BE PERFECT Geană Mijloace de alungire

BE PERFECT Geană Mijloace de alungire

aspect expresiv frumos – Visul oricarei femei. În societatea modernă, procedura pentru construirea genelor devine din ce în ce mai populare. De un interes special de fashionistelor provoca mijloace de brand BE PERFECT. Aceste produse unice pentru extinderea genelor rusești pot fi achiziționate cu ajutorul unei comenzi online pe site-ul oficial al companiei.

Avantaje și dezavantaje

Nașterea unui brand popular a avut loc relativ recent, și anume în 2016. Fondatorii companiei pentru producerea de materiale profesionale privind prelungirea genelor efectuate Svyatoslav Vert și soția sa Maria. Inițial, acest brand a produs o linie îngustă de fonduri destinate exclusiv pentru laminare de gene. De-a lungul timpului, lista de materiale a extins. În gama de produse de acest brand sunt cili pentru constructii, adeziv de fixare puternică și diverse medicamente.

Principalele beneficii ale produselor Be Perfect includ:

  • Compoziție calitativă+
  • disponibilitate+
  • gamă largă de.

Cu toate acestea, dezavantajele pot fi atribuite costul ridicat al unor fonduri. În plus, livrarea de produse trebuie, de asemenea, să fie prepayed, iar așteptarea mărfurilor se va lua o anumită perioadă de timp.

Conducătorii

Cele mai multe fonduri populare printre știrile brandului includ următoarele.

  • Gene. Produsul este utilizat atunci când construirea de profesioniști de masterat. Gentle, fibra de înaltă calitate vă permite să obțineți îndoire perfectă. Genelor se disting prin durabilitate și îndepărtarea ușoară. Famous oferte de brand gene pentru construirea de diferite grosimi si indoite (de la L la D). Materialul este îndepărtat folosind mijloace speciale și pensete. Există gene negru, maro, verde și albastru. De asemenea, brandul rusesc reprezintă firele de păr pictate în tehnica Ombre.

  • lipici adeziv. Conceput pentru masterat profesioniștilor. Ea are o consistență lichidă, care instantaneu „apuca“ și perfect fixează cililor. Cantitatea mijloacelor de evaporare este minimă, prin urmare, riscul reacțiilor alergice este redusă. Fixarea operațională vă permite să utilizați lipici în tehnica de extindere volumetrice. Acest mijloc din BE este disponibil în flacoane Perfect, diferite în volum (3, 5, 10 ml).

  • Compoziția pentru gene cașerat. Un instrument unic, care oferă cili naturale uimitoare. Cu această compoziție a genelor devin moi și elastice. Se aplica un instrument cu o perie și după ceva timp (10-15 minute), îndepărtate cu bagheta uscată din bumbac. Datorită acestui mediu, cili păstrează frumusețea lor naturală.

De asemenea, în gama companiei sunt spray-uri anti-alergic, crema-pentru îndepărtarea, fixator și degresant.

Sfaturi pentru alegerea

doamnelor neexperimentați, care au început să înțeleagă tehnica de prelungire a genelor, este necesar să se acorde o atenție la următoarele recomandări ale specialiștilor. Profesioniștii tind să preferă să lucreze cu adeziv, al cărui timp de cuplare durează 1 secundă. Cu toate acestea, noii veniți sunt mai buni pentru a cumpăra lipici cu timp mediu de uscare (până la 3 secunde) pentru a ajusta dispozitivul de fixare cilia incorectă.

Înainte de a continua procedura de extindere, este necesar să se efectueze textul pe o reacție alergică. Faptul este că fetele cu pielea sensibilă ar trebui să fie extrem de precauți.

Această procedură poate provoca vătămări grave sănătății. Noul venit este cel mai bine să folosească lipici cu un volum minim (3 ml), deoarece instrumentul este rapid gros și uscat. Nu cumpărați imediat toate tipurile de cilia. Este foarte posibil să se limiteze tipul de tip Mix, în care există fire de păr monocrom de diferite lungimi adecvate pentru clădiri clasice. Ar trebui să existe o pensetă de două tipuri. Cu ramuri drepte (separare) și curbate (de captare și de fixare). Materiale de prelungire a genelor trebuie să fie achiziționate în magazine specializate. În caz contrar, utilizarea fondurilor de slabă calitate poate duce la consecințe triste.

Probleme posibile

Pentru situațiile neplăcute mai frecvente cu care se confruntă femeile atunci când gene de construcție includ astfel de.

  • Nerespectarea parametrilor de aplicare adeziv pentru extindere. Unii maeștri nu fac necesară liniuță de la vârsta de mucus (1 mm). Ca urmare, cilia este lipit de piele incepe sa se „trage“ ea, creând disconfort. mancarimilor pleoapă și zudit. În plus, o astfel de procedură traums bulbii de peri naturali.
  • degresare insuficientă. Acesta este motivul pentru care genele artificiale sunt cele mai multe ori nu lipite. Stratul de grăsime naturală reduce drastic gradul de aderență de fire de par non-drept cu naturale. În acest caz, adezivul nu se lipește chiar și cele mai mari gene de calitate.
  • Economisind timp. Procedură Geană prelungire – laborios și proces lung. Conduita repede nu va funcționa.

De la maestru, care crește gene timp de 30-40 de minute, vă puteți aștepta cu greu un rezultat bun.

Următoarele prezintă video, o analiză detaliată a Genelor BE PERFECT.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: