Este posibil să meargă la baie cu gene extinse și care sunt restricțiile?

Este posibil să meargă la baie cu gene extinse și care sunt restricțiile?

Genele extinse de a face un aspect mai expresiv și atractiv, astfel încât femeile încerca să păstreze aspectul lor primordial. Unele proceduri, de exemplu, vizitarea baie sau sauna, în anumite condiții pot afecta gene artificiale. Pentru acest lucru nu se întâmplă, trebuie să respecte reguli importante.

sauna Cât de mult nu poate fi vizitat?

Pentru a răspunde la întrebarea de ce oră puteți vizita sauna, este necesar să se studieze regulile pentru îngrijirea genelor extinse. Principalele recomandări sunt după cum urmează.

 1. In primele 3 ore este imposibil să se facă umezeala din gene. Faptul este că, lipici, cu ajutorul căruia au fost lipite, ar trebui să fie uscate în cele din urmă în această perioadă.
 2. Nu poți avea un impact mecanic asupra lor, și anume: frecati genele cu mâinile sau prosop.
 3. În primele 24 de ore din momentul de prelungire, nu este recomandat să afecteze genele feribot, deoarece acest lucru poate duce, de asemenea, la prematură lor de dumping.

Pe baza acestui fapt, se poate determina că mers pe jos la baie sau sauna cu gene extinse. Dar acest lucru este recomandat numai după 2-3 zile de la data procedurii. Dar chiar și în acest caz, există restricții privind regimul de temperatură, precum și timpul petrecut în saună.

De asemenea, nu se recomandă imediat după extensia genelor pentru a înota, deoarece orice efect al apei pe gene va strica în cele din urmă aspectul lor original.

Cum se spală?

Mulți iubiți de băi și saune nu sunt gata să renunțe la o astfel de divertisment chiar și pentru genele extinse. Dacă o femeie are o astfel de caracteristică, atunci înainte de extindere, este mai bine să avertizați maeștrii despre asta.

Cel mai probabil, specialistul va recomanda utilizarea altor materiale. Lăsați-i să fie mai scumpe, dar chiar și genele vor rezista chiar și vizitelor regulate la baie.

Cel mai vulnerabil la efectele temperaturii ridicate ale aerului și al aburului sunt genele create de un pachet. Pierderea lor va fi mai vizibilă vizual, deoarece mai multe gene pot cădea imediat. Creșterea pistonous nu este mai puternică, dar chiar și în cazul impactului negativ al cililor, ei vor cădea nu printr-un fascicul, dar piesa.

Citește mai mult  Cum să crească genelor la domiciliu?

Dacă o femeie nu este pregătită să abandoneze vizitele la baie și saune, atunci ea trebuie să respecte următoarele condiții.

 1. Temperatura încăperii trebuie să fie nu mai mult de 80 ° C. Din aceasta puteți încheia în condiții de siguranță – de la vizita aburului, acesta va fi exact posibil de a refuza, pentru că acolo temperatura este menținută la acest nivel.
 2. Stați în baie trebuie să fie redusă. Deci, nu există mai mult de 60 de minute pentru a fi amplasate într-o cameră cu temperatură ridicată și umiditate. O oră va fi suficient de ajuns să se încălzească și să se relaxeze, dar în același timp, să nu dăuneze gene artificiale.
 3. Cel mai periculos pentru gene este baie ruseasca. temperatura aerului umed și de înaltă va strica cu precizie chiar și cele mai puternice și de înaltă calitate genelor. De la vizita băile de acest fel este mai bine să refuze.
 4. Baie finlandeză este considerată o alternativă mai blândă. Dar poate fi urmat de timp nu mai mult de 20 de minute. Dacă o femeie merge regulat la baie finlandeză, atunci genele vor fi pur și simplu răsucite prin mai multe vizite.
 5. Doodle pentru gene extinse sunt băile cu umiditate ridicată – acest lucru ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare.
 6. Găsirea gene pot șampoane și săpunuri, precum și geluri de duș și alte mijloace similare. De aceea, este mai bine să excludă hit-ul lor la zona din jurul ochilor.
 7. Nu frecati fata cu un burete sau o baie de spălare. Tot ce poate fi permis este un burete de dimensiuni mici. În același timp, zona din jurul ochilor ar trebui să fie prelucrate extrem de ușor.

  Există un alt punct important – Înainte de a vizita o baie sau sauna, este necesar să se spele off cosmetice (Cremă Tone, dermatograf, fard, rimel). Faptul este că sub influența umidității și perechi, acești agenți cosmetice vor fi găsite în sensul literal să se scurgă de-a lungul feței. Este posibil ca acestea vor cădea în ochi. Femeia se va simți disconfort, care va duce la frecare ochi de mâini. Și, după cum sa menționat deja mai devreme, ar trebui să fie exclusă orice impact mecanic dur pe gene extinse.

  Consiliul important! În cazul în care genele au fost făcute pentru unele celebrare viitoare, de exemplu, o nunta sau ziua de nastere celebrare, apoi o vizită la o baie sau sauna este mai bine să se excludă de la toate.

  Este recomandabil să le înlocuiască cu o baie, în timp ce nu foarte fierbinte. Cabina de dus – de asemenea, nu destul de o opțiune guafe, deoarece apa este furnizată de mai sus, ceea ce înseamnă că va cădea, inclusiv pe gene.

  Citește mai mult  gene pentru îndepărtarea Remuvery

  Sfaturi pentru îngrijire

  Toate procedurile de apă necesare, cum ar fi o vizită la baie sau dimineața toaletă, va necesita cu siguranta apa si gene. Pentru a nu strica genele artificiale în primele zile după extensie, merită să ascultați sfatul specialiștilor.

  1. Apa pentru spalarea fetei este mai bine să se pregătească. Trebuie filtrat (nu există impurități dăunătoare în astfel de apă, inclusiv clor). Dacă nu există filtru, puteți apăra apa sau fierbeți-l și răciți-l.
  2. Apă curgătoare de la macara nu este adecvată. În primul rând, este dăunător pielii delicate a feței și, în al doilea rând, poate afecta negativ cilia Cilia.
  3. Apa de spălare și spălarea corpului ar trebui să fie cald, dar în nici un caz nu este fierbinte, deoarece în conformitate cu expunerea sa la Soften lipici. Desigur, dacă ne spală cu apă foarte cald o dată, atunci genele nu vor țâță. Dar dacă o faci sistematic, ei nu vor dura mai mult de câteva zile.
  4. Prea greu pentru a freca ochii sunt categoric interzise, ​​pentru că din astfel de manipulări ale genelor pot fi aduse sau săpată.
  5. Pentru a WIP ochii după procedurile de apă, se recomandă să utilizați un șervețel moale sau un prosop de hârtie. În același timp, frecat intens. Doar obține suficient de ochi. Vafe sau Terry prosop în acest scop nu este adecvat. materialul lor este prea dur pentru gene.
  6. Unele gene extinse nu vopsea deloc. Dar cineva foloseste rimel la fel de natural. Toate produsele cosmetice pentru ochi Este necesar să ștergeți cu grijă cu ajutorul unui disc de bumbac, umezit într-un machiaj pentru a elimina. Mai bine, dacă este un deosebit delicat. In multe saloane, maeștrii sunt oferite pentru a achiziționa astfel de fonduri pentru clienții lor imediat după extindere. În ciuda costului relativ ridicat, nu este necesar să refuze, din moment ce un astfel de instrument de lucru vă va permite să salvați gene mult mai lungi.
  7. gene explozive au o proprietate să fie cazați, de aceea este recomandat să cumpere o perie moale special pentru a pieptene pieptănare lor. Dar nu merită efectuarea unei proceduri de pieptănare, imediat după procedurile de apă. Este mai bine să aștepte până când genele sunt uscate.
  8. Dacă în timpul unei vizite la o baie sau sauna vrea să impună pe fața măștii, atunci acest lucru se poate face. Dar aici există reguli, și cel mai important dintre ele – ocolesc zona din jurul ochilor. Este chiar imposibil de mici particule masca lovit gene artificiale. masca de ștergere este mai bună decât un material plastic special sau spatula de lemn. În cazul în care partea principală a măștii este deja eliminată, resturile pot fi spălate cu apă, dar din nou, fără mișcări intensive, astfel încât să nu rănească cililor.
  9. Se recomandă să refuze să folosească produse cosmetice rezistente la apa. Ia-o astfel de machiaj mult mai dificil. În acest proces, puteți chiar accidental deteriora gene.
  Citește mai mult  Cum de a alege role pentru gene de laminare?

  trebuie respectate aceste reguli fără complicații, astfel încât genele extinse să rămână frumos, neted si voluminos timp de câteva săptămâni. Dacă vă pasă de genele și respectați recomandările, puteți vizita baia și sauna. Majoritatea proprietarilor de gene extinse vizitează în mod regulat baie, lăsând feedback pozitiv despre starea lor după procedurile de apă și expunerea la căldură.

  Mulți notează că iubitorii vor fi mai bine să aleagă extensia gourmet și clei cilia cu un adeziv special rezistent la umiditate și abur.

  Nu ar trebui să nu fie permis să fie ridicat în cameră, să fie în baie nu mai mult de 40-60 de minute (mulți preferă să petreacă acolo până la 3-4 ore), nu conduce manipulări prea active cu gene.

  Înainte de a merge la procedura de extindere, merită cântăriți tot ceea ce „pentru” și „împotriva”. Dacă dorința de a avea pufos cilia depășește dorința de abur în mod regulat în baie, atunci poți merge la maestru.

  Fie că este posibil pentru a merge la sauna cu gene marginale, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: