extensie geană cu Hollywood efect

extensie geană cu Hollywood efect

Extinderea genelor de la Hollywood Una dintre cele mai populare tehnici utilizate în Lashmeking. Secretele și schema pentru a crea un aspect expresiv, ce volum poate fi obținut prin această metodă, interesează mai multe persoane. efect de la Hollywood pentru gene extinse vă permite să creați diferite opțiuni de design ochi. Înainte de a decide cu privire la procedura, ar trebui să învețe cât mai mult posibil cu privire la aceasta, să cântărească toate argumentele pro și contra.

Particularități

efect de la Hollywood în prelungirea genelor este popular în rândul fetelor tinere și femei de vârstă mijlocie. Vă permite să adăugați volumul și pompul, dă expresivitatea ochilor fără exces de greutate sub forma unei carcase. Instruit în tehnica de la Hollywood a genelor, în funcție de alegerea proprietarului lor, într-un carnaval luminos sau destul de natural.

Această metodă se ajustează corect, trage forma ochiului, schimbă vizual tăierea.

Pentru prima dată, tehnica de extindere, astăzi cunoscută sub numele de Hollywood, a început să utilizeze în industria cinematografică în anii 1930 ai secolului XX. Artiștii de make-up din Los Angeles, care au reușit să schimbe radical abordarea pentru a crea un aspect expresiv. De zeci de ani, tehnica de creștere a acestui tip a fost în cererea cinematografiei, pe podiumuri, în teatru. Odată cu sosirea modei pe „Puppet” vedere a tehnicii de la Hollywood sa dovedit a fi în cerere și în industria de frumusețe.

Caracteristica principală a tehnicii de la Hollywood este utilizarea extensiei pachetului. În același timp, mai multe fire de par artificiale sunt atașate la 1 propriile gene, naturale. De obicei, pachetul include până la 7 elemente separate. Pentru a obține un efect natural se dovedește suficient de 2-3 fire artificiale grosime nu mai mare de 0,07 mm.

extensie clasică Hollywood-ul presupune crearea 2D-volum, dar tehnici moderne vă permit să primiți 4D sau 5D, creând un aspect de păpuși. O astfel de tehnică este considerată mai puțin complicată decât pistonul. In medie 1 frunze ochi de la 8 la 12 fascicule de fire artificiale. Variating volumul lor, de master și creează un aspect la Hollywood ca pe un ecran de film.

Soiuri

prelungire găleată de gene de la Hollywood vă permite să pună în aplicare o varietate de idei. De exemplu, aproximativ o opțiune naturală pe două rânduri, denumite 2D, permite nu supraîncărca propriile gene. Build-urile 3D fac o nuntă sau o altă ocazie solemnă – genele sunt situate 3 rânduri. 4D și 5D – o opțiune extremă pentru purtarea pe termen scurt, dacă pierderea de 1 fascicul, va fi un ochi considerabil.

Printre cele mai populare opțiuni pentru extinderea genelor de la Hollywood se poate distinge.

 • Lysius. Acest efect este creat dacă vrăjitorul utilizează genele unei lungimi inegale la creșterea. Mai aproape de pod sunt folosite mai scurte, treptat, în colțul exterior al ochiului lor crește. Rezultatul realizat vă permite să obțineți expresivitatea vizualizării, ca atunci când utilizați ochelari sau contur cu un accent pentru temple.

Tehnicianul Fox este numit din cauza faptului că ochii devin stoarse, vicleni și îndrăzneți.

 • Veveriţă. Conform acestei scheme, extensiile trebuie să fie făcute exclusiv la marginea exterioară a ochiului, permițând accentul fără efectul pupuirii. Cu ajutorul unei extensii de veveriță, este ușor să extrageți forma ochiului, faceți o reducere mai mare de migdale. Numărul grinzilor este mai puțin aici, dar genele înșiși sunt destul de lungi.
Citește mai mult  Totul despre construirea gene 4d

 • Marionetă. O tendință reală care a intrat în epoca rețelelor sociale. Densitatea genelor, atunci când se utilizează această opțiune variază de la 4D la 10D, buchetul de 4-10 fire de păr este montat pe o genă proprie și uniforme de-a lungul întregii lungimi. Ca rezultat – încadrarea ochiului pufos, asemănătoare cu marionetă.

Această extensie nu se face pe termen lung, ci ca o singură dată „acțiune” pentru o fotografie de fotografie sau acces la.

 • Valabil. opțiune populară susținerea unei tendințe pe frumusețea naturală. În grinzile au folosit fire de păr de diferite lungimi, ca rezultat, se dovedește rezultatul destul de natural, aspectul dobândește expresivitatea și atractivitatea fără produse de cosmetică și a ochelarilor.

 • Natural. Aici, maestrul se concentrează în primul rând pe propriile gene de client, lungimea și grosimea lor, selectează cu atenție materialul pentru muncă. Părul înșiși nu au cel mai adesea nu negru, dar maro, sunt situați în 2 sau 3 rânduri.

 • Fantezie. În acest caz, pene, pietre, elemente de culoare sunt adăugate la cilia sintetică. O astfel de extensie se face de obicei pentru o seară, la o imagine specifică. Maestrul folosește lipici instabil care poate ține 24-48 de ore. Apoi, genele sunt îndepărtate.

Toate aceste opțiuni pot fi încorporate numai cu condiția ca genele proprii ale clientului să fie suficient de sănătoase și puternice. Pachetele de păr dau o încărcătură mare. Genele slabe pot pur și simplu să nu stea.

Cui se va potrivi?

Extinderea genelor în tehnica de la Hollywood – alegerea multor fete și femei care conduc un stil de viață public.Pentru ei, nevoia arată bine este nevoie de zi cu zi. Tehnica extensiei de la Hollywood Aceasta ajută să fie întotdeauna închise să clipească aparate de fotografiat, face mai ușor de machiaj de zi cu zi și pregătirea pentru spectacole pe scena. Acesta este secretul popularității tehnologiei.

Hollywood-ul de extensie poate fi adaptat la aproape orice imagine. Este ideal pentru fetele care au o reacție alergică la rimel. După extensie, puteți abandona cu ușurință utilizarea de produse cosmetice decorative. In plus, tehnica de la Hollywood este potrivit pentru cazurile solemne: festivități nunta, ieșiri în lumina, filmare la TV și fotografie impusca.

fan Lush de gene arata bine coroborat cu machiaj la modă. Se poate face o parte a imaginii, cucerind pe cei din jur într-o ochire. Pentru zilele de lucru de birou, comandanții oferă mai multe opțiuni naturale pentru astfel de clădiri. Mai multe gene luxuriante pot fi făcute în ajunul de vacanță – nu mai devreme va fi necesară corecția decât într-o lună.

În general, este posibil să se recomande această opțiune pentru acele fete care sunt fără ca dăruit cu generozitate de gene.

În ciuda versatilitatea lor, Această metodă de creștere are limitări. Nu este potrivit pentru gene slăbite, deoarece greutatea grinzilor și sarcina lor poate chiar mai mult le facă rău. Este imposibil de a folosi tehnica de la Hollywood în mod continuu. Motivul este în continuare același lucru – o sarcină mare, care cade pe propriile gene.

Orice creștere a bolilor inflamatorii ale mucoasei ochiului sau reacții alergice la materiale este strict interzisă.

Schema de extindere

Tehnologia de extensie a genelor de la Hollywood este bine cunoscută și destul de simplu. Toate etapele sale sunt gândite la lucrurile mici. Mai mult decât atât, datorită utilizării de grinzi, procedura continuă oarecum mai rapid decât extinderea globală. Pentru munca, comandantul folosește:

 • Direct și pensete curbe speciale+
 • compoziție lipici Hipoalergenic+
 • gene Lental în ambalaje individuale+
 • loțiune degresate+
 • Plockers-Patches sub forma unei semilună+
 • fluid de Antiseptic pentru dezinfectarea mâinilor și pensete.
Citește mai mult  Cum de a alege și de a folosi debonder pentru îndepărtarea genelor?

Toate aceste componente sunt necesare la domiciliu și cu salon de acumulare. Fără ele pentru a efectua procedura, pur și simplu nu va funcționa. În plus, Lashmeaker pot folosi alte accesorii de care aveți nevoie.

La pregătirea pentru muncă, trebuie să vă asigurați că decorarea liniei ciliar nu a fost efectuat – adezivul poate intra într-o reacție cu un pigment, fixarea va fi instabilă.

Pas cu pas tehnici arata.

 1. Machiajul este îndepărtat din ochi. Nu ar trebui să fie pe pleoape și pe gene.
 2. Suprafața spațiului de lucru este degresată. Genelor nu ar trebui să aibă o placă, în caz contrar, adezivul va fi prost atașat.
 3. Pe domeniul pleoapei inferioare, o protecție specială în formă de bandă adezivă este suprapus. Acest lucru este pentru a preveni contactul cu adeziv acest domeniu. patch-uri hipoalergenice utilizate în mod obișnuit, bine-montaj, dar nu provoacă iritarea pielii.
 4. Maestrul ia lipit pe bandă și generează vilozităților artificiale sunt potrivite fasciculele de dimensiuni cu ajutorul unei pensete. Totalul firele colectate vârful este imersat în adeziv.
 5. pensete directe pentru a separa elementul de margine ciliar dorit se deplasează de la marginea exterioară a ochiului, în direcția de unghiul său intern. Acest adeziv gene și montat pe un întreg buchet. Fixație are loc la o altitudine de 2 mm de la suprafața secolului. Compoziția adezivă nu intră în contact direct cu pielea.
 6. compoziția cauzelor Master fixare promovează solidificare rapidă a adezivului. Apoi, forma finală acordată genelor perie specială.

Conform tehnologiei clasice fascicul de la Hollywood este compus din 3-5 fibre sintetice sau artificiale. Cu executarea corectă a tuturor acțiunilor, clientul nu are disconfort.

Odată cu creșterea în tehnica la Hollywood, maeștrii să acorde o mare atenție la selectarea materiilor prime. Materialul trebuie să fie la fel de ușor și subțire, pentru a nu supraîncărca propriile gene. Printre cele mai populare materiale pot fi alocate 4 specii care îndeplinesc aceste cerințe și asigură păstrarea efectului naturalețe.

 • fibre de mătase. Ei au o strălucire lucioasă, foarte luminos. Genelor pe această bază poate fi reprezentat în condiții de siguranță pentru a picta, expune la demacidious. Ele nu sunt, practic, a simțit pe suprafața secolului.

 • Difuzoare. Material accesibil și relativ ieftin. Grosimea de fire de păr în acest caz, nu depășește 0,1 mm. Aceasta este o opțiune bună pentru începători.

 • blană de nurcă. Numai vehiculele sunt potrivite cu un diametru de până la 0,15 mm, mai gros aspect dur. Aceasta blana este bun, pentru că este destul de ușor și subțire, atunci când se lucrează firele de păr nu este confuz. Nurca un aspect natural și culoare, și în strălucire, universal pentru realizarea diferitelor tipuri de la Hollywood acumularea.

 • Saby. Este considerat o opțiune pentru crearea pe termen scurt de imagini luminoase. Se pare luminos, dar blana este destul de gros și dur. Potrivit pentru imagini de teatru, teatru pentru 1 seara.

La alegerea lipici, este în valoare de vedere produse de marcă Ardell, Dolce Vita, Salon Professional. Ei s-au dovedit pe piața mondială, sunt utilizate în saloane și meșteșugari privat.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnici de gene colorate

Îngrijirea ulterioară

Genele pe care se face extinderea la Hollywood, îngrijirea follow-up. În medie, în funcție de numărul de grinzi folosite si densitatea lor, sunt cel mai devreme în 2-4 săptămâni necesară corectarea și îndepărtarea. Madely extinde efectul vizual ajută respectarea exactă cu recomandările Master. În special, sunt necesare următoarele.

 • Protecția apelor pentru o zi după încleiere. 24 de ore de gene nu se pot uda, altfel compoziția de fixare poate fi rău pentru a apuca. Ca rezultat – destul de curând genele vor începe să se năruie de la vârsta.
 • Excludeți de 3-5 zile care vizitează saună sau la solar. Contact cu temperaturi ridicate – nu cel mai bun, care poate fi oferit imediat după extindere. În plus, este în valoare de timp pentru a elimina consumul de băuturi alcoolice și produse sărate, pentru a evita edemul.

 • Nu freca ochii. În timpul acesta merită abandonarea procedurile cosmetice care afectează pleoapele și marginea eyelary, pentru a spăla utilizarea de curățare moale compuși adecvați pentru aplicarea pe disc, alegerea optimă va fi apă micelară. În general, mai mici zona de fixare a genelor, cu atât mai bine.

 • Pieptănat gene în fiecare zi cu o perie specială. Acest lucru le va permite să nu părăsi.

 • Înlătura. Va trebui să renunțe la postura ta preferata pentru un timp, în caz contrar, există toate rezultatele lucrările Lashmeiker va fi pe perna.

 • creme grase schimbare și alte produse cosmetice de îngrijire mai luminos. Acest lucru va evita reacția chimică cu adeziv, va ajuta mai mult uzura luxuriante gene de la Hollywood.

 • uzura ușor și scoateți lentilele de contact. Mai bine du-te pentru un timp la opțiuni flexibile pentru a elimina un prejudiciu în zona de fixare a grinzilor.

 • Spune-Master în prealabil cu privire la unele dintre particularitățile sănătății sale. La primirea hormoni, genele pot „stai jos“ în mod diferit. Acest lucru se datorează creșterii producției de anumite substanțe din organism. Este mai bine să amâne extindere sau de a folosi ca o soluție pe termen scurt.

 • Respectați termenele de corecție recomandate de Master. În acest caz, enervant „propellars“ nu va apărea pe secole.

 • Eliminați gene extinse numai la Master. Auto-șters de pensete sau manual poate duce la rănire. În plus, propriile lor gene vor suferi probabil.

Desigur, chiar și cu o circulație atentă, creșterea timpurie sau mai târziu trebuie să trageți sau să vă ajustați. Tehnica de la Hollywood este considerată destul de traumatică pentru propriile sale gene, este sfătuit să se aplice numai cu alternanța cu perioade de recreere – cel puțin 2 săptămâni.

Exemple

Rezultate înainte de extinderea genelor în tehnica de la Hollywood și după ce pare impresionant. Pentru comparație, este suficient să aducem exemple luminoase și destul de vizuale.

 • Opțiunea „Puppet”. Diferența dintre volumul propriu și stilul de viață al genelor și opțiunea după procedură este evidentă.

 • Diferența vizuală între opțiunile 2D, 3D și genele de la Hollywood. Încă o dată confirmă faptul că, chiar și cu o tehnică pachet, rezultatul poate fi variat de la natural la teatral.

Pentru informații cu privire la modul de a forma grinzi pentru construirea cu efect de „Hollywood“, a se vedea video următorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: