Totul despre Shugaring Zona Bikini

Totul despre Shugaring Zona Bikini

idei moderne despre frumusețe și igienă necesită pentru a salva un corp de sex feminin dintr-o cantitate mare de exces de păr – în special, acestea nu ar trebui să fie în zona intimă. Una dintre cele mai populare metode și eficiente pentru a rezolva problema rămâne shogaring, mai ales că procedura este de asemenea disponibil în cabină, și la domiciliu. Dacă ați auzit multe despre el, dar tu știi prea puțin prea, acest articol va fi util pentru tine.

Ce este?

Shugaring în reministers generale Vaxing. La foarte puțin, general este că o substanță de plastic încălzit este utilizat, care, congelat, surprinde în mod fiabil firele de păr și cu un nesimțit ascuțit le scoate din piele. Tehnica este adesea menționată ca epilarea de zahăr pentru simplul motiv că ingredientul principal pentru toate compozițiile pentru Shugaring este tocmai de zahăr.

Tehnologia în sine a fost inventat în antichitate adânc și-a lungul timpului au existat mai multe îmbunătățiri rețete, cu toate că până în prezent, în multe rețete sunt produse extrem de naturale. În forma modernă, aceasta este o invenție brazilian, popularitatea dobândită rapid în rândul doamnelor care au căzut de figura înăsprit pe plajele din Rio.

Până în prezent, shugaring este larg utilizat pentru a procesa diferite zone pe tot corpul, inclusiv zonele de bikini. Separat evidențiază o pereche de bikini strigând adânc, în care parul este eliminat din pubian, partea interioara a coapselor, buzele germinative și perineului, și, de asemenea, de la coccis la orificiul anal. Cele mai multe dintre metodele alternative nu implică prelucrarea acestei zone într-un astfel de sens larg.

Shuging locurile intime ale femeilor nu sunt atât de populare – are o mulțime de beneficii.

 • Cost scăzut. Făcând Shuging acasă, puteți cumpăra toate ingredientele necesare în sensul literal.
 • Lipsa durerii evidente. Să notăm imediat – cu abordarea corectă, epilarea zahărului este într-adevăr considerată blândă, dar totuși îndepărtarea totală a părului în zona intimă fără durere este puțin probabil să costă. Pentru doamne deosebit de sensibile, disconfortul poate fi atât de tangibil încât va trebui să abandoneze.
 • Hipoalergenicitate. Dacă doriți, puteți găti la domiciliu sau cumpărați în magazin o pastă de zahăr, care nu conține complet alergeni și substanțe sintetice.
 • Eficienţă. Bărbierit este o alternativă adecvată pentru Shugaring într-o zonă intimă – rezolvă problema timp de aproximativ 2-4 zile. epilarea de zahăr pe medii problema rezolvă vegetației în exces, timp de 8-10 zile.
 • pericol scăzut de rănire a pielii. Acest aspect este relevant numai dacă știți cu adevărat cum să facă shugaring – atunci acesta va funcționa fără abraziune, zgârieturi și vânătăi. În caz contrar, toate aceste consecințe negative sunt încă posibile.
 • Simplitatea exploatație. Tehnica este disponibil la domiciliu, și nu necesită costuri mult, nici orice tehnică, nici măcar abilități deosebite.

Trebuie remarcat faptul că, chiar și în minusuri shugaring lăudate. Un alt lucru este faptul că lor relativ puține. Cu toate acestea, oricare dintre numerele lor poate determina să renunțe la procedura. Prin urmare, considerăm că modul în care epilarea non-ideală de zahăr:

 • Dupa procedura, firele de păr individuale pot crește în piele+
 • Unele magazine pot fi numite de proastă calitate, ei nu dau efectul scontat și arunca o umbră asupra shugaring în general+
 • caramel și suc de lămâie, care sunt ingredientele principale și obligatorii ale masei, provoca rar alergii, dar este încă posibil.

Vizualizări

Shugaring zona bikini există în diferite soiuri. Pentru început, este demn de menționat faptul că există o îndepărtare completă a părului dintr-o zonă intimă, inclusiv procesarea chiar si in interiorul buzelor sexuale și a zonelor din jurul gaura anal, și sunt mini-versiuni care implică îndepărtarea părului, să zicem, numai pubis.

În plus, există mai multe tehnici principale pentru efectuarea unei proceduri care diferă în modul principal de a aplica pasta pe piele.

 • tehnica manuală. Pentru epilarea, utilizarea dens, și, uneori, pasta medie, se aplica pe piele cu mâinile goale. Deschideți cu mâinile, mizand pe densitate mare și rezistență a materialului congelat.
 • Bandaj. Pentru epilarea zonei intime, se aplică relativ rar, în cazul în care pielea unei femei în acest loc nu este prea acoperită cu părul, deoarece într-o astfel de tehnică folosită paste moi și medii. O masă de zahăr este aplicată cu o spatulă specială, după care acestea rămân rapid bandaje speciale din hârtie sau țesătură adezivă. Banda de bandaj lăsă o pereche de centimetri de stoc – vom trage pentru ei, întorcând panglica în asemănarea benzii de ceară. Metoda este evaluată datorită vitezei ridicate a îndepărtării părului și înțelegerii intuitive chiar și pentru începători.
 • Tehnica spațială. Ca și în cazul precedent, masa (medie sau densă) este aplicată pielii cu o spatulă, dar bandajele nu folosesc. De fapt, tehnica este destul de complicată: implică îndepărtarea pastei printr-o lovitură ascuțită a unei spatule, care, fără a se rupe, a susținut-o. Această metodă este relevantă pentru spațiile largi, astfel încât în ​​zona intimă este utilizată numai pe pubis.

Selectarea materialului

Veniți la orice magazin cosmetic mare și cereți o masă pentru epilarea cu zahăr – veți stabili un astfel de sortiment de astfel de produse pe care ochii le vor sparge. Este demn de a alege cea mai buna pasta, deoarece zona de prelucrare este foarte sensibilă.

Pasta este de 3 clase de densitate:

 • moale+
 • in medie+
 • dens sau dur.

Cea mai moale amestecul, părul mai luminos și mai subțire este proiectat și invers, masa de caramel mai dură, părul mai gros și gros poate capta. Lobok, de regulă, acoperite cu parul inchis la culoare foarte gros, astfel de compoziții dure sunt cele mai relevante pentru el, în unele cazuri, este necesar să se folosească media. Cel mai adesea, masa este vândută în borcane obișnuite, din care va fi beat fie cu mâna, fie de spatulă.

Cu toate acestea, unii producători vând un caramel epilatory în cartuș. Dacă sunteți mai convenabil, îl puteți folosi.

Este ușor să se presupună că, cu toată varietatea largă de produse, o parte din ea se distinge prin înaltă calitate, iar pe de altă parte – dimpotrivă, nu este impresionant. Dacă nu înțelegeți subiectul deloc, atunci cel puțin să nu fi leneș să examineze cu atenție etichetele tuturor fondurilor oferite, și vă vom spune ce să acorde o atenție la.

 • Prezența într-un amestec de particule agresive. Amintiți-vă: unul dintre principalele avantaje ale Shugarring constă în componența sa 100% naturale, care este de obicei o garanție în plus că alergiile nu ar trebui să fie. Parfume și alți aditivi opționali agresive sunt cel mai adesea synthetics alergene sau crește riscul de iritație în cele mai multe locuri de licitație. Nu aveți nevoie de ea – aceasta înseamnă că aceste rețete imediat dor.
 • Prezența componentelor plantelor. Dar prezența în compoziția unui extract de plante, dacă are o origine naturală, este considerată a fi un plus pentru masă. În majoritatea cazurilor, astfel de componente sunt concepute pentru a proteja pielea și o încă o dată, umecționează, ceea ce în procesul de tragere a părului este puțin probabil să fie inutil.
 • Adăugarea uleiurilor. În acest caz, ele sunt la fel de utile ca și componentele plantelor descrise mai sus. Cel puțin, uleiurile de eucalipt, lavandă și margarete au un efect pronunțat de înmuiere și hidratare și se luptă cu manifestări alergice, astfel încât intrarea lor în formulare indică faptul că producătorul are grijă de consumatorii săi.
 • Informații privind adecvarea pentru utilizarea și calitatea bunurilor. Așa cum ar trebui să fie produsul de origine naturală, constând în principal din ingrediente alimentare, orice paste pentru Shuging are o durată de valabilitate și, în așteptare, va aduce mai multe probleme decât beneficiile. În plus, mărcile care se respectă produc produse de cosmetică similare pe piață numai după studiile clinice și de certificare corespunzătoare, iar dacă totul este în ordine, acest lucru nu va fi ascuns doar, și inserate în litere mari pe ambalaj, de asemenea, – acestea sunt, de asemenea, caut.

Pregătirea

Shugaring ca o procedură arata destul de simplu, dar să-l, precum și alte acțiuni de cosmetice, ar trebui să fie pregătite în avans. Dacă aveți de gând să faci epilacation de zahăr, pentru prima dată, ar trebui să înțeleagă cum să se pregătească.

 • Shugaring nu se poate face pe un tun scurt – parul ar trebui să fie în mod clar vizibile pentru caramel pentru a le capta. Lungimea optimă a părului în diferite diferă surse, dar, în general, acestea ar trebui să fie repelted de 0,5-1 cm, în caz contrar nu va fi un sentiment de procedură.
 • Cu o zi înainte de a procedurii, este de dorit să intenționează să pielea din zona tratată – atunci caramel va fi agățându tocmai pentru firele de păr, și nu pentru particulele moarte ale pielii. Puteți folosi în acest scop orice exfoliant prezentat.
 • Înainte de shigaring la domiciliu, asigurați-vă că pentru a fi clorhexidină sau Miramistin. Fără o experiență uriașă, puteți îndepărta părul cu greu în mod corect, astfel încât daune mici pe piele este foarte probabil ca și ei vor trebui să fie dezinfectate.
 • Pentru o mai bună lipirea de caramel pentru tije de păr și gradul de penetrare mai adâncă în porii necesitatea de a face stropirea pielii. Pentru a face acest lucru, chiar înainte de epilarea să ia o baie fierbinte sau duș.
 • Shugaring este incompatibil cu primirea de soare, nici înainte de procedura, nici după. Pentru a face plajă înainte de epilare nu este în valoare de câteva zile, cu toate că, desigur, dacă o faci în lenjerie de corp, închizând complet zona procesată, nu este infricosator. Dacă ignorați acest avertisment, vă puteți confrunta cu peeling și iritație în urma unei proceduri cosmetice.
 • Timp de 3-4 zile, este, de asemenea, nu sfătuiți să folosească orice loțiuni și creme de îngrijire a pielii în locuri intime. Acțiunea comună a unei astfel de chimie și pasta de zahar este dificil de prezis, dar în cele din urmă există o reacție adversă diferită.

Printre altele, fetele cu pielea sensibilă sau durere scăzută Este în valoare de gândire cu privire la modul de a scăpa de senzații dureroase. În timpul primei proceduri, unele disconfort este considerat norma, dar atunci când repetări regulate de firele de păr în zona prelucrată sunt din ce în ce mai puțin și mai puțin, și ei înșiși se răresc, datorită căruia durerea scade.

Dacă faci shigaring pentru prima dată, și să înțelegeți ce va face rău, să profite de crema Emla (Popular în saloane de cosmetică) sau spray-uri lidocaină. Alternativ, puteți avea un comprimat pastila de un drog anestezic pentru o jumătate de oră înainte de procedura, cu toate că ultima opțiune este deja considerată „artilerie grea“.

Dacă ați făcut o shigaring de cel puțin 5 ori, iar durerea nu obține mai puțin, atunci avem vești proaste pentru tine: această procedură nu vi se potrivește, în principiu, și de la viitorul său ar trebui să fie refuzată.

epilare proces

Procedurile nefamiliare cauzează adesea panică sau experiențe de lumină, precum și de dificil să-și planifice propriul lor timp. Luați în considerare modul în care aceasta este zona shugaring bikini în diferite condiții.

Case

În general recomandărilor acceptate apel la tanara pentru a primi prima experiență de Shugaring în salonul cosmetologie și numai apoi începe experimente independente. Dacă este vorba despre îndepărtarea părului din zona inghinală, atunci cele mai multe scheme relevante sunt manuale și bandaj (dungi). Vă reamintim că epilarea zahărului va afecta doar părul lung care au aruncat cel puțin 5 mm. Puteți începe procedura cu adoptarea unui duș fierbinte pentru a rupe pielea, în același timp puteți intenționa în zona intimă, doar nu prea diligentă, zgârieturile nu trebuie.

Aplicati pasta de zahar este doar pe piele uscata si dezinfectată, astfel încât să WIP cu atenție prosop și utilizarea antisepticele pre-recoltate.

Paste pentru Shugaring, prin analogie cu plastilină, va trebui să vă amintiți mai întâi și încălzi în mâinile tale, până când devine elastică, după care este una dintre modalitățile descrise de a aplica pe piele impotriva cresterii parului. Specialiștii consiliază începând de la pubis, deoarece aceasta este partea cea mai puțin sensibilă a zonei și atunci când se manipulează, în orice caz nu ar trebui să fie prea dureroasă. La domiciliu, ei vă sfătuiesc să așteptați timp de 2-3 minute, în timp ce masa îngheață pe piele, și numai apoi, se întinde pielea, rupe dramatic pasta de înghețată. Newbie procedura de timp poate dura 2 ore, dar cu experiență va fi conștienți de modul de a face operațiunea mult mai repede.

Rețineți că reprocesarea aceeași secțiune a pielii nu este de dorit, dar utilizarea secundară a unei paste forfetare este posibilă în cazul în care nu este foarte înfundat cu păr. Cel mai dificil lucru va fi o doamnă lipsit de experiență pentru a face față cu zona lunete, dar trebuie să stocul oglindă și răbdare – în viitor va fi mai ușor.

După îndepărtarea tuturor păr, suprafața prelucrată trebuie clătite cu apă caldă, dar gelul pentru duș sau săpun nu este în valoare folosind: au tăiat pielea, care este acum greu. După aceea, zona intimă ar trebui să fie uns cu creme hidratante și nutritive.

În cabină

Începătorii sfătuiesc mai întâi să contacteze salonul de înfrumusețare: Maeștrii cunosc tehnologia și fac procesul cât mai dureros posibil și, de asemenea, preveni apariția multor consecințe nedorite cum ar fi arderea, inflamația și rănile. Numai după densitatea firelor de păr în zona intimă va scădea considerabil, puteți începe experimentele la domiciliu.

În cabină pe echipament special, pasta este încălzită până la 40 ° și în timp ce este încălzită, dezinfectată pielea, apoi se presară cu o grădiniță sau talc. Apoi, maestrul are o bucată, de care depinde de cât de groasă crește părul, iar unul dintre căile o pune pe piele, distribuind un strat subțire. Este necesar să frămânți masa împotriva creșterii părului, ci să se rupă – în direcția creșterii lor, mișcării dure și încrezătoare, întinzându-se înainte de această piele. Astfel de specialiști de manipulare îl face, curățând treptat întreaga zonă prelucrată din vegetație. Bucăți mici de caramel pe piele vor rămâne, deci la sfârșitul procedurii, specialistul le îndepărtează de corpul clientului.

După aceea, este necesar să se trateze zona intimă cu creme de nutrienți sau hidratante pe bază de legume.

Îngrijirea ulterioară

Deși metoda de a defecta este considerată nedureroasă, presupune că firele de păr pot fi tăiate, fără a deteriora pielea. Mici daune se pot manifesta în faptul că pielea este peeling, se aprinde și se enervează, apare un sentiment neplăcut de uscăciune. La acest lucru nu sa întâmplat, este necesar să se îngrijească de o zonă intimă.

Fără o roșeață, nu va fi posibilă în principiu. În decurs de 2-3 ore de la procedura poate fi chiar considerată un fenomen normal. Se întâmplă totuși și astfel încât fenomenul nu se oprește chiar și în câteva zile – atunci va trebui să folosească creme hidratante și antiseptice.

În nici un caz nu coborâți rezultatele similare ale defecțiunilor pe frâne, altfel este foarte probabil să rumineze pielea și aceasta va afecta în mod natural sensibilitatea.

Creandula naturală, cremă, mușețel sau aloe în orice caz imediat după epilarea zonei de bikini, dar există alte măsuri obligatorii pentru a preveni efectele secundare. De exemplu, în primele zile merită o preferință pentru iubitul liber din țesătura naturală de bumbac. În acest moment sunt interzise chiloți sintetici în acest moment: ei doar îndu-i prind pielea deja iritată și pot provoca chiar o reacție alergică. Datorită frecării și a disconfortului general, experții sfătuiesc în primele 2 zile să abandoneze jea intimă.

Nu este un secret Răcirea este utilizată pentru un efect anestezic. Încălzirea este plină de creșterea senzații neplăcute, respectiv, baie fierbinte, saună și cafeniu sub orice formă în timpul primei săptămâni sunt contraindicate – acestea pot provoca deteriorarea bunăstării. Piscina nu este, de asemenea, sfătuiți să meargă la piscina, dar motivul este diferit: rani mici pot provoca disconfort din cauza apei cu clor și prin ele este destul de ușor de a ridica unele infecție.

În același timp, cabină de duș cald la domiciliu este permisă, dar fără detergenți agresivi. Săpun natural acceptabil pentru igiena intimă, acest lucru este vândut în magazine cosmetice.

Pentru a scapa de efectul secundar al Shugaring sub formă de păr crescut sub piele, expertii recomanda la aproximativ o săptămână după procedura pentru a profita de procesul de frecat.

Examinați recenzii

În cele mai multe cazuri, comentariile doamnei pe site-uri diferite de femei sunt reduse la faptul că nu este în zadar, este foarte bun din toate părțile. Cele mai multe dintre femei place cât de mult rezultatul este Reținută: Firele de par cresc mai devreme decât în ​​8-10 zile, iar apoi mai întâi numai sub forma unui pistol. Cu fiecare procedură ulterioară, acestea sunt din ce în ce mai puțin, adică, grija de ea devine mai departe, cu atât mai ușor. Shugaring este simplu și convenabil chiar la domiciliu, și este în valoare de un ban. Desigur, mulți îl aleg ca un mod optim de a elimina vegetație într-o zonă intimă.

Tehnici de critică, de obicei, vine de la fete care recunosc sincer că nu au nici o experiență mare. Cel mai des se plâng că echimoze apar după procedura de start. De aceea, ei recomanda newbies mai întâi să meargă la specialist pentru a vedea mai întâi principiul de a efectua îndepărtarea părului de caramel. Și vă puteți întâlni, de asemenea, mențiunea că shugaring este non-ideală, iar firele de păr rămân încă. În acest caz, ei te sfatuiesc sa nu cumpere acea pasta, pe care ați folosit ultima dată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: