Fața rotundă: Alegeți meycap și coafura, accesorii și capace

Fața rotundă: Alegeți meycap și coafura, accesorii și capace

Tipurile de față pentru toți oamenii sunt diferiți. Există triunghiulare, ovale, dreptunghiulare, rotunde, pătrate și diamante. Să se uite în fiecare zi ca de la coperta unei reviste la modă și să nu mai cheltuiți bani pe accesorii inutile, este suficient să vă explorați fața și să alegeți machiaj impecabil, o tunsoare și haine adecvate. În acest articol vom vorbi despre subtilitățile unei fețe rotunde, precum și despre secretele machiajului și stilului de păr pentru acest tip de aspect.

Introduceți definiția

Probabil, mulți cel puțin o dată în viața lor au întrebat cum să determine tipul lor de față. Există două moduri principale.

 • Du-te la oglinda mare și luați vârful. Jucând umerii, uitați-vă la reflecția dvs. Apoi, rotiți contururile feței de pe oglindă fără a afecta părul și urechile. Încercați la contur pentru a ajunge la cele mai exacte. Apoi luați în considerare cu atenție figura rezultată.
 • Cu ajutorul unui centimetru, determinați cea mai largă parte a feței. Dacă lățimea frunții, obrazul și bărbia este cam la fel, de aceea sunteți proprietarul unei fețe pătrate sau rotunde. Dacă partea cea mai largă este fruntea, atunci întreaga față se îngustează fără probleme și, prin urmare, cel mai probabil sunteți proprietarul unui tip triunghiular.

Oamenii cu bărbie proeminentă au de obicei o opțiune de facială pătrată. Oamenii din Kruglitic tind să arate mai tânăr decât anii lor, devin adesea un suflet al companiei. Un astfel de tip de persoană are o schiță netedă și aceeași distanță de centru până la orice punct al liniei ovalului, bărbia insuportabilă, o frunte scăzută și concentrarea pe perii însăși.

Machiaj

Fața rotundă arată bine și frumoasă. Pentru a atinge perfecțiunea de armonie, o fata rotunda poate fi „trăgând“, ca urmare a aplicării corecte a machiaj.

Sprâncene

Ca sprancene pe fata sunt linie orizontală și vizual poate face fata mai larg, acestea trebuie să fie de desen. Această opțiune implică aranjarea sprancenelor nu în paralel cu ochii, dar la un unghi peste ei.

Spranceana perfectă pentru frumusețile frumoase rotunjite – lungi, decorate în mod clar și pronunțat. Încercați să nu prindeți sprâncenele în firul mult mai natural – cu atât mai bine.

Ton

Puteți, sculptura o persoană care utilizează pulbere și creme tonale. Pentru desen vizuală a unui tip rundă de față, se recomandă să utilizați tonurile de două nuanțe, care nu ar trebui să fie prea contrastante între ele.

Pe bărbie, partea centrală a frunții și partea din spate a nasului este aplicat ton de lumină, iar pe whisky, pometi, partea a nasului și frunte – întuneric. Când aplicați, nu uitați să crească cu atenție granițele pentru a crea un efect moale.

Reduceți vizual obrajii groși cu ajutorul unei pulberi compacte, care le este aplicată într-o cantitate mică. În acest caz, tonul ar trebui să fie umbra mai întunecată a pielii pe câteva tonuri.

Nasul complet corect prin aplicarea nuanțelor întunecate ale unei creme de ton sau a pudră pe pereții laterali. În cazul în care trebuie să scurtați gura, tonul întunecat este aplicat vârfului său.

Pentru femeile de 50 de ani, regula principală în depunerea tonului este naturală. Prin urmare, merită o preferință pentru lumina bb-cremelor care nu creează un efect de mască. Merită, de asemenea, o consemă care va ascunde petele de pigmentare și deghizează perfect cercurile întunecate sub ochi.

Înainte de a aplica tonul, nu uitați să umeziți pielea cu crema preferată sau cu un instrument cu SPF pentru a proteja împotriva razelor ultraviolete.

Obraznic

Cea mai ușoară opțiune de a sublinia pomeții – profitați de greșelile care sunt aplicate cu mișcări ușoare ale scenariului de pe frunte până la bărbie, evitând liniile orizontale.

CORECT impune machiajul va ajuta următoarea acțiune: zâmbetul și pe bucățile proeminente ale obrazului se aplică ușor un pic de brume de nuanțe delicate de piersici. O altă modalitate de a aplica Rumyan – trageți obrajii înainte de formarea de fixare și pe bucățile proeminente ale păsărilor.

Citește mai mult  Ce pahare sunt potrivite pentru oval?

Ochi

Pentru doamne rotunde este important să se concentreze accentul principal asupra ochilor. Orice linii orizontale ar trebui evitate, săgețile nu ar trebui să fie lungi cu cozi ascuțite. Este de preferat să se aplice linii subțiri subțiri de-a lungul graniței pleoapei superioare.

Umbrele de nuanțe violente, de cupru și de liliac sunt potrivite pentru fete cu ochi verzi. Nisip, verde închis, culorile de ciocolată se vor uita la ochii lui Karich. Ochii gri sunt perfect combinați cu culori de aur, bej și roz și albastru – cu nuanțe de bronz, lavandă și ciocolată amară.

Artiștii profesioniști de machiaj recomandă să aleagă o umbră de ton întuneric pentru a alege tonuri întunecate, care vor fi lăsate să aprofundeze ochiul. Treadmill adecvat atunci când este aplicat va ajuta la evitarea efectului liniilor orizontale. Una dintre variantele câștigătoare de machiaj pe ochi – gheață fumoasă.

Pe biserica femeile foarte frumos arată genele superioare lungi, groase, tweakate, cu atât mai mică poate fi subliniată de umbre.

Buze

Pe o față rotundă, este interzisă categoric să folosiți un creion de contur pentru buze. Este mai bine să profitați de strălucirea cu mama perla sau a rujului mat de nuanțe ușoare.

O machiaj de zi pentru o față rotundă este aplicarea tonului și ajustarea conturului cu efectul maxim al naturalității. Prin urmare, este mai bine să înlocuiți crema tonată pe pulbere, pentru a evita efectul unei mască dense pe față.

Seara Meikap

Machiajul de seară – o machiaj strălucitoare, ceea ce implică un accent complet asupra ochilor, dar în același timp arată cu ușurință cu iluminare artificială. Echipamentul pas cu pas care se aplică machiaj de seară pentru o față rotundă arată așa.

 1. Sculptura inițială față cu o cremă tonală ușoară și întunecată sau pulbere, Am restrânge obrajii, clarifică fruntea, aplicăm o consolă sub ochi, extindem bărbia pe schema de mai sus. Nu uitați cu atenție creșterea, pentru a evita limitele artificiale clare.
 2. Elaborăm sprâncenele: Cu ajutorul unui pensetă, eliminăm excesul de păr și scoate contururile clare, ridicând un vârf de arc extern.
 3. Neflângem evidenția Pentru a evidenția partea superioară a cheeiului, centrul nasului și frunții.
 4. Alocați frumos ochii pentru machiaj de seară – poate cea mai dificilă etapă. Pentru început, aplicați baza de date pentru umbre la eyelo-ul mobil. Mai mult de-a lungul secolului, aplicați umbre întunecate, ca și cum le loviți cu o ciucurie plană. Apoi o perie curată pe care o creștem la granița umbrelor aplicate de către linia orbitală. În colțurile interioare și sub sprâncene, adăugați unele nuanțe de nuanțe luminoase, cresc ușor în. Pielea membranei mucoase și spațiul interinsoribil cu creion negru moale. După aceea, la Will, puteți aplica o linie subțire de eyeliner pentru creșterea genelor de pleoape de sus. La sfârșit, tragem genele prin răsucire de cerneală.
 5. Buze Faceți un ruj ușor de bej cu un efect ușor lucios.

Tunsoare și ouare

Mulți oameni de iluminare invidie, pentru că, în ciuda vârstei lor, ei vor arăta mereu vizual mai tânăr decât prietenele lor cu persoane înguste. Dacă vă ridicați corect o coafură pentru o față rotundă, vă puteți prelungi vizual și netezi obrajii compleți. Pentru a vă întinde fața, trebuie să rămâneți la liniile verticale din coafura, de exemplu, datorită volumului de pe partea din spate a capului.

Strandurile tăiate neuniforme și mizeria ușor creativă ajută la întinderea feței. Este imposibil să se permită volumele pe laturi și efectele secundare care să crească vizual contururile feței. De asemenea, nedorit pentru a colecta părul înapoi fără Cheka, dar partea dreaptă stângă a părului pe față trage ovale și o face vizual deasupra.

Cărțile și buclele nu vor da frumusețe și pot fi exacerbate de situație, sporind scopul total, în același timp și rotunjite chiar mai multă față. Dacă vreau cu adevărat Kudri, atunci trebuie să vă puneți părul cu un val de lumină de la bărbie.

Citește mai mult  Alegeți o tunsoare pentru "în formă de diamant"

Bangs direct creează un efect de ponderare a feței. Extravagantul Pixie este unul dintre fluxurile ultra-șuruburi, care este potrivit pentru fermecătoare rotunde. Datorită gâtului deschis, se extinde și trage fața.

Cozile de cai vor deschide o față rotundă, iar prin ridicarea ridicată pe partea de sus, faceți o fată deasupra.

Probele drepte sunt contraindicate de proprietarii unei fețe rotunde, iar părul gol al etichetei a corectat rotunjirea conturului. Alegerea tunsoarelor și a stilului cu asimetrie va înmuia caracteristicile complete sau accentuează demnitatea rundei fetei.

Lungimea de tunsoare sub linia de bărbie nu este cea mai bună opțiune pentru proprietarii unei fețe rotunde, dar dacă există un bang conservat, pare foarte impresionant.

Stilul de stil grec în care părul este brazat în pigtails pe ambele părți ale capului, subliniază frumusețea unei fețe destul de rotunde.

Forma ovală adecvată va ajuta la așezarea părului lung în spatele urechilor, precum și un fascicul scăzut cu fire rămase pe laturi.

Titularii de păr curl trebuie să fie tăiat în așa fel încât să sublinieze pomeții, în același timp, faultul este complet.

Pălării

Femeile cu o față rotundă sunt mai frumoase datorită unor caracteristici faciale netede, aproape copilărești. La alegerea căptușelii, discontinuitatea merită să devină realitate. Mai ales cu atenție. Trebuie să fie combinată nu numai cu caracteristicile feței, ci și cu îmbrăcămintea și tipul de formă.

Astăzi, pălării, capacele și pălăriile nu sunt doar un obiect pentru izolarea capului, ci și un accesoriu la modă, cu care vă puteți accentua stilul și ascundeți dezavantajele.

Stylistii sfătuiesc să încerce pălării înainte de a cumpăra, pentru că puteți aprecia imediat, du-te la dvs. ca un accesoriu similar sau nu. Experții din industria de modă și frumusețe recomandă-o pentru o față rotundă. Elemente de haine pentru capul stilului non-prea montat, deschizând fruntea și acoperirea cheaturilor pe laturi.

Pentru fashionistrate discontinuă, beretics miniaturale sunt ideale pentru runda, care purta un ușor lateral și pălării în vrac ale Bini prelungi vizual fata. De asemenea, este întinsă vizual din fetele circulare vor ajuta la pălării de iarnă cu pompă sau pălărie-rezervor cu urechi lungi sau scurte pe laturile.

  Căciular țeavă recent la vârf de popularitate. Ea se întoarce în jurul capului și gâtului, subliniind volumul sub bărbie, trăgând astfel față. Cap Kapor, Fedora pălării, de mare Baseball Cap, Pooh Culoare – De asemenea, opțiunea perfectă pentru proprietarii de forme fata rotunda.

  Există atât pentru acoperirea capului, care sunt literalmente contraindicate pentru o fata rotunda:

  • capace pentru căști+
  • Tricotate pălării strâmte pentru sprâncene+
  • Beretele Classic.

   Înainte de a alege o frizură, este de asemenea de dorit să se acorde o atenție la culoarea. De exemplu, fetele blonde sunt ideale pentru gamuts culori calde, și cu părul roșu cu pielea în formă de întuneric – aur și lămâie.

   Accesorii

   Decorațiuni

   decoratiuni bine alese – un minunat trucuri de orice imagine.

   Proprietarii unei fețe rotunde merită să-și oprească alegerea pe subțire, ovală sau în formă de picătură, întinzând fața cercei sau pe depozite mici, abia notabile. Se recomandă să ignori accesoriile masive rotunde pentru urechi.

   Lanțurile suplimentare lungi cu cabine mici elegante sunt potrivite pe gât. Bijuterii scurte sub nivelul gâtului, precum și pietre mari Kruglitic ar trebui evitate.

   Ochelari

   Fetele cu o față rotundă Este important să se evite liniile orizontale. Ei ar trebui să dobândească ochelari în aproape orice jantă, cu excepția rotundă. Ochelari dreptunghiulari foarte elegant în jante elegante fine, proeminente de linia cea mai largă parte a feței.

   O altă opțiune ideală – Robrava „Feline Eye”. Manerele de preferință alegeți fără decor, o formă geometrică clară. Culoarea jantei trebuie să fie perfect combinată cu culoarea părului și a pielii.

   Eșarfe și șaluri

    Alegeți o eșarfă sau o eșarfă este mai bună de la țesături dense și trebuie să legați liber, nu sub gât, lăsând gâtul gâtului deschis.

    Antetul de pe cap ar trebui să lase o parte din părul deschis și să creeze volum pe partea superioară, prin urmare, de tracțiune vizuală.

     Citește mai mult  Forma feței în formă de pere: Pick Up Hairkuts, Machiaj și Accesorii

     Secretele de eliminare a deficiențelor

     Dacă aveți pomeții largi, obrajii compleți și bărbia pătrată, Adică toate deficiențele unei fețe rotunde, nu sunt descurajate – există mai multe secrete pentru a le elimina:

     • Faceți coafura lungă lungă+
     • Evitați liniile orizontale în machiaj+
     • Ochii aliniați și nasul mic sunt ajustați în felul următor: luminând nasul, întunecați părțile laterale ale nasului – acest lucru va crește vizual distanța dintre ochi+
     • Cu un aranjament larg al ochiului, podul este întunecat+
     • Pentru ca fața rotundă să nu intre în ochi, artiștii de machiaj sunt sfătuiți să se concentreze asupra buzelor sau ochilor, în timp ce lipicirea ar trebui să aleagă nuanțe dezactivate – o bej sau roz, o opțiune ideală poate fi, de asemenea, transparentă sau strălucitoare perlă+
     • Primerul liniște suprafața feței și ascunde și porii sau ridurile subțiri și înșurubate perfect pielea+

     • Corcilurile corectoare ajută la ascunderea pigmentării, a pielii subțiri și chiar alergii, au culori diferite, fiecare dintre care lucrează la o anumită problemă: lumini albe pete întunecate pe piele, verde va ajuta la a face față acneei, blocuri roz cercuri întunecate sub Ochii, Corrector bej ajută la reîmprospătarea pielii de ton+
     • Consilul este un lucru important de a masca ochiurile vasculare și vânătăile sub ochi, se aplică cu mișcări blânde și porțiuni mici, iar o îngrijire aprofundată este foarte importantă în această chestiune+
     • Corecția unei fețe rotunde constă în alungirea sa vizuală și apare întotdeauna în conformitate cu schema clasică: părțile laterale ale persoanei sunt întunecate, iar fruntea, bărbia și parte sub ochi, dimpotrivă, luminată, atrăgând atenția asupra centrului+
     • Pentru doamne rotunjite, machiajul drept al ochilor face nuanțe de nuanțe întunecate, iar partea superioară a ochiului este acoperită cu un ton ușor, crescând cu atenție granița dintre ele+
     • Direcția de fire de păr de sprâncene poate fi fixată cu un gel special sau o ceară și prea perforarea pauzei accentuează doar rotunjimea feței, iar o mică îndoire grațioasă va da un efect de alungire excelent+
     • Înainte de a aplica machiajul, fața trebuie curățată cu atenție și umezită, este recomandată, de asemenea, aplicarea unei baze de machiaj care va ajuta la crearea unui efect neted al unei creme tonice+
     • Achiziționarea pe partea superioară a maquerului sunt potrivite pentru femeile cu pomeții largi și prelungi optic caracteristicile feței.

     Exemple frumoase

     • Cameron Diaz – Față rotundă frumoasă. Datorită accentului luminos pe ochi și asimetria ușoară în trăsăturile rotunde de așezare ale feței nu sunt izbitoare.

     • Simbolul sexual al Mila Cunis este întotdeauna la o altitudine datorită unui machiaj și coafura selectată corect pentru o ovală feței rotunde.

      • Miranda Kerr – Angel Victoria Secret, preferă buclele moi și, datorită faptului că își îndepărtează părul pe o parte, făcând asimetricul așezat, fața se extinde vizual.

      • Sculptura unei fețe rotunde: Puteți obține un rezultat excelent atunci când respectați tehnicile de electronice și de dimensiuni.

      • Accesorii pentru cap care vor ajuta vizual să ascundă deficiențele unei fețe rotunde.

      • Coada de cai cu pornirea – una dintre coafurile preferate de seară pentru proprietarii rotunde.

      • Pixie este opțiunea perfectă. Alegeți Pixie, dacă sunteți caracteristici extravagante cu o față rotundă.

      • Extrad cercei – soluția potrivită pentru frumusețile cu sânge rotund.

      • Evitați liniile verticale la alegerea ochelarilor.

      • Sprâncenele The Shootout îi ajută pe formularul rotund să se întindă vizual.

      • Ochii sunt mascați foarte ușor: alegeți o rimel de o culoare neutră și aplicați-o pentru întreaga lungime a secolului.

      • Rujul întunecat nu este potrivit pentru buze subțiri, făcându-le vizual mai subțiri.

      • Cu gâtul scurt și complet, încercați să îl deschideți colectat coafura.

      • Fetele Kruglit sunt părul contraindicat, combinat pe laturi.

      • Reduceți vorbind nasul mare va ajuta stilul cu bucle moi, purtate pe o parte.

      • Ochiul rotund Selectați tragerea în colțurile exterioare ale ochilor.

      Vedeți cât de ușor și rapid poate fi corectat machiajul pentru o față rotundă, puteți în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: