Zona intimă care sigă bikini adânci

Zona intimă care sigă bikini adânci

Îndepărtarea părului în zona intimă determină o mulțime de litigii și reflecții. Fetele încerca să aleagă modul optim de epilare pentru a se bucura rezultatul pentru o lungă perioadă de timp. Shugaring este o modalitate relativ nouă de a elimina firele de păr cu rădăcină. Tipul de procedură este similar cu epilarea ceară, numai aici se utilizează pastă de zahăr.

Ce este?

Shuging.ro – Epilarea cu o pastă de zahăr adecvată consistență. Tehnica de performanță este similară cu Vaxing, cealaltă compoziție este pur și simplu utilizată. Shuging Bikini profund implică îndepărtarea părului pe pubia și interiorul șoldurilor. Există variații ale tehnologiei.

 1. epilarea Hollywood. După îndepărtarea întregului capac de păr, inclusiv zona feselor și picioare.
 2. bikini brazilian. Lasă un triunghi pe pubian. Păr în acest loc este pur și simplu turnat astfel încât coafura arata elegant. În Brazilia, un astfel de tip de îndepărtare a părului este cel mai popular.
 3. epilarea franceză. Toate sunt eliminate, dar în fața lăsa o fâșie îngustă.

Păr Procedura de demontare cu pasta de zahar este adesea utilizat în zona inghinală. Compoziția simplă a elimina materiale neprevăzute reacții cutanate delicate. Puteți folosi această metodă nu numai în cabină, A și la domiciliu.

  Principalele avantaje ale procedurii.

  1. Pasta de zahar este încălzit numai la 40 ° C, ceea ce elimină arsura pielii blând.
  2. Parul este îndepărtat în direcția de creștere, reduce durerea procedurii.
  3. Când epilarea, elemente care nu sunt utilizate, care pot cauza un prejudiciu. Astfel încât aparatul de ras este ușor de tăiat într-un loc greu accesoriu, iar epilatorul electric poate deteriora pielea.
  4. Efectul lung durează câteva săptămâni, ceea ce reprezintă un mare avantaj.

  Procedura care utilizează compoziția zahărului are propriile minusuri. Ea este destul de dureroasă în orice caz, deoarece firele de păr sunt complet în afara. Cu antrenamente active pe pielea netedă, iritarea poate apărea din cauza transpirației abundente.

  Dacă este incorect să efectuați procedura sau să neglijați îngrijirea ulterioară, atunci firele de păr pot crește, vânătăile, microtraumurile și erupțiile cutanate.

  Ceea ce este diferit de alte proceduri?

  Epilarea zahărului implică îndepărtarea părului împreună cu rădăcina. Tehnica este similară cu ceara. Compoziția este, de asemenea, aplicată pe piele cu un film subțire și îndepărtat cu izolarea părului. Și în acest sens, toate asemănările.

  Sugeringul este folosit pastă de zahăr în loc de ceară. Această compoziție nu trebuie să se încălzească până la temperaturi ridicate, ceea ce înseamnă că nu există nici un risc de a arde. Zahăr epilarea este mai bună decât ceara pentru cei care au un rău tolera durere.

  Disconfort atunci când procedura shugaring este semnificativ mai mic decât în ​​timpul Vaxing. Dupa procedura, elimina resturile de pasta de zahar din piele mult mai ușor decât ceara.

  Cât de des?

  Procedura implică îndepărtarea perii împreună cu distrugerea becurilor. Ca urmare, creșterea încetinește semnificativ. Noi, mai moale, firele de păr apar după 14-20 de zile, în funcție de caracteristicile individuale. În același timp, epilarea regulată vă permite pentru a reduce cantitatea de fire de par, deoarece acestea cresc mult mai lent.

  Cu prelucrarea sistematică, rezultatul deține timp de 3 săptămâni, iar primele proceduri apucă de obicei, timp de 2 săptămâni. Procedura poate fi repetată atunci când firele de păr cresc la lungimea dorită. De obicei, durează aproximativ 1 săptămână după activarea creșterii.

  Este demn de remarcat faptul că termenii sunt aproximative și dependenți exact de caracteristicile corpului.

  Cui se va potrivi?

  Procedura de eliminare a părului poate fi făcută tuturor după 18 ani. Cu toate acestea, există situații în care este mai bine să refuzați de la shuging. Neglijarea contraindicațiilor poate provoca efecte secundare puternice. Nu este necesar să scoateți părul pastă de zahăr în astfel de cazuri.

  1. În timpul menstruației, procedura nu este igienică și mai dureroasă.
  2. Eliminarea se efectuează cu un agent natural. Poate fi o reacție alergică asupra componentelor sale. În unele cazuri, pasta de pe baza mierei și zahărului înlocuiește fructoza.
  3. Procedura în sine nu dăunează corpului. Cu toate acestea, încă nu este recomandat să îl conduceți în timpul sarcinii. Ruperea părului poate provoca un spasm de uter. Acest lucru va duce la hipoxia fătului. În unele cazuri, în termeni precoce, riscul de avort spontan și mai târziu – naștere prematură.
  4. Epilarea de refuz va avea de a face cu diabetul zaharat. Zahărul prin membrana mucoasă poate intra în sânge și poate ridica nivelul de glucoză. În unele cazuri, utilizarea de pastă de fructoză este permisă.
  5. Persoanele care suferă de epilepsie pot efectua o procedură numai cu anestezie. disconfort puternic poate provoca un atac.
  6. Îndepărtarea părului poate duce la exacerbarea vaselor și a vaselor. Merită abandonarea procedurii și în prezența infecțiilor fungice, herpes, dermatită, eczemă.
  7. Prezența oricăror deteriorări a pielii în zona de epilare va determina amânarea vizitei la vindecarea lor completă. Și vorbim nu numai despre zgârieturi și reduceri, se aplică acneei. În caz contrar, riscul de infectare în rană crește. De asemenea, riscul reprezintă moli în zona bikini.
  8. După tratamentul cu preparate hormonale și mijloace cu retinoide, este imposibil să se desfășoare în timpul anului.

  Fonduri

  Epilarea se efectuează pasta de zahar. Întreaga gamă este împărțit în trei grupe mari: moale, mediu și greu. Compozițiile au propriile lor caracteristici și sunt destinate pentru a îndepărta firele de păr de diferite tipuri. Tipuri de paste consistență.

  1. Moale. Este necesar să se lucreze cu compoziția cu mâinile reci și într-o cameră rece. În caz contrar, pasta va începe pur și simplu să se topească. utilizat în special în aparatele de bandă. Uneori, compoziția este amestecată cu un analog solid pentru a obține o altă densitate. Folosit pentru a elimina firele subțiri, arma.
  2. In medie. Cele mai populare vizualizare. Utilizat în pantă și tehnica manuală. Potrivit pentru îndepărtarea firele de duritate medie. Este necesar să se lucreze cu mâinile în interior ușor rece cu temperatura aerului normală. Se încălzește pentru a folosi pasta este dificil. Potrivit pentru zona inghinală după 3 proceduri atunci când firele sunt mai moi.
  3. Dens. Gros pastă vă permite să capturați și trageți firele de păr de rigiditate specială. O decizie bună pentru primele proceduri din zona bikini. Munca este efectuată în brațe calde și calde. Potrivit pentru tehnologia manuală.

  Alegerea fondurilor este destul de mare, pe piață mulți producători. Există anumite criterii de calitate care vor permite să aleagă numai produse de înaltă calitate între toate. Compoziția chimică incorectă a pastă poate duce la efecte secundare puternice, alergii, iritare. Este de merită acordarea atenției nuanțelor.

  1. Aromatizoare și suplimente agresive în compoziție – semn rău. Ele pot provoca nu numai reacții alergice, ci afectează, de asemenea, pielea iritată și sensibilă. Mai mult, astfel de componente sunt adesea folosite pentru a deghiza materiile prime de calitate scăzută.
  2. În pastă bună există extracte din plante și ingrediente legume. Acest lucru vă permite să umeziți și să strângeți pielea, să minimalizați daunele.
  3. În pasta pentru pielea sensibilă poate fi ulei. Extractele de mușețel, eucalipt și lavandă sunt considerate eficiente. Deci, masa de zahăr va înmuia și va hidrata pielea, iar efectele secundare după procedura vor fi minimizate.

  Pasta de zahăr este un instrument cheie pentru a se defecta, dar nu numai și necesar. Piele și fire de păr sunt procesate înainte și după procedură. Acest lucru vă permite să faceți îndepărtarea părului cât mai confortabilă, ajutând pielea să se recupereze mai repede.

  Fonduri necesare.

  1. Scrub. După ce procedura vă permite să împiedicați firele de păr. Înainte de Shugarina, curățarea pielii este necesară pentru a îmbunătăți lanțul de pastă.
  2. Loţiune. Folosit înainte de îndepărtarea părului pentru dezinfecția pielii. De asemenea, mijloacele mărește elasticitatea firelor de păr, le face mai adecvate.
  3. Talc. Degresie și elimină excesul de umiditate care poate strica pasta de zahăr. De asemenea, talc simplifică capturarea compoziției firelor de păr.
  4. Apă cosmetică. După ce shugingul este utilizat pentru a îndepărta reziduurile compoziției. Apa vă permite suplimentar să umeziți, să calmați și să strângeți pielea.
  5. Crema pentru încetinirea creșterii părului. Facilitatea cosmetică ne permite să luptăm. Crema de înaltă calitate afectează în plus pielea, calmează-o și hidratează.

  Tehnici

  Procedura este efectuată în cabină sau la domiciliu. Cu consistențe diferite de compoziții, se aplică diverse tehnici, există doar trei dintre ele. Femeile bikini braziliene pot fi făcute în diverse moduri. Pentru unele, metodele necesită mai multă experiență, astfel încât acestea sunt mai des utilizate de profesioniști. Tehnica de îndepărtare a pastă de zahăr.

  1. Manual. Puteți face acasă singur. Pastă de rulare cu o bucată mică, așa că se încălzește ușor. După întunecarea compoziției, îl puteți aplica pe piele, distribuind cu mâinile ca uniformă. În saloanele de înfrumusețare, această tehnică este rar inclusă în lista posibilelor. Contactați mâinile cu zona de bikini o face din Nongin.
  2. Bandaj. O soluție bună pentru femeile care au cel puțin o anumită experiență cu compoziția. fâșii de țesut speciale sunt utilizate. Pasta este distribuit uniform peste stratul de piele și capacele cu o panglică. După ceva timp, banda este îndepărtată împreună cu paste și peri. Aceasta tehnica este cea mai amintește de Vaxing.
  3. intrigă. Cel mai des utilizate în saloanele de înfrumusețare. Pentru aplicarea și îndepărtarea pasta utilizează o spatula. instrument folosit, de obicei, de consistență moale sau medie, sau compoziții destinate să lucreze în mănuși. Lipsa contactului mână cu pasta de mai salvează proprietățile sale. Nu există, de asemenea, nici o atingere a pielii, ceea ce face ca tehnica de igienă. Pentru aplicare va lua o spatulă de metal sau de unică folosință din lemn.

  Schema procedurii pentru îndepărtarea părului cu pasta de zahar nu depinde de echipamentul. Principiul și procedura este întotdeauna același. În zona inghinală mai ușor și eficient îndepărtarea părului în tehnica manuală și panta.

  Masters utilizați ultima opțiune, iar la domiciliu este alegerea individuală.

  Cum se pregătește?

  Shugaring epilarea este destul de simplu, dar eficacitatea depinde de mai mulți factori. Chiar și pregătire minimă înainte de procedura se va reduce riscul de efecte secundare. Ar trebui să aibă grijă de starea dorită a pielii și să crească lungimea minimă a părului. Termeni și recomandări principale.

  1. Înainte de procedura ar trebui să aibă grijă de igiena simplu. În același timp, nu puteți utiliza și produse abrazive washcloths. De la detergenți agresivi ar trebui, de asemenea, refuzată.
  2. Lungimea parului ar trebui să fie de aproximativ 4 mm. lipiți doar mai puțin de zahăr nu poate captura. Dacă lungimea firului de par este doar o pereche de milimetri, atunci trebuie să crească. firele de păr prea mare trebuie să-și radă 3-4 zile înainte de vizita de cabină. De asemenea, inutile pot fi pur și simplu tăiat cu foarfeca sau tuns sub duza.
  3. Nu puteți face patch-uri la soare. Vizitați solariu sau utilizați Tanger pentru 2-3 zile înainte de procedură. De asemenea, este necesar să abandoneze ambalaj.
  4. Prinde sau scoate epilarea prin orice metodă în termen de 7 zile înainte de a spori.
  5. 2 zile inainte de procedura ar trebui să utilizeze un exfoliant sau gomaj. Îndepărtarea particulelor moarte ale pielii va simplifica procedura și va evita foșnet dure.
  6. În ziua procedurii, nu trebuie să utilizați creme și loțiuni. Pielea trebuie să fie uscată și purificată. Procedura internă utilizează talc sau pulbere pentru copii pentru a elimina excesul de umiditate și grăsime.

  Ar trebui să fie reglat din punct de vedere moral pentru a efectua o procedură. Dacă intenționați să vizitați cabina, adică, este logic să vă familiarizați cu maestrul, pentru a nu fi timid în timpul unei sesiuni.

  În cazul casei, este necesar să se pregătească camera cu temperatura dorită a aerului. Instrucțiunile exacte sunt pe pasta de ambalare.

  Cum face?

  Pentru prima dată pentru a îndepărta părul durerii de pastă de zahăr. Puteți utiliza produse cosmetice sau medicamente pentru a reduce disconfortul. Pielea din zona intimă este destul de ușoară și sensibilă, deci este pur și simplu necesară reducerea durerii. Epilarea femeilor în domeniul bikini este destul de complicată. Reguli și proceduri importante.

  1. Sterilitate. În timpul epilării pe piele, apar microtraumuri. Este important să efectuați dezinfecția astfel încât să nu puneți o anumită infecție.
  2. Paste de temperatură. Merită să luăm opțiunea optimă, nu ar trebui să fie fierbinte. Este imposibil să se folosească compoziția prea caldă, pot exista arsuri și inflamații puternice.
  3. Când utilizați echipamentul manual ar trebui să fie deosebit de atenți. De multe ori, fetele fără experiență ratat compoziția prea mult, iar atunci este pur și simplu imposibil de a aplica un strat subțire. Este important ca pastele tocmai am primit beat ușor și a devenit mai inchisa.
  4. Secvența de circulație este deosebit de importantă pentru incepatori, care nu au nici o experiență pentru a elimina îndepărtarea părului folosind pasta de zahar. Se aplică compoziția urmează împotriva creșterii părului, dar pentru a trage o creștere. În caz contrar, noi fire de par poate crește.

  Procesul va fi mult mai ușor dacă ai numi o procedură de după-amiază, cu o oră până la ora trei după-amiaza. În această perioadă, percepția durerii este minimă.

  Acest lucru este deosebit de important atunci când scoateți epilarea. De asemenea, pentru prima dată când se poate sparge întregul proces în mai multe etape, în scopul de a reduce ușor disconfortul global.

  În cabină

  de masterat profesionale au extinse de zahăr îndepărtarea părului. Procedura dureaza aproximativ 30-50 de minute. Acesta include tratamentul principal al pielii, îndepărtarea și normalizarea stării pielii. Shuging în cabină trece treptat.

  1. În biroul cosmetic, procedura este de obicei efectuată pe canapea. Scaunele speciale sunt mai puțin frecvente.
  2. Pielea este curățată cu o tonică sau loțiune.
  3. Talc este aplicat. Acest lucru vă permite să eliminați excesul de grăsime și umiditate, să reduceți inflamația după procedură. De asemenea, remedierea ridică părul, ceea ce simplifică eliminarea acestora.
  4. Împotriva creșterii părului este aplicată pastă.
  5. După câteva minute, mișcarea ascuțită este îndepărtată cu izolarea părului. Jerkii sunt făcuți de creșterea părului, ceea ce previne ocupat după procedură.
  6. Apa cosmetică elimină pastele de zahăr din complotul procesat.
  7. Pielea este procesată de compozițiile pentru calmarea și reducerea răspunsului inflamator.

  Acasă

  În mod corespunzător pentru a elimina epilarea cu propriile mâini fără experiență va fi destul de simplu, așa că ar trebui să fie predeterminat cu paste. Puteți chiar pre-elimina parul din sau orice altă zonă care este în mod clar vizibile.

  Pentru prima dată, puteți face o pereche de bikini adânc în 1-2 ore. Procedurile suplimentare vor necesita aproximativ 20-30 de minute.

  Shugaring în tehnica manuală pas cu pas.

  1. Anterior despacheta pielea în baie sau sub duș. Temperatura apei este închis confortabil, astfel încât chiar și arsurile ușoare nu sunt formate.
  2. Uscați complet zona inghinală cu prosoape sau șervețele de hârtie.
  3. pielea Se tratează cu un instrument antiseptic pentru a elimina riscul de infecție.
  4. Paste se încălzească în mâinile sale, să se detașeze o mică bucată. Rulati până la întunecare și elasticitate.
  5. Se aplică în zona prelucrată împotriva creșterii părului. Se recomandă să se înceapă cu zona inghinală, disconfort este minim.
  6. Așteptați câteva minute. Ora exactă este indicată de producător pe pasta de ambalare.
  7. O mână întinde ușor pielea, și un alt tresar elegant pentru a elimina compoziția din piele, împreună cu firele de păr. În cazul în care firele de păr este un pic, apoi aceeași bandă poate fi aplicată din nou. Atunci ar trebui să formați o minge nouă pastă și repetați întregul proces-se incalzeasca, aplicând.
  8. După îndepărtarea tuturor firele de păr, pielea trebuie clătite cu apă caldă fără săpun și alte mijloace.
  9. Aplica o crema pentru hidratare și nutriție.

  Îngrijirea ulterioară

  După shugaring, de un agent de master Sunt puse calmant pe piele, cu toate acestea roșeață poate fi în continuare, este normal.

  Îngrijire este foarte important, deoarece primele 4 zile vor fi restaurate. La procedura de salon, comandantul vorbește întotdeauna cu privire la regulile de cea mai apropiată perioadă, acestea ar trebui să fie respectate. După epilare acasă, întreaga responsabilitate se află pe femeia însăși, de aceea este important să aibă grijă cu atenție pentru piele.

  Recomandări și sfaturi specialiștilor.

  1. Nu puteți spăla cu apă caldă și vizita de baie pana cand pielea de restaurare.
  2. Este demn de abandonarea prosop, exfolieri în primele zile după epilare.
  3. Este necesar să se poarte lenjerie de corp numai confortabile din țesături naturale. Chiloței nu ar trebui să frece și piele deteriorate irita.
  4. Este imposibil să mergi la piscina si pe lacurile de acumulare în primele 4-5 zile.
  5. Prima zi este în valoare de abandon de proximitate intimă. De asemenea, evita efortul fizic activ. Sudoare poate provoca iritarea pielii. Dacă procedura este efectuată în sezonul cald, este util să se spele în zona inghinală a unei temperaturi confortabile fără a folosi produse cosmetice.
  6. Utilizați instrumentele pentru a hidrata pielea și de a reduce cresterea parului.
  7. După 4 zile, după vindecarea completă, utilizarea exfoliant. Ștergerea celulelor moarte ale pielii va preveni.

  Examinați recenzii

  Cele mai multe femei sunt mulțumit de efectul după procedura. Senzații Când scoateți părul este destul de dureros, există disconfort. Cu toate acestea, comandantul competent ajută la evitarea fenomenelor negative. Multe fete folosesc instrumente cosmetice pentru anestezie, care ușor congela pielea și de a reduce durerea.

  Procedurile Acasă Multe sunt efectuate cu precauție. Femeile recomanda cel putin de cateva ori merg la salon să se uite la procedura de. Deci, se dovedește a suporta cele mai dureroase sesiuni sub supravegherea unui profesionist, aflați mai multe despre îngrijirea potrivită, luând în considerare caracteristicile individuale.

  Mulți sunt siguri că zona shigaring de bikini profundă este cea mai epilarea eficient pentru o lungă perioadă de timp.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: