.
   5. După laser, părul este imediat și formarea de cicatrici. Nu există daune și complicații laser provoacă, deoarece afectează numai foliculul. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la apariția cicatricilor după procedură.

   În ciuda eficacității îndepărtării părului cu laser, mulți încă convinși că îndepărtarea părului este de preferat. Cu toate acestea, nu este. Când se scufundă, firele de păr sunt rupte împreună cu stratul protector al dermei, motiv pentru care apar diferite complicații.

   Examinați recenzii

   Online, o mulțime de comentarii de la cei care au încercat să elimine parul cu un laser. Unii răspund despre procedura negativ, dar de cele mai multe comentarii sunt pozitive. Pacienții recomanda îndepărtarea părului cu laser prin marcarea painlessness procedurii și rezultatul garantat după vizita perechi de sesiune.

   Îndepărtarea părului cu laser – Survive metoda de eliminare a vegetației nedorite.

   Plus laserul în faptul că acesta este capabil de a elimina firele de par, chiar și în cele mai multe locuri greu accesibile în cazul în care este imposibil să se facă cu ajutorul unui aparat de ras, fâșiile de ceară sau shugaring.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: