Ce bang este potrivit pentru oval?

Ce bang este potrivit pentru oval?

Cu ajutorul bangurilor, vă puteți schimba cu ușurință aspectul. Uneori, o mică parte a părului atașează misterul, uneori continuă și dă un romanticism. Principalul lucru este să găsiți propriul stil. Ce fel de bang este potrivit pentru fete cu un tip oval de persoană, indiferent dacă merită luarea în considerare lungimea și structura părului – Sfaturile și recomandările din acest cont sunt prezentate mai jos.

Avantaje

Înainte de a vă alege coafura și tipul de bangs, merită să luați în considerare forma și tipul feței. Astăzi va fi despre forma unei fețe ca o ovală. Definiți cu ușurință un astfel de tip de față. Într-un astfel de tip, toate proporțiile sunt aproape de ideal posibil. Adică, lungimea persoanei însuși este o lățime mai mică. Aproximativ o jumătate de ori. În același timp, bărbia este deja frunte, nu există vorbitori puternici.

Acest formular este considerat ideal, datorită căruia are mai multe avantaje. De exemplu, un astfel de tip de persoană vă permite să alegeți orice coafură și indiferent de părul lung. Asemenea tipuri merg la tunsori scurte, opțiuni lungi, clasice și chiar asimetrice. În plus, datorită unui tip de formă ovală, puteți alege varianta perfectă pe par gros, drept, subțire și creț.

Stilistii place să lucreze cu un astfel de tip, deoarece acestea sunt mai ușor de a alege o coafura, machiaj machiaj. În plus, acest tip de fata este aproape orice opțiune. Vom intelege ce tipuri de breton sunt potrivite cel mai mult pentru acest tip de aspect.

Soiuri

Pentru un oval ideal pentru orice tip de breton din opțiunea clasică la non-standard. Acesta poate fi bine drepte, oblice, rupte sau arcuit.

Aceste tipuri nu trebuie să se teamă de forme noi și neobișnuite, deoarece acestea au o față ideală și se vor potrivi cu orice fel de breton.

Cea mai opțiune clasic este un bang drept. Amintiți-vă doar imaginea celebrei Cleopatra. Este vorba de un astfel de tip de. Această opțiune rămâne relevantă și nu iese din moda. Datorită acestui tip de bangs, este avantajos să subliniem toate formele ideale și proporțiile feței.

Apropo, opțiunea clasică poate fi împărțită și în mai multe tipuri. Poate fi o scurtă opțiune atunci când linia tăiată se dovedește a fi în mijlocul frunții. Versiunea mai lungă a Bang-ului clasic este tăiată sub sprâncene. Aceste fire sunt dense. Există, de asemenea, o versiune de panglică care completează perfect diferite tipuri de coafuri cascade.

Opțiunea cu bretonuri oblice poate alege în siguranță doamne care nu se tem de ceva nou și să urmeze în mod regulat moda. Acest tip este considerat universal, deoarece este potrivit nu numai pentru tipul oval, ci și pentru alte forme ale feței. De obicei, un astfel de bang începe să taie dintr-un templu la al doilea, în mișcare în diagonală. Există, de asemenea, mici variații aici. Versiunea scurtă este potrivită pentru tunsori foarte scurte, aproape băiat.

Pentru mai îndrăzneț și îndrăzneți, puteți alege bretele oblice ale tipului marcat, care oferă o imagine generală a unui curaj. Există, de asemenea, opțiuni oblice multi-stratificate care sunt potrivite pentru părul lung.

Proprietarul unui tip oval de față poate experimenta cu îndrăzneală aspectul lor și chiar încearcă să taie un bang triunghiular. Nu toate fetele pot decide asupra unui astfel de experiment. Această opțiune este perfectă pentru tipul oval de față dacă părul este neted și neted. Triunghiul poate fi ridicat exact în mijloc, între sprâncene, și puteți să o mutați. Totul depinde de preferințele personale.

De asemenea, puteți alege cu îndrăzneală opțiuni care sunt luate cu linii geometrice clare. Desigur, numai dacă părul este perfect neted și chiar. Forma arcuită sau semicirculară a fost o dată foarte populară. Și astăzi, multe fashioniste preferă să aleagă un astfel de bangs, deoarece este minunat pentru oval.

Cum de a alege?

Printre o astfel de varietate de forme și opțiuni este foarte dificil de a alege ceva unul. În plus față de alegerea unui bang sub tipul său de față, este important să luați în considerare părul, coafura și lungimea.

Reprezentanții frumoasa jumătății umanității în ultimii ani sunt din ce în ce mai presate de preferință de tunsori mai scurte, cum ar fi Pixie. Astfel de coafuri se potrivește unui bang scurt scurt, rupt sau oblic lung. De asemenea, fetele cu coafuri scurte ar trebui să încerce un breton multistrat. Va fi neobișnuit și proaspăt.

Coafura în stilul Kara poartă multe femei, vârste diferite de-a lungul anilor. O astfel de coafură este potrivită și banguri drepte drepte și scurte. Totul depinde de lungimea kare. Dacă pătratul este mediu, este mai bine să alegeți o opțiune lungă. Opțiunile Kosy și sfâșiate sunt de asemenea potrivite pentru. În aceste cazuri, lungimea catenei depinde, de asemenea, de lungimea coafurii.

Coafura de lungime medie este cea mai bună pentru a alege opțiuni oblice. Și merită să alegi doar bretele oblice lungi. Uneori bretonii mor aproape a atașat cu părul lung. Se pare elegant și armonios.

Părul lung este cel mai bun pentru a face un bang clasic sau arcuate. Acestea sunt cele mai bune opțiuni. În același timp, asigurați-vă că luați în considerare lungimea, trebuie să ajungă la sprâncene.

În plus, este important să se ia în considerare și tipul de păr. De exemplu, este mai bine să tăiați un bang pe părul subțire. Astfel, nu numai că vă puteți actualiza stilul, ci și o coafură mai luxuriantă și volumetrică.

Pe părul prea tare trebuie să alegeți o opțiune de lungime medie și în nici un caz nu o face gros. Dacă nu luați în considerare toate aceste recomandări, atunci vor exista probleme cu stilul bretonului, acesta va fi în mod constant ciupit.

Pentru tipul de păr curl, numai opțiunile scurte vor fi potrivite. De exemplu, tangibil sau oblic. În același timp, este important să puneți un bang. În plus, proprietarii de tip oval de față și costuri de păr curl pentru a-și aminti că este mai bine să nu alegeți opțiuni dense, preferați mai rar.

Ascunderea deficiențelor

În ciuda tipului perfect de persoană, totuși, uneori trebuie să mergeți pentru unele trucuri pentru a ascunde defectele mici. De exemplu, există opțiuni pentru fetele cu o frunte înaltă – aceasta este un bang clasic drept sau oblic lung. În același timp, este important ca partea în sine să fie cea mai groasă. Cu frunte înaltă, este mai bine să abandonați opțiunile scurte de bang. Cu o frunte mică, este imposibil să alegeți banguri groase și lungi, așa că fața va părea rotundă și inexpresivă.

În cazul în care nasul pare un pic lung, atunci această deficiență poate fi corectată curat, alegând o opțiune oblică de panglică. Dacă aveți ochi mari și doriți să subliniați și mai mult expresivitatea lor, ar trebui să acordați atenție liniei drepte la cele mai multe sprâncene. Dacă ochii, dimpotrivă, mici, apoi din această opțiune este mai bine să refuzați. Fetele cu ochii tineri se vor potrivi cu opțiunile scurte și ușoare.

Dacă caracteristicile faciale sunt mari, atunci bangurile în vrac și gros sunt perfecte. Kosy Gros Bangs ascunde perfect caracteristicile nepoliticoase, făcându-le mai moale. Și dacă caracteristicile feței sunt mici și nu foarte expresive, atunci ar trebui să alegeți una dintre cele scurte opțiuni.

Exemple elegante

Fiecare reprezentant al frumoasa jumătății umanității vrea să fie aceeași cu fetele din coperta revistelor lucioase. Ele sunt frumoase și elegante. Uneori această frumusețe și stil le dau exact coafuri stilate și selectate. Vom dezvălui mai multe secrete și vom da un exemplu mai multe opțiuni elegante.

În afară de faptul că veți ridica o opțiune de bang pentru tine, trebuie să poată purta în mod corespunzător și să o pună. De exemplu, dacă ați ales o versiune lungă, uneori puteți utiliza jachete elegante, cu care puteți fi ușor așezat la partea laterală și vă puteți da un stil și o imagine nouă. De asemenea, opțiunile clasice lungi completează perfect panglicile sau diferite tipuri de jante. În același timp, puteți alege întotdeauna culoarea accesoriilor pentru starea de spirit sau stilul de îmbrăcăminte.

Pentru a pune un bang drept, este de ajuns că în momentul uscării îl trageți cu o perie specială și ușor răsuciți sfaturile din interior. Dacă părul este curbat, este mai bine să se utilizeze mijloace speciale pentru a fi așezate. Pentru a pune bretele oblice, asigurați-vă că utilizați mousse sau spumă. Acest lucru va ajuta nu numai la forma potrivită a bangului, ci și va păstra viziunea ei perfectă.

Păr drept lung sub umeri, de exemplu, cum ar fi Jessica Beat, arată grozav cu bretele lungi sfâșiate. Oferă o ușurință și neglijență a imaginii. Rețineți că această opțiune este de coafuri aproape fără stil, totul este natural și foarte elegant. De asemenea, acordați atenție coafurii Kim Kardashian, care adesea alege o versiune de panglică a Bangului părului său lung de lux. Această opțiune este avantajoasă subliniază caracteristicile feței și ascunde defectele mici.

Apropo, bang lungă poate fi întotdeauna împărțită în jumătate, așa cum face adesea Eva Longoria. Această opțiune este potrivită atât pentru părul liber, cât și pentru părul colectat.

Părul lung lung și breton rare se uită perfect la Liv Tyler. Fiți atenți la lungimea sa, este chiar înainte de sprâncene, ceea ce permite să nu se concentreze asupra faptului că ovală. La urma urmei, multe fete cu un tip oval de față se tem de ceea ce pare prea lung și urât. În acest caz, nu prea groase și drepte la sprâncene salvează situația.

Siena Miller nu este proprietarul părului foarte gros. Cu toate acestea, ea știe exact cum să dea imaginea ei de iluminat, frumusețe și stil unic. Tunsori în stil Shag, bucle mici sfâșiate și breton lungi, care subliniază în mod ideal caracteristicile ovale. Chiar dacă pomeții proeminenau ușor, un astfel de bang este perfect deghizat totul. În plus, acest tip de bangs ajută la distragerea atenției de la o bărbie puțin ascuțită.

Nu vă temeți de bangurile scurte și coafurile. Fiți atenți la Jinnifer Goodwin că, datorită unui bang scurt, ascunde fruntea lui jos.

Multe stele, datorită sfatului de stilisti, alegeți opțiunile sfâșiate sau opțiunile clasice.

Avantajul tipului oval de față este că vă puteți permite ceva. În special știind câteva subtilități și secrete, orice coafură, datorită bangului potrivit, puteți face un ideal.

Video interesant despre Perfect Bang-transformator Uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: