Cât de mult timp construind genele?

Cât de mult timp construind genele?

extensii de gene au devenit recent foarte populare. Datorită lui au posibilitatea să iasă în evidență din mulțime și să devină punctul central al altora. Cu toate acestea, cei care se familiarizează numai cu această procedură, întrebându-se cât de mult timp construind genele. Din materialul acest articol vă va învăța cât de mult ultima sesiune, de ce timpul este diferit, și dacă acesta poate fi tăiat, fără pierderi de calitate a muncii.

Ce este?

Genele înseamnă Adu-ți părul artificial la natural aproape la bază. Face acest lucru de creștere on-line, fără a afecta mucoasa si peste firele de păr naturale se lipesc una sau mai multe sintetice fascicol colectate.

efectua diverse tehnologii care pot obține diferite efecte.

Filamentele diferite în grosime, lungime și culoare. În plus, ele diferă în vigoare. Soiurile separate asigură prezența lui Rhines, altele vor pur și simplu culoarea. În alte cazuri, comandantul scutură atât genele scurte cât și lungi. Creșterea, de asemenea Materialul se distinge prin forma de îndoire.

Timpul mediu de extensie

Timpul de construire a genelor artificiale variază în funcție de mai mulți factori. Procedura însăși necesită nu numai perpetuitatea și acuratețea, ci și profesionalismul. in afara de asta, Durata sesiunii este influențată de tipul de muncă. De exemplu, extinderea completă durează mai mult decât parțială.

Depinde mult de maestrul în sine, de experiența, calificările și atitudinile sale față de muncă. Extensia de înaltă calitate funcționează cel puțin două ore. Cu toate acestea, peste tot există nuanțe. De exemplu, o ușoară creștere a ciliei într-un profesionist poate dura între 60 și 80 de minute. Opțiunea de extindere clasică va dura aproximativ 2 ore.

În cazul în care este necesar un efect diferit, timpul de procedură poate crește în mod semnificativ. Acest lucru se datorează tehnologiei de execuție. De exemplu, atunci când clasic, 1 artificiala este lipit de unul din genele sale. Dacă efectuați 2D extensii native va trebui să lipi de păr de păr 2.

Aceasta va dura mai mult, deoarece probabilitatea de încleiere în acest caz, crește. munca Neat va necesita dispărea din fiecare cilia, la baza căruia va trebui să clei grinda în formă de V. Un astfel de efect poate fi rară, clasic și complet. În general, această extensie poate dura de la 2 la 2,5 ore.

Când aveți nevoie de un volum mai mare sau 3D, procedura poate întârzia timp de 3 ore. În acest caz, fiecare genelor naturale este lipit 3 sintetic. Și acestea sunt colectate în pachet și pot fi diferite de lungă. Decât-le mai și locația mai dens, mai mult de master lucrări.

efect de la Hollywood va fi nevoie de cel puțin 4 ore de muncă. În plus, există alte tehnici pentru care mai mult timp.

Cu maxime de lucru, activitatea master este deosebit de laborios. Este necesar să se ridice scalele de gene naturale, lipici material astfel încât să nu provoace disconfort atunci când poartă.

Correction, care se realizează în 2-3 săptămâni de la momentul extinderii, poate lua diferite momente. Durata sesiunii afectează volumul de muncă. În cazul în care genele sunt actualizate prea intens, corectia va dura cel puțin 1,5 ore. Cand ajustati acumularea clasic merge mai putin timp.

Citește mai mult  gene încorporat cu strasuri

În ceea ce pentru începători, profesioniști lucrează mai lent. În medie, timp pentru a construi la un lashmeter novice durează 30-60 de minute mai mult decât cea a pro. În același timp, comandantul auto-respectând va avertiza imediat clientul despre timpul procedurii de. Dacă i se spune despre ea că va dura mai puțin de o oră, este în valoare de gândire. Păstrați genele făcute în această cabină pentru o lungă perioadă de timp nu va.

Ce afectează viteza procedurii?

efectuarea de rata de capacitate poate fi diferită. Aceasta depinde de diferiți factori. Cheie printre acestea sunt profesionalismul, integritatea și experiența de Master. Un specialist bun este de lucru, fără grabă. El a lucrat la fiecare gene, nu permite formarea de bulgări de lipici, din cauza căreia amplu material este pierdere.

de masterat fără scrupule pentru a te clienților oferă acumularea rapidă. Cu toate acestea, ei susțin că procedura nu ia mai mult de 40 de minute. Dar performanța suferă. În acești specialiști nu este suficient timp pentru a se pregăti pentru gene naturale, degresare a acestora, pentru a îndepărta aderent și firele de păr sintetice lipirea remuvera.

Puțini oameni știu că, în serviciul expres se înțelege gene minime lipirea mai groase.

le creste mai repede decat cu tehnica de obicei, această procedură nu ia mult timp. Cu toate acestea, este imposibil de a apela un loc de muncă calitativă. Puteți întâlni faptul că, după câteva zile, genele naturale va începe să scadă împreună cu ample, lăsând propuneri ghinionist.

Atunci când exprimarea incremente, nu evita gluke. Într-o încercare de a economisi timp, comandantul este în grabă, din cauza a ceea ce genele lipite împreună. Acest lucru nu este numai că nu eestore, dar este motivul pentru furnicături. Atunci când se efectuează o astfel de extindere, mai mult lipici. În plus, nu există suficient timp să se usuce, creșterea incompletă. În același timp, folosesc adesea materiale ieftine dăunătoare pentru ochi.

Este posibil pentru a reduce timpul de?

Timp redus pentru efectuarea unei proceduri fără pierderea calității poate doar un specialist profesionist cu o vastă experiență. În același timp, economiile de timp nu este atât de semnificativă. Pentru a construi o viteză pic procesul, leshmeykery spațiu și spațiu de lucru optimiza, învățarea mâna dreaptă și a pus degetele, țineți pensetele.

Cineva trece ratele de creștere a vitezei, adoptarea de experiență de antrenori profesioniști. Alții definesc un loc fix pentru fiecare material și instrumente. Acest lucru face posibil pentru a aduce procesul de la automatism. Pentru a cumpăra aceste organizator speciale cu compartimente pentru materiale paletok, patch-uri, borcane.

Citește mai mult  Totul despre Botox Genelor

Cumpărați și pensete suplimentare. Acestea pot fi necesare în cazul în care nu există nici un timp pentru curățarea principalelor pensetele de excesul de adeziv.

În plus, instrumentul principal în lucrarea începe firele de păr de captare mai rău. schimbarea lui va reduce timpul și să continue să funcționeze fără nici o pierdere de calitate și durabilitate a ambreiajului.

Profesioniștii determină interacțiunea în timp cu fiecare client. De data aceasta nu vine numai din procesul principal. Necesitatea de a limita timpul de salut, preferințele de scriere, având în vedere experiența anterioară. Cunoscând caracteristicile individuale, vă puteți pregăti materialele necesare în avans, astfel încât să nu să-și petreacă prea mult timp.

Pentru a nu lua o pauză în timpul lucrului, aveți nevoie pentru a oferi imediat un client pentru a vizita toaleta, a pus un smartphone pentru un mod silențios. Excelent dacă o parte a activității execută administratorului. El poate compila un contract, să introducă clientul cu nuanțele lucrării, durata acesteia va pregăti un memento pentru îngrijire.

Este important să se excludă toți factorii deranjante. În plus față de telefon, trebuie să opriți televizorul și să lucreze în tăcere, astfel încât să nu fie distras și să nu viteza pierde. În cazul în care vizitatorul iubirile salon pentru a vorbi, puteți cumpăra o masca heliu pentru buze, împreună construi o procedură cosmetică utilă.

Este necesar să se controleze mișcările și să accelereze atunci când efectuează etape intermediare. Puteți economisi timp pentru lipirea patch-uri. Nu este nevoie să petreceți secunde prețioase pe gene și pieptănile lor constante. Toate acestea se pot face la finalizarea sesiunii. Economisiți timp când construiți-o, dacă puteți admira mai puțin la locul de muncă și verificați mai puțin frecvent genele de lipire.

Este important să scăpăm de mișcările de parazitate, cum ar fi verificarea tranzițiilor cu o oglindă și o curățare lungă a pensetelor uzate. Acest lucru nu ar trebui să fie petrecut timpul maestrului.

Puteți reduce timpul și alegerea lipiciului drept. Acest material nu este deloc universal, are un timp de ambreiaj diferit. De droguri cu Încetinește dezintegreze încetini procesul de extindere, și, prin urmare, trece mai mult. Cu cât mai multă experiență a maestrului, cu atât mai repede se duce la material cu o cuplare rapidă (1-2 secunde).

Sfaturi și recomandări

Durata sesiunii este diferită. Cu toate acestea, specialiștii au tehnici care vor ajuta la munca mai rapidă și fără pierderi de calitate. De exemplu, clienții pot fi o grosime de gene naturale. Dacă este așa, atunci, în unele cazuri, Puteți sări peste lucru cu fâlfâind de păr. Se recomandă să se facă acest lucru în cazul în care nu suferă volumul final și golurile nu sunt vizibile.

Necesitatea de a muncii, creșterea genelor dintr-o dată pe doi ochi. prelungire simultană a acestui tip dă rezultat perfect simetric. În același timp, este necesar să se lucreze cu două penseta (drepte si curbe). În primul rând, ele sunt angajate în domenii complexe, alegerea unei secvențe de proces convenabil.

Citește mai mult  Cum de a alege o lampă pentru extensia genelor?

Unele lashmeters în procesul de muncă trebuie să scape de lentoarea naturale și formarea de grinzi lungi. Întreaga procedură ar trebui să fie împărțită în segmente temporare. Profesioniștii pune ceasul în birou pentru a urmări cât de mult timp este nevoie la fiecare pas de creștere.

Contul intern contribuie la accelerarea timpului de lucru. De exemplu, prepararea, care cuprinde o pernă, de purificare și marcajele nu trebuie să depășească 10 minute în timp. Lucrul cu unghiuri interne – 20. La exterior, puteți petrece 10 minute în mijlocul secolului al – 40. Verificați în 10 minute. Acest rezultat este considerat a fi ideal pentru o clădire clasică.

Poate fi accelerată prin aplicarea unui cadru degresant și fascicul de grund și de a găsi păr natural. Cu toate acestea, în timpul formării graba a fasciculului este extrem de nedorit. Atunci când o piesă de legătură este cheltuită la metoda clasică de par artificiale 120. Fixation fiecăreia dintre ele nu ar trebui să meargă mai mult de 30 de secunde.

În acest caz, lipi materialul stivuibil nu are nevoie să Pushkov, și să se maturizeze și gene lungi. Dacă ignorați această regulă, firele de păr naturale rupe sub greutatea făcut om-. În timpul funcționării este important să se bazeze pe caracteristicile genelor naturale. De exemplu, așa-numita extensie de marionetă durează mult timp, dar nu se potrivește proprietarilor de gene subțiri și slăbite.

Cu tehnologia japoneză, extinderea durează cel puțin două ore. În astfel de lucrări, părul artificial poate fi atașat prin 3-5 cilia naturală. Acest efect este considerat incomplet și petrece mai puțin timp. Dacă aveți nevoie de un volum mai mare, comandantul funcționează pentru 100 de fire de păr.

Printre alți factori care afectează durata procedurii poate fi observată Caracteristicile structurii ochilor, a lacrimilor, a mușchilor sau a reacției la medicamentul utilizat pentru extensie. În timpul lucrului, acesta poate fi un moment distractiv care va necesita o pauză.

in afara de asta, Acest tip de gene naturale este importantă. Dacă sunt groase și puternice, materiale artificiale de lipire mai ușoară și mai rapidă. Cu fire de păr slabe vor trebui să mai fie mai mult timp. Chiar și mai dificilă este opera maestrului, în cazul în care el face construi pe practic căzut și a rupt gene. Volumul mare și efect special în acest caz, nu va funcționa, cu toate acestea, o opțiune de rarefiat sau clasic va fi destul de posibil.

În ceea ce privește îndepărtarea materialului, în medie, această sesiune durează aproximativ o jumătate de oră. Fa-o prin emolienți speciale. Acestea sunt aplicate la locurile de lipire gene extinse și după câteva minute au decolare. Preparatele moderne economisesc timp și se dizolvă lipici literalmente în 5-6 minute.

îndepărtarea independentă la domiciliu are o mulțime de timp, este dăunătoare și poate duce la pierderea completă a genelor naturale.

Despre cât de mult timp extensia genelor ultima dată, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: