De la ce varsta poate construi gene?

De la ce varsta poate construi gene?

extensii de gene face cosmetologi profesionale. Tehnologii speciale vă permit să se stabilească absolut în condiții de siguranță fire de par sintetice pentru atât de natural încât ochii sa para mai expresiv și atractiv. Procedura este sigură în cazul în care sunt utilizate materiale de înaltă calitate.

Este important să se facă extensii de gene de la un maestru cu experiență, care poate îmbunătăți aspectul. Un specialist ar trebui să fie în măsură să determine deficiențele și pentru a le masca.

Caracteristicile procedurii

extensie Geană necesită anumite abilități și materiale. firele de păr second hand din diverse materiale. Lungirea poate avea o lungime și culoare arbitrară.

fire de par cel mai des folosite de nurcă, Sable sau mătase. Acestea din urmă sunt în special în cerere, deoarece acestea sunt cele mai rezistente la uzură.

In plus, sunt utilizate de masterat Adeziv și instrumente. În continuare necesitatea de a construi patch-uri de unică folosință sub ochii I perie pentru pieptănare gene. Poate fi necesară master și agent de degresare. De obicei, folosite în acest scop apă micelară.

Extensiile – o procedură cosmetică laborioasă și de lungă durată. Înainte de a merge la expertul ar trebui să fie pacient.

Procedura în sine are loc ca.

 1. Master de degresare și elimină genele make-up, în cazul în care a fost.
 2. Clientul selectează o lungime adecvată de fire de par și volumul dorit.
 3. Genelor sunt atent pieptănat. Fiecare fir de păr trebuie să fie separate de restul.
 4. Maestrul bastoane una sau mai multe unități de material plastic pentru fiecare gene. Numărul depinde de cât de mult aveți de gând pentru a obține în cele din urmă.
 5. Întregul proces durează aproximativ 2,5-3 ore.
Citește mai mult  Totul despre corecție genelor

Există două tehnologii de construcție: poresnichno și grinzi. După primul rezultat deține aproximativ 2-3 luni. Corecția se face aproximativ o dată la 30 de zile sau mai puțin. Acest lucru este direct datorită faptului că, atunci când cad una din genele mele, doar unul artificial. Diferența nu este izbitoare.

Când construi cu grinzi de la un genelor naturale, 3-5 linii de păr sunt lipite. Rezultatul arata mai natural decât folosind versiunea tehnologia anterioară. Clientul poate alege orice grosime si lungime de grinzi. Un astfel de serviciu o este mai ieftin, cu toate acestea, rezultatul are doar două săptămâni sau chiar mai puțin. Atunci când un singur gene naturale este pierdut, un fascicul vizibil de material este pierdut.

Când puteți începe de construcție?

Mulți cred despre cât de mulți ani puteți începe să construiască gene. De fapt, nu există restricții. Poate fi o cili în creștere și un copil și un adolescent. Masters recomanda procedura după 10 ani. Este recomandabil să se construiască gene numai pentru câteva zile sau la momentul evenimentului, și apoi scoateți materialul.

Copiii sunt dificil de explicat că este imposibil să se freca ochii si gene artificiale trage. Mai mult decât atât, firele de păr de îngrijire este destul de laborioasa. Masters recomanda vârstei adolescenți 15-16 ani pentru a folosi gene extinse numai pentru o perioadă scurtă de timp.

Adevărat, și cu fete tinere, experții se comportă cu atenție. Tineret este pur și simplu creat pentru experimente. Tinerii sub 20 de ani, de multe ori au tendința de a maximiza, ceea ce nu este întotdeauna bun. Atunci când alegeți o tehnologie de tehnologie incorectă extensie, rezultatul este obținut, care este mai mult ca o papusa prototip decât adevărata frumusețe.

Este demn de remarcat faptul că profesioniștii încearcă întotdeauna să se încline clientului la cel mai bun mod de a efectua procedura.

Copiii și adolescenții nu trebuie să utilizeze pachete volumetrice pentru viața de zi cu zi. O astfel de tehnologie este relevant numai pentru vacanțe. Diverse genele pot fi accentuate folosind acumularea incompletă sau completă a purgatorilor.

Citește mai mult  Care este potrivit pentru extinderea genelor 1D și cum să facă?

Merită să acordăm o atenție deosebită acestor efecte.

 • Natural. În acest caz, lungimea genelor crește fără probleme din colțul interior al ochiului la exterior.
 • Lysius. Venele scurte sunt fixate lângă pod. Părul lung sunt lipite în zona templului. Ca rezultat, puteți îmbunătăți vizual formularul de rotund și convex.
 • Valabil. Această opțiune este considerată cea mai naturală. Master alternativ lipiți părul scurt și lung. Ca rezultat, genele arată mai atractive, iar aspectul devine expresiv.
 • Veveriţă. Utilizate pentru corectarea vizuală a ochilor coborâți. Maestrul împarte condiționat linia de creștere a genelor în 3 părți. Prima treime, lângă nas, este lucrată cu părul scurt. Dimensiunea următoare crește treptat.

Trebuie avut în vedere faptul că prelungirea genelor în cosmetologie este folosit pentru a aduce vizual forma ochilor la migdale ideale. Acesta din urmă este considerat referință. În cazul în care forma ochiului și așa migdalați, atunci extensia are sens pentru a face acest lucru doar pentru vacanțe. Acest lucru va crea o imagine neobișnuită, cu gene lungi și dense.

Contraindicații

Extinderea poartă beneficii numai vizuale. Pentru a face gene arata bine, trebuie să aibă grijă de ei. Este demn de remarcat faptul că, cu procedura necorespunzătoare sau atunci când se utilizează materiale de slabă calitate, consecințe negative pot fi. Ca urmare, ciclul de viață al genelor poate fi perturbată, firele de păr vor slăbi și rănit.

Printre altele, există o serie de contraindicații în care este strict interzis să se extindă.

 1. Dependența de reacții alergice. Sensibilitate crescută a pielii din jurul ochilor și a membranei mucoase.
 2. Conjunctivită care se desfășoară sub formă cronică sau ascuțite.
 3. Necesitatea de a utiliza în mod constant lentile de contact.
 4. Utilizarea de produse cosmetice de îngrijire, care se referă la descărcarea de grăsime.
 5. Perioada sarcinii și alăptării.
Citește mai mult  Cum de a lipici și elimina gene incluse la domiciliu?

Este imposibil de extensie, în cazul genelor sunt slabe, subțiri sau mult mai cadea. Materiale grele și firele de păr pur și simplu nu va slabiti fi capabil să reziste la o presiune excesivă. Efectuarea unei proceduri cosmetice numai într-un profesionist, care a trecut de formare necesare.

Puteți începe gene de construcție la vârstă destul de tânără. Este important doar să se asigure că toate materialele sunt de înaltă calitate și în condiții de siguranță.

Vizual Procedura de extensie Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: