Caracteristicile metodei Express Extension

Caracteristicile metodei Express Extension

Ochii frumoși pot fi admirați infinit, mai ales dacă sunt încadrați de genele lungi și elegante. Pentru a realiza un astfel de efect superb, nu este nevoie de a cumpăra un rimel scump. Astăzi există multe alte modalități de a face Ciliile de aspect spectaculos. Una dintre opțiunile actuale este metoda de extindere expres, despre care vom vorbi în acest articol.

Ce este?

Astăzi, multe fashioniste rândul său, la procedura de prelungire a genelor. Express diferă metoda de acumulare clasică prin aceea că firele de păr artificiale nu fac întreaga linie de creștere a genelor, ci doar partea ei (de obicei jumătate). Cilia realizate din materiale artificiale, de obicei alternează cu naturale.

De multe ori, în același timp, metoda de carne de porc este lipit numai pe partea exterioară a ochilor – la colțuri.

O astfel de abordare simplă și populară pentru extindere garantează obținerea unui rezultat natural. Procedura are un minim de timp. Îndoirea perilor de polimer trebuie să fie credincios. Astfel, ochii doamnei poate fi făcută vizual atât mai largi și mai îngustă, să le deschidă sau să dea o formă de migdale – totul depinde de ceea ce scop o fată este obsedantă.

Cu acumularea tradițională, comandantul cheltuiește mult mai mult pentru toate etapele de lucru. Metoda Express nu este pentru nimic care se numește – referindu-se la aceasta, puteți obține rezultate bune în cel mai scurt timp posibil.

Avantaje și dezavantaje

Metoda expres de extindere a genelor este foarte populară. Este oferită de mulți maeștri profesioniști și novice. Serviciul este în cerere și interesează fetele moderne care își apreciază propriul timp liber. Metoda descrisă de extensie are multe avantaje care determină popularitatea sa.

 1. Întorcând extinderea Express, apare posibilitatea de a corecta rapid forma, aterizarea și tăierea ochilor. Datorită acestui fapt, apariția doamnei a plăcerii este schimbată în general. Vizual poate fi corectat de multe defecte, face o imagine mai atractivă.
 2. Metoda Express este cea mai bună soluție, Dacă fetița stau la prima extensie.
 3. Datorită metodei de extindere în cauză, este posibil să se obțină rezultate excelente. Cilia obține un volum frumos, uite după finalizarea procedurii în mod natural, par moale și natural.
 4. De multe ori doamnele apelează la această metodă, care doresc pentru a economisi bani. Faptul este că, de obicei, extensia expres costă mai ieftin decât în ​​mod tradițional.
 5. Procedura durează Express departe de timp mult mai puțin liber. Această caracteristică este deosebit de important pentru moda ocupat.
 6. După sesiunea corespunzătoare, genele nu necesită îngrijire complexă și costisitoare.
 7. Cu ajutorul acestui tip de creștere, puteți decora cili naturale. Materiale artificiale a le face mai atractive și voluminos.
 8. Revenind la această metodă de prelungire, fata nu mai poate asigura că rimel nu curge din genele ei sau nu a căzut. Necesitatea este complet dispărut, dar ochii vor rămâne „îmbrăcat“ pe tot parcursul zilei.
 9. Această metodă este în siguranță, În cazul în care aderă expertul la toate normele necesare prevăzute de tehnologie. Starea genelor sale din procedura nu se va schimba în nici o lună, și nici după 3, n după 6. nu dăunează extensie expres și membranele mucoase, piele vulnerabile.
 10. Procedura trebuie efectuată o dată pe lună. In tot acest timp, fashionista se vor bucura de gene elegante care au dorit întotdeauna.

Metoda de extensie Express nu este ideal. Învățăm despre neajunsurile sale.

 • Principalul dezavantaj al acestei proceduri constă în briefness relativă a rezultatelor obținute. Acest lucru se datorează actualizarea constantă a propriilor gene. În medie, acesta se pierde zilnic 1 – 5 din fire de par sale. Împreună cu ei cade si vene extinse.
 • După extindere expres, este necesar să se recurgă la corecție.

Necesitatea este mai rapidă decât în ​​cazul unei proceduri tradiționale.

Sistem

Express Schema de extindere este considerată foarte simplă. Astfel încât procedura a trecut mai repede, ar trebui respectate o serie de reguli simple.

 • Este de dorit să umpleți mai întâi o mână în realizarea unor astfel de operațiuni. Necesită o experiență minimă minimă.
 • Adeziv o soluție de alunecare cu un cârlig la 1 secundă. Pentru a profita de această recomandare, trebuie să vă adaptați mai întâi la locul de muncă cu soluții a căror cuplare este de 2-3 secunde.
 • Ar trebui să plasați toate materialele și soluțiile astfel încât să fie la mâna voastră.
 • Este necesar să se echipeze încăperea în care se va efectua procedura, astfel încât să fie convenabil posibil în ea.

Luați în considerare Ghidul pas cu pas pentru a exprima genele.

 • Pentru ca compoziția adezivă, genele din pleoapa superioară trebuie să fie degradate cu atenție.
 • Pentru protecție a ochilor, dungi de hârtie sunt lipite. Cilia, la parter situat, în apropiere, astfel încât acestea să nu lipesc cu partea superioară.
 • În conformitate cu schema selectat, material artificial este atașat ca firele sau grinzi separate,. Pentru început, comandantul ia penseta și le separă firele de păr artificiale selectate sau un pachet, atunci a doua pensete ia acest ciliar separat și moaie vârful în amestecul adeziv.
 • După aceea, foarte frumos, rezista indentare optimă de la marginea secolului (0,5 mm), bastoane de material.
 • căptușeală de hârtie În continuare îndepărtați cu atenție vârsta.

Recomandări

extensie a genelor Express astăzi a devenit foarte popular. Multe fete considera acest fel cei dragi, pentru că, practic, nu cauzează neplăceri și nu obligă să recurgă la proceduri de îngrijire suplimentare. Luați în considerare mai multe recomandări utile cu privire la această căutat după operație cosmetice.

 • Începutul procesului de creștere expres este imposibil, în timp ce comandantul nu va curăța anterior materiale artificiale Instrumente profesionale speciale.
 • Dacă aveți cea mai scurtă cilia în apropierea colțului interior al ochiului, În mijlocul – Vilki este autentic, iar marginea – cea mai lungă, va crea un efect interesant al ochiului, ca și cum Chan.
 • Materialul artificial cu o astfel de procedură este permisFixat selectiv. De exemplu, supliment cu Villi numai colțurile exterioare ale ochiului sau le atașați în acele locuri în care propriul lor cilia cresc destul de rar.
 • Ca și în cazul oricărui alt tip de extensie, după operația Express, fata va trebui să recurgă la corectare. Nevoia de a avea loc în momentul în care o treime din volumul anterior va rămâne din genele atașate.
 • Pentru procedura expresăEste important să utilizați numai materiale de înaltă calitate și soluții de lipici. umiditate și temperatură adecvată trebuie menținută în cameră. Instrumente trebuie să fie sterile. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie păstrate într-un sterilizator cu raze ultraviolete-cabinet de construcții.
 • Multe fete cad meseriași care nu sunt obișnuiți să respecte anumite norme și reguli, nu acorde atenție la dorințele și preferințele clienților lor. extensie Eyelash produse fără stilisticii și scheme specifice, cu materiale de diferite lungimi, coturi și grosimi, amestecarea poate face o respiratie complet neatractiv – trist, inaccurative.
 • Pentru extindere expres, ar trebui să fie selectat fire de par artificiale Așa că structura lor este gene naturale identice.
 • Lungimea genelor lipite trebuie să fie mai mare decât cea a naturală nu mai mult de 3 mm. Grosimea nu trebuie să depășească 50%. Dacă nu urmați acest sfat, puteți obține nu cel mai bun rezultat.
 • În timpul procedurii de prelungire, toateAcțiunea a expertului trebuie să fie cât mai curat și atent posibil. extensie Express rareori durează mai mult de o oră și jumătate, astfel încât nu există nici un punct în grabă. Este necesar să se acționeze în mod consecvent, fără grăbindu.
 • Despre ce efect vreau să realizeze, trebuie să se gândească la începutul procedurii. Este necesar să se alcătuiască o schemă de construcție planificate și plasarea de păr artificial (sau grinzi). Ai nevoie pentru a începe lucrul cu un plan de acțiune existent.
 • Pentru acumularea propriu-zis, este o condiție prealabilă buna iluminare. Maestrul trebuie să aibă o masă specială.
 • cili Construirea metoda de a exprima,Maestrul nu ar trebui să fie distras. Este vorba despre apeluri telefonice, notificări care intră în rețelele sociale, sau mesaje SMS.

Maestrul trebuie să se concentreze doar pe munca lui.

Cum se face o extindere frumoasă a genelor la domiciliu, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: