Extinderea genelor cu efect kim kardashian

Extinderea genelor cu efect kim kardashian

Femeile care au de la natură, nu există gene frumoase și luxuriante, astăzi pot folosi serviciile de Master și recurge la construirea. O astfel de procedură simplă vă permite să realizeze un efect incredibil, de exemplu, să devină proprietarul a ochilor, cum ar fi Kim Kardashian.

Ce este?

Cu efectul Genelor al „Kim Kardashian“ poseda farmec aparte. din partea Se pare că unele ramuri ale industriei sunt un pic mai mult decât altele în rândul ciliar, resturile naturalete, în ciuda lungimii mai mari de fire de par.

Razele extensive au orice interval între ele. Adesea, comandantul ia în considerare datele naturale ale fetei și ia în considerare rezultatul așteptat după creșterea.

extensie stil Kardashian vă permite să obțineți volumul dorit chiar și acele fete care au fire de par foarte rare. Un ciudat efect 3D este creat, în timp ce lungimea inegală subliniază naturalețe. Ochii sunt încadrați cu atenție de genele care ajung la sprâncene, în timp ce nu există nici un sentiment de aspect de marionetă.

Dacă doriți să obțineți un efect suplimentar, puteți construi și în pleoapele inferioare.

O astfel de viziune are un farmec unic, se dovedește deschis, atractiv și montat.

Unul dintre avantajele echipamentului – se potrivește fetelor oricărei vârste și de tip. Ca rezultat, apare volumul și lungimea dorită. Însă nu există contraindicații în metodă, cu toate acestea, reprezentanții sexului frumos care trebuie să poarte ochelari vor trebui să meargă la lentile.

Dacă continuați să purtați o jantă, genele se vor rupe de sticlă, ca rezultat, întregul efect se va pierde în câteva zile.

Pentru a obține rezultatul dorit, fata va trebui să petreacă cel puțin trei ore pe canapea la maestru. Nu trebuie să vă așteptați ca rezultatul să dureze mult timp. Din cauza lungimii lungi, firele de păr artificiale sunt peeling rapid, astfel încât corecția poate fi necesară în două săptămâni.

Masters nu încetează să repete: Volumul mai mare fata vrea, cu atat mai repede va trebui să meargă pentru corectarea.

Dintre avantajele pe care reprezentantele sexului frumos sunt notate volumul dorit și lungimea. in afara de asta, Imaginea este potrivit pentru orice stil de îmbrăcăminte, acesta poate fi utilizat în viața de zi cu zi. În ciuda lungimii mari a genelor, ei nu stau deloc și nu sunt izbitoare, cum ar fi, de exemplu, „labe de paianjen“.

Cu astfel de gene din jur nu se va observa imediat ochii obosiți. tehnică adecvată și acele femei care au o pleoapă agățat, ca gene ascunde această deficiență.

Printre altele, puteți salva pe carcase, deoarece este tedging suplimentar astfel de gene.

În ciuda numărului mare de avantaje, efectul „Kim“ are mai multe dezavantaje importante:

 • Procedură lungă+
 • Efectul nu este salvat pentru mai mult de două săptămâni+
 • gene poate fi pus pe sfaturi dacă poartă ochelari.

Cu multă atenție, veți avea nevoie de o fată să-și exercite tratamente de dimineață. Ochii nerepartizat contraindicat, trebuie să eliminați cu atenție machiaj, fără a avea un impact mecanic puternic asupra materialului, utilizat în timpul extensiei.

Fetele ar trebui să știe că nu toată lumea este gata să lucreze cu echipamente și realiza visele, deoarece stilul descris stilul introdus doar în 2016, astfel încât primii maeștri nu-l studieze, ca parte a cursului de bază.

În cazul în care comandantul nu este familiarizat cu tehnica, atunci rezultatul dorit nu este în valoare de ea. În primul rând, va trebui să demontați schema în detaliu înainte de a trece la locul de muncă.

Materialele

Înainte de a continua cu munca, fiecare asistentul verifică dacă el are totul la îndemână.

Pentru a crea efectul necesar, veți avea nevoie de:

 • firele de păr suspendați+
 • Discurile de bumbac sau file din silicon+
 • Compoziția lipiciului+
 • degresant+
 • pensetă+
 • tavă.

Coturile și volumul

Cel mai important, atunci când punerea în aplicare a efectului dorit „Kim“ – selectați în mod corect dimensiunile genelor. Master Combinele le nu numai în lungime, dar, de asemenea, în grosime, sub formă de îndoire.

Fiecare fată trebuie să lucreze în mod individual, doar atunci se dovedește un aspect uimitor, naturalețea nu este pierdut.

Grosimea peri în tehnica descrisă variază .5-0.10 mm. Lungimea este întotdeauna un indicator individual deoarece ar trebui să fie mai mare de 2 mm de gene naturale.

În cazul în care lungimea crește la marginea exterioară, cea mai scurtă cilii va fi de 7 mm, în timp ce firele de păr popping ar trebui să fie mai mare de 3 mm.

Nu există restricții, precum și recomandări cu privire la îndoire, nr. Ar trebui să se uite la fata înainte de a înțelege exact ceea ce ea este potrivit. Cel mai adesea folosesc două opțiuni: C și D. Acestea pot fi distribuite pe rândul ciliar în ordine haotic.

Pentru tehnica descrisă este mai bine să utilizați nurca, Din moment ce are o greutate mai mică, respectiv, și va dura mai mult.

În plus, astfel de gene artificiale au o strălucire incomparabil, deci se pare că fata este doar fire de par sanatoase, bine ingrijite.

Cum se face?

Dacă explorați schema clădire în detalii, apoi, în practică tot ceea ce nu va fi atât de dificil. Înainte de a începe activitatea principală, comandantul este necesar pentru a inspecta mai întâi o serie de cilias de la client.

firele de păr cresc naturale inconsecvent, și aproape întotdeauna acest lucru nu este un rând, dar mai multe. gene scurte sunt lipite de-a lungul mai mici, astfel încât acest rând este necesar pentru a determina primul.

Lung plasate pe rândul de sus, dar numai după prima etapă este finalizată.

  Există două tehnici cum să facă efectul „Kim Kardashian“.

  • Toate gene scurte trebuie să fie o dimensiune, De exemplu, 8 mm. Acestea vor fi necesare pentru a se conecta în prealabil în mănunchiul și dezvăluie-l. Cantitatea de fire de păr într-o astfel de fascicul depinde de modul de fată se așteaptă. gene lungi sunt atașate de același principiu și de aceeași lungime.
  • Conform celui de al doilea sistem, lungimea firelor de păr crește treptat până la marginea exterioară. În cazul în care comandantul ia pentru lungimea de pornire de 7 mm la marginea acesteia, apoi de la mijlocul acestei cifre ar trebui să crească până la 10 mm. Până la sfârșitul anului, lungimea este redusă din nou. În avans, comandantul nu se instalează intervalul care va fi respectat între gene lungi. Acesta este întotdeauna ales în mod arbitrar și depinde de caracteristicile individuale ale fetei.

  Pentru a crea efectul dorit, este de dorit pentru firele scurte să folosească îndoire C, și pentru mult timp – D. În acest caz, totul depinde de fantezia expertului, deoarece pot exista și alte opțiuni, nici mai puțin atractive.

  Procedura în sine constă într-o anumită secvență de pași.

  • În primul rând, clientul este situat convenabil pe canapea. Puteți oferi pliantă sau pernă, deoarece într-o singură poziție va trebui să-și petreacă o mulțime de timp.
  • Plăcile de silicon sunt plasate ca protecție împotriva compoziției adezive pe pleoapele inferioare. Unii maeștri folosesc scotch special. Aceste fonduri contribuie, de asemenea, la prevenirea legăturii genelor.
  • Genele vor trebui să fie pe deplin pieptene, dar înainte ca acest instrument să fie tratat cu un antiseptic.
  • Acum firele de păr sunt degresate. Dacă acest lucru nu este făcut, atunci materialul va dura mai puțin timp, deoarece aderarea genelor artificiale și naturale va fi de calitate scăzută.
  • Primul pentru a crește părul scurt de-a lungul rândului de jos.
  • Materialul este coborât în ​​lipici. Este pre-turnată într-o cantitate mică într-o capacitate specială. La vârful fasciculului, nu ar trebui să existe o minge din compoziție.
  • Pensete care se agață de păr la care se pregătește bastoane deschise.
  • Pachetul este aplicat la Ochelar, în timp ce distanța până la secol ar trebui să fie de la 1 mm, adică, materialul artificial închis nu este atașat.
  • Când se umple rândul de genul inferior al secolului superior, puteți începe proiectarea celei de-a doua.
  • Pachetele cu părul lung sunt lipite în ordine aleatorie.
  • Când lucrarea sa terminat, trebuie să piepiți genele și să vedeți unde locurile goale.
  • La sfârșitul patch-urilor sunt curățate – acum vă puteți bucura de rezultat.

  Nu fiecare fată este gata să decidă asupra prelungirii, iar motivele pentru acest lucru pot fi multe. În acest caz Nu vă puteți nega plăcerea și folosiți pentru a crea un stil de gene false Kim Kardashian.

  Mai întâi trebuie să aplicați un agent de tăcere, apoi. Cel mai bine este să utilizați un creion moale, care conturează schița de pleoapă în pleoapele superioare. După ce este ales cu ajutorul aplicatorului. umbre întunecate și ia următor se aplică peste tot în secolul.

  Acum, va fi necesar pentru a face genele naturale în rimel, numai dupa ce se usuca, se poate lipi firele de păr deasupra capului.

  Deja după ce compoziția lipici ia bine, maestrii recomanda pentru a utiliza contur lichid, care este accentuat de genelor.

  În cazul în care fata vrea genele sa arate natural, și nu de teatru, atunci factura nu trebuie sa fie prea lung. Firele de păr poate fi doar o treime mai mult.

  Unele fete preferă să renunțe la metoda descrisă Datorită iritație din compoziția adezivă. Puteți evita acest lucru dacă utilizați lipici silicon. În plus, astfel de mijloace este un mod eficient, chiar dacă reprezentantul sexului fin a căzut sub ploaie. Cu toate acestea, produsul este mai scump, dar calitatea este net diferit.

  Odată ce Kardashyan a făcut o mărturisire pe care el nu-i place să construiască și se referă negativ la aceasta. Fata prefera cu gene false din blană de nurcă, deoarece aceasta tehnica nu dăunează ochii și un aspect natural.

  Printre altele, utilizarea genelor deasupra capului face ca efectul de „Kim“ accesibil fiecărui reprezentant al podelei fin.

  Îngrijire

  Când Maestrul își completează lucrarea, el dă întotdeauna un sfat bun despre cum să aibă grijă de astfel de gene. În comparație cu alți tehnicieni, atunci atitudinea atentă ulterioară față de materialul artificial nu este diferită.

  Primele 24 de ore pe care o fată nu le poate lăsa ochii. Strict interzis pentru câteva zile pentru a merge la saună și baie, utilizați machiaj pentru a elimina machiajul.

  Cei care sunt obișnuiți să doarmă pe stomac, vor trebui, de asemenea, să tolereze. Dacă minți cu fața în jos, genele pot sta doar pe perna de presiune.

  Din cauza volumului mare și lungimea ochilor, chiar dacă eu chiar vreau, este imposibil.

  Orice impact mecanic va duce la faptul că materialul nu va alimenta sarcina și se desprinde cu gene naturale.

  Orice contact cu ochelari ochelari de asemenea, trebuie să fie excluse. Acest lucru este foarte în momentul în care este timpul pentru a merge la lentile.

  În cazul în care fata devine recomandările indicate, efectul KIM poate supraviețui până la două săptămâni, ceea ce este destul de mult, având în vedere lungimea firelor de par.

  Chiar și fără un profesionist, o femeie are posibilitatea de a crea un efect suplimentar în cazul în care dobândește o notă lot de înaltă calitate. O astfel de transformare a vă permite să salvați gene frumoase, sanatoase. ulei Repetor este perfect adecvat ca o compoziție de aprovizionare suplimentară după utilizarea de adeziv. Aceasta va consolida foarte mult genele și adaugă pentru a le.

  Despre modul de a construi gene cu efect de „Kim Kardashian“, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: