Cât de multe gene extinse 2d?

Cât de multe gene extinse 2d?

extensii de gene – un serviciu popular pe care fiecare fashionista modernă se bucură. Tehnica este selectată în mod individual, dar mulți sunt interesați de cât de multe Genelor 2D. Materialul acestui articol va spune despre factorii care afectează durata de purtare, precum și șosetele inofensive.

Caracteristicile tehnologiei

Tehnica extensie 2D este considerat unul dintre cele mai bune, deoarece este un efect destul de lung. Ea Nu există contraindicații, Această procedură poate fi apelat chiar și în timpul vacanțelor de vară.

2D – Thin genelor cu o cantitate mică. Ele sunt noncains în ciorap și în aparență nu sunt prea diferite de naturale.

Aceste gene sunt perfect păstrate și nu cad în cazul în care compoziția lipici și materialul a crescut selectat corect. În timpul acestei tehnici, comandantul bastoane cili 2 artificial pe una naturală. Ca rezultat, genele arată natural. Cu toate acestea, astfel de gene pot fi lungi dacă vrăjitorul utilizează un fir de lungime crescută.

În hârtie folosiți adeziv hipoalergenic cu structură asemănătoare gelului. Cu ajutorul pensetelor, firele artificiale sunt lipite în afara secolului, nu au asistat mucus. Metoda este considerată un fascicul, deoarece 2 fire de păr sunt conectate împreună la bază sub forma literei V și apoi lipită la linia extremă a pleoapelor la fiecare cilia.

Ce afectează șosetele?

Durata purtării este influențată de diferiți factori. Cheia lor este Alegerea corectă a compoziției adezive și respectarea regulilor de îngrijire a genelor artificiale. Lipirea nu trebuie făcută la bulgări sau provoca alergiile. Dacă clientul are lacrimi, distruge structura lipiciului.

Caracteristicile individuale ale corpului sunt importante, precum și structura genelor lor. Dacă acestea sunt subțiri și slăbit, aceasta poate provoca o reducere a perioadei de a purta un material artificial.

Există și alte puncte care pot reduce durata efectului. Acestea includ:

 • Boli sau inflamații ale pielii (în zona ochilor)+
 • Disponibilitatea de alergii pentru materiale utilizate+
 • procesele inflamatorii pe mucoase+
 • Deficitul de vitamina si pierderea parului abundent+
 • punerea în aplicare incorectă a tehnicilor de extensie+
 • curățare insuficientă și prepararea genelor+
 • ștergerea incompletă a Remurver utilizate+
 • Eliminarea atunci când se lucrează cu compoziția adezivă+
 • Tip nevalid sau calitatea adezivului selectat+
 • Caracteristici fiziologice ale organismului+
 • Utilizarea de cosmetice decorative nepotrivite+
 • Utilizarea de creme grase, uleiuri+
 • corecție neașteptată.

În plus, durabilitatea genelor extinse Efectul volumului bidimensională poate afecta. Este natural, vulpe, veveriță, marionetă, pisică, rarefied, fascicul, hollywood, multicolor. Păstrați genele în mod diferit și datorită tipului de material utilizat, care nu numai că poate fi subțire. Este important să luați în considerare și să îndoiți genele artificiale.

Adesea, factor care influențează șosetele ignoră recomandările expertului efectuate. Dacă comandantul a efectuat lucrul corect, genele extinse trebuie să dețină cel puțin 3 săptămâni fără corectare.

Uneori păstrează până la 5 săptămâni. dar Lahmekers sunt recomandate să efectueze o corecție la aproximativ 3 săptămâni după extensie.

  Acest lucru este necesar pentru a restabili volumul inițial și pentru a umple golurile, care se formează din cauza reînnoirii naturale a genelor. Ei cad zilnic și, prin urmare, pot trage materialul extins. Se recurgele la re-extensie numai după pierderea deplină a gemei. Decât acestea sunt mai groase și mai mult, cu atât mai puțin dornici de pe firele de păr naturale.

  Cât de mult pot purta noi fara a face rau?

  Având în vedere că mersul pe jos, cu gene extinse este în mod constant imposibil, Expertii recomanda din timp în timp pentru a lua pauze între extensiile. Este necesar să se odihnească firele de păr și de a restabili structura lor. Ele slăbesc de extensie, devin fragile și palid. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când glueding, ei trebuie să ridice solzi lor, astfel încât pătrunde mai adânc în lipici structura și apucat mai puternic.

  Această procedură perturbă structura firele de păr în sine. Dacă reconstrui extinse cilii, fără a scoate, aceasta poate duce la apariția prophesin și chiar abundent căderea genelor naturale. Prima Corecția se realizează deja în 3 săptămâni (atâta timp cât 50% din material este în continuare), al doilea – în câteva săptămâni.

  După aceea, este necesar să se elimine materialul artificial si da parului tau in vacanta.

  În timp, odihna poate dura aproximativ o lună. În ciuda faptului că unii de modăi merg cu gene extinse pentru o lungă perioadă de timp și purtați nu numai cilia tradițională, dar lungă, Perioada maximă de purtare fără odihnă nu ar trebui să fie mai mare de șase luni. Dacă acest lucru nu este luat în considerare, genele dvs. sunt mai rele de materiale artificiale, ele sunt mai frecvente și cad.

  Recomandări generale

  Există o serie de recomandări, a căror execuție vă permite să măriți timpul purtând cilia extinsă. De exemplu, în prima zi, îngrijirea materialului extins ar trebui să fie special. Acest lucru se datorează faptului că adezivul folosit în lucrare este complet strâns în 24 de ore. Dacă în acest moment a neglijat regulile de îngrijire, muntele va slăbi, genele pot începe să dispară în câteva zile.

  În acest moment, este imposibil să apăsați genele cu apă, spălați și în special să le încurcați. Nu puteți zgâria pielea în zona ochiului, trebuie să atingeți părul extins cât mai puțin posibil.

  Nu conduceți în mod constant pe ea, vopsea, încercați să verificați fiabilitatea ambreiajului cu adeziv. Toate acestea vor duce la o cădere rapidă. În același timp, Cilia naturală se va rupe.

  Imediat după extensia ochilor, ei pot plânge, care este explicată prin reacția lor la evaporarea lipiciului gelului. Cu toate acestea, lacrimile sunt sărate, adezivul este distrus sub acțiunea de sare. Plânsul nu poate, nedorit și aplicant picături de ochi, Deoarece utilizarea zonei de lipire poate fi acoperită cu umiditate. Ventilatorul este util, ceea ce vă va ajuta să facem față cu ruperea.

  Nu puteți imediat după construirea pentru a merge la baie sau la saună. Indezirabil cădea sub ploaie, de mult timp să fie în frig, de multe ori spălați-vă ochii și chiar apă caldă.

  Este imposibil în primele zile după procedura de a picta genele extinse. Este de dorit să facă acest lucru pe toată perioada de uzură. Ele sunt fără ea este arata destul de impresionant, făcându-l arate atractiv si expresiv.

  Va trebui să-și reconsidere obiceiurile lor, alege produse speciale pentru gene de îngrijire, precum și de a schimba de obicei make-up. Acum, nu este nevoie sa mascara si creion de ochi. Cu toate acestea, dacă sunteți de planificare publicarea, trebuie să fie vopsite corect. Eyelash nuanță nu pe întreaga lungime și la capete, fără colorare linia de bază.

  Pentru firele de păr nu a lipi în direcții diferite, în căutarea frumos, curat și a avut un drept cot lor Trebuie să pieptene în fiecare zi. Veți avea nevoie de un pieptene special. Folosind cantitatea minimă de apă și un pieptene, va fi capabil să livreze cililor acumulate de praf și a le da forma dorită.

  Se spală cu apă va avea la temperatura camerei si elimina maxima machiaj delicat.

  Orice atingere neglijent poate provoca păr natural, pe baza căruia este lipit un material artificial. chiar am nevoie de somn corect: pe spate sau pe partea. Dacă bug-ul într-o pernă, puteți rupe cililor.

  Examinați recenzii

  Extensie – Procedura nu atât de inofensive, cum se spune numeroase comentarii despre fete lăsate pe portalurile World Wide Web. În același timp, acele gene care de multe ori în creștere spun: Cu constanta purtarea, firele de păr naturale sunt considerabil slăbit, devin subțiri și nu pot rezista la noi depuneri.

  reprezentantele sexului Fine Atentie: Genelor fără corecție se încadrează în volum mare. După aceea, ei cresc prea încet, nu se poate păstra volumul mediu de material artificial. În general, acestea dețin aproximativ 3 săptămâni, dar în unele cazuri, este necesar, după 2 săptămâni de purtare a corecției.

  Câte exploatații extinse de gene, spune următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: