Selectăm machiajul în ochii în formă de migdale

Selectăm machiajul în ochii în formă de migdale

Ochii cu forma de migdale sunt considerați cea mai bună opțiune pentru diverse mărci. Pentru o astfel de aspect, ar trebui să alegeți cosmeticele potrivite, astfel încât frumusețea naturală să fie accentuată și nu pierdută. Selectarea machiajului pentru ochii în formă de migdale, ar trebui să luați în considerare unele reguli cu care make-up-ul.

  unsprezece

  Fotografii

  Descriere

  Fiecare naționalitate are propriile caracteristici care sunt în aparență. Ochii cu forma de migdale sunt adesea găsiți la fetele care au rădăcini orientale. O astfel de formă poate da o privire la sexualitatea și misterul atractiv. Cu toate acestea, sub o astfel de tăietură ar trebui să ia în mod competent o machiaj, care va accentua naturalitatea unei astfel de aspecte. Ochii cu forma de migdale – aceasta este cea mai atractiva vedere despre fetele si femeile vis de pe tot globul.

  Atractiv arată astfel de ochi pe sexul frumos cu reprezentanții profilului grec. Cu toate acestea, este destul de rar să se întâlnească cu fata aspectului slavic, care va avea ochii sub formă de migdale.

  Ochi similare în exterior pe picături de apă sau pe migdale. Ele sunt caracterizate de forme înguste și oblong, împreună cu colțurile interioare cu rotunjire. Exteriorul ochiului arătat. În majoritatea cazurilor, colțul exterior va fi ridicat. În pleoapa superioară, există practic pliuri, deci există o platformă mare pentru creativitatea pentru produse cosmetice.

  Pentru a determina formularul mai precis, va trebui să vă uitați la distanță, care este prezentă între ochi. În mod normal plantate este ochii, distanța dintre care este un ochi. Dacă acest segment este mai mult, o astfel de aspect este considerată ca fiind plantată. La o distanță mai mică de ochi se numește strâns plantate.

  Colțurile ochiului ar trebui să fie plasate la același nivel. Dacă colțul exterior este situat sub nivel intern, degetele similare sunt numite incubare. Situația inversă vorbește despre orientală și ascendentă. Și, de asemenea, ochii pot diferi în vrac, aterizare adâncă, agățat pleoapele superioare.

  Aceste nuanțe ar trebui luate în considerare în timpul selecției machiajului, astfel încât cosmeticele decorative să sublinieze avantajele apariției.

  Ce machiaj este potrivit?

  Când alegeți un machiaj pentru ochi, ar trebui să luați în considerare culoarea și forma lor. Ochii în formă de migdale sunt cea mai comună formă. Ochiul alungit, peste margini sunt arătate. Colțul exterior ridică la etaj. Artiștii de machiaj numesc o astfel de formă de elegantă, care sunt confirmate de fete din țările estice. Vizualizarea de migdale este considerată nepretentioasă, deoarece va fi potrivită pentru aproape orice tip de machiaj.

   Cu toate acestea, există reguli care descriu cum să vopsească în mod corespunzător ochii pentru a sublinia atractivitatea și sexualitatea lor naturală.

   • Săgeți. Avantajul cheie al formei de migdale este îndoirea grațioasă. Prin urmare, va fi necesar să se concentreze asupra săgeților, ale căror tipuri sunt o varietate de. Artiștii de machiaj recomandă utilizarea opțiunii, în cazul în care arogantul este tras de-a lungul conturului ochilor. O astfel de soluție vă permite să accentuați expresivitatea îndoirii. Pentru un astfel de machiaj, va lua conformitatea cu liniile clare, grafică strictă. Lucrul cu Eyeliner, este necesar să faceți o „coadă” lungă, deoarece săgeata scurtă iluminează ochiul.

   • Folosind două nuanțe. Dacă nu există nici o dorință de a folosi săgețile, puteți acorda atenție tehnicii de gheață fumoasă. Pentru astfel de machiaj, vor fi necesare doar două culori. Umbra luminoasă trebuie localizată în mijlocul și colțul interior al ochiului, iar tonul întunecat este plasat lângă marginea exterioară. Culoarea trebuie să „întinde” templelor, astfel încât ochii să devină și mai expresivi.

   • Lucrați numai cu vârsta superioară. Acest articol este regula principală. Sub formele de migdale, machiajul de machiaj pe pleoapa inferioară. Artiștii de machiaj nu recomandă utilizarea creioanelor, garniturile lichide și aplicați umbra în partea de jos. Nu este nevoie să încercați să accentuați genele inferioare, deoarece colțurile exterioare ale ochilor ar trebui să se grăbească la etaj.
   • Aterizare. Selectarea machiajului depinde de aterizarea ochiului. Pentru ochii apropiați sau departe, ar trebui să alegeți tipurile de machiaj de fum. Umbrele culorii întunecate ar trebui să fie situate în apropierea părții centrale a secolului. Pentru ochii adânci sau plantați îndeaproape, va fi necesar să folosiți paleta de umbră delimitate împreună cu săgețile echipate cu o „coadă” lungă.

   • Lucrați cu sprâncene. Îndrăznirea sprâncenelor este obligată să repete forma ochilor. Crearea unei forme directe nu este permisă, deoarece pentru forma în formă de migdale există o regulă „pe margine”. Sprâncenele ar trebui să aibă o pauză elegantă, care corespunde contaurului ochiului.
   • Gene De asemenea, permiteți evidențierea expresivității aspectului în formă de migdale. Pentru aceasta, firele de păr sunt potrivite cu un fel de așezare, în care genele sunt înclinate în direcția unui colț extern. Pentru a crea panta necesară a mascara. Împreună cu genele, puteți folosi săgețile curbe sau meycap.

   Alegerea gamma

   Alegerea soluției de culoare se bazează pe tipul de machiaj, care va porni fața fetei. Există o machiaj de zi și de seară. În primul caz, este adesea folosită o schemă de culoare mată strălucitoare, iar pentru machiaj de seară puteți folosi nuanțe luminoase și saturate. Umbra întunecată arată mai bine. Alegerea este legată de faptul că umbrele întunecate nu vor arăta în mod corespunzător. Dar la o petrecere sub acțiunea iluminării artificiale, puteți obține efectul maxim.

   Culoarea umbrelor este fabricată pe baza culorii naturale. Culoare caldă și rece recepție de culoare caldă și rece Gama de culori. Unele fete ajută la această problemă un cerc de culoare special, cu care puteți alege nuanțele combinate.

   Când alegeți un ton, trebuie să subliniați culoarea ochilor, dați-i luminozitatea. În aceste scopuri, combinația de tonuri de contrast este potrivită.

   Pentru ochii maro

   Ochii maro cu contururi demn de migdale arata ca o pisica pisica. Dacă utilizați cosmetice corecte, puteți obține o expresie de pradă care va cuceri fiecare reprezentant de sex masculin. Pentru ochii maro, următoarele nuanțe sunt potrivite:

   • cupru+
   • gri+
   • bronz+
   • bej+
   • De aur+
   • turcoaz+
   • Violet+
   • argint+
   • chihlimbar.

   Pentru tălpi cu culoare de nuc, va trebui să cumpărați nuanțe de prune, lavandă, măsline, smarald, precum și tonuri galbene și bej.

   Pentru ochii verzi

   Ochii verzi sunt întotdeauna populari cu sexul opus datorită misterului și profunzimii lor. În antichitate, sa crezut că o astfel de culoare aparțineră doar vrăjitoarelor. Până în prezent, frumusețile cu ochi verzi sunt numite întruchiparea sexualității și divinității. Pentru a sublinia puterea unei astfel de aspecte, ar trebui să alegeți cosmeticele potrivite. Ochii verzi în formă de migdale se vor potrivi tuturor nuanțelor de paletă neutră. Machiajul creează umbre de următoarele culori:

   • gri+
   • cupru+
   • Persikov+
   • cărbune+
   • prună+
   • cafea+
   • Violet.

   În timpul utilizării produselor cosmetice, trebuie să utilizați o tehnică specifică.

   • Trebuie să creați o linie curată. Este necesar să se asigure că liniile sunt ușor curbate și subțiri. Pentru atingere, este permisă utilizarea umbrelor negre sau creioane de palete reci gri.
   • Ar trebui să aibă grijă de pleoapele superioare. Necesare folosind un creion alb sau gri deschis pentru a desena o contur. Zona de podru trebuie să aibă o nuanță identică. Pentru colțurile interioare, va fi necesar să se utilizeze o paletă de culori întunecate saturate care vor fi combinate cu haine. Partea centrală trebuie să aibă nuanțe medii. Parcela de lângă sprancene va fi mai strălucitoare. Fiecare tranziție trebuie să fie tăiate cu atenție.

   • La crearea mekpa zi, este folosit doar un singur strat de carcase din seria de extensie. Pentru mărcile de seara puteți utiliza două straturi. La partea exterioară a ochilor va arata bine pentru mănunchiuri de cilias false, decorate cu paiete sau strasns.
   • Pentru ochii verzi nu arata vizual, cum ar fi mici, vor fi necesare două tipuri de creion de ochi. Primul trebuie să fie negru și aplicate deasupra genelor, iar linia interioara va avea un argint sau schemă de culori luminoase. O soluție similară dă o expresivitate opinie și crește vizual.

   • Ruj de buze are o mare valoare. Cosmetice ar trebui să arate armonios pe fundalul de machiaj pentru ochi. Dacă se folosește o paletă strălucitoare, rujul ar trebui să aibă flori blond. Majoritatea artiștilor de machiaj recomandă alegerea strălucirii transparente.

   Pentru ochii gri

   Gri este cea mai frecventă culoare din fața formei de migdale. În ciuda popularității sale, el nu încetează să fie atractiv. Dacă faceți o selecție competentă de umbre, creați săgeți atractive, adăugați CILIA Delicious, frumusețile cu ochiuri se vor afla în centrul atenției. Pentru a aranja în mod corespunzător ochii de migdale de gri, va trebui să alegeți corect o soluție de culoare pentru produse cosmetice. Când alegeți, unele reguli care sunt închise în culoarea pielii.

   • Piele de ton cald arată bine cu umbrele de culoare ale caramelului, aurul, bronzul. Machiaj similar este capabil să sublinieze adâncimea ochilor gri.
   • Pentru a focaliza atenția celor care înconjoară pe față, puteți crea producător de culori reci. Artiștii de machiaj recomandă achiziționarea pentru acest scop albastru, purpuriu, albastru, roz sau verde produse cosmetice.
   • Pentru pielea unei umbre reci, alegeți umbre verzi sau purpurii. O astfel de decizie de a permite atragerea atenției asupra ochilor. Pentru accentul pe față este necesar să alegeți umbre cu nuanțe ușoare de purpuriu, maro, precum și caramel cremoasă, nuanțe roz-bej.

   Aproape fiecare persoană știe că ochii gri sunt printre chameleoni, deoarece tind să-și schimbe culoarea în funcție de condițiile meteorologice, de sezonalitate, costum și starea de spirit. Machiajul afectează, de asemenea, culoarea ochilor.

   O astfel de calitate poate fi utilizată în realizarea imaginii originale.

   Corectarea deficiențelor

   Cu ajutorul selecției de machiaj competent, puteți face față deficiențelor pe care ochii le pot avea ochii cu forma de migdale. Unele femei încearcă să lupte cu autoritățile. Cu toate acestea, aceasta nu este considerată o problemă, ci o caracteristică. Uită-te la celebrități, care cu cosmetice demonstrează frumusețea ochilor lor. Când aplicați machiajul pe ochi cu secole agățate, nu trebuie să ascundeți ascunderea, ci ridicați colțurile exterioare. În cele mai multe cazuri, sunt utilizate umbre mată de paletă de lumină.

   Este necesar să alegeți tonuri naturale, având-le peste tot în secol.

   Atunci trebuie să trageți umbre brune reci. Procedura ar trebui să fie efectuată în fața oglinzii. Umbrele decisibile sunt făcute în sus în direcția colțurilor externe. Ca urmare a acestor evenimente, puteți obține ochii deschiși „umflați”. Apoi puteți trece la acțiuni standard care trebuie să creeze o flare sub ochiul Eyebright, aplicând cea mai strălucitoare umbră în colțul interior și cel mai întunecat – pe partea exterioară a vârstei mobile.

   Majoritatea artiștilor de machiaj cred că săgețile nu trebuie să le utilizeze, dar utilizarea lor este permisă, astfel încât agățatul nu este accentuat, dar a ascuns-o.

   Pentru a privi cu o potrivire profunda, ar trebui să alegeți cu atenție Cosmeticele, deoarece ochii profund plantați nu se uită cu umbre întunecate. Este mai bine să profitați de o paletă de lumină sau de produse pâlpâitoare. Ochii cu o formă în formă de migdale vor dobândi expresivitate dacă un strat de carcase din seria de extindere este aplicat pe gene. Pentru a alege o lodicultură ar trebui abordată. Nuanțele întunecate sunt capabile să reducă vizual ochii, ceea ce este nedorit pentru plantate profund.

   Dacă ochii de migdale au o dimensiune prea mică, puteți folosi o corecție care va ajuta la crearea unui efect vizual, datorită căruia ochii dvs. arată ca fiind mare. Va fi necesar să faceți corect sprâncenele, să creați o formă simetrică și o grosime a liniei optime. Cu ajutorul unui creion întunecat moale ar trebui să fie rezumat. Ochii mari pot aduce în siguranță un creion negru gros. Ochii mici pot fi rezumați numai pe 1/3 de vârsta externă, recurgând la un rustic moale.

   Cu linii netede, genele răsucite pot fi mărite vizual și o fac mai deschisă.

   Fiecare fată care posedă ochii cu o astfel de formă ar trebui să-și dea seama că are de la natură un aspect frumos. Prin urmare, nu ar trebui să încercați să o subliniați. Vederea estică a atras întotdeauna atenția asupra misterului său, deci vulgaritatea îl va face neplăcut și nepoliticos. Pentru a nu strica ochii în formă de migdale, ar trebui să vă familiarizați cu regulile de bază.

   • Nu puteți aplica prea multă vopsea. Mascara ar trebui să fie utilizată în cantitate minimă. Dacă cilia în sine sunt lungi, este mai bine să abandonați utilizarea carcaselor din seria de extensie.
   • Sprâncenele ar trebui să aibă o formă subțire, feminină cu coturi. Sprancenele groase ar trebui să fie aruncate, altfel vor contribui la creșterea anilor suplimentari și vor da fața unei expresii dure.
   • Pentru sprâncenele trebuie să alegeți o culoare întunecată. În unele cazuri, puteți recurge la izolarea cu un creion gri sau de ciocolată.

   Exemple frumoase

   Ca un exemplu frumos, puteți considera machiajul Sophie Loren, care are ochi sub formă de migdale. Creați machiaj similar pot chiar fete cu ochii unui alt formular. Acest lucru vă va cere să cumpărați umbre gri, negru, prune și ciocolată. Machiajul, cum ar fi Sophie Loren, este creat în următoarea secvență:

   • Cu ajutorul periei, pleoapele superioare sunt vopsite + în acest scop, trebuie să utilizați umbrele de ametist+
   • Sub genele din pleoapa inferioară, trebuie să trageți o linie de culoare similară, ar trebui să meargă de la marginea interioară a ochiului la exterior+
   • În apropierea colțurilor externe trebuie să fie folosite de umbre maro care sunt tăcute la partea centrală a pleoapelor inferioare+
   • Cu ajutorul umbrelor gri, pleoapele se evidențiază datorită mai multor lovituri de lângă marginea exterioară și interioară, în timp ce limita inferioară ar trebui să fie întunecată+
   • Săgețile sunt aplicate din partea centrală la marginea exterioară din pleoapa superioară + de-a lungul întregii linii de ochi, linia nu se poate face, deoarece va duce la o reducere vizuală a ochilor+
   • Sfârșitul săgeților trebuie trimis ușor spre partea de sus pentru a da similitudine frumuseților estice.

   Smokey Ice este considerată o opțiune vrednică pentru ochii în formă de migdale. Pentru el, ar trebui să luați o gamă de culoare maro sau negru. Machiajul luminos cu utilizarea culorilor exotice va arăta, de asemenea, atractiv. Pentru a crea utilizarea a două nuanțe: lumină și întuneric. Cu toate acestea, ar trebui să fie utilizat pentru a lucra o tehnică decisivă specială, conform căreia nu trebuie să se aplice umbra luminoasă la colțul interior până la centrul vârstei superioare mobile. Schema de culori întunecată va fi localizată la colțurile externe și în pliul pleoapelor superioare.

   Toate tranzițiile trebuie să fie în creștere cu atenție, creând tranziții netede. Colțurile exterioare ale ochilor trebuie să fie elaborate, precum și săgețile. Se întind sus spre temple, formând forme ascuțite. Crearea unui astfel de machiaj, va lua o bucată mică de umbre întunecate pentru a se aplica în centrul pleoapei inferioare. Este permisă utilizarea unui eyeliner negru clasic.

   7

   Fotografii

   Citiți mai multe despre cum să alegeți machiajul sub ochii de migdale, veți învăța din următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: