Opțiuni frumoase pentru alungire de închiriere cu breton pentru forma feței ovale

Opțiuni frumoase pentru alungire de închiriere cu breton pentru forma feței ovale

Gama de alungire este una dintre tunsoarele care păstrează cu încredere poziția de lider în popularitate și nu le va transmite. Secret în versatilitatea ei. Există un număr mare de variații în această coafură: pe picior, alungită atât cu tăietură directă și asimetrică, cu breton și fără linii drepte și pe părul curat.

Orice reprezentant feminin, dacă se dorește, va găsi o structură adecvată a feței și a părului.

Și câte stivuirea pot fi portretizate pe cap, având o astfel de tunsoare! Astăzi vom vorbi despre una dintre cele mai interesante opțiuni pentru Kare – alungită cu bangs.

Caracteristici coafuri

Când alegeți un pătrat extins, trebuie să vă amintiți că lungimea părului poate varia. Cea mai scurtă opțiune – părul este mai lung linia de bărbie, maxim – chiar sub umeri. Astfel, chiar și proprietarul părului curl poate permite o astfel de tunsoare.

În conformitate cu structura părului și a feței forma clientului, expertul decide care breton – directe sau oblice (în mod natural, în coordonare cu clientul în sine) și grads toroane un fel sau altul.

Daca fata ta este rotunda, patrata sau trapez, cel mai bine este pentru tine pentru a se potrivi forma „în cascadă“ sau „Lestenka“. Aceeași lungime de par va face fata cu un „pătrat“ monumentală și grele, fie dau forma cercului drept, iar acest lucru nu este deloc ceea ce aș dori să realizeze în timpul unei tunsoare.

În plus, aceasta va contribui la strălucirea culorii – mai bine dacă soarele este confuz, oferindu-le o nuanță eterogenă. În cazul în care, cu fiecare mișcare de păr, acestea vor fi blocate, alungare, un pic pentru a schimba tonul – acesta va beneficia numai proprietarul lor.

Aceste sfaturi sunt relevante pentru acele fete a căror păr este subțire și non-. Linia dreaptă a tăierii va accentua aceste proprietăți, în timp ce lungimea „sfâșiată” și colorarea neomogenă va ajuta la crearea efectului „Mane”.

Citește mai mult  Cum de a alege Sprâncenele Formă pentru fața rotundă?

Din păcate, dacă o persoană are cel puțin cea mai mică potecă de existență a excesului de greutate: obrajii, bărbia, ovale – o linie dreaptă de felii tăiate vizual adaugă vizual la acest număr mai multe kilograme.

Alegerea formei și lungimea bancului depinde, în primul rând, din ce formă de tunsoare are, în al doilea rând, de la înălțimea clienților frunții și, în al treilea rând, din dorințele ei. Preferințele clienților în ultimul loc nu sunt o coincidență. De exemplu, o fată cu păr foarte curat dorește un scurt bang drept. Doar maestrul va fi capabil să o descurajeze din acest pas, pentru că trebuie să tragă bretonul cu un fier în fiecare zi și că, cu cea mai mică creștere a umidității se va concentra pe bucle sau se va plimba cu bucle pufoase de pe frunte, și este puțin probabil ca fata să aibă o tunsoare.

Femeile cu frunte înaltă vor merge bretonuri asimetrice mari (și drepte), dar proprietarii de LG LG sunt recomandabil să facă bretonuri cu aer și scurte. Bangii neuniformi și nu prea groși vor da caracteristici semnificativ mai multe pentru a fi stabilite.

Lămpi, departe de clasic, puteți experimenta atât cu o lungime și o culoare – Faceți o tunsoare cu mai multe straturi. Bunks în duș, forțată să observe codul de îmbrăcăminte de birou, pictura adecvată în culoarea strălucitoare a stratului inferior de păr (așa-numita colorare ascunsă), care este vizibilă când părul este colectat. Astfel, umbra clasică este păstrată pe partea de sus.

Soiuri

Luați în considerare diferite opțiuni pentru închirierea cu bangs.

Cu tăietură dreaptă

„Progenitorul” acestei tunsori a fost clasicul „Bob”. Ce arată o coafură, este clar din nume. Linia tăiată dreaptă, tuns la pătratul clasic și în legătură cu aceasta necesită proporții de față ideale. În cazul în care ultima condiție nu se observă sau vrea o linie dreaptă, dar nu vreau să arate plictisitor, fire în apropierea feței sau toate tunsoare poate fi terminata. Acest lucru va da o coafura in plus.

Citește mai mult  Ce bang este potrivit pentru "Piața pătrată" formă de față?

În Kara pe alungire, parul de pe partea din spate a capului este întotdeauna mai scurtă decât fire în apropierea feței. Variații ale masei de lungime de tranziție. Felia poate fi directă, unghiulară, iar unghiul va fi permis atât în ​​câteva grade și destul de mare – atunci lungimea lungimii dintre populație și față va fi în zece sau mai mulți centimetri.

Acum câțiva ani, Victoria Beckham a introdus colțuri ascuțite într-un kara alungit, Când catenele feței este mai lung, iar felia parul este neted, dar în același timp, merge la un unghi. Această variație încă arată în stare proaspătă, dar toată lumea care dorește să-l repete pe parul lor, trebuie să ne amintim că orice colț ascuțit în coafura, mai ales în apropierea persoanei, necesită o persoană texturată, fără urme de exces de greutate. Liniile Sharp accentuează doar rotunjimea feței. Doamnelor tinere cu caracteristici moi și feminine ale feței, drunken sau ghiduri de călătorii pentru a rămâne pe profunzime, fire clasificate în față, apoi pe partea din spate a capului pot fi lăsate și tăiate drept.

Dacă fața este foarte rotundă sau pătrată, cu o maxilară puternică, este mai bine să se oprească la lungimea părului lângă fața câțiva milimetri sub bărbie – va înmuia caracteristicile și trageți o față puțin.

Se aplică, de asemenea, la bangs. Drept gros este categoric contraindicat de fetele cu capete rotunde, dar curtea scurtă arcuită le poate transforma complet.

A absolvit

În acest exemplu de realizare, sunt posibile diferite combinații, de exemplu: Casque cu o cascadă, un buzunar cu o scară, chiar și o cascadă, și o scară într-o coafură. Absolvirea poate fi ca un stropit slab – pentru a da dinamicii și volumului și, în mod puternic – pentru a ajusta caracteristicile feței.

Citește mai mult  Formă de față dreptunghiulară: tunsori și coafuri, machiaj și accesorii

Cel mai bun de acest tip de tunsoare este potrivit Bangs oblic. În primul rând, oferă o mulțime de oportunități de punere, și în al doilea rând, aproape orice tip de față.

 Asimetric

O astfel de tendință ca asimetrie, aplicată unei mașini alungite, a apărut relativ recent. Acest tip de tunsoare implică prezența unor fire de lungimi neuniforme. Nu există o tranziție netedă de linii în același timp. Adesea, tunsoarea este făcută asimetrică, iar bangurile sunt direct cu o tăietură perfect netedă. Bruntea de formă arcuită sunt bine caută (atât lungi cât și scurte) sau oblice.

Numai această opțiune permite ca firele occipitale să fie mai lungi decât facialul. Adesea, tunsoare asimetrică, combinată cu culori strălucitoare accente în păr.

După cum puteți pune?

Metode care pot fi așezate pentru extensie, un set excelent. Variațiile depind atât de tipul de tunsoare, cât și de structura părului.

Toate tipurile de stil pot fi împărțite în mai multe grupuri.

  • Clasic: Totul este simplu aici, așezarea este dreaptă, capetele părului sunt așezate în interior. Aceasta include, de asemenea, coafuri cu o parte de temperare a părului invizibil sau de păr.
  • Styling natural. Aceste variații creează aspectul părului uscat și așezat în mod natural, nu există deliberă și ordine.
  • Romantic – acesta este un fel de opțiuni diferite pentru valuri, bucle și curbe de orice formă și dimensiune. Astfel de coafuri sunt adesea decorate cu flori, jante sau de păr frumos.

  • Stilul festiv modern sugerează adesea țesut frumos, combinație într-o singură coafură de bucle și panglici.
  • Coafuri extraordinare sunt, de exemplu, Iroquois, care în prezent nu necesită neapărat o luptă nebună, doar încălziți corect panglica corespunzătoare.

Master Class on Efectuarea unui Kara pe alungire cu bretele pe care le puteți vedea în acest videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: