Totul despre shigaring mustață

Totul despre shigaring mustață

Din ce în ce mai mult, se folosește să depășească creșterea peste părul de buze superioare. Până în prezent, procedura este foarte solicitată. Siguranța și eficiența metodei permite să nu contacteze specialiștii, ci să elimine casa. Comparând cu alte tipuri de țesături de vegetație, metoda este caracterizată prin viteză și fiabilitate.

Avantaje și dezavantaje

Femeile aplică cu succes tehnica. Bărbații consideră, de asemenea, zona de rulare a feței tactului drept de a scăpa de problemă, mai ales dacă există interdicții privind opțiunile de epilare alternativă.

Principalele avantaje ale Shugarring.

 1. Răniri scăzute. Compoziția utilizată elimină deteriorarea pielii. În acest proces, morții morți superioare ai epidermei sunt îndepărtate. Există o răcoritoare a pielii feței, apare netedă.
 2. Manifestări improbabile ale alergiilor. Ca parte a cocktail pregătit pentru reteta clasica, nu există aditivi suplimentare, iar componentele incluse rareori devin cauza hypereaction. Este necesar să se aplice un amestec de prelucrare facială.
 3. Efect ridicat. Shugaring face posibilă pentru a elimina cel mai subtire din structura de fire de par. Chiar și trei săptămâni mai târziu, există o acoperire plăcută piele netedă, care este o trăsătură distinctivă în comparație cu accesorii de ras, pensete și smântână depilatter. Sesiuni sistematice da noi moliciune germinativ de păr și o creștere lentă.
 4. versatilitate. Tehnica propusă înlătură perfect vegetația care rezultă, indiferent de structura, perfect funcționează pe toate tipurile de piele, inclusiv un derm sensibile.

Aplicare ușoară la domiciliu. Disponibilitate preț oferit de masterat. Ușor în auto-stăpânirea de echipamente și de gătit de la pasta de componente disponibile.

Necesitatea de a lua în considerare unele defecte.

 1. Abordarea clinica, pacientii se va confrunta cu costuri ridicate de numerar (dar acestea sunt în valoare de ea).
 2. Diferența temporară este mult mai mult decât, de exemplu, prelucrarea ceara. Spre deosebire de utilizarea de ceara, shugaring va dura mult mai mult timp (de trei ori).
 3. Destul nu este ușor de controlat temperatura pastei când este încălzit. Fiecare porțiune ulterioară înainte de a aplica la derma este inspectat pentru supraîncălzire.

Contraindicații

Deterpending privind recepția preferată a scăpa de creștere a părului în exces, să acorde o atenție asupra faptului că procedura, la fel ca restul similare, are o listă de interdicții.

 1. Predispozitia la nivelul nivelelor de glucoză (diabet zaharat) – o boală care determină o scădere a corpului de proprietăți de protecție, o scădere a tonusului pielii. Utilizarea Shugaring poate atrage după sine microtraums și inflamație.
 2. Reacțiile alergice la anumite ingrediente din compoziția (miere, zahăr).
 3. Fisuri, tăieturi sau erupții cutanate. În prezența acestora, este mai bine să se amâne cu procedura până la reabilitarea și eliminarea cauzei.
 4. Pârâtă la consumabilele epileptice. Șocul durerii poate fi o provocatoare de manifestare a epilepsiei.
Citește mai mult  Cum de a alege un zahăr de densitate medie pentru Shugaring?

Merită abandonarea îndepărtării părului inutil pe față, dacă pielea ardea sub influența luminii solare. Shuging nu poate fi efectuat după măcinarea cu o curățare laser sau chimică.

De ce ai nevoie?

Inclus pentru lucru la domiciliu conține caramel și asistență specială de siguranță. Există seturi în care producătorii includ consumabilele.

Important! Seturile de vânzare au diferențe. Veniți profesioniști și începeți. Mai întâi – cu o gamă largă și un volum dublu. Bineînțeles, categoria de preț este semnificativ mai mare.

Lista cadranului finit include:

 • caramel+
 • consumabile+
 • Talc de măcinare fină (dispersată fin)+
 • Loțiune, eliminând rămășițele de paste+
 • Înseamnă minimizarea iritației.

Când alegeți o caramel de pastă achiziționată trebuie să fie densitate medie. Dacă este necesar, acesta este combinat cu un bandaj de caramel.

La domiciliu, puteți efectua shogaring pastelor de zahăr mustață. Poate că producția lor independentă, oferind un efect bun.

Rețetă de gătit de zahăr

Caramel trebuie să fie duritate medie. Cu toate acestea, în cazul în care ați apelat anterior frecvente shave de mustață, densitatea de necesitatea de pasta de a alege un înalt. Caramel arată ca o masă grea. Acesta este preparat din zahar simplu, expus la încălzire severă și de topire la culoarea ciocolatei.

Pentru a-l face singur, ea va lua:

 • 7 st. L. Nisipul de zahăr+
 • 20 ml de apă+
 • 20 ml de suc de lămâie.

nisip de zahăr este turnat într-un recipient cu fund gros și adăugați lichid. După ce începe de zahăr topit la foc lent, se adaugă lămâie proaspătă. Încălzirea se oprește atunci când începe să canoshelized ghearele, acesta nu este adus la fierbere.

Pregătirea pielii

Scena substanțială se pregătește. Observarea elemente simple în stadiile inițiale și finale, va fi posibil pentru a evita efectele secundare și disconfort. In timpul zilei, o curățare exfoliant este aplicat procesului în zona feței. Machiaj este îndepărtat cu puțin timp înainte de a sesiunii, astfel încât suprafața are un aspect curat și uscat.

Înainte de a aplica paste, degresare, tratare cu (soluție de clorhexidină, soluție Mirismine) antiseptic, apoi stropite cu talc sau pulbere. 48 de ore înainte de primirea planificat este important pentru a proteja zona fetei de la plajă la soare și la solar.

Este mai ușor de a elimina pre care produc scântei. Un comprese pe bază de plante este suprapus pe zona buzei de sus. Profitând de un șervețel, scăzând-l în apă fierbinte sau infuzie, aplicată în zona de expunere timp de 10 minute.

Nevoile de piele pentru a fi tratate cu un antiseptic, evitand riscurile de penetrare a infecției. Acesta este apoi presărat cu talc, de ridicare a părului și de a facilita un compus cu masă adezivă.

În cazul unei mici dureri, luând analgezice 30 de minute înainte de prelucrare. de droguri Anestezic „EMLA“, durere de localizare.

Ar trebui să fie luate în considerare lungimea vegetației în timpul shugaring a mustății. Dimensiunea optimă este considerată 5 mm (3-7 mm). Pe scurt firele de păr tăiate se va rupe în jos și de a crea disconfort durere.

Citește mai mult  Ce ai nevoie pentru Shugaring?

În cazul în care sunt respectate recomandările, iritarea nu va apărea. Pentru a evita consecințele nedorite, este mai bine pentru a studia compoziția pastei, componentele de intrare, decide cu privire la densă și desemnează tehnologia necesară.

Tehnica de exploatație

mustață pentru bărbați este normal și natural. Dar vegetația de pe fața de sex feminin, chiar și mici, provoacă o mulțime de disconfort și complexe. Faceți o mustață shigaring astăzi este o procedură normală și populară.

Procedura presupune îndepărtarea părului cu pastă de zahăr, care este aplicată pe piele și se îndepărtează cu părul. Există mai multe modalități de a elimina părul de pastă de zahăr.

Manual

Pentru această tehnică, numai un amestec de zahăr este utilizat de un specialist. Se aplică pielii și o mișcare ascuțită a mâinilor sunt rupte cu fire de păr.

Amestecul gros trebuie utilizat numai într-un mediu cald. În cool – puteți utiliza compoziția densității medii. Astfel încât pasta este ușor de făcut, ar trebui să fie suplă și să nu se lipsească de mâini.

Etape de shuging manual:

 • Masa este încălzită la 40 ° C (pentru acest lucru utilizează o baie de apă sau cuptor cu microunde)+
 • De la masă trebuie să formați o minge cu ajutorul mâinilor+
 • Distribuirea în mod egal a degetelor de pastă, merită să o aplicați împotriva creșterii părului+
 • Apoi, o mișcare ascuțită a mâinilor este eliminată „Zalip”.

De regulă, pentru a scoate mustața peste buza superioară, există suficientă minge.

Plot

Pentru această procedură, utilizați o spatulă specială. Caramel distribuie peste stratul superior al buzei. Puteți utiliza tehnica de pante, posedând doar abilități speciale. Novice în acest fel nu este recomandat.

Bandaj

Baza acestei metode este utilizarea bandajelor. Sunt benzi de hârtie sau de lenjerie. Ele trebuie să fie aplicate pastă de zahăr și netedă împotriva creșterii părului. Când bandajul se usucă, este rupt.

Tehnica de bandaj este considerată cea mai populară dintre maeștri și începători, datorită simplității sale.

Cum să eliminați iritarea?

Dacă a apărut încă iritarea, este posibil să scapi de ea, știind doar natura și cauzele erupției cutanate.

Roșeața pielii

Pentru a scăpa de înroșirea capacului pielii, este necesar să se elimine sintetica și să elimine efortul fizic (provocând transpirații abundente), precum și orice agenți cosmetici.

Procesarea secțiunii roșii deasupra buzei superioare este necesară de un antiseptic pe bază de apă (clorhexidină, mirograme) sau mijloace de pantenol ca parte.

Urticarie

Dacă a apărut urticaria, nu trebuie tratată. Apare după depilare și are loc în câteva ore. Puteți accelera procesul de restaurare a acoperișurilor cu pielea prin atașarea unei comprese cu gheață sau ceva rece.

Papula roșie

Fiecare organism este individual, iar apariția papulelor roșii este o reacție specială la epilare sau la alte daune mecanice. Pentru a restabili pielea după procedură, utilizați uleiul de arbore de ceai sau mijloacele care conțin pantenol.

Citește mai mult  Totul despre Benzi de ceară pentru zona inghinală

Pustulele albe

Aspectul goalelor albe este cauzat de alergii cu privire la procedura de aruncare sau neconformitate a recomandărilor. Este necesar să abandonați cosmeticele și să respectați igiena personală.

Este interzisă extrudarea goală, altfel va apărea pictura și cicatricea poate rămâne. Pentru a elimina erupții cutanate, utilizarea salicylo-zinc lipi și măști de argilă albă cu zinc.

de îngrijire și mai mult după procedura de

Așa că rezultatul mulțumit după procedura, este necesar să se aibă grijă în mod corespunzător pentru pielea de deasupra buzei superioare. O puteți calma cu ajutorul cremelor hidratante le folosesc de mai multe ori pe zi.

De asemenea, ca de îngrijire a pielii și mai mult deasupra buzei superioare trebuie să utilizeze materiale antiseptice. A doua zi, dupa procedura, rezisti pielea cu crema hidratanta pe o bază non-mare.

Nu se recomandă:

 • Utilizați produsele cosmetice care conțin substanțe agresive+
 • pentru a vizita piscina, saună și baie (puteți infecție)+
 • se angajeze în sport activ, din cauza transpirație abundentă, din cauza microorganismelor care sunt multiplicate pe piele+
 • piele Insolize.

2 zile după procedura este necesar să se utilizeze frecarea. Se utilizează de două ori pe săptămână pentru a elimina celulele organizate și pentru a preveni apariția părului ingrown. Pentru început, se aplică o loțiune specială (elimină rămășițele pastă de zahăr și talc). Dacă este necesar, utilizați fonduri liniștitoare.

Important! Dacă procedura de îndepărtare a părului este efectuată într-o perioadă de vară, talcul „arborele de ceai” va ajuta la combaterea inflamației, care are un efect sedativ. Ca o îngrijire suplimentară, se recomandă utilizarea scrubilor și a inhibitorilor de creștere a părului. Frecare folosiți 2 zile după procedură, iar apoi de 2 ori pe săptămână. Aceasta aruncă stratul superior al epidermei și încetinește creșterea părului.

Examinați recenzii

Pe Internet, puteti gasiti o varietate de recenzii despre Shuging Bezkov la domiciliu. Doamnele au remarcat în primul rând simplitatea procedurii, precum și efectul pe termen lung.

Unele femei subliniază atenția faptului că ingredientele pentru îndepărtarea firelor cu pastă de zahăr sunt minime, în plus, sunt întotdeauna la îndemână la orice hostess. Nu are sens să cheltuiți bani pe o excursie în saloane cosmetice scumpe.

Cu toate acestea, sunt cei care au rămas nemulțumiți de procedura de acasă. În astfel de revizuiri se menționează că nu este întotdeauna prima dată când se dovedește a face totul corect.

Unele fete remarcă faptul că, după ce a apărut, iritarea a apărut pe piele, deci atunci când conduceți procedura și îngrijirea ulterioară, este recomandat să urmați în mod clar toate sfaturile specialiștilor, asigurați-vă că utilizați creme și loțiuni, respectați restricțiile.

Recent, procedura de imagistică a devenit foarte populară și a avut în mare parte feedback pozitiv. O astfel de popularitate se explică prin riscul minim de consecințe nedorite, eficiență, precum și simplitatea în îndeplinirea, în mod independent.

Despre greșelile începătorii uite acasă shugaring în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: