Ce genele deasupra capului sunt mai bune și cum să alegeți?

Ce genele deasupra capului sunt mai bune și cum să alegeți?

Nu este un secret faptul că percepția generală a unei imagini de sex feminin într-o mare măsură influențează aspectul fascinant al unei femei de sub gene pufoase. Fermecător, Tomny, Piappy arată mai mult decât o dată în creațiile lor poeți de diferite epoci. Dar o astfel de „bogăție” natura dă departe de toți reprezentanții sexului echitabil. Piața modernă de frumusețe oferă multe opțiuni, cum să sublinieze frumusețea naturală a ochilor și să ascundă genele mici subțiri.

Vizualizări

Genele false de înaltă calitate sunt practic imperceptibile și dau aspectul și profunzimea, în timp ce imaginea arată cât mai naturală posibil. Industria cosmetica moderna produce o gama larga de gene deasupra capului. Produsele sunt clasificate pe mai multe caracteristici.

Potrivit producătorului

Produsele sunt împărțite în următoarele tipuri.

 1. Natural – din păr uman tratat. Nurca sau Sable Fur Vile pot fi de asemenea folosite. În conformitate cu costul de produse destul de scumpe.
 2. Silkova – produse de moale și delicat, uita-te la natural, relativ ieftin.
 3. Artificial – firele de păr sunt realizate din fibre sintetice, cel mai democratic pentru prețul. Accesorii de o formă neobișnuită, cu decor și decorațiuni sunt realizate în cele mai multe cazuri, din materiale artificiale.

Conform metodei de fixare fire

firele Cilic sunt atașate bazei diferit.

 • Puchkovy – Cilia sunt grupate pe o rază de 2-3 fire de par, mai multe fascicule de lungimi diferite sunt formate în set, pentru a obține un rezultat mai natural. Mute, potrivit pentru birou și chiar și pentru o întâlnire de afaceri.
 • Bandă – fixat pe o bază într-un rând, pe de o cili, de obicei, reutilizabile „pentru fiecare zi“. Ușor de utilizat, dar necesită mascare locuri de lipire secole săgeți. Banda poate fi auto-adeziv sau de necesitatea de a cumpăra adeziv special separat.
 • Magnetic – nou pe piata de cosmetice, care este încă în curs de finalizare de către specialiștii din industria frumuseții. Punches de fire de par ciliari pe magneți sunt atașați instantaneu la gene „lor“ în partea de sus și de jos, o adevărată descoperire pentru cei care au alergii la lipici.

Cu titlu de utilizare

gene de poduri sunt:

 • Reutilizabile – de mai multe ori folosit cu executarea competentă a procedurii și îngrijirea corespunzătoare a produsului după altul îndepărtarea de la vârsta (suma pretinsă de utilizare a unui anumit model este negociat în instrucțiunile)+
 • De unică folosință – produse ieftine pentru o singură aplicație.

Prin execuție de culoare

Opțiuni negru și maro Classic sunt disponibile, precum și modele de culoare și opțiuni cu Glitters, strasuri, paiete, tot felul de decoratiuni (margele, fluturi, inimi) pentru imagini neobișnuite de scenă, petreceri, fotografie impusca.

Evaluarea celor mai buni producători

Top 10 cele mai bune firme de cosmetice producătoare de gene aeriene sunt compilate pe recomandările cosmetologi cu experiență și pe baza a numeroase recenzii ale clientilor.

 • Compania Andrea (SUA). Pe piata din 1963. Faimos pentru o gamă largă de proiectare în gene.

Mulți cumpărători în recenzii numesc produse ale acestui standard de stil de brand.

 • Oriflame Holding AG (Suedia). Compania a fost infiintata in anul 1967, cunoscut în întreaga lume de înaltă calitate a produselor cosmetice și accesorii, inclusiv gene aeriene.
Citește mai mult  Cum să alegeți genele la domiciliu fără clești?

 • Sub marca brandului rus Salon Professional Disponibil buchet de gene false.

Produsele sunt cunoscute pentru fiabilitate și curățenia ecologică a materialelor utilizate.

 • Kaiser Trejd (Germania). Calitatea de necontestat germană a produselor (și gene aeriene, inclusiv) vorbește de la sine. Pe piata din anul 2006.

 • American International Industries (SUA). Aceasta companie detine brandul de cosmetice Ardell.

Produce produse atât pentru profesioniști cât și de auto-utilizare la domiciliu.

 • Farres Company (China). produse de calitate ale brandului cu același nume găsit cumpărători în Europa de Est și Asia Centrală.

Sortimentul decorative cosmetice, scule si accesorii.

 • Companie JIULUI SHUN MAKE UP CO (Taiwan) Și marca ei Bărbătesc a câștigat recunoașterea femeilor rusești pentru produse de înaltă calitate.

 • „L” Etoile „(Rusia). Apărut pe piața rusă în 2013. Prezintă atât produse de renume mondial branduri și propriul brand „L“ Etoile „.

 • Romanovamakeup (Rusia). Relativ tineri de brand rusesc. Autor – Maudazhist Olga Romanova. În 2014, a lansat o linie nominală de gene aeriene din firele de păr din blana naturala si de la un ultra-moderne de mătase artificială gene de mătase.

O varietate de modele vă permite să alegeți opțiunea perfectă pentru orice tip de machiaj și ochi.

 • Sărutare I Envy (USA). Recognoscibil, în cererea de brand-ul american. Produce cosmetice si accesorii pentru femei sub motto-ul: „Fii întotdeauna irezistibil!”.

Aplicare usoara si profesionale de calitate produse de marcă KISS vă permit să obțineți un rezultat de cabină la domiciliu.

Lista celor mai bune poziții nu este limitată la această listă. Există mai mulți producători de accesorii cosmetice decente demne de consumatori pe piața frumuseții. Dacă doriți, puteți găsi o mulțime de informații, dar, de asemenea, aceste branduri sunt suficiente pentru a face o alegere fără erori.

Spuneți câteva modele de gene deasupra capului de branduri celebre de diferite categorii de prețuri.

Buget

Produsele acestui grup sunt în gama următoarelor mărci.

 • Genele de mătase Romanovamake-uri de mătase (Rusia) alegeți mulți profesioniști din artiști de make-up. 5 perechi sunt disponibile într-un singur pachet. Disponibilitatea prețurilor kitului vă permite să aveți un produs la îndemână oricăror situații de viață.
 • Firma de produse cosmetice coreene Holika Holika Eyellach în clasamentul cel mai bun. Genele aeriene – una dintre pozițiile din sortimentul său. Într-o linie de 6 tipuri de benzi, printre care există opțiuni de zi cu zi și modele festive pentru petreceri zgomotoase. Numai materialele sintetice hipoalergene sunt utilizate în fabricație. Acesta este un produs universal la un preț rezonabil. Completat cu lipici pentru fixarea genelor.
 • Genele aeriene ale categoriei prețurilor bugetare a mărcii TF Fashion Lashes Au iubit multe fete. În ciuda prețului foarte democratic, atrage un aspect demn și o rezistență suficientă. Potrivit pentru imagini de seară și sesiuni foto, dar pentru machiajul de zi cu zi, în astfel de modele nu este încă suficient de naturalețe.
Citește mai mult  Totul despre gene colorate în creștere

Categoria de preț mediu

Următoarele mărci pot fi notate în acest grup.

 • Ardell Fashion Lash (SUA). de presă de brand american de păr naturale sterilizate mai multe linii populare de gene aeriene: naturale, Glamour, Soft Touch și altele. Pentru a distinge aceleași modele sunt numerotate cu numere de trei cifre. Confortabile, plămânii, accesorii reutilizabile fuzioneze perfect cu „lor“ gene datorită „fascicul“ de fixare fire de par la o bandă subțire de silicon. Cu genele acestui brand puteți utiliza cerneală. Inclus există adeziv de înaltă calitate, a petrecut punct de vedere economic.

Consumatorii atrage o gamă largă de forme, aspect natural, cost moderat.

 • gene retroproiectoare de brand Manly Pro Din sacrificarea artificială, aproape indiscutabilă de la prezent. Plăcut, moale, fără greutate, ei atașează expresivitate suplimentară, dar naturalitatea rămâne neschimbată. Sortimentul are modele de diferite lungimi și seturi diverse, dar în kit-ul nu există nici un lipici, acesta va trebui să fie achiziționate separat.

Diferită cu culoarea ultra-saturată și îndoire frumoasă.

Clasa premium

De la companii, în sortimentul căruia există produse premium, puteți apela următoarele.

 • Genele aeriene ale companiei americane Kiss I invidia Premium Poziționată ca cel mai bun categoria premium. Materii prime pentru fabricarea produsului sunt păr natural, care au trecut de prelucrare termică specială. Accesoriu este conceput pentru utilizarea multiplă cu utilizarea și îngrijirea corespunzătoare. Firele de păr sunt combinate cu succes cu propriile lor gene, arata natural. Incluse există lipici de înaltă calitate.
 • produse de marcă de lux Mac Cosmetic (SUA). Acestea sunt produse realizate manual cu materiale naturale excepționale și design cu atenție pentru diferite forme. Furnizați orice lungime și volum, purtată lung. Sortimentul are o varietate de soluții de culoare. Pare în mod natural, aproape invizibil pe pleoape și în siguranță pentru ochi.
 • Genele sintetice de marcă manuală Huda Frumusețe Calitatea cea mai înaltă este foarte scumpă. În ciuda materialelor artificiale, toate modelele acestei mărci sunt caracterizate de o îndoială moale, frumoasă, densitate, densitate, rezistență, durabilitate, care justifică pe deplin costul ridicat. În gama de mărci există produse de diferite forme și efecte. Potrivit pentru machiajul luminos și imaginile de seară.

Ce să alegeți?

Alegerea genelor false ar trebui abordată cu o responsabilitate maximă. Depinde de faptul dacă ochii dvs. vor fi, acest organ cel mai important, unic de sens, confortabil și sigur. Cribul de frumusețe va ajuta la alegerea corectă a genelor aeriene, dacă datele naturale sunt departe de a fi perfecte. Pentru a nu fi confundat, trebuie să luați în considerare cu siguranță două condiții: ce fel de accesoriu este planificat să utilizați acest accesoriu și la ce nivel dvs. de calificare.

Citește mai mult  Toate gene despre overlighted

 • Noii veniți sunt mai bine să începeți cu genele de bandă ieftine. Dacă se întâmplă să le strică, atunci puteți arunca cu ușurință.
 • Dacă veți cheltui în machiaj toată ziua, alegeți un model, aproape de natural. Genele masive dens în machiajul zilnic sunt considerate binecuvântare absolută. Pentru ieșirea de seară, modelele cu efectele „păpușii” sau „aspectul felinar”.
 • Ventilatoarele de machiaj neglijent ar trebui să preferă CILI-ul precis de scurtă durată și în evenimente seculare puteți selecta opțiunile alungite.
 • Dacă ați conceput pentru a obține mai multă expresivitate și aspectul „deschis”, alegeți produse Bunchy, nuanțe naturale mai bune.
 • Dacă este necesară o sesiune de fotografie sau o petrecere, atunci puteți lua gene delicate lungi, luxuriante ale unei forme și culoare neobișnuită. Este, de asemenea, potrivit pentru produsele cu decorațiuni suplimentare (în mod obișnuit de machiaj inadecvat).
 • Cele mai curbe gene sunt mai potrivite pentru tipul asiatic al pleoapelor, iar „european” poate folosi orice opțiuni.
 • Lungimea medie a genelor este potrivită pentru ochii mici – nu trebuie să luați opțiuni prea lungi, își reduc vizual ochii vizual.
 • Calitate lipici – temă separată. De obicei, lipiciul special este inclus în kit. Dar dacă nu este, atunci ar trebui să cumpărați doar lipici hipoalergenic de înaltă calitate. Se întâmplă că adezivul nu poate fi o calitate foarte bună. Înainte de utilizare, citiți recenziile și, dacă este necesar, înlocuiți adezivul pe marca dovedită.
 • Și, în cele din urmă costa. Nu salvați pe gene false. Cu cât este mai scump de produs, cu atât mai mare calitatea de accesoriu, durabilitatea, aspectul, fiabilitatea elemente de fixare. Aici alegerea depinde de oportunitățile financiare.

Având în vedere aceste momente simplu, puteți alege cu succes cea mai bună opțiune potrivită pentru situația dumneavoastră. Efectul va fi uimitoare, pentru care sunt calculate aceste accesorii.

Examinați recenzii

Printre comentarii, fetele sunt celebrate ambele părți pozitive și punctele negative ale aplicării de gene false.

Avantajele includ:

 • Ușor de utilizat, capacitatea de a lipi rapid la domiciliu, la domiciliu, fără a intra în salon+
 • sortiment divers, care vă permite să modificați forma de ochi+
 • Multe modele de costuri disponibile, care vă permite să cumpere mai multe opțiuni în același timp și să experimentați schimbarea imagini.

Minusuri:

 • Probabilitatea de manifestări alergice pentru lipici și unele tipuri de fire de par+
 • Contraindicație pentru utilizarea chiar si cu conjunctivă minore și semne inflamatorii+
 • Sensibilitate ridicată la umiditate, din cauza a ceea ce, cu lovind aleatoare ploaie, este posibil să fie într-o situație ciudată cu gene parțial presărat.

  Pana in prezent, accesorii aeriene – Cel mai rapid și cel mai accesibil mod de a obține gene groase spectaculoase, Asigurați-un aspect mai expresiv și ușor de a crea luminos, machiaj strălucitor pentru o imagine atractivă.

  Cu privire la modul de a alege genele ochiul drept, puteți afla în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: