Ce gene cu aspect îndoiți și cui?

Ce gene cu aspect îndoiți și cui?

Curbare m utilizat de esteticiani de prelungire a genelor – Supraviețuit cu care reușește să dea o fire de par buclat frumos, face ochii mai atractiv. costume de îndoire multe fete. Avantajul unei astfel de forme este o durabilitate. Genelor va continua pentru o lungă perioadă de timp și nu va cădea, chiar și în cazul unor influențe externe puternice.

Particularități

O caracteristică distinctivă a M-Bending este un indicator de înaltă calitate. Firele din diferite materiale sunt fixate ferm cu genele reale, datorită cărora este posibil să le purtați de mult timp. Lipirea apare datorită crestăturilor laser furnizate pentru fiecare fir.

Alungirea cilias naturală prin intermediul îndoirii M vă permite să:

 • Ascundeți forma pleoapelor superioare suspendate+
 • Aterizarea corectă a genelor, făcându-le mai luxuriante și uniform distribuite+
 • Subliniați frumusețea vederii.

Metoda de extensie care implică utilizarea firelor de îndoire M, face ca părul să fie mai umplut și luxuriante, în timp ce genele deosebit de frumoase se uită pe lateral.

Bend este potrivit pentru cei care caută să creeze o imagine spectaculoasă. Buclele puternice se vor face perfect cu sarcina.

Și poate fi folosit cu alte opțiuni, datorită cărora se dovedește a obține un rezultat neobișnuit.

Care se potrivește?

Bend M a creat literalmente pentru fete. Fire artificiale lungi arată bine pe orice formă de față și ochi. Genele populare sunt populare cu fete:

 • cu ochi profund plantați+
 • cu ochi de migdale+
 • cu genele care nu au nici o îndoire+
 • cu agățenia peste ochii secolului.

Dacă combinați această opțiune cu produse cosmetice, va fi o imagine strălucitoare. În același timp, o mulțime de timp va merge la machiaj. Firele artificiale ajusta perfect dezavantajele ochilor, ridicând vizual colțurile coborâte și dau expresivitate să se uite.

Nu se recomandă alegerea formei femeilor cu ochi tineri. Și firele nu vor arăta foarte bine în cazurile în care ochii ochiului sunt ridicați și ochii înșiși se apropie unul de celălalt.

În cele din urmă, firele artificiale ale unei astfel de forme nu se vor menține la genele slăbite.

Citește mai mult  Cum de a face gene mai lungi?

Comparație cu alte curbe

Pentru a obține un efect clasic, un băț cosmetician pe o cilia artificială pe una naturală. În același timp, pentru a crea un aspect mai expresiv sau un subliniere vizuală, specialistul modifică lungimea firului.

Înainte de a vorbi despre diferențele, merită remarcat faptul că există două tehnologii principale pentru fixarea firelor.

 1. 2d implică suprapunerea a 2 fire artificiale pe gene naturale. În același timp, este important ca scopurile firelor să privească direcții diferite. Datorită acestei locații, este posibil să se atingă volumul dorit.
 2. 3D-Clădirea necesită fixarea a 3 fire de păr nonsens pe 1 cilia. Dezavantajul unei astfel de extensii este greutatea genelor, deci la început va fi neobișnuită.

De obicei, atunci când se utilizează aceste tehnologii, există trei forme de gene D, L, M.

Când utilizați Bend, m recomandă acumularea incompletă. Firele formei în vrac sunt aplicate pe pleoapă de la mijlocul seriei ciliari.

Astfel, este posibil să ridici vizual pleoapa agățată, colțul coborâș al ochiului. Prin utilizarea firelor de îndoire M, aspectul devine mai viclean, feminin. Firele de păr diferă de elementele pe care le grosime. Forma este mai fină, curba este mai puternică, dacă o comparați din nou cu firul formularului L.

Genele M sunt predominant pentru a intra în lumină, pentru un eveniment, sărbătoare sau alt eveniment important. Acest lucru este explicat prin volumul lor, deoarece Îndoirea nu arată naturală, diferită în puftul său.

Ce materiale sunt folosite?

Genele sunt fabricate din diferite materiale, aplicând atât componente naturale, atât de artificiale. Materialul afectează mai mulți indicatori, deci este important să le înțelegeți.

Luați în considerare principalii factori.

 • Executie de stilistica. Din tipul de material depinde în mod direct de alegerea tehnologiei, cu care cosmeticiana va fixa genele.
 • șosete Easy. Greutatea unui fir de artificial poate fi mic sau, dimpotrivă, diferă în greutate, din cauza care va fi incomod pentru a le purta.
 • Durata de șosete. Materialul demonstrează cât de mult timp cilii ireal pe fire de par naturale poate dura.
Citește mai mult  La ce oră poți construi gene după laminare și ce depinde?

Componenta din care firele fac, afectează îndoire. În funcție de tehnologia selectată cu care fata este determinată, venind în salon, este selectat tipul de Consumator utilizat. Cu cât tehnica, cu atât mai ușor ar trebui să fie cili nenaturală, astfel încât ochii nu sunt obosit de șosete lor. În plus, firele de lumină dețin mai mult, și arată o practică pe termen lung a cosmetologi, recenzii ale clientilor.

Pentru fabricarea genelor cu un cot, sunt utilizate două tipuri de materiale. Fiecare dintre ele este în valoare de a spune mai multe caracteristici, Ascultat, avantaje și dezavantaje.

Nurcă

Nurca Genelor elastice si pufoasa. Numit acest lucru din cauza asemănării cu lâna de același animal. Diferă în simplitatea de performanță și utilizare. Nurca nu provoacă dificultăți la efectuarea tehnologiei. Materialul este valabil pentru o lungă perioadă de timp pe gene, vă permite să utilizați diverse tehnici de fixare. Cu ajutorul nurca, este posibil să se realizeze:

 • volumul luxuriant+
 • distribuție spectaculoasă a genelor pe ochi.

Nurca gene da mat. Un astfel de efect este un potrivit pentru cei care au decis să se înscrie pentru o sesiune foto sau planuri de a vizita un eveniment important.

Genelor sublinia în mod avantajos, punctul de vedere al clientului, face ochii expresiv, atractiv.

Mătase

Un alt ușor de utilizat și de materialul ciorap. Genele de mătase sunt cele mai subțiri (0,1-0,15 mm). O trăsătură distinctivă este că, din cauza greutății sale ușoare, genele de mătase este deținut pentru o lungă perioadă de timp, în secolul și nu sunt, practic, nici o grijă de ei. Impactul factorilor externi nu afectează materialul, atât de mulți clienți preferă exact aceste fire.

Shine cili de mătase, care aduce rezultatul unor specii naturale. Pentru a obține un rezultat elegant elegant, cosmetologi folosesc în principal nurca sau de mătase.

Prețurile pentru ambele materiale sunt diferite, astfel încât clientul trebuie să se consulte mai întâi cu un specialist.

În ceea ce tehnici este mai bine să facă?

La formularul M ridicat bentness, prin urmare Este important de a alege tehnologia potrivită cu care va fi fixat firele de păr. Cosmetolog ar trebui să ia în considerare modul de a plasa fire pe secolul pentru a obține efectul dorit.

Citește mai mult  Efectul genelor Kylie Jenner

Există mai multe tehnici care vor ajuta obține un rezultat elegant si expresiv.

 • Fox efect. Pentru a profita de această tehnologie, ar trebui să se pregătească gene de diferite lungimi. Acestea trebuie să fie fixate de la colțul interior al ochiului, observând o tranziție lină de lungime. firele de păr scurt trebuie să devină treptat lung. Potrivit de iubitorii de ochi reliefate.

Cu aceasta tehnica, aspectul este obținut mai atractiv, mai deschis.

 • efect Rude. O altă tehnologie care va ajuta obține un rezultat atractiv. Stilistica implică utilizarea unor fire de lungimi diferite. Ele trebuie să fie alternativ unul cu celălalt, plasarea pe suprafața ochiului, în așa fel încât sunt formate rasele mici. îndoire semnificativă face ca rezultatul cel mai luminos și expresiv.

Cilia ascunde pleoape suspendate.

 • efect de păpuși. noutate neobișnuită, care implică utilizarea de gene lungi maxime. Tehnica necesită abordarea responsabilă și răbdarea cosmetologului, clientului. Ca rezultat, va fi posibilă crearea unei marionete, ochii vor fi încadrați de cilia groasă, cu îndoirea elegantă.

Minus – o astfel de aspect nu arata natural.

Tehnicile rămase nu vor da un astfel de rezultat spectaculos așa cum este enumerat mai sus. Prin urmare, se recomandă preferința de a le oferi. În același timp, clientul ar trebui să fie consultat în prealabil cu un cosmetician, care opțiunea va fi mai bună sau arată fotografia rezultatului pe care vreau să îl obțin.

Îndoirea M oferă un grad semnificativ de fir artificial curbat. Cu această formă de cilia, ele sunt mai luxuriante, ele sunt considerabil de departe.

Avantajul lui Bend M este capacitatea de a ascunde deficiențele pleoapelor.

Despre cum să aveți grijă de genele extinse, puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: