Este posibil să se vopsească extinse genele de rimel și cum se face corect?

Este posibil să se vopsească extinse genele de rimel și cum se face corect?

gene extinse uite fermecător, un aspect mai atractiv. Procedura de extindere oferă lux cililor și volum. Dar unele fete cred că lungimea lungimea nu este suficient, și vopsea genele artificiale de rimel. Înainte de a face acest lucru, trebuie să-l dau seama, o poti face sau nu. Nu toate produsele cosmetice sunt autorizate să folosească în astfel de cazuri.

Nevoia de a genelor tinkering

Femeile vopsea gene extinse de rimel, deoarece ei doresc Fa-i chiar mai voluminos și lung, să încerce să creeze un machiaj unic, aduce la imaginea „highlight“. Pentru colorare a recurs și în cazul în care acestea doresc Ia niște umbră neobișnuite, De exemplu, albastru. Puteți picta gene extinse, dar este necesar să o facă în mod corect, astfel încât să nu-l facă rău.

cili artificială mai lung și mai gros naturale, dar există un reprezentant al sexului frumos, care nu este suficient.

Pentru utilizarea de produse cosmetice decorative Cele mai multe dintre doamne după procedura de extensie se recurge de a merge la un eveniment solemn.

Pentru extinderea genelor, sunt utilizate vene clasice întunecate, și, uneori, dorința de a le face mai puțin vizibile, de exemplu, maro, sau, din contra, luminos. În cazul în care intenționează să viziteze petrecerea tematică sau mascarada, puteți picta gene în mov sau verde. gene naturale nu doare, situația cu ample este mai complicată.

Pictura necorespunzătoare de fire de par artificiale poate duce la pierderea de elasticitate, The VILLIN va deveni mai rare. În schimb, dacă utilizați produsele cosmetice, concepute special pentru gene extinse, le puteți întări.

Printre femeile sunt cei pentru care procesul pictura cili artificială a devenit un lucru obișnuit – o componentă integrantă machiaj. În acest fel, puteți obține un rezultat uimitor, fac dintr-o ochire. Proprietarul acestor ochi poate să fie susținută de către orice om. cili Instruiți pictat în scopul de a sta înainte de a vizita la club, în ​​ajunul sărbătorii de nunta, ziua de nastere.

Citește mai mult  Cum să picteze genele de rimel?

Ce opinii sunt make-up artisti

cosmetologi profesionale permit gene, Volumul și lungimea care sunt mărite cu un mod artificial în salonul de înfrumusețare. Potrivit make-up artisti, firele de păr extinse permis să picteze în orice umbră, dar trebuie să folosiți produse cosmetice speciale. Acesta protejează vehiculele sintetice de la influențe externe adverse, Prelungește viața.

Ce să utilizare?

Proprietarul genelor pufoase, a căror denotoms a reușit să realizeze în salonul de înfrumusețare, ar trebui să asimileze faptul că petrolul și produsele cosmetice care conțin grăsime afectează în mod negativ starea venelor și baza de adeziv care le deține.

de îngrijire de zi cu zi și machiaj necesită excepția următoarelor produse cosmetice:

 • umbră+
 • creioane contur+
 • Mascus ceara care conține și o varietate de uleiuri+
 • creme și loțiuni de grăsime.

Este permis să se vopsească extinse genele de cerneală obișnuite? Răspunsul este negativ. Interdicția se datorează conținutului de uleiuri în ea sau o altă componentă – ceară Karnubskaya. Aceste substanțe nu ar trebui să fie în contact cu firele de păr artificiale.

Collect vopsea cili artificiale pot fi exclusiv în salonul de înfrumusețare. La domiciliu, este imposibil de a face acest lucru: riscul este prea mare pentru a afecta Villans, iritarea pielii provoca pe pleoape, deoarece este foarte sensibil.

Colorația trebuie să efectueze un maestru cu experiență folosind o vopsea permanentă specială. Materia primă folosită pentru a crește volumul și lungimea genelor are deja o anumită nuanță, dar la cererea vizitatorului salon poate fi schimbat.

Purtarea gene extinse este o artă întreg, au nevoie de circulație atentă. Produse cosmetice pentru îngrijirea ei trebuie să aleagă sparing. Această categorie include un rimel care are o bază de apă. Ea trebuie să se folosească pentru a schimba indiciul original al genelor. Cosmetice din această serie pot fi ușor spălate, eforturi suplimentare nu sunt necesare pentru ao elimina.

gene permise vopsite. Dar trebuie să te vopsea firele de păr, ci exclusiv conturul. Asigurați-vă că nu există nici un ulei care nu au nici un ulei, care afectează negativ baza de adeziv.

Citește mai mult  Totul despre extensie a genelor cu 3D-volum

Înainte de a aplica un rimel convențional pentru gene artificiale colorate, citiți ceea ce este inclus în compoziția sa. Prezența chiar și un component de ulei poate avea un efect distructiv asupra lipici, fixarea perii pe pleoape. Acest lucru nu înseamnă că genele vor cădea imediat după aplicarea unei carcase, dar există această probabilitate. Nici o femeie nu vrea cililor ei să cadă în vedere toată lumea, așa că nu merită riscul.

Make-up artistii sunt categoric interzis să folosească și carcasă rezistentă la apă, deoarece este dificil să se spele off. Va trebui să utilizeze mijloace specializate pentru eliminarea machiaj, iar cele mai multe dintre ele contin uleiuri, alte componente care fac daune extinse firele de păr.

Utilizați produse cosmetice concepute special pentru gene artificiale – se va salva frumusețea lor pentru o lungă perioadă de timp.

Este necesar doar pentru a determina care este cel mai potrivit mijloc: acesta poate fi un rimel care dă volum mare, răsucire. Nu numai că se poate accentua sau schimba culoarea cililor, dar, de asemenea, să le ofere cu grijă cuprinzătoare. Experții recomandă să acopere firele sintetice cu o cantitate mică de pudră, și apoi începe să pata.

producătorii de produse cosmetice decorative produse Maski, extinderea duratei de viata a produselor cosmetice artificiale. Ei pot folosi în fiecare zi.

Cum să faci?

Nu este suficient pentru a alege corect un rimel pentru gene artificiale – aceasta trebuie încă să fie aplicat în mod corect. Efectuarea această manipulare aproape identice cu firele de păr de colorat naturale. Dar trebuie să acționeze cu mai multă precizie și într-o anumită secvență. Classic gene artificiale pictura este o tehnologie de deșeuri.

 1. Dacă este necesar, măriți volumul. Se aplică un mijloc de nu mai mult de 2 straturi. După aplicarea primei așteptați pentru ca aceasta să se usuce și numai după aceea, scor re-.
 2. Zugrăvirea firele de păr, da-le direcție: pentru aceasta, degetul arătător este realizat din colțul interior al ochiului spre exterior (de-a lungul liniei de creștere naturală, căutând ridicarea firelor de par).
 3. Nu trageți fibrele, așa cum face cu naturale.
 4. Dacă umbre de planificare, așteptați finalizarea machiaj, în timp ce produsele cosmetice uscate.
Citește mai mult  Cum de a alege și de a folosi debonder pentru îndepărtarea genelor?

Proprietarii de gene extinse utilizarea regulată recomandată de pieptene. Neglijarea pentru pieptănare este plină de o încurcării de fire de par, ca urmare, acestea se lipesc între ele și uite absent. Pieptanati genele ușor pentru a evita apăsarea.

Primul pieptene se poate face 2 zile după creșterea. Două zile este suficientă pentru lipici complet uscare. De la nevoie secol la retragere de 2 mm, pentru a ține fagurelui în direcția de sfaturi. Procedura se face pe mișcarea cililor uscat ar trebui să fie lent.

periajul regulat va salva pe vizita leshmeykera – eliminând nevoia de ajustare frecvente.

Cum să spele?

Mascara cu extensii de gene de spălare freca foarte ușor ochii este inacceptabilă. acțiuni Careless ar putea deteriora firele de păr.

 1. Nu utilizați formulările cosmetice care conțin alcool – opt pentru loțiuni tonice și, pe baza de apa. După cum sa menționat mai sus, produsele cosmetice care conțin alcool nocive pentru montare firele.
 2. Arm-te cu un tampon de bumbac umezit cu apă. Ușor, ușor cheltui pe cilii de jos în sus, până când bufeurilor vopsea. Schimbați bastoanele pe măsură ce acestea sunt contaminate.
 3. Vopseaua cu gene extinse pot fi îndepărtate și tampoane de bumbac, pre înmuiat în apă distilată.
 4. În cazul în care există o nevoie de a elimina umbre ochi, nu folosiți roți de bumbac – înlocuiți-le cu șervețele cosmetice.

Durerea în genele extinse ale masculinei este permisă, dar trebuie să selectați cu atenție produsele cosmetice pentru a nu dăunează părului artificial.

Despre costumele mamporate cu gene extinse, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: