Cum de a alege Sprâncenele Formă pentru fața rotundă?

Cum de a alege Sprâncenele Formă pentru fața rotundă?

Aproape cineva se îndoiește că sprâncenele sunt una dintre cele mai importante părți ale feței. Sprâncenele fac o privire mai deschisă și mai atractivă, iar caracteristicile feței – armonioase și frumoase. Dar nu este atât de ușor să alegeți forma perfectă a sprâncenelor. Este important să luați în considerare tipul de față, vârsta fata și mulți alți factori. Apoi, să spunem în detaliu despre ce sprâncene sunt potrivite și pentru o față rotundă.

Caracteristicile feței rotunde

Este imperativ să stați corect dacă fața ta are o formă rotundă. Pentru a face acest lucru, verificați conformitatea cu următoarele caracteristici:

  • Egalitatea lungimii și lățimii feței+
  • Lățimea evidentă a pieselor+
  • netezime și rotunjire a tuturor trăsăturilor.

Cheekbonele din fetele întrerupte nu sunt foarte pronunțate, se deosebesc sub un unghi destul de larg de la bărbie. În acest caz, forma corectă a sprâncenelor va ajuta la aducerea formei rotunde la cea ideală – ovală.

Cum de a alege sprâncenele

Pentru a face o formă foarte largă de o față vizuală un pic deja, este necesar să se formeze îndoirea obligatorie pe liniile de sprâncene și. De asemenea, este necesar să ridicați baza și vârful sprâncenelor. Astfel de manipulări vor ajuta la tragerea vizuală a caracteristicilor și să facă proporțiile mai înguste. Pentru un tip rotund de față, liniile rotunjite sunt curbate la marginea exterioară a ochiului, precum și sprancenele ascendente cu vârful, suprapuse deasupra nivelului liniei templului. Opțiunea universală va deveni, de asemenea, sprâncene care sunt similare cu aripa pescărușilor.

Pentru a nu îndoi cu exactitate rezultatul, este mai bine să contactați salonul de înfrumusețare, unde profesioniștii vă vor ajuta sau utilizați un șablon universal pentru care puteți face linia dorită a sprancenelor pentru fața dvs.

Cu toate acestea, astfel de șabloane nu sunt potrivite pentru toată lumea, deci ar trebui să fiți atenți cu ei

De asemenea, puteți face o corecție. Pentru a face acest lucru, veniți la oglindă și luați un creion sau o perie subțire cu dvs. Petreceți o linie dreaptă invizibilă la pod și frunte din exteriorul aripii nasului. Este în acest loc că ar trebui să existe cea mai mare parte a sprâncenelor, altfel expresia feței poate fi încruntată și obosită.

Apoi, este necesar să se determine punctul în care va începe îndoirea liniei. Pentru a face acest lucru, petreceți direct dintr-un colț extern al aripii nasului la marginea exterioară a irisului. Este important ca linia să aibă loc la graniță și nu prin mijlocul irisului, deoarece ultima opțiune vă va face sprâncenele cu vechime și irelevante.

Pentru a selecta un punct în care va fi ochiul sprâncenelor, este necesar să petreceți din nou o linie vizuală de la aripa nasului, dar într-un colț extern al ochiului. Toate punctele găsite trebuie remarcat pe pielea albă sau orice alt creion cosmetic. Chiar și orice produse pentru ochi sau buze din cosmetice vor fi potrivite.

Un circuit precis predeterminat va ajuta la evitarea erorilor în procesul de corectare a sprâncenelor, precum și să vedeți imediat rezultatul aproximativ și să înțelegeți cât de mult vă place.

Greșeli comune

Nu faceți ca sprâncenele prea curbe și arcuate – acest formular se va adăuga la față și mai multă rotunjire, astfel încât această opțiune ar trebui evitată. De asemenea, refuză de la linia dreaptă a sprâncenelor, care vor vedea persoana chiar mai largă.

Reguli de corecție și de proiectare

După ce ați creat o schiță exemplară a formei viitoare, trebuie să continuați să eliminați părul inutil. Luați pensete și scoateți toate părul care se află în spatele buclei de linie. Eliminați-le în direcția de creștere, fără a permite înfundarea, deoarece va duce la apariția unor puncte negre neatractive, care nu vor putea să deghizeze până când firele de păr vor fi repetate. Nu este nevoie să presupunem că părul superior nu poate fi șters.

Dacă acestea interferează în mod clar cu forma dvs. perfectă și stricați o viziune generală, nu ar trebui să le lăsați.

Înainte de procedura cu pensete, este important să dezinfectați dispozitivul și pielea pentru a preveni infecția și apariția iritației.

De asemenea, în procesul de ajustare a pensetelor trebuie să verificați în mod constant formularul de pe simetrie. Dacă pentru dvs., procedura de acumulare a firelor de păr este destul de dureroasă, puteți preparați pielea și reduceți semnificativ senzațiile dureroase. De exemplu, o modalitate eficientă este de a răci pielea cu cuburi de gheață. O bună răcire alternativă va fi pre-scânteie. Opțiunea universală și câștigătoare va fi crema locală de relief de durere sau o soluție specială. Cu toate acestea, înainte de a aplica astfel de medicamente, este necesar să se asigure că nu aveți alergii la componentele medicamentului.

Lățimea sprâncenelor depinde în mod direct de nativul natural de fire de păr. Nu faceți din cauciucul de sprâncene – a ieșit mult timp din modă.

În plus, sprâncenele subțiri merg doar la fete cu proporții perfecte ale feței și nu sunt absolut potrivite pentru rundă.

Cum de a picta sprâncenele

Pictura Sprâncenele îi va permite să arate mult mai dense, bine îngrijite și frumoase. În plus, pre-colorarea înainte ca corecția să ajute să elimine perfect toate firele de păr, nici măcar cel mai mic. La domiciliu, colorarea poate fi efectuată folosind vopsea sau henna. Dacă utilizați materiale profesionale, veți fi încântați de rezultatul obținut, cu toate acestea, lucrul cu vopselele profesionale necesită o anumită abilitate și cunoștințe.

În medie, rezultatul de la colorarea vopselei este conservat timp de 2 săptămâni. Colorarea părului cu Henna face posibilă uitarea designului sprâncenelor timp de aproximativ o lună. Dar trebuie să se înțeleagă că ambele materiale diferă nu numai pentru efectul efectului. Deci, vopsea culoarea numai fire de păr, în timp ce Henna afectează, de asemenea, pielea, așa că atunci când lucrați cu Henna ar trebui să fie deosebit de atenți și atenți.

De preferință înainte de procedură, de asemenea, conturează conturul dorit al formei unui creion cosmetic pentru a evita problemele.

Dar, în orice caz, puteți corecta întotdeauna un rezultat nereușită cu un mijloc special – Remurver.

Colorarea sprâncenelor Henna sau vopsea poate fi făcută nu numai la domiciliu, ci și în salonul de înfrumusețare profesională. În acest caz, specialiștii salonului înșiși vor selecta forma perfectă pentru fața dvs. și vă vor ajuta să o salvați de mult timp.

Un alt mod popular de proiectare a sprâncenelor pentru o rundă sau orice altă persoană este microblarea. Aceasta este o alternativă modernă și mai reușită la tatuaj. Tatuajul a permis să facă o anumită linie de sprâncene timp de mai mulți ani, dar a fost foarte vizibilă pe fața lui, părea nefiresc și, în cele din urmă, ar putea negru. Microblayding este lipsit de aceste neajunsuri, deoarece tehnica de efectuare a procedurii de astfel de desen implică firele individuale. Acest lucru vă permite să obțineți rezultate maxime naturale.

Machiaj

În plus față de machiajul permanent, puteți utiliza obișnuitul. Această metodă necesită timp de petrecere zilnică, totuși, puteți crea cu ușurință acea formă de sprâncene care vă convine cel mai mult. În plus, dacă faceți machiajul de multe ori, veți avea o anumită abilitate, iar timpul de vopsit va fi necesar un pic.

Pentru sprâncene moderne și frumos make-up veți avea nevoie de mai multe produse: un creion sau o umbră, o ușoară corectura umbră, un punct culminant, precum și o fixare gel, ceara sau rimel. Dacă aveți suficiente sprâncene groase din natură, apoi, în zilnic make-up puteți face acest gel transparent sau varsare. Doar răspândit firele de păr cu o perie, de ridicare-le, și apoi frumos așezându-le.

În cazul în care sprancenele sunt asimetrice, sau în unele locuri este pur și simplu lipsesc fire de par, va trebui să folosească produse cosmetice suplimentare. Luați în considerare două opțiuni de machiaj.

Cu ajutorul umbrelor

nuanțe de umbră trebuie să coincidă cu culoarea părului sau să fie de aproximativ o jumătate mai închisă. Evitați nuanțe prea întunecate – va arăta urât. Pentru a lucra cu umbre, veți avea nevoie de o perie bevelous subtil, de obicei, se vinde complet cu astfel de produse cosmetice decorative. Pentru a începe cu, psihiatru cu grijă firele de păr până să înțeleagă ce locuri, nu există suficiente umbre. Apoi, accidente vasculare cerebrale ușoare desena linii care imită firele de păr naturale.

În procesul de decorare, urmați simetria a două sprâncene. Apoi, ia corectorul, culoarea, care este un pic mai usor de crema de ton. Aplicați-o pe perie și petreceți o linie cutanată sub o sprânceană, evidențiind vârful său. Deci, va arata la fel de precis posibil.

Etapa finală a machiajului va fi consolidarea rezultatului cu un gel transparent special sau o ceară. Și să facă privirea de deschidere, prospețime și expresivitate, aplicați un mic highlander sub o sprânceană.

IMPORTANT: Evitați un contur clar pentru sprâncene – arată rău. La desen, umbrele ar trebui să creeze un gradient: capul sprâncenelor va fi un pic mai ușor decât baza și vârful.

În întuneric ar trebui să fie punctul de a sparge sprâncenele, dacă există astfel de. Această regulă este deosebit de relevantă pentru fața rotundă.

Cu creionul

În general, regulile de machiaj cu un creion aproape coincid cu opțiunea anterioară. Este important ca creionul să fie întotdeauna ascuțit – numai astfel încât toate liniile vor fi elegate și invizibile.

Dacă utilizați un gel de blocare a șablonului cu un creion sau umbre, este important să vă asigurați că firele de păr nu sunt prea întunecate.

Citiți mai multe despre ajustarea sprâncenelor sub formă de față. Vedeți mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: