Cât de multe gene clasic extinse dețin?

Cât de multe gene clasic extinse dețin?

Gândire pentru prima dată despre geana clasic în creștere, fiecare fashionista modernă este interesat de durata procedurii în sine și durabilitatea efectului. Materialul acestui articol va spune cât timp dețin gene extinse clasic, și ce factori contribui la extinderea utilizării materialului.

Efect de durată

Sub rezerva normelor pentru efectuarea procedurii, timpul de a purta material artificial la prima corecție este de 2-3 saptamani. Experții care efectuează prelungire nu recomanda pentru a strânge cu reglare. Sendance poate duce la fragilitate și care se încadrează în firele de păr naturale. În același timp, ei vor trage materialul extensiv.

Timpul maxim de a purta gene artificiale la corecția este de 3 săptămâni. După ce căptușirea cilias cazute, acestea sunt încă 2 săptămâni. După aceea face a doua corecție, și după câteva săptămâni, acesta este eliminat. Apoi face noi depuneri, fie o pauză, care este necesară pentru restaurarea genelor naturale.

În funcție de caracteristicile individuale ale clientului, purtând gene extinse aceasta poate de la 1 până la 2 luni.

Ceea ce depinde de rezistența rezultatului?

Termenul de a purta un material artificial depinde de diferiți factori:

 • Experiența Wizard și calificări+
 • Conformitatea cu tehnologia de extensie+
 • Utilizare adeziv de calitate+
 • caracteristicile individuale ale genelor lor+
 • soiurile efect+
 • Natural Hair Actualizare Viteză+
 • Respectarea regulilor de ingrijire+
 • În urma recomandărilor Master.

Specialistul mai experimentat, cu cât nivelul său de muncă. Ea nu neglijează regulile de formare a genelor, le curăță în mod corect, degresează, indeparteaza resturile de Remurver, se deschide fulgi pentru o mai bună ambreiaj.

În cazul în care scalele sunt bine deschise, adezivul va fi capabil să pătrundă mai adânc în structura firelor de par. Acest lucru va crește perioada de a purta gene extinse.

Artificiale dugs materiale rapid din cauza de reînnoire a genelor naturale. În cazul în care acestea sunt slabe și subțiri, ele se vor grăbi și trage extensivă. Termenul minim de purtare este explicată de stres și îmbunătățită pierderea parului. În acest caz, genele pot cădea în câteva zile din momentul prelungirii.

În cazul în care genele sunt groase și lungi, efectul va dura mult timp. Dacă acestea sunt scurte și lungi și firele de păr gros au crescut, corecția poate fi necesară într-o săptămână. De obicei, un material gros sunt în creștere, în scopul de a economisi timp. Aceasta este o încălcare a tehnologiei care reduce durata efectului.

Mult depinde de tipul de adeziv. Materiale de uz curent pot fi comune și cu polimerizare accelerată. Profesioniștii lucra cu un mijloc scumpe rapid, cu cladiri expres, folosesc adesea materiale ieftine. Se pare bulgări și încleiere, care sunt un alt motiv pentru reducerea termenului de utilizare. Reducerea timpului și purtarea factori:

 • Recepția medicamentelor hormonale+
 • Ruperea din cauza purtarea lentilelor+
 • Gras al pielii+
 • Drumeții în saună, baie sau piscină+
 • Lipsa de vitamine în organism+
 • ochi spălarea frecventă a apei calde+
 • Spălarea cu apă apa cu clor.

Este posibil să se extindă procedura?

extensie Classic este una dintre opțiunile de procedură universale. Se potrivește multe și în comparație cu alte efecte se păstrează mult mai mult timp. În timpul execuției sale, maestrul gluits un fir de păr artificial pe fiecare fir de păr natural. Dacă îți pasă corect pentru materialul extensiv, puteți crește termenul de a purta sale.

Adezivul utilizat în lucrare este distrusă din clorurate, apă caldă și sare. Nu poți plânge, Acesta va slăbi ambreiajul materialului cu genele lor. Este imposibil să picteze în mod constant gene artificiale – Acestea sunt, fără ca frumoase și să facă un aspect expresiv. Indezirabil pentru folosirea lui dermatograf și umbre. Necesitatea de a revizui nuanțele de a face machiaj.

Mult depinde de respectarea recomandărilor Master, mai ales în prima zi după extinderea clasică. Adezivul utilizat în lucrare este stabilită pentru o zi în acest timp trebuie să arate prudență maximă.

Este imposibil să se atingă materialul extensiv, vopsea și curbați-. Este imposibil să-l verifice pe forță, SIP și accident vascular cerebral. Este imposibil să se freca ochii, chiar și în cazul în care stoarce după procedura.

Necesar se abțină de la vizita o baie, sauna, nu poate fi în frig. În acest din urmă caz, se va încetini strânsoarea lipici și poate afecta fixarea rezistenței. Necesitatea de a-și reconsidere de îngrijire a pielii feței. Utilizarea gras și creme uleioase la momentul de a purta gene extinse este contraindicată.

Dacă trebuie să introduceți lumină și au nevoie de un machiaj de seara, va trebui să picteze ochii în mod diferit. Nu puteți aplica rimel pe bază în locurile de lipire fire de par artificiale. Le puteți scufunda mai aproape de capetele și maxime până la mijlocul. produse cosmetice de eliminare va trebui să fie la fel de îngrijit cât mai mult posibil, și, adesea, de asemenea, este de dorit.

La momentul genelor poartă, puteți schimba produsele de îngrijire a feței pentru produsele pe bază de apă. Același lucru este valabil și pentru produsele cosmetice. Este imposibil să se ocupe de decorarea de gene, agățat pietre pe ele. Acestea sunt materiale în creștere, cilias naturale nu pot face față cu o astfel de greutate și rupe în jos.

Sfaturi și recomandări

Pentru a extinde genele în așteptările justificate „clasice“ tehnica și a plăcut durabilitatea rezultatului, trebuie să le respecte reguli simple. A începe au nevoie pentru a alege un bun specialist, Deoarece diferite de masterat pot avea un rezultat diferit. extensie Express exclus. Având în vedere timpul limitat pe parcursul implementării sale, experții nu au timp să se pregătească în mod corespunzător gene.

Cu aceasta tehnica, nu evita gluke. În plus, cu cladiri expres, materiale groase este adesea realizată, lipirea genelor artificiale ieftine prin mai multe naturale. Calitatea acestor lucrări, care ocupă aproximativ 40 de minute, lasă mult de dorit. Durata sesiunii într-un profesionist este de cel puțin 2 ore.

În acest caz, argumentele pro nu salvează pe materiale și crește gene în același timp, pe doi ochi. Datorită acestui fapt, este posibil să se realizeze simetrie. Atunci când exprimarea creste, disconfortul apare adesea după câteva zile de la data procedurii.

Nu contează cât de mult ai vrut să facă un aspect superb, atunci când vă construiți pentru prima dată Este demn Să se abțină de o lungime de lungă. Extensia poate fi complet sau incomplet. Cu toate acestea, prima dată este mai bine pentru a alege gene subțiri de lungime naturală. Ei nu vor crește păr natural și ar trebui să dețină mai mult. Un astfel de material nu este capricios în ciorap, deoarece greutatea sa, lungimea și structura sunt similare cu caracteristicile proprii lor gene.

După extindere, este necesar să se abțină de la lacrimi, care pot să apară datorită evaporării materialului adeziv. Pentru a cililor privi cu atenție și să nu lipirea la laturile, va trebui să aibă grijă de ei. Necesar Achiziționați un pieptene special, cu care puteți ajusta forma și îndepărtați praful semanate.

Necesitatea de a spăla și somn corect. Nu puteți șterge gene, folosind un prosop greu. După spălare, acestea pot fi suflate numai, nu mai.

Este imposibil de utilizat toas impermeabile și umbre grase. Chiar și după o zi, curling este categoric interzis. În gene extinse, îndoiți deja frumos.

  Cu vedere slabă în timp ce poartă gene extinse înlocuiți, de preferință, lentile cu ochelari. Atunci când călătoresc la mare, este recomandabil să se arunca cu capul, folosind ochelari speciali. Apa de mare este distructiv pentru lipici, se poate reduce utilizarea de material artificial. În cazul în care genele au început să actualizeze prea mult sau să cadă, este necesar să contactați de urgență un specialist.

  corecție timpurie va evita o cantitate mare de muncă și a cililor de echitatie. Atunci când strângerea cu procedura, vă puteți întâlni faptul că genele sunt suflate aproape la sol. În plus, ele pot deveni rare și slabe, cu cot abia vizibile.

  Despre cât timp sunt purtate gene extinse, uita-te următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: