Efectul Wet Genelor în construirea

Efectul  Wet  Genelor în construirea

Lush și cili lung – visul de fiecare femeie, dar, din păcate, nu toate dintre ele sunt groase de natură. Până în prezent, datorită tehnologiilor moderne din industria frumuseții, a devenit posibil de a face cu gene frumoase și voluminos, pentru acest lucru este suficient pentru a efectua o extensie de fire de par artificiale. Cele mai solicitate la femei este considerată Construirea cu efectul de „gene umede“, după care puteți crea diverse imagini și să nu aibă grijă de nevoia de machiaj de zi cu zi.

Conținutul articolului

Particularități

Efectul „umed“ gene este considerat cel mai popular în calcarului, datorită lui, dobândi cili un volum suplimentar, fără cântărire și un aspect natural. Acest efect este obținut prin fire de incleiere Interval de grosimi diferite de-a lungul circuitului secolului. De regulă, se utilizează grinzi constând din fire lungi și scurte pentru extindere.

extensie Eyelash cu efect „umed“ Acesta este un laborios și proces laborios, care necesită învățare specială, astfel încât acesta este cel mai adesea realizată în saloanele de înfrumusețare. În condițiile interne, aceste clădiri se pot dovedi a fi de slabă calitate, ceea ce va duce la fragilitate, subțierea și care se încadrează în firele de păr naturale.

Pentru a obține efectul maxim de extensie, Expertii recomanda alegerea firele de păr în formă în-, care este folosit pentru a crea machiaj natural și lumină. În unele cazuri, comandanții folosesc fire de par cu un unghi de curling mare ( „Stars“), datorită lor cili ridicat vizual din rădăcini, iar punctul de vedere dobândește deschidere. Caracteristica principală a acestei clădiri este faptul că, după ce forma ochiului tăiate nu se schimbă.

Citește mai mult  Totul despre genele deasupra capului

Puteți aloca alte avantaje ale acestei tehnologii.

  • Abilitatea de a crea o imagine naturală. Datorită faptului că firele de păr sunt saturate cu un pigment, nu este nevoie să se aplice suplimentar rimelul asupra lor. În plus, baza neagră adezivă creează eyeliner.
  • Rezistent la apă. Fixarea firelor de păr se desfășoară pe un adeziv special hipoalergenic care permite nefericirea de a le îndepărta în timpul ploii și înotul în piscină.
  • Ușor de purtat. Cilia artificială nu se simte practic pe pleoape.

În ceea ce privește minusurile, ele sunt puțin. În timpul fabricii de grinzi în spațiul interinsuniblat, se formează o mulțime semnificativă, că nu numai că strică aspectul, dar reduce și efectul pompului nu.

Nu se recomandă efectuarea unei astfel de extensii pentru genele slabe și subțiri, deoarece acestea nu vor suporta sarcina.

Volum

Astăzi, cilia extinsă sunt în mare cerere între reprezentanții sexului frumos, indiferent de vârsta lor. Cu această distribuție specială primită Tehnologia extensiei cu efectul genelor „umede” pentru care sunt specifice diferite volume. Asa de, 2d-Volumul prevede stagnarea pentru fiecare cilia naturală a două artificiale, datorită acestui fapt, se dovedește a obține o denotomie maximă și aspectul luminos. Mai spectaculos este considerat a construi 4d-Volumul în care patru artificiale artificiale este atașat fiecărei gene naturale.

Este cel mai scump, deoarece necesită o cantitate mare de timp și materiale, de obicei alese pentru cazuri solemne.

Cum se face?

În ciuda faptului că extinderea genelor cu un efect „umed” este efectuată de experți în saloanele de înfrumusețare, unele doamne sunt decise să o facă independent la domiciliu. Pentru astfel de clădiri, un regim special este folosit, accentul principal în care se face pe formarea de fascicule în mijlocul unui număr și la colțurile exterioare ale ochilor. Dacă cilia dvs. din natură este luxuriantă și groasă, aplicați apoi lipirea purgiului.

Citește mai mult  Cauzele și recresterea gene scurte

Procedura în sine este după cum urmează:

  • mai întâi trebuie să degresați firele de păr la grund+
  • Apoi, pentru a evita lipirea cu patul superior, pleoapa inferioară este închisă cu gel sau patch-uri de silicon+
  • Apoi, cu ajutorul pensetărilor și lipiciului, firele artificiale cu respectarea unui anumit interval sunt suprapuse în mod natural în direcția de la colțurile interioare+
  • Încheie extensia fixerului impermeabil și, după uscarea completă a cilia, este perfect pieptănat.

Cum să vă îngrijiți genele extinse vor spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: