Extensiile genelor efectul Belich

Extensiile genelor efectul Belich

Industria de frumusețe oferă mai multe modalități de a forma un aspect spectaculos și expresiv. Clasic este rimel, machiaj zilnic cu produse cosmetice oculare. Alternativa la machiaj a devenit o extensie a genelor – o procedură cosmetică cu o varietate de soiuri. Unul dintre ele este „efect belich”, metoda de extindere cu o creștere luminată a lungimii rândului ciliar pe un colț extern al ochiului.

Datorită similitudinii cu ciucuri pe urechile proteinei, această prelungire a primit un nume atât de drăguț.

Particularități

„Efectul Belich” este similar cu „Fox” cu CILIA, dar există încă diferențe și definesc. Durata genelor crește din centrul secolului până la colțul exterior. Astfel, marginile ochiului sunt evidențiate cu îndoirea spectaculoasă, Amintiți-vă de perii destul de pe urechile animalului.

Pentru o astfel de creștere, expertul va avea fire de par de dimensiuni diferite: astfel, cele mai lungi remedieri de 5 mm de marginea exterioară. Caracteristică a tehnologiei în crearea unei tranziții treptate la firele de păr mai scurt, la un colț de interior. Din ce fel de delicat clientul preferă, alegerea metodei de extensie este depinde: rană sau fascicul.

gene explozive „BELICH EFECT“ au unele caracteristici:

 • Punctul de vedere dobândește o mai mare flirtability și jucăuș+
 • Machiaj de zi cu zi nu mai este nevoie+
 • În balamalele pentru ondulare de gene, nu va mai fi nevoie de prea+
 • În cazul în care procedura este cheltuită un maestru competent, va selecta o astfel de formă care se potrivește în mod optim la o anumită persoană.

  În caz contrar, extensia „BELICH EFECT“ Simulați cu alte tipuri de proceduri: Același preparat, îngrijire, nevoia de corectare. Minciunile diferență numai în forma în care poate fi imperceptibil pentru aspectul de sex masculin, dar este tocmai astfel de nuanțe, care sunt capabile de a sublinia individualitatea și de a crea foarte punctul culminant.

  Care se potrivește?

  Este important să se determine dacă „BELICH EFECTUL“ este potrivit pentru un anumit client. Dacă o femeie are gene genetic lungi si groase, dar ea vrea să vizual „ochi lungesc Raise“, pentru a apela la această metodă are sens. În cazul în care fata nu are astfel de demnitate, este în valoare de căutarea pentru o metodă mai mult succes.

  Faptul este că „BELICH EFFECT“ nu creează un complet nou rând de pescuit. Aceasta crește doar un sfert din propria noastră lungime de fire de par.

  O astfel de extindere este potrivit pentru clienți:

  • cu o formă rotunjită sau migdale ochi – o linie orizontală alungită se înmoaie în mod favorabil formă rotunjită+
  • cu ochii vizual convecși semnificativ+
  • Cei care doresc să evidențieze și vizual ridicați marginea exterioară a ochiului+
  • Cei care doresc să adauge aspectul de mister, farmec, flirt.

   Dacă o femeie are ochi pe scară largă, „BELICH EFECT“ este puțin probabil să fie o alegere bună. O astfel de prelungire se va face o caracteristică naturală a unei mai pronunțată, vizibile, iar un astfel de accent este rareori necesară.

   Big plus „efect Belich“ este faptul că extensia poate schimba vizual caracteristicile feței. Clienții înșiși sunt recunoscute: prima dată pare să fi schimbat tăietura ochiului în sine.

   Cât de mult ține?

   De obicei, genele construi până la 3 săptămâni. Acesta poate fi prelungit, dar aceasta depinde de caracteristicile genelor ale clientului, pe ceea ce este starea de păr propriu. Desigur, activitatea de master afectează, de asemenea, „durata de viață“ a genelor. Dacă îți pasă corect pentru firele de păr, efectul va continua până luni și jumătate.

   Cel mai lung efect va ajuta la salvarea următoarele acțiuni:

   • Este imposibil să dormi ca o față într-o pernă, un astfel de vis a este unul dintre principalii inamici ai gene extinse+
   • Nu puteți utiliza produse cosmetice pe baza de ulei – se dizolva adezivul pe care firele de păr artificiale dețin+
   • sauna și baia este mai bine să excludă din planurile, iar în cazul în care este imposibil, nu merg acolo de mai multe ori în 2-2,5 săptămâni+
   • Genelor trebuie să pieptene în fiecare zi – o perie carcasă curată este destul de potrivit pentru acest ritual+
   • Nu avem nevoie pentru ochi freca, chiar mi-a spălat+
   • va trebui să renunțe la couppers pentru curling+
   • Dacă fata poarta ochelari, lungimea genelor ar trebui să fie mediu pentru a atinge firele de păr cu sticlă nu au dus la ei.
   Citește mai mult  Cât timp este laminarea genelor?

    Actualizarea naturala a genelor lor conduce la faptul că, împreună cu propriile lor fire de par „zbura“ și extinsă. Prin urmare, este necesar să se meargă la corecția. Este necesar, în caz contrar neautorizate „propellas“ vor fi vizibile în rândul Cilly. Corecția nu ia atât de mult timp ca extensie în sine, Dar se întâmplă cu o periodicitate de 2-3 săptămâni.

    Materialele

    Materialul principal în extensie este Haigh. Ele pot fi doar artificial. Numele de „nurcă“ și „sobular“ nu vorbesc despre originea materialului. Nurca Genelor mată, moale, mici Grosime. Conștient mai dens si dur, cu ajutorul lor se poate crea un efect de gene pictate. Silk sunt realizate dintr-un fir de polimer negru cu textură lucioasă.

    Alte materiale sunt folosite pentru extensia.

    • Degresant. indeparteaza eficient stratul de grasime, indeparteaza resturile de agenți cosmetice, epiteliu mort și praf. În cazul în care Degresantul este de înaltă calitate, adeziv va dura mai bine.
    • PRIMEMER. Acest instrument face ca efectul adeziv mai puternic și forțează uscarea acestuia.
    • Lipici. Compozitia speciala artificiale pe firele de păr leaga naturale.
    • Remumer. Cu acest lichid, puteți elimina genele lipite.
    • Instrumente – pensete, tampoane de silicon, perii pentru pieptarea genelor, pălării de unică folosință și dezinfectanți.

     Este important în care condițiile creează un lashmaker pentru muncă: ordonată, pur, confortabilă, frumoasă. Acestea reprezintă un criteriu important pentru selectarea unui specialist.

     Vizualizări

     Genele nu pot da doar una sau altă formă, creează un anumit efect – îndoire, grosimea firelor de păr poate fi, de asemenea, controlată. Care va fi volumul, rezolvă tipul de clădire.

     2d

     Pe o singură genă proprie, pensetele maestrice fixează două artificiale – aici este esența 2D-construirii. Astfel, se formează un volum dublu. Efectul poate fi menținut până la 4 săptămâni, va trebui să se obișnuiască cu noile gene literalmente 1-2 zile.

     Puteți mări genele cu un volum dublu în două tehnologii.

     • Tehnologia japoneză Petrece un produs mai bun, o pistonizare și o procedură pe termen lung.
     • Tehnologia cu găleată – opțiune mai ieftină, atunci când nu 2 gene sunt lipite pe fiecare fir de par alternativ, dar un fascicul de 2 gene. Acesta accelerează procesul, dar ele vor avea loc nu atât timp cât extinse din tehnologia japoneza de fire de par.

     Stretching genelor este posibilă în intervalul de 6-14 mm. Lungimea este aleasă cu punctul de vedere, astfel încât pielea pleoapei să nu fie iritată. Puteți utiliza firele de păr pur și simplu subțire și ultra-subțire (opțiune cu a doua se dovedește mai natural).

     3D

     Schema este simplă – reprezintă unul fire de par naturale pentru 3 artificiale. Aspectul este din ce în ce mai expresiv, și împreună cu „efect de veveriță“, se poate schimba ilicit. Doamnelor care doresc să aibă ochi precum Audrey Hepburn combină adesea tehnologiile tehnologice de efecte și 3D.

     Creșterea a 3 fire de păr poate fi, de asemenea, o porecloth și un fascicul. Nu toată lumea să se confrunte cu un astfel de superbar, aveți nevoie de o consultare preliminară a maestrului. Dacă vede că efectul unui GRIMA, imagine extinsă, va oferi o opțiune mai optimă a unui client.

     Citește mai mult  Totul despre curbarea genelor CC pentru extindere

     Clasic

     Calea clasică este cea mai naturală. Procedura se efectuează în funcție de creșterea genelor sale cu conservarea proporțiilor naturale. Genele arată mai mult și gros, dar numai forma ochilor nu se schimbă. Dar dacă conectați metoda clasică cu un „efect veveriță”, ochiul își schimbă evident conturul. Dar sentimentul de pupopeală și artificialitate este exclusă.

     Cu încredere spun că genele nu sunt ale lor, cu această metodă de extensie este dificilă.

     Pentru fiecare dintre părul său există unul artificial – aici este forma de aur a acumulării clasice. Se va potrivi celor care au propriile lor gene nu sunt atât de rele, și vreau doar să le fac o plimbare, fără „cerșind”. Cu metoda clasică „Belich Effe”, pare cel mai natural.

     Schema de extindere

     Pentru a crea efectul dorit Lash-master are 3-4 fire de par lungimi. Ei au cea mai scurtă lungime de 4 mm, lungime și poate ajunge la 22 mm. Grosimea firelor de par este de asemenea negociat cu clientul înainte de începerea procedurii.

     În cazul în care genele sunt subtiri, materialul trebuie să fie ușor de a lua, dar genele groase vor sta si fibre masive, groase.

     Procedura începe tocmai cu selecția de lungime a fibrei – acestea trebuie să fie conforme cu lungimea naturală a firelor de par. Luând în considerare se potrivesc în mod necesar și se taie ochii clientului. În această etapă, comandantul recomandă o femeie – care nu îndeplinesc întotdeauna cererea ei și, mai important, nu va întotdeauna soluția potrivită.

     Luați în considerare caracteristicile speciale ale sesiunii.

     1. Produse cosmetice cu fata unei femei ar trebui să fie eliminate în întregime. În cazul în care clientul utilizează lentile de contact, acestea ar trebui să fie eliminate. Daca parul tau este foarte ușoară, comandantul le poate oferi pentru a picta lumina în continuare în creștere.
     2. păr propriu ar trebui să fie degresate. Pe lângă pleoapei inferioare, cele de master benzile speciale, care poate pune care nu permit rândul de jos ciliar la lipici cu partea de sus.
     3. Fixarea fibrelor artificiale Lesheker începe dintr-un colț de ochi la mijloc. Aceasta folosește compoziția adeziv hipoalergenic. Acesta este de obicei negru, care formează un efect de căptușeală.
     4. În pleoapei superioare, marcajele de master un punct care corespunde centrului elevului. El este un schematică decât 3 zone. Segmentul extrem al amplasamentului trebuie umplut cu peri de 7-10 mm lungime.
     5. Două segmente precedente extreme, Maestrul umple fibrele din lungimea limită (de la 11 la 22 mm).
     6. Jumătate de secol, care provine dintr-un colț interior al ochiului, acesta este împărțit mental în 4 segmente egale. Ele sunt umplute uniform cu fibre artificiale între 6 și 10 mm.
     7. Întreaga procedură a clientului ar trebui să stea cu ochii închiși. Când comandantul completează partea principală a lucrării, se va aplica un adaptor adeziv suplimentar, se usucă cu aer cald, îndepărtați benzile de protecție. Sesiunea va fi completat de inspecția rezultatului și, dacă este necesar, corectarea. În continuare, comandantul dă instrucțiuni clientului cum să aibă grijă de noi gene, precum și atunci când vin să se adapteze.

     În cazul în care clientul alege opțiunea „proteine ​​acute“, firele de păr maxim va dura doar 1/6 părți din lungimea întregului rând. Deci, perii de gene vor fi mai pronunțată.

      Separat, este demn de menționat extensia de patch-uri. În loc de fâșii înguste de „neutralizare“ a rândului ciliare inferioară, lashmaker pot utiliza plasturi hidrogel. De multe ori nu este doar un mijloc care ajuta procedura de prelungire, dar, de asemenea, măștile nutritive pentru pielea de sub ochi. Deci, într-o singură sesiune de frumusețe, puteți efectua simultan două proceduri dintr-o dată. Cel mai solicitat de la maeștrii de patch-uri de hidrogel, dar alegerea este mare: țesăt, vinil, mătase, colagen, produsele siliconice ajută, de asemenea, procedura.

      Citește mai mult  Caracteristicile metodei Express Extension

      Sfaturi pentru îngrijire

      Din modul în care clientul va urma noi gene, durata de viață și frecvența procedurilor corective depind. Nu toate doamnele preferând astfel de a crea un aspect frumos, știu că, de exemplu, înotul în mare reduce durata de viață a genelor extinse. Și este uimitor, deoarece adesea genează și asigurați-vă că în vacanță ar putea fi calm fără Mackapa. Apa sărată taie timpul șosetelor genelor, deoarece ieșirea – mai puțin baie în apă.

      Iată 7 consiliile de bază de bază pentru genele cu „efect belicher”.

      • Dacă trebuie să clătiți cosmeticele din ochi (mascara opțională, de exemplu, umbre sau pahare de culoare), nu puteți freca pleoapele cu discuri de bumbac. Acest lucru, apropo, nu ar trebui să se facă chiar și cei care au gene naturale. Trebuie doar să aplicați o apă micelară pe pielea ochilor, să o dați 1-2 minute pentru a absorbi, și apoi îndepărtați cu grijă „decorativul” solubil cu un disc din bumbac. Dacă tocmai frecați, genele vor fi rănite foarte repede.

      • Combinarea genelor necesare, dar de la mijloc până la vârf, fără a afecta rădăcinile. După cum sa menționat mai sus, o perie curată de la carcasă va fi potrivită pentru aceasta, dar puteți achiziționa o perie specială de silicon. Este necesar pentru genele zilnice. Așa că firele de păr vor rămâne groase și luxuriante.

      • Du-te la piscină, înotați și vă scufundați în apă clorurată – înseamnă să reduceți termenul de șosete de gene extinse. Aici va trebui să refuze ceva oricum.

      • Dacă doriți cu adevărat să aplicați Mascara (deși nu este recomandat să o faceți cu creșterea), Nu-l aplicați direct de la rădăcini. Numai de la mijlocul cilia și un singur strat – altfel sarcina de pe fire de păr va fi excesivă.

      • Contactele cu grăsimi trebuie să fie excluse complet. Uleiurile pentru gene și sprâncene sunt extrem de utile, dar nu în caz de extensie. Adeziv, pe care maestrul fixează fibrele artificiale, este foarte frică de orice structură petrolieră. Prin urmare, de exemplu, utilizați gel pentru spălare nu poate. Fonduri bazate pe apă – aceasta este alegerea potrivită.

      • Un decor independent al genelor poate strica totul peste 2-3 ore un maestru a lucrat. Dacă doriți să lipiți pietrele, atunci trebuie să mergeți la un specialist. El va face gene cel puțin cu pietre, chiar și cu pene colorate – și va fi competent organic și tehnologic. Orice amatorie este plină de rănirea rândului ciliar (și, uneori, pielea).

      • De la somnul de pe stomac va trebui să refuze. El duce adesea la faptul că o persoană este mai convenabilă pentru a se îmbăta într-o pernă. Ca rezultat, genele pot rămâne pe aceeași pernă. Înainte de timp începe să cadă, și cu ei și extinse. fata de somn în pernă, de asemenea, duce la aparitia prematura a ridurilor.

      Înainte de a recurge la extensie, ar trebui să îmbunătățească propriile gene.

       Terapia de ulei pentru acest lucru este optim. Două sau trei săptămâni de folosire a produselor cosmetice speciale care părăsesc va consolida fire de par naturale, și din cetatea lor depinde de cât de mult timp un gene artificiale va dura pe secole.

       În următorul videoclip, puteți viziona procesul de extindere a genelor / efect de proteine ​​/ 5-6d 0.05 fi perfect.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: