Totul despre zona de bikini clasic

Totul despre zona de bikini clasic

păr Eliminați, femeia bikini a început în antichitate. Reprezentanții civilizațiilor foarte dezvoltate – Egipt, Roma – în diferite moduri au încercat să reflecte o zonă intimă. Adevărat, depilare totală nu a fost de aproximativ. Tema bikini profundă este relativ tânără. Fiecare femeie modernă rezolvă această întrebare în felul său, utilizând opțiuni în care există avantaje, și contra, mai ales în funcție de solicitările estetice individuale.

Descriere

zonă și bikini Bikini linie – încă lucruri diferite. În primul caz, se spune despre corpul corpului, care este ascuns sub lenjerie de corp. inghinală este partea de sus a chilotei în cazul în care corpul gol este deja vizibil, nu este închis cu nimic. Zona care rămân goale peste lenjerie, trebuie să fie eliberat din vegetație suplimentară. Aceasta este o dorință absolut de înțeles de o femeie: astfel încât corpul arata confort elegant, confortabil, astfel sunt standardele de decență. Dar ce va rămâne sub chilotei (în zona inghinală), acesta cel mai rezolva.

tunsori intime sau epilat brazilian – chestiune de alegere. Moda în această chestiune nu poate, doar preferințe.

Luați în considerare ceea ce tipul clasic de mijloace depilare:

 • Firele de par sunt eliminate strict de-a lungul partea de jos a lenjerie de corp, și sub ea, parul poate fi salvat neschimbat+
 • Acesta este cel mai sigur mod de a elimina parul, deoarece zonele cele mai sensibile ale pielii cu „clasic“ nu sunt afectate+
 • Pentru fete tinere, în primul rând se confruntă cu epilat, această opțiune este de asemenea potrivit – nu este prea dureros, moale și accesibil de control.

Cu experienta, apar o femeie preferințe, care depinde de propria lor percepție a corpului, și de la senzațiile. Cu toate că, de exemplu, unele studii nu esențiale au dovedit că pielea absolut netedă în zona inghinală da fetelor o mai mare încredere în ei înșiși. Cu toate acestea, epilat clasic pentru mulți este încă și mai de preferat.

Diferența față de alte zone

Alternativă la „Clasic” Deep – Bikini (total). Parul este eliminat absolut din întreaga regiune a zonei de canelură. Ele sunt curățate cu pielea buzei germinale, pubis, interiorul coapselor. Din punct de vedere igienic, acest tip de epilat este cel mai bine toate celelalte. Faptul este că părul, indiferent de cât de mult din ele, absorb mirosurile de sudoare, de descărcare de gestiune naturale, și așa mai departe. Piele de vegetație care afectează, de asemenea, a împiedicat igiena zona intimă. Prin urmare, diferența dintre depilare și minciuni totale clasice, nu numai în efectul extern, dar, de asemenea, în sensul igienic.

Profundă: brazilian, Hollywood, franceză și bikini secundar.

 • brazilian. În acest caz, o fâșie subțire de rămășițe de păr de pe pubis – doar astfel încât să nu interfereze cu curele care transportă în mod eficient (o asociere cu tinute feminine din carnavaluri brazilian este ghicit aici).
 • Hollywood. îndepărtarea părului absolută, și nu numai de la nivelul pielii organelor genitale feminine în aer liber, dar chiar și din zona dintre fese. Aceasta nu este o opțiune medie, dar cel mai cardinal, care se deosebește de toate celelalte control deplin asupra creșterii părului în zonele intime.
 • limba franceza. Pe pubis – o bandă îngustă de vegetație și orice altceva este îndepărtat, inclusiv cu falduri minore.
 • Media. Se potrivește bikini franceze: părul este îndepărtat de pretutindeni, cu excepția pubului. Dar pe pubisul nu cresc în mod arbitrar – li se dă o formă, desen.
Citește mai mult  Fotoepilarea a buzei superioare

Modalități de epilare și depilare

Toate metodele și metodele majore se bazează pe distrugerea cepei de păr. Cum exact acest lucru se face – principiul de bază al diferențelor în moduri. Puteți crea un clasic și de a folosi un aparat de ras, precum și pentru a alege un laser sau shugaring.

Depilare și epilarea sunt adesea confundate. Depilare, indeparteaza parul temporar, ceea ce ajută să scape de partea vizibilă a părului de pe piele. Epilarea fie distruge ceapa de păr, sau pur și simplu îndepărtează părul cu rădăcină.

Razor

Cea mai simplă opțiune cu care orice femeie poate face față la domiciliu. Modul în care este bună, pentru că se potrivește tuturor. De exemplu, femeile gravide sunt unele metode alternative interzise, ​​dar să ia o mașină de ras și cremă pentru a aduce parul la ajutorul lor pentru parul de eliminare cu un mod clasic, ei pot întotdeauna.

Care sunt avantajele unei epilat de ras:

 • Lucrări în orice zone+
 • Control total proces+
 • fire de par mici sunt, de asemenea, șterse+
 • Este nevoie de un pic de timp+
 • Cel mai ieftin mod de accesibil și.

Care este deficiențele depilare de ras:

 • repeta bărbierit va avea de multe ori+
 • De-a lungul timpului, totul este mai distincte pe piele va apărea „cânepă“+
 • Dacă te razi ceva de genul, pot apărea iritații ale pielii+
 • ras regulate contribuie la defectele parului+
 • Cand parul va creste, este posibil.

Principiul astfel de depilare este simplu: îndepărtarea părții taliei a părului, becul rămâne în condiții de siguranță. Shave zona intimă, creând o pereche de bikini clasic, fara durere.

Dar această metodă, multe femei aleg, de asemenea, pentru că nu doresc să împartă un astfel de proces delicat cu un outsider.

Mai multe recomandări pentru siguranța executării unui bikini clasic cu un aparat de ras nu va interfera, în special începători. Listează-le.

 • Shave este posibilă numai la o piele de pre-umed.
 • Aparatul de ras este selectat ținând cont de textura pielii, rigiditatea și grosimea firelor de păr. Lamele trebuie să fie schimbate în mod regulat.
 • instrument de ras trebuie să aibă emolienți (substanțe de înmuiere) în compoziția.
 • Rade părul doar în direcția creșterii lor. Mișcările sunt făcute cu atenție, apăsând – lumină.
 • După bărbierit, pielea trebuie să fie hidratată. Cu aceasta, crema cu calendula, aloe, ulei de ceai copi cu acest lucru.
 • Imediat după procedură, nu trebuie să purtați haine sintetice închise, lenjerie. Da, și mai târziu este mai bine să evitați sintetice.
 • Scrub și urină tare după bărbierit – sub interdicție.

Dacă la shave trebuie să-și petreacă de mai multe ori pe același loc, înseamnă că lama fixată, astfel încât este necesar să-l schimbe. Lama plictisitoare va provoca cu siguranță iritarea pielii.

Ceară

Această procedură se numește Vaxing. Unele abilități speciale nu sunt necesare – tot ce puteți învăța acasă.

Citește mai mult  Alegeți o cremă de depilare a feței

Depilarea zonei de ceară a bikini are soiuri de modalități de a efectua.

 • Fierbinte. În acest caz, ceara va avea nevoie. Dacă nu este, va trebui să mergeți la salonul cosmetic. Acest lucru este bun epilat fierbinte, care reușește cu succes pentru a elimina firele de păr chiar și în locurile greu accesibile locuri. De îndată ce masa de ceara se intareste pielea, se potolește și mișcarea rapidă ascuțite se îndepărtează cu firele de păr.
 • Cald. Îndepărtarea părului se face folosind benzi de hârtie lipirea pe zona de piele prelucrată. O astfel de procedură în raport cu o zona de bikini prefera femeile cu un prag scăzut de durere și pielea delicată. Este opțiunea optimă pentru uz casnic.
 • Rece. Pentru această metodă de depilare, in magazine pentru benzi de vânzare, care sunt acoperite cu ceară rece. Ele nu pot demonstra eficiență ridicată chiar și cu vegetație slabă, și nu vor face față cu puternice.

De obicei, depilare ceara este următoarea procedură care fetele încearcă după ras. Cu toate că acum acest tip de corecție a vegetației se deplasează cu încredere spre produsul „dulce“ de servicii de înfrumusețare – Shugaring.

Shuging.ro

În loc de ceară în acest caz, se utilizează pastă de zahăr, restul – principiul este același. Care este mai întâi rezolvată pe depilarea zonei de bikini, adesea alege să scape de păr prin metoda clasică prin pastă de zahăr. Acest lucru nu face rău pielea, în plus, procedura nu este percepută prea intimă. Cu toate acestea, acest lucru nu se va spune despre Shuging de Bikini profund – va trebui să sufere.

Care sunt avantajele acestui tip de depilare:

 • Shuging va elimina totul prea mult, inclusiv vegetația mică+
 • Compoziția pastă este naturală, nu provoacă alergii+
 • Procedura poate fi făcută acasă, în special în cazul în care un bikini clasic este produs și nu adânc+
 • Rezultatul va fi rezistent la cel puțin 3 săptămâni+
 • Fiecare îndepărtare reduce vegetația – părul diluat, devine rar.

Principalul minus Shugarring este durere. Deși toată lumea o evaluează în moduri diferite. Dacă vom compara cu ceara depilare, îndepărtarea părului de pasta de zahar este mai puțin dureros.

Laser

Ce se poate elimina parul cu pasta sau ceara, acestea trebuie să crească. Dacă toate firele de păr sunt mici, succesul și eficiența procedurii nu este deosebit de mare. Pentru un laser, o astfel de condiție o trebuie să fie respectate.

Citește mai mult  Ceara Skin s

Ce trebuie să știți despre depilare cu laser de o pereche de bikini clasic:

 • La starea de sănătate a organelor de reproducere, laserul nu acționează – lungimea fasciculului este de așa natură încât zona maximă a laserului nu este mai mare de 4-5 mm sub piele+
 • Pentru a trece printr-un curs de succes de depilare, cu un laser, trebuie să reziste intervalul la 21 de zile+
 • În timpul zilei, după depilare, suprafața prelucrată nu poate fi ud, utilizarea detergenților și prosop+
 • nu doare, senzația neplăcută sau răceala caracteristică poate fi, dar totul este destul de tolerant+
 • Pentru a elimina complet scăpa de păr în locuri nedorite, trebuie să-și petreacă mai multe sesiuni de epilarea cu laser.

Multe întrebări apar cu privire la raderea obligatorie a zonei inghinală în fața depilare cu laser. Dar pentru această procedură, este important ca pielea este netedă, iar lungimea firelor de păr nu a fost mai mult de 2 mm. Nu sunt necesare cele mai noi Laserele din firele de păr ca conductori, deoarece acestea acționează pe bec și vasul său.

În cosmetologie cu laser, tot mai multe inovații, convenabil pentru clienții. Opțiunea unei astfel de depilare cu siguranță merită luat în considerare.

Alte

Există o modalitate de păr de eliminare – folosind epilatorul. Dar Nu este considerat acei oameni care au încercat un shugaring sau cu laser acum. Motivul este simplu – într-adevăr doare. Da, și păr după o astfel de mașină de ras începe să crească.

Unele femei pentru păr Elimină încă pensete. Și punctul punct tot ce bombănea în jurul chilotei. Este dureros, lung, rapid enervant. Cu toate acestea, rezultatul poate stoca până la 2 săptămâni. Este puțin probabil ca această metodă să fie deosebit de competitivă, dar uneori singura.

Photoepilarea – Metoda de îndepărtare a părului electronic. În mare parte inferior la laser. Utilizarea cremei de epilator nu dați întotdeauna efectul dorit, acoperă toate secțiunile de îndepărtare.

Se pare că metodele descrise mai sus (de la bărbierit la laser) sunt mai populare decât altele.

Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

Sfaturi care sunt potrivite pentru toată lumea. Cât de delicată procedura de depilare este atât de delicată și alegerea unui mod adecvat.

Dar maeștrii depilatei recomandă:

 • Explorați pielea în zona intimă: cât de blând este cât timp se confruntă cu iritație+
 • Înțelegeți ce prag de durere – multe femei tolerează dureros procedura, deci este mai bine să începeți cu metode de epilare moale+
 • Pentru cei care sunt pregătiți pentru frumusețe pentru orice teste, ar trebui să încercați diferite metode și să le comparați+
 • Amintiți-vă sentimentul – uneori Sensorika în sine sugerează că este mai bine pentru noi care senzațiile tactile sunt percepute de cei mai plăcuți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: