Cum să crească genelor?

Cum să crească genelor?

Scurt si gene rare – problema multor reprezentantele sexului frumos. Chiar și cu ajutorul unei carcase scumpe de brand și unelte cosmetice speciale, astfel de gene sunt dificil de oferit lungimea dorită și adăugați volumul. Cum de a face față cu această problemă, fără a recurge la procedura de salon acumulare, care metode și mijloace vor permite să respingă gene și de a îmbunătăți starea lor la domiciliu, vom spune în articol.

Reguli de îngrijire

Cele mai frecvente cauze ale cosmetologilor de defalcare și genele includ:

 • Îngrijire incorectă sau neregulată+
 • utilizarea Overly frecventă a șuruburilor și cleme ondulatoare (răsucire)+
 • Utilizarea de produse cosmetice decorative de slabă calitate+
 • Intense și frecvente ochi frecare (de exemplu, în cazul corpurilor străine, boli oftalmologice, expunerea la fum)+
 • Oftalmologică și alte boli și tulburări (blefarita, avitaminoze, dezechilibru hormonal, alergii).

Una dintre regulile de bază ale genelor, apel specialiști curățare corectă. Pentru a elimina carcasele, urme de dermatograf decorativ sau creion ar trebui să fie produse cosmetice speciale folosite, care oferă curățare delicată și atentă.

Este important să se atragă atenția asupra faptului că mijloacele pentru a elimina machiaj a fost aprobat de oftalmologi si dermatologi.

Ca un mijloc de curățare gene de la carcasă Este permisă utilizarea apei micelare. Pentru a elimina machiaj, aveți nevoie pentru a umezi în el discul de bumbac și apoi atașați-l la zona ochilor timp de 2-3 minute. În acest timp, mijloacele de înmuiere rimel, după care poate fi ușor îndepărtat. În timpul procedurii, aceasta nu ar trebui să fie puternic presată pe zona ochilor sau să încerce să-l freca mișcări intense.

Este necesar să se elimine machiaj, frecarea încet pleoapele cu un disc de bumbac umed, în direcția liniilor de masaj. resturi mici de carcase pot fi îndepărtate cu un tampon de bumbac Waller muiată în apă micelară.

Un bun efect de curățare are de obicei Ulei de măsline sau ulei hidrofil cosmetic bazat pe ea. Se aplică atât prin mijloace precum apă micelară.

O alta regula importanta de relief de gene prevede Folosirea regulata a produselor cosmetice îmbogățite cu uleiuri, antioxidanti si vitamine. Ingredientele active ale acestor fonduri sunt profund penetrarea în piele a pleoapelor, părul bulbi intens hranei pentru animale, care contribuie la consolidarea genelor și creșterea rapidă a acestora.

Atunci când alegeți produse cosmetice decorative și produse de îngrijire, este recomandabil să se acorde prioritate numai produse de calitate de la producatori dovedit. De slabă calitate, fals și agenți de cosmetice restante pot provoca nu numai gene care se încadrează, dar, de asemenea reacții alergice grele, iritație puternică și a ochilor inflamație.

Trebuie remarcat faptul că specialiștii rimei se recomandă să se schimbe la fiecare 3-4 luni, un mijloc de consolidare și creștere (pe bază de ulei) – la fiecare 3-6 luni.

Folosirea frecventă a forcepsului, clipuri și alte dispozitive de iluminare are un impact extrem de negativ asupra genelor. Deteriorările mecanice la firele de păr în curs de dezvoltare în mod sistematic în timpul utilizării acestor instrumente, în mod inevitabil cauza fragileness și gene.

Planificarea pentru a îmbunătăți, consolida și să crească gene frumoase la domiciliu, aceasta este în valoare abandonarea nu numai din forcepsul și cleme, dar, de asemenea, de la produse chimice agresive pentru colorare, precum și cunoscut mici produse cosmetice. Dacă defalcarea, fragilitatea și / sau pierderea genelor reprezintă o consecință a bolii existente, este necesar să se obțină o consultare a unui specialist medical și să treacă prin cursul tratamentului desemnat de el. Dacă problemele specificate sunt asociate cu avitaminoza și scăderea imunității, ar trebui să se facă ajustări la dieta obișnuită, îmbogățind produsele sale utile care conțin vitamine, minerale, fibre.

Metode populare

Cel mai adesea pentru a întări genele și pentru a-și accelera creșterea, sunt utilizate metode folclorice. Ele sunt simple, accesibile, economice și sunt foarte eficiente. Majoritatea metodelor elastice de consolidare a oamenilor prevăd utilizarea ingredientelor ieftine care pot fi achiziționate în orice farmacie.

Unt

Utilizarea uleiurilor naturale vă permite să restaurați genele deteriorate într-un timp relativ scurt și să accelerați creșterea acestora. Pentru a aplica ulei, folosiți o perie curată și uscată din carcasă. Produsul în sine este recomandat să se încălzească înainte de a aplica.

Este necesar să se aplice ulei cu mișcări încrezător, dar precaut, evitând-o să intre în membrana mucoasă. Păstrarea uleiului pe gene timp de o oră. Pentru a îndepărta uleiul, utilizați un disc de bumbac curat – uscat sau umezit în apă micelară. Se recomandă efectuarea acestei proceduri zilnic.

Cel mai adesea pentru a restabili genele și pentru a spori creșterea lor, uleiurile sunt utilizate ca:

 • Castor – stimulează creșterea genelor, are un efect de consolidare și restaurare+
 • Olive – căldura genelor, restabilește structura firelor deteriorate+
 • Reperrya – asigură o nutriție intensivă a becurilor de păr, contribuie la creșterea activă a genelor+
 • Olive – Promovează creșterea noilor fire de păr, împiedică fragilitatea și pierderea genelor.

Primele rezultate după ce uleiurile regulate devin vizibile după 2-3 săptămâni. Pentru a obține rezultate durabile, este de dorit să efectueze o procedură cu uleiuri pentru mai multe luni.

Comprimă

Planificarea să crească genelor cu ajutorul metodelor populare, nu uita de procedurile de stimulare simple,. Deci, comprese preparate pe bază de materii prime vegetale, nu va accelera doar până creștere a genelor, dar, de asemenea, îmbunătăți starea pielii în zona ochilor.

  Herbal

  Pentru a efectua procedura este necesar să se amestece în vase curate 1 linguriță de flori uscate de cornflower și mușețel, toarnă-le cu un pahar de apă clocotită, a insistat timp de 30-40 minute și tulpina. Apoi, în Nasty rezultat, 2 discuri de bumbac curate ar trebui să fie amestecat și le-a pus pe zona ochilor. Compresele Hold recomandat Pentru 15-20 de minute.

  Infuzia indicat are proprietati anti-inflamatorii, acțiuni antibacteriene, regenerează. Substanțele conținute în flori de mușețel și albăstrele consolida și tije de păr hrăni și bulbi, stimularea ușor creștere a genelor.

  În plus, comprese margarete si culori cornflow au un efect benefic asupra pielii pleoapei, netezite riduri fine în colțurile ochilor, elimina urmele de oboseală.

  Cu suc de aloe

  Aloe suc ce conține vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe biologic active, are un efect stimulator asupra intensiv foliculi de par. Folosirea regulata a comprese cu suc de aceasta planta va permite să facă gene cu mai gros și lung.

  Pentru procedura, următoarele ingrediente vor fi amestecate în capacitate pură:

  • Suc de aloe – 1 st. linguriţă+
  • Ulei de măsline – 1 oră. linguriţă+
  • Vitamina E – 1 capsulă.

  Aceste componente sunt bine agitat, după care acestea sunt umezite cu apă caldă 2 discuri de bumbac, de presă și le impregnează vitamina obținut și amestecul ulei. Discuri stabilite pe zona ochilor timp de 10-15 minute. După procedura de curs, acesta este șters ușor cu discuri de bumbac, umezită în apă caldă.

  În cazul în care se încadrează în gene, este recomandat să le frotiu de 1-2 ori pe saptamana pentru suc de aloe pur. Această procedură simplă va permite să se oprească pierderea și să consolideze creșterea de noi fire de par.

  Masaj

  Creșterea ratelor de creștere a genelor și permite lea ușor Regular. Această procedură îmbunătățește fluxul de sânge la minime de păr, contribuind la dezvoltarea activă și creșterea de noi fire de par. Masaj efectua în dimineața sau seara de ore. Înainte de inițierea procedurii, degetele sunt unse cu cremă, și o cantitate mică de măsline sau ulei de ricin este aplicat pe gene.

  După aceea, linia de creștere a genelor masaj ușor mișcări de alunecare, trecând de la colțurile exterioare ale ochilor la interior și din spate. Pleoapele în timpul procedurii trebuie să fie complet relaxat. Durata masajului poate varia de la 7 până la 10 minute.

  Măști

  Crestere gene puternice, groase ajuta masti simple, fierte la domiciliu. Rețete astfel de măști includ ingrediente ieftine, inofensive și la prețuri accesibile, care sunt utilizate în mod activ în medicina tradițională.

   Cu aloe și ulei de ricin

   Aceasta masca vă permite să consolideze gene, multiplica ratele lor de creștere și de bagaje. Pentru a pregăti o astfel de mască, va trebui să se amestece următoarele componente:

   • carne afumată de Aloe – 1 st. linguriţă+
   • Ulei de ricin – 0.5 st. linguri.

   Amestecul preparat se aplică îngrijit în regiune, cu grijă distribuirea de-a lungul liniei de creștere a genelor. Durata procedurii este de 10-12 minute. Îndepărtați masca cu un șervețel umezit în apă caldă.

   Cu gălbenuș de ou

   gălbenuș de ou – una dintre cele mai simple și accesibile ingrediente utilizate în prepararea consolidării măștilor. Lecitina și vitamina A conținută în gălbenuș, nu numai pe hrana pentru animale tija de păr, dar, de asemenea, netezit suprafața sa, prevenind Fallout și apariția.

   Pentru a face măști trebuie să se amestece:

   • 1 gălbenuș de ou crud+
   • Ulei de ricin – 0.5 st. linguri.

   Este important să se ia în considerare faptul că, deoarece uscat, acest amestec se poate lipi genele, deci înainte ca procedura să fie pregătită cu apă caldă pentru spălare și bumbac discuri.

   Amestecul se aplică cu un Waller bumbac peste linia de creștere a genelor, după care este o ușor frecarea în pielea pleoapelor. După 8-10 minute, masca de ou este îndepărtată printr-un disc de bumbac umed.

   Masca uleiului cu acid nicotină

   Acidul nicotinic (vitamina B3) este un medicament, utilizat pe scară largă în scopuri de cosmetică. În scopul de a consolida gene, accelera creșterea lor și de a consolida pigmentare, se recomandă utilizarea acestui medicament în combinație cu uleiuri cosmetice de bază (de ricin, de măsline, migdale).

   Pentru a pregăti masca trebuie sa se amesteca 1 lingura de ulei cu 2-3 picături de acid nicotinic. Amestecul rezultat trebuie aplicat genelor înainte de culcare, folosind o perie curată și uscată de sub carcasă. Această procedură se recomandă conduita 1 dată în 4-5 zile în decurs de 2-3 săptămâni. În acest timp, genele vor fi consolidate, va deveni dens și mai întunecate.

   Instrumente cosmetice

   Pentru ca genele să crească mai repede, mai mulți reprezentanți ai sexului frumos alterneze utilizarea de remedii populare folosind produse moderne cosmetologie – Ser, Balsamov, vitaminizată Loțiune. Observațiile arată că o abordare integrată vă permite să accelereze obținerea rezultatelor necesare, chiar și în cazurile foarte dificile.

   Mai jos este o listă de articole, cel mai frecvent utilizate pentru consolidarea, îmbunătățirea și stimularea creșterii genelor.

   • Careprost ( «Kareprost”) – producția de cosmetice indian, permițând o perioadă relativ scurtă de timp să crească lung și gene groase. Ingredient activ (bimatoprost), o parte a produsului, îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul în țesuturile din jurul bulbului de păr, care contribuie la creșterea rapidă a genelor. Produsul este un lichid incolor, lichid inodor, sigilate într-un flacon de 3 ml din plastic.

   a fost aplicată genelor Soluția este recomandată în fiecare seară, înainte de a merge la culcare cu perii speciale. Rezultatele după tratament devin vizibile după 4-6 săptămâni.

   • XLash – o serie de serurilor cosmetice de producție engleză, destinată să stimuleze creșterea rapidă a genelor, restaurarea și consolidarea. Produsele includ biostimulants naturale și amplificatori de creștere naturală a genelor – biotina, extracte portulatka și rodiu roz, glitto pentapeptidă.

   Pentru a obține primele rezultate vizibile, producătorul se oferă de zi cu zi de a utiliza mijloacele timp de 4 săptămâni și mai mult.

   • Vaselina este cel mai cunoscut agent cosmetic folosit pentru consolidarea genelor și protecția acestora împotriva factorilor externi adverse. Cu utilizarea regulată, vaselina elimina fragilitatea parului, dă-le netezime si elasticitate.

   Pentru a aplica fonduri, este recomandat să folosiți o perie curată și uscată dintr-o carcasă vechi sau baghetă de bumbac. Aplicați vaselina urmează mișcări atente, nu încearcă să rănească membranei mucoase. După 1-1,5 ore, agentul este îndepărtat din gene folosind un disc de bumbac umezit în foarte cald, dar nu apă caldă.

   Pentru a obține rezultate vizibile, procedura este recomandată zilnic sau 1 timp în 2 zile pentru 1,5-2 luni.

   • Unele fete notează sporirea genelor după utilizarea glucocorticosteroiduluiMAZI „HYDROCORTISONE”, Folosit pentru a trata bolile oftalmice.

   Având în vedere că acest agent este un medicament hormonal, nu se recomandă aplicarea acestuia pentru a stimula creșterea genelor.

   Ce nu poate face?

   Obiceiurile dăunătoare și neglijarea regulilor de îngrijire, conform cosmetologilor, sunt principalele motive care duc la fragilitate, pierdere și gene de slăbire.

   Deci, pentru a păstra sănătatea ochilor, este imposibilă:

   • adormi fără a scoate machiajul+
   • spălați machiajul cu apă de la robinet cu săpun obișnuit+
   • Utilizați pe altcineva, cosmetice restante și de slabă calitate+
   • neglijează purtarea ochelarilor de siguranță în vremea însorită+
   • Abuz dietă rigidă care asigură o dietă slabă.

   Examinați recenzii

   Ulei de ricin, în conformitate cu majoritatea doamnelor, este cel mai instrument fiabil și sigur pentru consolidarea genelor și accelerarea creșterii acestora. Pentru a obține un rezultat durabil, ar trebui să fie utilizat cu cel puțin 4-6 luni.

   Compresele cu utilizarea materiilor prime vegetale (suc de aloe și pulpă, margarete, albastrele, calendula) au fost respectate. După un curs lung a acestor proceduri, fetele nota nu numai creșterea în creștere genelor, dar, de asemenea, îmbunătățirea generală în starea pleoapei. Printre avantajele Careprost și Xlash produse cosmetice este o realizare destul de rapidă a rezultatelor.

   Cu toate acestea, este de remarcat faptul că utilizarea lor ar trebui să fie, de asemenea, regulat, la fel ca în cazul remedii populare.

   Pe cum să crească genelor, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: