Cum se spală cu gene extinse?

Cum se spală cu gene extinse?

Extensiile genelor – o procedură cosmetică populară pe care fetele și femeile aleg vârste diferite. Datorită faptului că părul sau firele artificiale sunt atașate la genele naturale, aspectul devine expresiv, mai strălucitor și mai atractiv. De asemenea, cu ajutorul extensiei, puteți schimba vizual dimensiunea ochiului și puteți regla forma acestora.

Reguli juridice în primele zile

Frumos sexers care au întâlnit prima procedură, adesea întrebându-se cum să aibă grijă de ochii lor după construirea. O atenție separată merită problema modului de spălare și gene artificiale, pentru a nu le deteriora și părul natural. Specialiști din sfera cosmetologiei susțin că primele senzații neplăcute pot apărea în a doua zi după procedură. De aceea Este important să se ofere îngrijire specială și atent în primele zile.

Caracteristici de lipici

fire artificiale sunt atașate la genele naturale cu compozițiile adezive speciale. Specialiștii folosesc instrumente sigure pentru pielea delicată și cu ochii. În cazul în care a fost utilizat un adeziv restante sau a unei compoziții de calitate scăzută, chiar și cu lăsarea atentă, șuvițele extinse nu vor ține pe loc și va foarte repede săpată. Utilizarea unui astfel de produs a este de asemenea plină cu apariția de iritații și alte simptome neplăcute. În cazul în care procedura a fost efectuată în mod corect, iar comandantul este încrezător materialele utilizate, trebuie respectate următoarele recomandări.

 • Udarea genelor în dimineața următoare, după construirea este imposibil. Prin urmare, acesta nu va fi pe deplin înfășurat. Unii experti recomanda sa nu ude ochii de două zile. Umezeala intra in gene artificiale este de a se asigura că compoziția adezivă începe să se dizolve.
 • Pentru a face procedura mai confortabil, mulți maeștri preferă să se utilizeze compuși cu un timp de uscare lung. Adezivul este vindecat complet 24-48 ore, în funcție de compoziția. Înseamnă mai bine apucată dacă nu atingeți genele artificiale și nu le afectează în nici un alt mod. Se recomandă să se spele sau apă curată fiartă, evitând ochi și pleoapelor.
 • Nu utilizați compoziții cosmetice uleioase. Acestea includ creme, loțiuni și alte medicamente. Ele nu pot fi utilizate ca în primele zile după procedură și pe parcursul întregii perioade poartă.
 • Dacă ai de gând să vă spălați părul, să ia o baie sau un duș după o zi sau două după creșterea, ar trebui să fie posibilă cu acuratețe. Asigurați-vă că apa si spuma nu cade pe ochi si gene.
 • De asemenea, experții recomandă să se facă fără make-up de zile. Este permisă aplicarea numai a elementelor de bază pentru machiaj, creme tonale, pulberi, precum și cosmetice de buze (nuanțe, ruj, strălucire).

Efectuarea de sfaturi simple și ușor de înțeles va păstra efectul procedurii pentru cel mai lung timp și va salva genele naturale cu întregi și sănătoase.

Influența externă

Pentru a oferi orice, chiar și un impact mecanic minor asupra genelor extinse este plină de consecințe grave. Dacă faceți o mișcare neglijentă și ascuțită, puteți pierde nu numai fire de păr sintetice, ci și smulgeți genele native cu rădăcina. Următoarele manipulări sunt considerate periculoase.

 • Cea mai obișnuită greșeală – acum ochii. Chiar și cu senzații severe neplăcute, este imposibil să faceți acest lucru. Astfel de acțiuni pot nu numai pradă genelor, dar, de asemenea, provoca înroșire și iritație din cauza lovirea lipici. Pentru a face față cu disconfort, este mai bine pentru a închide ochii și se freacă ușor pleoapelor fără a atinge genele.
 • fata de dormit in perna este strict interzisă. Cel mai bine este sa dormi pe spate sau pe partea ta, dacă sunteți sigur că nu se va arunca și rândul său, în timpul somnului. În caz contrar, genele vor cădea și frecați.

După 2 zile de construire de îngrijire a genelor artificiale nu se termină. Este necesar în fiecare zi să urmeze anumite reguli pentru efectul de tratamente pentru a se bucura în fiecare zi și nu provoacă disconfort.

Caracteristici de spălare de zi cu zi

Tratamente de zi cu zi de apă sunt baza de auto-ingrijire. Se spală cu gene lungi este atât de necesar ca acest proces nu strica efectul. Luați în considerare regulile de bază de îngrijire la domiciliu și cum să se spele, pentru a nu deteriora genele. Când compoziția adezivă este complet întărit, principalul lucru nu este acela de a provoca dizolvarea sa. Chiar și spălarea obișnuită poate fi cauzată de cultivarea genelor extinse. De asemenea, este necesar Trageți ușor produsele cosmetice și conduceți alte proceduri zilnice, având în vedere prezența firelor artificiale.

Apă

Spălați fața mai bună a apei calde. Acest lucru va ajuta la scăderea mai eficientă de particule de praf, grăsimi cutanate și alți contaminanți. Pentru a-ți curăța ochii, doar de câteva ori clătiți fața. Apa se trezește ușor particulele de murdărie cu murdărie blocate între gene. O atenție deosebită a regiunii pleoapelor nu este plătită.

Sunt recomandate pentru utilizarea apei purificate.

Cu fonduri

Pentru a elimina machiajul, precum și curățarea suplimentară a pielii feței, sunt utilizate produse cosmetice speciale. cosmetologi profesionale permit utilizarea de loțiuni, spume, geluri și alte compoziții, dar numai în cazul în care nu afectează ochii. spălare pas cu pas, cu utilizarea unui medicament cosmetic trece asa.

 • Pentru a începe cu, fata este atent clătite cu apă.
 • Numărul necesar de compoziție este aplicată palma.
 • Lichidul este confuz sau spumat dacă este necesar.
 • Compoziția este atent aplicată pe față și mâner pielea feței, fără a atinge pleoapele și zonele din jurul ochilor.
 • După curățarea compoziției, trebuie să vă spălați cu apă.

Pielea din jurul pleoapei poate fi șters cu o baghetă de bumbac, impregnat cu un tonic de purificare pe bază de apă sau curajos.

Wiping

După extensie, este necesar să abandonați ștergerea obișnuită după spălare. Odată cu apariția genelor artificiale urmează Mai ales ușor se spală fața. Este mai bine să utilizați umiditate pentru a elimina umiditatea Prosoape de material moale și blând. Plăcut la materialul tactil este, de asemenea, mai bine potrivit pentru fete cu pielea sensibilă.

Es oricum nu poate fi frecat, este suficient doar pentru a le lumina cu un prosop, să-l apăsând ușor în față. Dacă este necesar, procedura poate fi repetată. Unele fete folosesc șervețele de hârtie dense sau prosoape, eliminând umezeala cu ajutorul lor în zona ochilor.

Cum de a elimina machiaj?

Cele mai multe fete și femei aplică machiaj în fiecare zi. Chiar și după procedura pentru construirea gene artificiale, rămâne necesitatea de a folosi produse cosmetice decorative. Așa că firele de păr sintetice mai lungi a durat pe gene naturale, este necesar pentru a scăpa de cosmetice în mod corect și cu atenție.

Nevoia de a picta genele după extensia dispare complet. firele de păr artificiale au culori bogate, volum, fastul și lungimea expresivă. Chiar și cea mai înaltă calitate și de rimel scumpe nu se va compara cu un astfel de efect. gene mici colorate numai înainte de corecție sau depuneri repetate, atunci când o parte din firele de păr artificial au dispărut deja. În plus față de firele de păr extinse, alte produse cosmetice decorative sunt utilizate:

 • umbră+
 • Podrovka+
 • Tone Cream+
 • Pooh+
 • paiete mici.

La scoaterea produselor cosmetice decorative în zona sensibila din jurul ochilor, trebuie să fie cât mai curat posibil și atent. Ar trebui să fie abandonate de compozițiile cu textura gras. Se recomandă să se utilizeze apă micelară, care elimina in mod eficient machiajul, și reîmprospătează, de asemenea, pielea. Când curățare, ștergeți pielea este mai bine cu tampoane de bumbac. colțuri pentru ochi sunt de multe ori curățate cu betisoarele de bumbac, umezite în compoziția demacious. Nu uitați că este imposibil să se freca prea mult.

După extinderea genelor, cosmetologi sunt sfătuiți să se deplaseze dintr-grase compoziții cosmetice pe bază de apă. Acest lucru se referă nu numai compoziții de eliminare machiaj, dar, de asemenea, de îngrijire cosmetice. Moderne piață oferă o selecție largă de compuși care curăță în mod eficient pielea de machiaj, și, de asemenea ton, reîmprospătare și hrănită-l. Puteți găsi un mijloc pentru piele sensibilă adecvat pentru utilizarea de zi cu zi.

Machiaj pe restul persoanei poate fi nituite în același mod ca și înainte. O diferență – apa nu ar trebui să scadă din nou și gene.

Multe fete si femei folosesc perii speciale pentru a elimina machiaje impregnate cu compoziție specială. Aceasta este o metodă de curățare convenabilă și rapidă, dar nu este potrivit pentru îndepărtarea machiajului de ochi.

tratamente la domiciliu regulate

Chiar și cu gene artificiale, puteți efectua procedurile de îngrijire a pielii familiare (peeling, măști, hidratarea pielii și altele). În acest caz, este necesar să se acorde o atenție deosebită compoziției produselor cosmetice. De la medicamente pe bază de ulei mai bine deșeurilor. Utilizarea măștilor, Cosmeticienilor recomanda pentru a face o alegere în favoarea opțiunilor de tesatura. Ele sunt foarte ușor de utilizat și nu este nevoie să clătiți pielea după utilizare. compoziții lichide la aplicare și îndepărtare pot obține pe gene.

După uscarea completă, puteți lua în condiții de siguranță baie și duș, evitând intrarea apei. Nu poate direcționa jeturi de apă de pe fața. De asemenea, pe lipici și firele sintetice au un efect negativ asupra temperaturilor ridicate și umiditate crescută. Din acest motiv, fetele cu gene artificiale Nu este de dorit să viziteze saune, băi de aburi și băi.

Aderarea la recomandările de mai sus, vă va salva efectul atractiv de prelungire pentru cel mai lung timp. De asemenea, este necesar Periodic efectua corecție. Dacă există o dorință de a obține complet scăpa de gene extinse, Nu este recomandat să-i împuște. Deci, nu te poate răni firele de păr naturale.

Despre cum să se spele cu gene extinse, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: