Veet Crema pentru depilare zonelor intime

Veet Crema pentru depilare zonelor intime

În viața fiecărei femei moderne, depilarea este una dintre cele mai importante și necesare proceduri cosmetice și igienice. Crema de depilare este o modalitate nedureroasă și convenabilă de utilizat independent, în timp ce condiții obișnuite. Mai ales crema populară pentru zonele intime din seria VEET.

Particularități

Compoziția Medicului de cremă de depilare include substanțe de origine chimică, care contribuie la distrugerea structurii părții exterioare a părului. Bulbul foliculului de păr rămâne nevătămat. Rezultatul acestui agent cosmetic este păstrat timp de 1-2 săptămâni, după care se repetă procedura. După care cresc firele de păr depilare devine moale și subțire.

Printre motivele pentru care crema de veet la depilarea zonelor intime a câștigat popularitate și recunoaștere de la doamne, ele alocă următoarele:

 • Disponibilitatea – un cost relativ scăzut al unui cosmetic face posibilă achiziționarea oricui+
 • Crema este conceput pentru tehnologia specială și este proiectat pentru utilizarea sa pe zonele sensibile ale corpului + care afectează cu atenție pielea, înmoaie remediu și elimină părul, fără a prejudicia epiderma+
 • Folosirea cremei este absolut nedureroasă, în procesul de depilare nu există senzații neplăcute sau un sentiment de disconfort + Acest lucru este important mai ales pentru cei care au un prag de durere scăzut, în legătură cu aceste proceduri, cum ar fi ceara de epilat, shugaring și t. Ns.. omul nu poate suferi+
 • Crema este destinată utilizării la domiciliu + înainte de a fi folosită suficient pentru a vă familiariza cu instrucțiunile atașate la acesta+
 • Viteză mare de impact: doar 10-15 minute petrecute pe procedură – și pielea femeilor va deveni netedă și matasoasă+
 • Veet crema nu usuca pielea pe zonele intime, nu provoacă reacții negative după utilizare+
 • Utilizarea regulată a acestui depilator conduce la o subțiere treptată a + fire de par, ca urmare ele devin ca un tun, de fiecare dată când totul este mai ușor pentru a elimina+

Cream convenabil de a utiliza în greu accesibile părți ale corpului.

dezavantaje

  În ciuda tuturor calitatile pozitive ale crema Veet depilare, este posibil să nu fie potrivite pentru toată lumea. O atenție specială trebuie acordată mai multe nuanțe.

  • eficienţă scăzută. În unele cazuri, parul are o structură extrem de rigidă și cu dificultate poate fi afectat de crema lor epilat. În acest caz, hairproof este îndepărtat prin părți. Supraviețuitor de păr trebuie să elimine cu o mașină de ras.
  • Există categorii de persoane care sunt predispuse la reacții alergice, au intoleranță individuală a anumitor componente care alcătuiesc mijloacele, sau sunt titularii de piele sensibilă. Cosmeticieni recomandăm înainte de a începe epilarea cu ceară, pentru a testa reacții alergice. În acest scop, o cantitate mică de cremă care urmează să fie aplicat pe suprafața interioară a cotului. Dacă după 20 de minute la locul de studiu nu a apărut roșeață, puteți trece în condiții de siguranță pentru efectuarea procedurilor.
  • Când părul grosier crema de epilat imprimate pe timpul nu poate fi suficient pentru a obține complet scăpa de vegetație. În acest caz, permis să-l ajusteze le evitând prea mult creștere.
  • Folosind o crema expirat sau alterate pentru îndepărtarea părului poate avea un efect foarte negativ asupra organelor genitale feminine. Ca urmare, umflături, edeme și pot să apară tumori. Prin urmare, este extrem de important să achiziționați crema VEET numai în furnizorii dovediți de produse de marcă care pot oferi un certificat de calitate care să confirme autenticitatea sa.

  Prezentarea produsului

  Producătorul de defilator pentru zone intime au avut grijă că fiecare dorință poate dobândi o cosmetică potrivită pentru el. În acest sens, astfel de soiuri de creme de depilare sunt cunoscute sub numele de:

  • hipoalergenic+
  • cu îngrijire suplimentară+
  • universal+
  • Pentru o piele deosebit de sensibilă+
  • Pentru păr rigid.

  Toate veeturile au un miros plăcut, textura delicată și pot face față cu ușurință cu tipul de păr greu.

  Producătorul de brand a lansat, de asemenea, Linia de creme care sunt folosite imediat înainte de a lua sufletul. La expirarea substanța activă menționată în vehicul timp împreună cu părul distrus este ușor lână spălată.

  Compoziţie

  Principala componentă chimică activă, care este inclusă în crema pentru depilarea zonelor de veet intimă proeminențează tioglicolată de potasiu. După aplicarea sa pe anumite porțiuni de corp are asupra foliculilor de par si înmuierii distruge efect. În plus față de componenta chimică, Veet cremă include, de asemenea, componente suplimentare care hidratează, hrănesc zonele intime ale pielii, ceea ce face grija ei in plus. În funcție de compoziția sa din soiurile produselor cosmetice pot fi văzute după cum urmează:

  • mentă (mentol), scopul principal al care – răcirea pielii în timpul procedurii de depilare+
  • uleiuri esențiale – acestea au piele în zona inghinală liniștitor, înmuierea și efect de hidratare+
  • Vitamina E+
  • Panthenol, care, atunci când vine vorba de suprafața pielii este transformat în vitamina B5+
  • Componente de origine vegetală naturală, care produc un efect sedativ asupra pielii (de exemplu, aloe extract)+
  • substanțe care încetinesc creșterea ulterioară a părului.

  Instructiuni de folosire

  Pe fiecare tub de cosmetică pentru a determina zonele intime ale vetului, există o detaliată Instructiuni de folosire. Procesul de îndepărtare a părului cu crema este simplu, nu are nevoie de nici cunoștințe și abilități speciale, destinate să-l folosească la domiciliu. Pentru a minimiza riscul de deteriorare a pielii în procesul de depilare în câteva ore înainte și după ce procedura de depilare este interzisă să aplice săpun și mijloace la care este inclus alcoolul.

  Dacă reacțiile negative apărute în procesul de deteriorare a zonei intime, cum ar fi prurit, senzație de arsură, roșeață, este necesar să se spele imediat off crema cu multă apă cu săpun sau gel.

     Este demn parcurgând următorii pași:

     • Înainte de începerea procedurii de depilare, este necesar pentru a curăța zona inghinală folosind un săpun intim delicat sau un gel + calitate slabă pregătire specială a zonei a corpului poate împiedica activitatea activă a compoziției cremă, ceea ce va reduce eficiența globală de manipulare+
     • După curățarea pielii în zona inghinală, este necesar să ștergeți cu o hârtie sau un prosop convențional – un produs cosmetic este aplicat numai pe pielea uscata+
     • Crema pe zona selectată este aplicată cu o lamă specială (spatula), care vine complet cu strat crema depilare + ar trebui să fie destul de gros și netedă, de captare imediat toate părțile pregătite ale corpului+
     • În timpul specificat în instrucțiune, crema este asamblată de aceeași spatulă + cu ea de pe suprafața epidermei, slăbită și distrusă în procesul de fire de păr sunt separate+
     • Resturile cremelor sunt spălate cu apă caldă, după care ei șterg uscat+
     • Etapa finală – aplicarea unui agent sedativ, hidratant pe piele (de exemplu, pulverizarea cu apă termală dermatologică).

     Crema pentru depilarea zonelor intime VEET este o alternativă demnă de proceduri dureroase și costisitoare care sunt realizate în saloanele cosmetice. În ciuda faptului că procedura de depilare cu un mijloc cosmetic trebuie repetată în mod regulat, trece complet dureroasă decât atractivă pentru multe femei. Îngrijirea sănătății și frumuseții clienților, protejarea reputației dvs., producătorul de Veet oferă produse cosmetice de înaltă calitate.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: