Totul despre îndepărtarea părului cu subraț

Totul despre îndepărtarea părului cu subraț

Cei mai mulți oameni încearcă să elimine parul de pe wpadin axilar. Acest lucru este legat nu numai cu faptul că aceasta nu arata. Păr în acest domeniu consolida transpirație, țineți mirosul neplăcut. Pentru a realiza netezime, puteți utiliza metode de epilare sau depilare. Opțiunea corespunzătoare este selectată în mod individual.

Tipuri de epilare

Îndepărtați părul cu axile în mai multe moduri. Este demn de remarcat faptul că epilarea presupune îndepărtarea tijei împreună cu becul. Procedurile pot provoca senzații dureroase, cu toate acestea, parul ca urmare cresc mult mai lent. Există astfel de tipuri de epilare.

 • Electroepilarea. Dispozitivul poate captura firele de păr și le poate scoate cu un bec. Pielea rămâne netedă la aproximativ 3 săptămâni după procedură. Dacă utilizați dispozitivul în mod regulat, atunci firele de păr slăbesc cu timpul, devin fragile și rare. Acest lucru se întâmplă ca urmare a vătămării constante a rădăcinilor. Depresia multiplă este destul de dureroasă. Puteți utiliza creme care reduc disconfortul la procedură și loțiuni care promovează calmul pielii după el. Este demn de remarcat faptul că durerea este singurul dezavantaj al procedurii. Există o eficiență ridicată și viteză a sesiunii între laturile pozitive.
 • Ceruire. Puteți scăpa de vegetația nedorită cu o ceară fierbinte sau caldă. Nu puteți utiliza benzi cu o compoziție rece pentru această zonă. Ei nu se vor potrivi strâns la piele, ceea ce înseamnă că nu vor putea captura toate firele de păr. Procedura în sine este destul de simplă. Pentru început, ceara se încălzește în ceară la temperatura de funcționare. Compoziția spatulei este distribuită pe piele. O bandă de material de fixare pentru fixare este suprapusă pe partea de sus. După câteva minute, compoziția se răcește și se descompune cu o mișcare ascuțită, împreună cu firele de păr. Epilarea acestui tip salvează rezultatul timp de 3-4 săptămâni. Rădăcinile părului sunt rănite, prin urmare, cu repetarea regulată, creșterea eficienței. Este demn de remarcat faptul că procedura este extrem de dureros, deoarece întregul capac de păr este rupt imediat. După sesiunea de pe piele poate apărea iritare și chiar o mică umflare.
 • Shuging.ro. Ceara alternativă va deveni un zahăr. Principiul conducerii procedurii este același ca în versiunea anterioară. Numai aici este folosit masa lipicioasă de zahăr, care trebuie aplicată pe piele. După răcire, se descompune și cu părul. Procedura poate fi efectuată în cabină sau la domiciliu. Masa de zahăr poate fi achiziționată în formularul finit. Procedura este dureroasă, totuși, atunci când disconfortul regulat scade treptat. Aproximativ o zi după o sesiune pe piele poate fi roșeață, iritare și umflare. Eficiența este destul de mare, rezultatul deține aproximativ 3 săptămâni.
 • Îndepărtarea părului cu laser. Procedura este potrivită pentru ARMPITS. De obicei, părul de aici are o culoare întunecată și o textură destul de densă. În același timp, pielea în sine este rar expusă la lumina soarelui, deci rămâne ușoară. Pentru procedură, se utilizează un dispozitiv special, care formează focare de lumină. Ei absorb melanina și se transformă în energie termică. Este cea care distruge părul împreună cu rădăcina. De obicei, epilarea este efectuată printr-un curs de 4-6 sesiuni. La fiecare etapă, impactul asupra firelor de păr în stadiul de creștere. După epilarea laserului, pielea se poate umfla, roșia, durerea există durere. După cursul complet, rezultatul deține aproximativ 3-5 ani. Efectul exact depinde de fundalul hormonal și de alți factori interni. Între sesiuni ia ordinea lunii. Îndepărtarea părului cu laser este o soluție bună pentru persoanele care doresc să obțină un rezultat lung.
 • Fotoepilare. Esența procedurii este similară opțiunii anterioare, se utilizează o altă mașină. Dispozitivul produce radiații luminoase care sunt absorbite de melanină în păr. Conversia la căldură are loc deja în interiorul tijei. Acesta oferă un impact asupra părului întreg, de la vârf la rădăcină. Epilarea este, de asemenea, condusă de un curs de 5-8 sesiuni. Deja după primul comportament al procedurii există un rezultat vizibil. O astfel de epilare este rar aleasă din cauza efectelor secundare neplăcute. Deci, după procedura de pe piele, arsuri, umflături, vezicule și roșeață pot fi formate.

Toate tipurile de epilare dau un rezultat pe termen lung și pot fi dureroase. Adesea disconfortul persistă și după procedură. Merită să mergeți la astfel de sacrificii dacă doriți să scăpați de o acoperire de păr nedorită pentru o lungă perioadă de timp.

Majoritatea procedurilor sunt ținute în cabină. Professional va fi capabil să aprecieze în mod corespunzător pragul de sensibilitate a pielii și să depună toate eforturile pentru a reduce disconfortul.

îndepărtarea părului de depilare

Procedurile de acest tip sunt mai des efectuate la domiciliu. Nu este nevoie să aveți abilități speciale. Depilarea implică îndepărtarea tijei firelor de păr, care poate fi văzută deasupra pielii, fără nici un efect asupra bulbului. Scapă vegetației nu va funcționa pentru totdeauna, ci pentru a elimina tot ceea ce este rapid – ușor. Tipurile de depilare pot fi astfel.

 • Folosind o ras. Principiul constă în tăierea unei fire de par deasupra suprafeței pielii. Becul în sine nu este deteriorat, astfel încât produce noi fire de par pentru cateva ore. Procedura trebuie să se repete aproximativ o dată la 3 zile. Realizarea netezime completă pe tot parcursul pauza este destul de dificil. Printre avantajele poate fi remarcat realizarea rapidă a rezultatului, costul redus al aparatului de ras în sine. Cu toate acestea, eficiența scăzută și briefness rezultatului sunt supărat. Când se utilizează un aparat de ras, există riscul de tăiere în jos, pot apărea iritații pe piele sensibilă. Ar trebui să folosiți instrumente cu mai multe lame și benzi de protecție. Înainte de inițierea procedurii, puteți aplica pe piele de o spumă de ras și după aplicarea de musetel decoct de calm. Intre sesiuni este în valoare folosind fonduri care cresterea parului lent în jos.
 • Folosind compoziții chimice. Puteți face fără un aparat de ras, înlocuiți-l cu o crema de îndepărtare a părului de construcții. Deci, principiul de acțiune este destul de simplu. Compoziția acționează asupra părții vizibile a firelor de par și ușor adâncit în dermă, în timp ce rădăcina nu este afectată. Rezultatul poate fi salvat relativ pentru o lungă perioadă de timp, aproximativ 6-7 zile. Un bonus frumos este faptul că compuși chimici fac treptat firele de păr subțire. Pentru axile, nu toate cremele pot fi aplicate. Zona delicată cu peri brute ar trebui să fie prelucrate de către compoziții specializate.

Astfel de metode de îndepărtare a părului nu provoacă durere, la toate. Cu un aparat de ras, este în valoare de un gentially, deoarece reducerile din regiunea axilară sunt de vindecare pentru un timp destul de lung. Înainte de a aplica crema, trebuie să facă un test de alergie. Numai după aceea puteți utiliza compoziția de programare.

Depilare vă permite să eliminați rapid parul fara disconfort, cu toate acestea, pentru un rezultat stabil, va trebui să-l repete de multe ori.

Noi folosim acasă căi de atac

Îndepărtarea părului în axilă este deosebit de relevant. Vegetație nu numai de magazine sudoare, dar, de asemenea, crește alocarea. Ca rezultat, un mediu patogen este format, în care un număr mare de microorganisme în liniște înmulțiri. Există populare metode de îndepărtare a părului.

 • Poate fi realizat din pasta de zahar. O astfel de procedură ca un rezultat va semăna cu shugaring de cabină. Pentru gătit, suc utilizarea de jumatate de lamaie, 2-3 st. L. apă, 170-180 g zahar. Amestecul este necesar să se sacrifice pentru a îngroșa. Apoi, compoziția se răcește la temperatura confortabilă și aplicat pe piele pentru îndepărtarea părului.
 • Procesarea cu o soluție de mangan face ca structura unui diluant fragil. Lichidul trebuie să fie luminos, adică, concentrată. Prelucrarea se face zilnic.
 • Puteți pregăti compoziția căderea părului. Este necesar să se amestecă 160 ml de alcool, 30 ml de ulei de ricin și uimitor, 8 g de iod. Amestecul este utilizat de două ori pe zi, până când se atinge rezultatul.
 • Peroxidul de hidrogen convențional vă permite să faceți părul mai subțire și ușor. Este suficient doar să ștergeți complotul de câteva ori pe zi.
 • Unii se pregătesc la domiciliu la compozițiile chimice pentru depilare. Se amestecă sulful de potasiu și liu de iertare în cantități egale. Amestecul este aplicat pe păr, rezistă la 30 de minute și spălat cu apă caldă.

Eficacitatea metodelor populare rămâne. Orice compoziție este mai bine să încercați inițial o zonă mică pentru a vă asigura că nu există o reacție alergică. Calm pielea după îndepărtarea părului, puteți folosi aloe. Doar aplicați sucul plantei și așteptați până când este absorbit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: