Alegeți o canapea extensie genelor

Alegeți o canapea extensie genelor

Geană extensie canapea este un dispozitiv indispensabil necesar pentru fiecare losseker profesională.Din materialul acestui articol, veți afla de ce este nevoie, ceea ce este caracteristicile sale, ce tipuri de produse sunt comercial de vânzare, modul de a alege propria opțiune și să-l utilizați.

Particularități

Cousing de prelungire a genelor este numit Special Liabed Scaun utilizat pentru mai multe poziție convenabilă pentru clienți. Acestea sunt specializate mobilier tapițat, caracterizat printr-un tip special de proiectare. În funcție de specie, acesta prevede diferite ajustări ale înălțimii, poziția corpului, cap.

Datorită acestui fapt, Maestrul nu bustul în mișcările sale și poate face activitatea sa calitativ. Clientul poate schimba poziția organismului astfel încât postura să nu interfereze cu un specialist în creștere.

Lashmeaker Couch – un dispozitiv special care reduce durata sesiunii de extensie.

De ce aveți nevoie?

Procedura de construire a genelor de la un maestru profesional durează cel puțin 2 ore. În funcție de efect, lipirea unui material artificial poate merge și mai mult. De exemplu, efectul de la Hollywood al maeștrilor experimentați creează aproximativ 4 ore. Este dificil de acest timp să fie fără mișcare, situându-se într-o poziție incomodă pe mobilier incomod.

Cushte speciale de lahmeker este tipul de mobilier care vă permite să stați confortabil într-o poziție naturală. Nu există o încărcătură excesivă pe coloanei vertebrale și pe membrele inferioare. Utilizarea acestui echipament vă permite să faceți fără întreruperi forțate legate de nevoia clientului de recreere.

Extensia ochilor contribuie la respectarea tehnologiei materialelor artificiale de lipire. Economisirea timpului pentru a construi, munca este adusă la automatism. Maestrul poate lucra simultan cu doi ochi, care oferă un efect de simetrie. Numirea unui ședere specială nu este de a spori statutul cabinei și în comoditatea vizitatorilor și a expertului.

Confortul și rezultatul excelent vor asigura fluxul de clienți, prin urmare, și profitabilitatea. În plus, canapeaua este necesară pentru sănătatea maestrului. Organizarea corectă a locului de muncă va permite unui specialist să reducă riscul de a dezvolta bolile profesionale. Când este folosit, oboseala este redusă, forțele lui Lashmeker sunt salvate.

Tipul de echipament greșit devine uneori motivul reducerii acuității vizuale.

Vizualizări

Până în prezent, echipamente profesionale pentru lossekers este destul de diversă. Condițional sortiment existente pot fi clasificate în funcție de mai multe caracteristici.

Proiecta

În conformitate cu caracteristicile constructive ale canapea vin mecanice, hidraulice și electrice. Fiecare tip are propriile caracteristici, pro și contra. Produsele din primul grup sunt realizate pe un cadru de lemn sau metal. Ele se disting prin simplitatea construcției și un preț mic.

Ele sunt cu două și trei secțiuni. Produsele de acest tip au 1 sau 2 părți mobile, astfel încât este posibil să se regleze poziția capului, picioarelor sau corpului. Cu toate acestea, depanare are nevoie de timp. Puteți reglementa numai în astfel de modele. sofe mecanice trebuie să se stabilească și ori independent.

Cumpara un astfel de echipament, cel mai adesea novice de masterat. În plus față de prețul, lor Atrage compactitatea Lyryjakov. Modelele pot fi Tradiționale și pliere. În al doilea rând de produse de tip permit expertul să organizeze un loc de muncă la domiciliu cu un client. Ei ori în valize de dimensiuni compacte optim.

Analogii hidraulice se disting prin disponibilitatea acționare hidraulică. Designul lor vă permite să reglați înălțimea și poziția secțiunilor individuale în timpul lucrărilor comandantului. Avem de obicei, 2 sau 3 sectiuni, ajustare se face prin apăsarea pedalei. Acest mobilier este realizat pe un cadru metalic (otel).

În comparație cu analogii mecanice, acestea sunt mult mai confortabile. Cu toate acestea, din cauza designului complicat, este mai scump.

Inca mai mult decât prețul produselor electrice de acționare. Acestea sunt considerate cele mai bune și mai confortabil în comparație cu orice analogi. Ele se disting prin funcționalitate suplimentară.

Produsele din acest grup sunt deseori controlate de consola. În același timp, puteți ajusta local panta secțiunilor de canapea. În plus, încălzit, aceste produse sunt silențioase și confortabile în funcțiune. Dezavantajul lor principal este prețul ridicat. Nu fiecare maestru profesionist își poate permite astfel de echipamente.

Forma

Forma canapelei pentru extensie poate fi cea mai diversă. De vanzare Există produse de configurații simple și complexe. Modelele sunt considerate opțiuni bune Cu formă anatomică sau curbată. Datorită acestui motiv, este foarte convenabil în scaun.

Proiectele de formă ortopedică oferă o schimbare a poziției clientului. Produsele cu bază ortopedică reduc sarcina pe coloana vertebrală. Pot fi pe ele fără a afecta sănătatea. În același timp, baza în sine poate avea un nivel diferit de rigiditate. Diferite și materiale materiale.

În plus, tipul de mobilier în sine va fi variat. Forma patului de soare poate fi ca un scaun de canapea dentar, canapea-canapea.

Pentru a învăța cu clientul, ei cumpără o canapea de valiză. În acest caz, numărul de secțiuni din produse poate fi variat.

Funcționalitate

Modelele de canapele pentru pierderi pot fi diferite, inclusiv staționare și portabile. În același timp, cele mai bune produse sunt echipate cu perne ortopedice și un mecanism de ridicare care vă permite să reglați unghiul înclinării spatelui și capului. Pernele ortopedice ridică nivelul de confort, clientul nu va răni capul sau gâtul.

Modele pliante Dezvoltate special pentru cei care merg adesea la casă pentru clienții lor. Aceste produse pot avea un număr diferit de secțiuni, le puteți purta într-o formă pliată chiar și în transportul public. Alte modificări au roți fiabile. Există modele echipate cu pereți laterali suplimentari, precum și suprafețele de lucru sub instrumente.

Când cumpărați acordați atenție pachetului. Alte modificări sunt echipate cu o pernă ortopedică cu un efect de masaj. În plus, puteți găsi opțiuni cu rafturi extinse și aplicați stocarea uneltelor.

Cu privire la În cazul modificărilor, atunci ele sunt adesea echipate cu ascensoare hidraulice și electrice, tetiere, Îmbunătățirea confortului poziției capului. Modelele separate au un set de cotiere detașabilă, mese în cap. Aceste canapele sunt deosebit de convenabile pentru maestru și clienți, deoarece specialistul este la îndemână, nu este nevoie să ajungem la instrumente și materialul structural.

Dimensiuni

Dimensiunile pentru extinderea genelor pot fi diferite. Depinde de tipul de design, de mărimea unui anumit interior, funcționalitatea modelului și t.D. În plus, mărimea echipamentului afectează.

Conform standardelor general acceptate, lățimea bazei ar trebui să fie de 60 cm, lungime – 180 cm. Înălțimea poate varia de la 60 la 75 cm. În gama de modele de producători chinezi există produse a căror înălțime poate fi ajustată la 85-90 cm. Cu toate acestea, nu toate tipurile de modele se încadrează în standardul dezvoltat.

De exemplu, dimensiunile canapelei electrice cu o funcționalitate suplimentară rar coincid cu valorile standard. De obicei, parametrii lor sunt mult mai mult. Dacă șezlongul este făcut la comandă, parametrii săi vor fi la toți individuali. Spuneți, înălțimea totală de la podea la teitul ridicat poate depăși 125 cm, iar lățimea este de 85-90 cm împreună cu cotierele.

Combanimentele tipului de pliere pot avea parametri de lățime 56-57 cm. Suporturile lor cu mecanismul de transformare se adaugă în interior, în timp ce baza se transformă într-un caz de valiză. Grosimea stratului clapetei în astfel de modele este de 10 cm. Lungimea produselor fabricate de comenzi individuale poate fi chiar 155-156 cm cu o lățime de 70 cm și o altitudine de 80 cm.

Lungimea secțiuniivariază. De exemplu, în modelele de trei secțiuni, cei mai mici parametri din partea centrală. Această secțiune are o lungime de numai 51 cm. Secțiune cu tetiere mai mult de aproximativ 20 cm.

Partea inferioară (pentru picioare) este de aproximativ 62-63 cm. Lungimea unor astfel de structuri este de aproximativ 184 cm. În același timp, unghiul de înclinare a secțiunii inferioare este reglabil la 35 de grade (unele modele au un unghi de ridicare a valorilor atinge 45 de grade). Creșterea secțiunii superioare ajunge la 55 de grade.

Culori

Soluții de culoare Elementele de extensie a ochelarilor pot fi diferite. Produsele clasice alb, negru, maro sunt în vânzare. În plus, modelele pot avea alte nuanțe. Cele mai căutate sunt tonul Perle albe, fistic, roz, gri-albastru, coral, violet.

În care Tapițeria mobilierului poate fi monofonică și combinată. De exemplu, partea centrală a patului de soare poate fi o stacojiu, iar laterale laterale – gri deschis. Adesea, în sortimentul producătorilor de frunte, puteți găsi produse fabricate în bej și lemn. Modelele separate sunt făcute în contrast de scaune alb-negru, de obicei, de obicei, nu au inserții de contrast.

Uită-te frumos la modelele cu tapițerie purpurie și elemente de susținere din lemn și elemente de fixare. Alte modificări diferă în elementele metalice vopsite. În acest caz, culoarea pieselor metalice este alb-negru.

Sfaturi pentru alegerea

Maeștrii profesioniști aleg echipamente cu practicitate și funcționalitate. În același timp, ei acordă atenție unui număr de factori. De exemplu, ei sunt mereu interesați Material carcasă. Baza de lemn este mai ușoară, cu toate acestea, structurile metalice sunt considerate cele mai bune. Produsul cu un cadru metalic rezistă oricărui client de greutate. Trebuie să luați acele opțiuni care se confruntă cu până la 200 kg de încărcare.

Și trebuie să fiți interesați de greutatea vara în sine, dacă este planificată să o utilizați la Casa clienților. În mod ideal, el trebuie să fie de 12-13 kg. Canapea electrică cântărește mult mai mult.

Important Tipul de acoperire: Ar trebui să fie plăcut tactil, dar nu țesături. Etanșarea textilă este inacceptabilă, deoarece canapeaua este procesată de antiseptice. Trebuie să luați opțiuni acoperite cu piele naturală sau artificială. Adesea, pachetul lor include așternut de la FliesLine sau Terry Material.

Lyzhik nu ar trebui să fie prea dur, nici prea moale. Excepții de la achiziționarea unui miros chimic neplăcut. Este imposibil să cumpărați un produs cu un tip de acoperire alunecător.

Este necesar să se selecteze opțiunea de la producătorul dovedit, ale căror produse sunt caracterizate de calitate și fiabilitate. În același timp, trebuie să cereți de la vânzător Certificat de calitate, care însoțește fiecare produs respectând numele de marcă.

Când achiziționați este necesar să acorde o atenție la numărul de secțiuni. Modelul cu trei secțiuni este considerat cel mai preferat pentru clienții de înălțime mică și medie. Pe un astfel de mobilier pentru a fi confortabil tot timpul procedurii. În plus față de astfel de modele, noi merităm opțiuni considerare cu două secțiuni. Modelele simple sunt bune doar la etapa inițială a maeștrilor.

Cumpara nevoie de un produs cu o opțiune de reglare a înălțimii. Continuă spate operație devine obosit, apare oboseala. În cazul în care expertul se poate regla în mod corespunzător înălțimea canapea, va preveni dezvoltarea unei boli profesionale.

opțiuni electrice mai puternice și confortabile considerate. La momentul de selecție este important să se țină seama de posibilitățile financiare și de nevoile clienților. Pentru o cabină mică nu au nevoie de un design de ansamblu masiv. Pentru amenajarea spațiilor închiriate, este mai indicat să achiziționeze paturi pliante soare portabile.

Și în magazin, este important să se verifice fiabilitatea și mișcarea mecanismului de mai multe ori.

Canapeaua trebuie să fie adecvată pentru clienții cu diferite tipuri de fizicul. Nu luați o opțiune cu o îngustare în capul șefului capului. O astfel de canapea este incomod pentru master și clienții. Dacă este posibil, este în valoare de a lua produsul la care puteți alege un caz sau de a pune o saltea. Dacă aveți un model simplu, este necesar să se completeze pelerina ei.

Este important să se acorde atenție Tipul de elemente suport. Picioarele canapelei ar trebui să fie departe de marginea de capăt. Deci, comandantul va fi capabil să stea cât mai aproape de client cât mai aproape posibil. În general, modelul ar trebui să fie stabil, atașament – în siguranță, răsucită, a exclus orice reacție.

Cu privire la Proiecta, atunci când aleg una sau o altă opțiune, este necesar să se ia în considerare nu numai date estetice, dar, de asemenea, confortul utilizatorului. De exemplu, o sapa de transport arata frumos, cu toate acestea, să se întindă pe o astfel de suprafață de câteva ore, nu este convenabil. Suprafața saltelei trebuie să fie moderat moale, dar netedă și netedă. Pe această bază, este mai convenabil să mintă.

Nu uitați că vasul de extensie elastică nu este o alternativă la mobilier obișnuit, clienții de sănătate depind de fiecare element.

Utilizarea și îngrijirea

Utilizați o canapea pentru extensia genelor este necesar în mod corect, ținând cont de normele de igienă și dezinfecție. Clientul trebuie să meargă la fotoliul tratat cu un antiseptic. În același timp, este necesar să se pună o pelerină pe baza și în modele simple – de asemenea, o pernă. Respectarea regulilor de igienă – baza activității de masterat care se respecta. La început, aveți nevoie pentru a ajusta poziția vizitatorului pe pat de soare.

Necesitatea de a regla înălțimea, înclinarea spate și alege cea mai convenabilă poziție a capului.

Dacă canapeaua achiziționată nu răspunde la toate cerințele de confort, este necesar Aveți grijă de prezența pernelor suplimentare. Unul dintre ei (ortopedic cu capul pentru capăt) poate fi pus sub cap. Altele utilizate în spatele inferior. Pentru această pernă potrivită în formă de cilindru.

Pentru a face șederea clientului pe canapea cât mai confortabilă, trebuie să cumpere o pernă de picior. Acesta este caracterizat printr-o formă triunghiulară, este un instrument profilactic de hipotensiune arterială ortostatică, previne de sânge ștanțare la nivelul membrelor inferioare. În cazul în care bunul de specialitate modelul de canapea este cumpărat inițial, puteți face fără niște perne.

La finalizarea procedurii de extindere, este necesar să se efectueze procesarea canapelei cu un antiseptic de scopuri medicale. Este important să conțină o canapea curat, protejând suprafața de lovire aleatorie a lipici, Remurver și alte medicamente utilizate. Puteți achiziționa sau comanda un caz anticature de acoperire. O astfel de protecție se va prelungi durata de viață a canapelei și salvați-l de la deteriorări mecanice aleatorii (de exemplu, zgârieturi).

Prezentare generală Canapele de prelungire a genelor Vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: