Ce face un D-cot al genelor și care vine?

Ce face un D-cot al genelor și care vine?

Astăzi, femeile pot alege cum să se uite, și să satisfacă pe deplin dorințele lor cu privire la apariția. O mulțime de produse cosmetice sunt oferite pe piață, iar experții oferă diverse manipulări pentru a atinge perfectiunea. extensii de gene este una dintre cele mai populare proceduri în industria de frumusețe, care poate fi o adevărată salvare pentru mulți reprezentanți ai sexului frumos.

Particularități

Fiecare femeie vrea sa arate foarte frumos și bine întreținute, de aceea mulți dintre ei apelează la specialiști astăzi. Genele extinse nu sunt doar frumoase, dar, de asemenea, convenabil. Cu siguranță orice vor fi de acord că există o mulțime de timp pentru machiaj, care, uneori, pur și simplu îi lipsește. Și aici, la salvare vine procedura de prelungire a genelor, după care este suficient pentru a face machiaj lumină. Principalul avantaj al extinderii genelor este economisirea timpului. Nu mai trebuie să cheltuiți bani pe rimel, pentru o lungă perioadă de timp pentru a alege o marcă și un tip adecvat.

În acest caz, uite arată mai strălucitor și expresiv, iar ochii sunt în creștere vizuală.

Care este diferența?

Există 2 tipuri de extensie, dintre care unul este „fascicul „, Când sunt lipite ciorchini de fire de păr. Diferență Un singur tip Faptul că fiecare cilia este atașată una nouă. Dacă vorbim despre calitate, atunci este mai bine să alegeți a doua opțiune, deoarece pare mult mai naturală și este purtată mai mult. Pentru genele artificiale aleg atât material natural cât și sintetic. Acesta din urmă în unele femei cauzează alergii, deci Mai bine să alegi natural. Dimensiunea genelor este, de asemenea, în mai multe versiuni, alegerea depinde de preferințele personale.

Una dintre principalele caracteristici ale genelor extinse este îndoirea, datorită căreia sunt ajustate forma și tăierea ochilor. Aici ar trebui să alegeți în mod individual, luând în considerare caracteristicile feței. Cel mai invizibil este de tip J. Firele de par vor fi drepte, și doar vârful este ușor ondulată. Datorită acestui fapt, se creează un efect natural, perfect potrivit pentru fete care au mult timp, dar firele de păr rare. Diferența dintre coturile crește treptat. Îndoirea în accese proprietarii formei în formă de ochi de migdale, se adapteaza la firele de păr naturale, astfel încât cotul este îmbunătățită.

Diferența de acest tip de j este mai mare buclat.

Cu îndoire dă o buclă netedă, așa că nu va fi pronunțată și accentuat perfect naturaletea vizualizarea. Mulți maeștri recomandăm această opțiune, mai ales, pentru că ei un mijloc de aur ia în considerare. D curburii genelor este, de asemenea, numit semnificativ, și se referă la SS. Această opțiune de gene extinse este ideal pentru femeile care doresc să continue să cerneală de utilizare. Curl este obținut destul de puternic, astfel încât aspectul devine automat mai luminos, iar forma este mai expresiv. Multe femei prefera tocmai acest exemplu de realizare.

Citește mai mult  gene încorporat cu strasuri

Dacă te uiți la cotul din lateral, vârfurile sunt trimise în sus, astfel încât clienții comanda de multe ori acest lucru o astfel de opțiune de prelungire. Cu ajutorul machiajului un astfel de efect, este foarte dificil de realizat, este adesea necesar să se ia firele de păr deasupra capului, astfel încât aspectul a devenit mai deschisă. Dar, dacă nu doriți să utilizați lipici cosmetice de fiecare dată, în același timp, prezintă gene frumoase și o mulțime scurt, puteți merge la master și du-te prin procedura de prelungire.

Datorită curburii, colțul exterior al ochiului este ridicat. Astfel de gene extinse sunt purtate foarte mult timp, dacă vă pasă în mod corect despre ele. Astfel, firele de păr vor deveni răsucite, puteți corecta efectul secolului agățat și roundate ochii, făcându-le mai mult. Genele instruite nu merg la nici o comparație cu partea de sus, deoarece aceasta din urmă poate la cel mai inoportun moment, după ce a dat o mulțime de disconfort. Dacă sunteți interesat de diferențele dintre diferitele coturi, puteți găsi o imagine grafică a fiecăruia dintre aceștia pentru a vedea avantajele unui anumit.

Cui se va potrivi?

Pentru a înțelege ce gene curbate vă va potrivi personal, Este necesar să se evalueze forma ochilor și calitatea propriilor fire de păr. Procedura este potrivită pentru toată lumea, deoarece fiecare femeie visează la un aspect captivant. Forma ochiului este în formă de migdale, ușor și rotundă. Este sigur să spunem că Bend D sau SS este universal, se potrivește cu reprezentanții câmpului frumos de podea cu orice ochi. Astfel de gene nu vor părea artificial, ci doar accentuează frumusețea viziunii, caracteristicile faciale și expresivitatea.

Îndoirea D va rezolva problema genelor subțiri și rare. Dacă pleoapa este atârnată, iar părul cresc, iar ochii sunt plantați profund, o astfel de extensie va fi o soluție la această problemă și va crea o imagine plină de farmec. Nu se recomandă să se aplice femeilor cu ochii împrăștiate. Este demn de remarcat faptul că durata de purtare, direcția genelor și frecvența corecției depinde de tipul de îndoire. Experții recomandă realizarea genelor SS care au ochi larg răspândiți. Asian, de asemenea, aleg adesea o astfel de procedură.

Puteți discuta opțiunile cu un lozeker, ascultați recomandările sale și alegeți corect tipul de extensie.

Cum de a alege o lungime și o grosime?

Pentru a obține un aspect frumos, este necesar să alegeți lungimea potrivită și grosimea genelor. Aici trebuie să vă bazați pe ce efect doriți să obțineți. Dacă vorbim despre expresiv, dar aspect natural, este mai bine să ia firele de păr cu aceeași lungime de material natural. Lungirea sunt de la 6 la 22 mm, dar cele mai frecvente dimensiunea rămâne 6, 8, 10, 12, 14 mm.

Citește mai mult  Totul despre Kerlera

În ceea ce privește grosimea, minimă de 0,07 mm, maximum 0,25 mm. Pentru a obține un efect natural, firele de păr trebuie să fie subțire, iar aspectul va fi percepută mai ușor. Cu toate acestea, dacă vreau ca rezultatul să fie mai vizibile, puteți alege gene grăsime și grele.

Este în valoare de vedere caracteristicile proprii lor gene, De exemplu, porozitatea, rezistența, frecvența căderii. Alegerea lungimii depinde exclusiv de dorințele personale. În clădirile clasice, specialiștii folosesc materiale cu un indicator de 0.06-0.15 mm. Dacă doriți un volum dublu, gene artificiale poate ajunge la o grosime de 0,1 mm, și așa mai departe, pentru că alegerea este destul de mare diametru.

Ultra-subțire, de exemplu, diferă în moliciune, elasticitate si un aspect natural. Întinderile cu diametru de 0,25 mm, astfel firele de păr au crescut rigiditate. Cu o astfel de creștere a genelor vor fi aruncate și luminoase, iar ecranul este deschis și expresiv. Această opțiune este în valoare de alegere la acumularea 2D. Pentru evenimente solemne, cum ar fi nunți sau mod care arată, clip de fotografiere sau o sesiune foto, potrivite Ultra Instrumente groase Gene. Ei arata foarte impresionant, dar necesită îngrijire atentă. O astfel de prelungire se face pentru o perioadă scurtă de timp. Grosimea de 14 mm, se va potrivi cu femei care viseaza cu ochii mari și doresc să facă un machiaj ușor de reținut.

Metode de fixare

Rezultatul de extindere este diferit, astfel încât înainte de a merge la un specialist, metodele de fixare a genelor ar trebui să fie studiate.

BELICH EFECT

Genelor de lungime egală sunt utilizate pentru a crea. Pentru a obține rezultatul dorit, Lashmeaker se aplică firele de păr 8 – 12 mm. Shorts sunt atașate la colțul interior al ochiului, apoi până la mijlocul master începe să ia firele mai lungi.

Un astfel de efect este ideal pentru proprietarii de ochii migdalați și poate ajusta forma rotunda.

Fox efect

Pentru un astfel de rezultat a, sunt utilizate 4 formate fire. lungimi netede de lungime de la ochi la interior un colț exterior al ochiului vă permite să creați un efect de linie. Pentru ochi convexe și strâns plantate, această opțiune va fi cel mai bun.

acumulare similare vor da o tăietură ochi oriental.

efect felin

În cazul în care este necesar pentru a simula un astfel de aspect, specialiștii iau firele de păr de lungime medie și să le conducă din colțul interior al secolului, gene lungi încep să se monta din centrul.

efect felin sublinia perfect ochii mari.

extensie de păpuși

Pentru a obține un efect jucaus si seducatoare, iar aspectul de a face un nevinovat, comandantul utilizează gene de aceeași dimensiune, de multe ori de 12 mm.

O astfel de extensie este potrivit pentru coquettes și fetele care se întâmplă o dată pentru a cuceri iubitul.

Butterfly Effect

La începutul acestei proceduri, genele sunt extinse pe pleoapa superioară, sunt aplicate diferite lungimi. A doua etapă se află în procesarea pleoapei inferioare pentru a consolida volumul. Aspectul devine mai deschis, amintește aripile, de unde și numele.

Genele „Butterfly“ și va da mister potrivi femeilor cu un cot ascuțit de sprâncene.

Extensie clasică

Sarcina principală a clasice este de a sublinia naturalețea vizualizarea. Ca rezultat, se obține un efect natural, ochii vor deveni luminoase chiar și fără produse cosmetice.

Ideal pentru prima vizită la Lashmeiker.

recomandări Masters

Așa că genele extinse sunt păstrate atâta timp cât posibil, ei trebuie să aibă grijă cu atenție pentru ei și să urmeze mai multe reguli. Lashmeakers nu recomanda sa dormi cu fața în jos, astfel încât firele de păr nu sunt deformate și nu au rupt. Nu freca ochii la mana, deoarece pielea în pleoapa blând și subțire. Genele extinse nu au nevoie de cosmetice decorative, astfel încât să puteți uita de utilizarea carcaselor. În care Puteți picta cu umbre, utilizați lineri și creion ochi.

Citește mai mult  Materiale pentru extensia genelor

În ceea ce privește îndepărtarea produselor cosmetice, face o baghetă de bumbac, umezită cu apă micelară. A interzis utilizarea mijloacelor în care există uleiuri, deoarece acestea reduc durata de viață a genelor extinse. Este imposibil să se strecoare și să tragă în părul, deși se referă nu numai artificial, ci și propria lor.

Pentru prima campanie de maestru, puteți alege opțiunea clasică și îndoirea mijlocie a genelor, astfel încât efectul să fie mai natural. Procedura necesită adecvare și răbdare, deoarece poate dura câteva ore. În același timp, vă puteți relaxa perfect, obțineți câteva sfaturi de la un specialist și la sfârșit pentru a părăsi salonul cu gene bine întreținute și frumoase. Multe fete sunt interesate de cât de des puteți recurge la ce procedură. Totul depinde de puterea și calitatea propriilor gene. Se recomandă să se odihnească de la extinderea din timp în timp pentru a restabili grosimea becurilor. OElimina numai pentru profesioniști dovedite, care au o experiență bogată și aplică materiale de înaltă calitate.

Despre cum să restabilească genele după construirea în sus, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: