Caracteristici și tehnologie de extensie vocabular

Caracteristici și tehnologie de extensie vocabular

Extinderea pistonului a genelor vă permite să obțineți cel mai natural rezultat. Această tehnologie are propriile caracteristici, după ce a studiat că procedura poate fi chiar ținută acasă.

Ce este?

Tehnologia extinderii genelor pistonoase este o procedură clasică diferită de metoda pachetului. Pentru implementarea sa, părul artificial de diferite lungimi și grosimi sunt potrivite, permițând creșterea volumului, a adăuga îndoirea necesară sau ascunde dezavantajele propriilor lor ciliates. Se obișnuiește să se aloce extensia vasculară deplină, incompletă și volumetrică. Full implică lipirea unui păr artificial la genele fiecărui client. În cazul unor depuneri incomplete, materialul este fixat prin 2 sau 3 fire. În clădirile de volum, mai mulți clienți artificiale sunt atașate la fiecare client.

Unul dintre principalele avantaje ale creșterii globale reprezintă siguranța metodei. Este puțin probabil ca adeziv va cădea pe ochi mucoase, și, prin urmare, nu va fi nici o iritație. Rezultatul este destul de persistente, în mod natural în căutarea. firele de păr artificiale nu pierde propria lor, și, de asemenea, nu lipici. Ochii arata frumos și naturale, și chiar abandonul de 1-2 cililor nu va strica aspectul. Genelor extinse în acest fel nu provoaca disconfort cu șosetă de zi cu zi. În plus, ele arata foarte luminos, asa În utilizarea carcaselor nu este nevoie.

Cu toate acestea, câteva minusuri în acumularea magice încă. Procedura este considerată destul de scumpă, iar nu numai acumularea inițială va fi plătită, dar și numeroase corecții. Pe măsură ce părul cade în timp, fără a vizita vrăjitorul, încă nu este de făcut. Pentru a avea grijă de piele, va trebui să utilizați numai acele instrumente care nu conțin componente care dizolvă lipici. În timpul cilii purtarea, ochii nu poate fi frecat cu mâinile, iar zona sensibilă este interzisă procesul cu crema hidratanta. De asemenea, pot fi necesare inconveniente pentru a dormi într-o anumită poziție.

Unii clienți sărbători, de asemenea, dificultăți în găsirea unui lashmeter bun.

Materialele

Un set de materiale specifice, este utilizat pentru poscularization cilia. Desigur, în primul rând, vorbim despre fire de păr artificiale care sunt vândute fie de către placer, fie în pachete speciale. Grosimea cilia artificială este de la 0,07 până la 0,25 milimetri, iar lungimea nu depășește limitele de 6-16 milimetri. Fire de păr pot fi în formă de C-, D- sau L. Cel mai adesea se ridică cu o lungime de 7-12 milimetri, cu o îndoire în formă de C sau D, precum și o grosime de 0,15 sau 0,2 milimetri. extensia Culk poate fi realizată cu mătase, nurcă sau sable.

Toate acestea sunt fire de par artificiale, diferite groase, gravitatea și aspectul.

De asemenea, trebuie să fie prezenți degresantoare crescute. Utilizarea sa vă permite să eliminați lubrifiant de grăsime din gene naturale, asigurând fixarea mai fiabile cu lipici și, în consecință, cu o perilor artificială. Grundul se aplică procedura de extensie și vă permite să curețe genele de praf și ulei, precum și pentru a steriliza si hidrata. Adezivul adeziv poate fi achiziționat diferite culori și consistență. În cele mai multe cazuri, de profesioniști pentru a alege un eșantion negru, lăsând o substanță transparentă numai pentru fixarea culorii cili.

Citește mai mult  Cum de a combina genele extinse?

pensete directe ajută să împartă propriile patch-uri, și curbate – copii cu o prindere perilor artificială. Jade Piatra este utilizat pentru comoditatea de a folosi lipici. Gel de tampoane de a ajuta la rezolvarea genelor inferioare. Pear face posibil să se usuce lipici și perii mici, denumite microbrach, sunt potrivite pentru procesarea genelor.

Fixator vă permite să stabilească sau simula aspectul cililor increed.

Vizualizări

După cum sa menționat deja, există 3 soiuri principale de acumulare cuprinzătoare.

Deplin

Clasic, este plin de extensie este cea mai populară tehnologie care vă permite să creați efectul propriilor noastre gene lungi. Deoarece firele de perie nu arata dificil, le puteți folosi chiar și cu proprietarii de ochi mici. extensie Clasic recomandat pentru proprii cili rare și slab. Esența sa este că o atitudine artificială este atașată fiecărui fire de păr nativ.

Incomplet

În cazul unor depuneri incomplete între adeziv material artificial, un anumit interval este Înfruntarea. Ca urmare, aspectul devine mai profund, sau un accent este creat pe colturile exterioare ale ochilor. Acumularea incompletă este obișnuită să fie împărțită în spate și în colț. In primul caz, după un villus, 1-2, 2-3, 3-5 sau 4-6 naturale artificiale. In al doilea – peri artificiali este atașat de centrul unui colț exterior al ochiului.

Volumeful

Atunci când se efectuează extensii volumetrice pe fiecare fire de par native, 2-3 artificiale. Scopul său principal, după cum se poate ghici, este crearea unui volum suplimentar. Genele sunt groase și spectaculoase. Un alt nume al acestei varietăți este acumularea 2D-, 3D sau teatrală.

Această metodă este contraindicată de proprietarii de cilia slabă.

Cui se va potrivi?

Deși extinderea globală este potrivit pentru aproape fiecare fată, în unele cazuri, aceasta are o anumită specificitate. Deținătorii de ochi mici Este mai bine să alegeți tehnologia, implicând prelungirea treptată a genelor spre un colț extern al ochiului. Cu dimensiunea standard a ochilor și lungimea genelor, merită luarea în considerare fie extensia completă sau volumetrică. Grosimea perilor este selectat în funcție de starea proprie. Indicatorul standard de grosime este de 0,1-0,15 milimetri, dar fetele cu gene puternice pot „încerca” și firele de păr cu o grosime de 0,2 milimetri.

Citește mai mult  Rhinestones pe gene: selecție, tehnica de fixare, exemple

Lungimea genelor este, de asemenea, selectat în funcție de durata propriei sale. Genelor a căror lungime este mai mare de 12 milimetri, este mai potrivit pentru evenimente de vacanță sau de fotografie impusca. În ceea ce privește culoarea genelor, această alegere depinde de preferințele clientului. cili extinse negru crește vizual ochii și să-l mai luminos.

nuanta maro este recomandat pentru femei tinere blonde, precum și pentru cei care doresc să facă apariția unui mai natural.

Cum se face?

Deși este posibil să se facă gene pentru a vă genelor fără a atrage personal, Începătorii sunt încă mai bine pentru a contacta salonul sau pas cu pas să urmeze instrucțiuni simple. Întreaga procedură constă din trei etape principale, care, în general, departe de expertul de la un an și jumătate până la 3 ore. Cu extensie independentă, aceasta poate dura chiar mai mult. La etapa pregătitoare există o eliminare de machiaj, după care cililor este pieptănat și degresate. Un strat de gel sau un plasture siliconic este fixat deasupra pleoapei inferioare. În acest moment, toate instrumentele ar trebui să fie pregătite pentru muncă, iar părul dimensiunii necesare sunt deja selectate.

Fiecare fire de păr cu ajutorul unui pensetă a coborât în ​​adeziv în lipici cu jumătate din lungimea totală și apoi fixată strict peste cilia necesară, cu rezistență la retragerea din secolul, egală cu 0,1 milimetri. Genele adecvate în mod corespunzător, deplasându-se dintr-un colț extern al ochiului la interior, dar va fi ochiul stâng sau drept – indiferent. Formarea unui număr de cilia într-o direcție poate fi monitorizată de aceleași pensete. La etapa finală, o căptușeală de silicon este curățată, toate cilia sunt schimbate și fixate de o specială.

Citește mai mult  Cât de multe gene extinse 2d?

Volumul de adeziv necesar este convenabil pentru a stoarce pe piatră de jad sau orice substrat orizontal. Substanța este necesară pentru actualizarea în mod periodic, deoarece pierde abilitățile de fixare de la expunerea la aer. Se separă propriul cili pe care vor fi lipite perii, din masa totală este cel mai ușor de a fi pensete directe. pensete curbate doar permite lipirea firele de păr. Apropo, după cilii va fi degresate, le puteți procesa cu un primer, folosind microbrasses.

Cum să vă îngrijiți?

Primele 2 ore sau chiar o zi întreagă după extinderea genelor nu ar trebui să fie expuse la umiditate. În continuare, lista interdicțiilor este limitată la incapacitatea de a freca ochii, o cârpă umedă sau un prosop rigid, precum și de somn pe stomac. Folosind produse cosmetice, va trebui să renunțe la agenți cu conținut de grăsime dizolvare lipici. Același lucru se aplică de lapte pentru a elimina machiaj.

Mulți specialiști nu sunt recomandați să aplice rimelul în Cilias extins, deoarece cuișoarele de perie și baza de colorare contribuie la căderea firelor artificiale. Cu siguranta va trebui sa dai vizitele la saune si baie. Extensia reciului a genelor necesită o corecție regulată, deoarece firele de păr în orice caz vor cădea.

De regulă, prima procedură corectivă se desfășoară într-o lună.

Examinați recenzii

Extinderea pistonului a genelor în general primește feedback pozitiv. Clienții au remarcat că O astfel de procedură simulează privirea și elimină necesitatea de a picta în fiecare zi, ceea ce economisește în mod semnificativ timpul. Transformarea trece repede, dar rezultatul este mai presus de toate laudele. Cu toate acestea, un număr de defecte ale acestei tehnologii încă mai au. Cineva sperie valoarea procedurii, având în vedere nevoia de corectare, iar cineva și-a răsfățat propriile gene, având rumenul unui maestru rău.

Cu gene extinse Este imposibil să-mi iau calm ochii, iar îngrijirea de zi cu zi trebuie să se adapteze. În mod surprinzător, există adesea răspunsuri pe care ochii le începe să le prăbușească, sunt supărați de clei și roșii. În cele din urmă, după 3 săptămâni, genele încep să cadă semnificativ, ceea ce face ca apariția destul de neplăcută.

Instrucțiuni video pentru extinderea pistonous genelor puteți vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: