gene încorporat cu strasuri

gene încorporat cu strasuri

pietre glitter atrage cele mai multe fete. Cu astfel de elemente de Fashionista, se poate face o imagine mai luminoasă, mai bogată și mai atractiv. Decoratiuni care sunt purtate pe urechi, degetele și încheieturile mâinilor, nimeni nu a fost mult timp surprins. Dacă doriți să iasă în evidență și să sublinieze personalitatea luminoasă, puteți face referire la pietrele prezente în machiaj Dame. Din materialul de articol de astăzi vom afla totul despre genele extinse cu strasuri.

Particularități

fashionroom modern are o masă de moduri de a crea imagini cu adevărat unice și luminoase, care nu poate fi observat. O astfel de tendință la modă poate fi considerată a construi cili cu adaos de pietre stralucitoare. Cu astfel de elemente, fata are capacitatea de a crea o imagine neobișnuită și foarte expresiv, din care este imposibil să ia ochi.

În cele mai multe cazuri, genele pentru femei sunt decorate cu sticla sau acrilice pietricele. Unii preferă să recurgă la alte decoratiuni interesante – pietricele transparente sau luminoase miniaturale cu overflow frumoase.

Dacă doriți să faceți o imagine cu adevărat uimitoare și extravagante, puteți utiliza strasuri de o formă similară, care va fi mai ușor de reținut și mai multă atenție implicate. Astfel de decizii pot fi cu adevărat șic, dar este important să se asigure că au privit armonios.

Cele mai bune pietre produce faimosul Swarovski marca. Trăsătura caracteristică a pietrelor acestui producător este în strălucirea lor unică. Ele se pot atașa cu ușurință și rapid aproape orice josnic. Mai ales în stare proaspătă și cililor originale, completate cu pietricele colorate. Culoarea lor poate fi albastru, alb, auriu sau realizate în stilul de „cameleon“.

Decorarea ochilor cu gene spectaculoase extinse cu pietre, Puteți crea multe efecte interesante diferite. Doamnele pot forma atât imaginea naturală cât și a păpușilor. Unele suite de modă mai mult pentru a gusta efectul simplu al cilia pictată.

Efectele enumerate sunt de bază. În plus, multe opțiuni mai luminoase capabile să transforme fetița.

Tipuri de gene

Pietrele sunt considerate materiale universale utilizate pentru decorarea originală. Și pe natural, și pe pietrele extinse cilia strălucitoare sunt capabile să dețină mult timp. În care Este foarte important să se ia în mod competent baza corespunzătoare.

Baza trebuie să fie perfectă pentru decorare. Luați în considerare în detaliu ce fel de gene vor fi cele mai bune opțiuni.

Mătase

Villantingurile artificiale sunt aproape identice cu genele naturale în formă, grosime și aspect.Mătasea de origine sintetică este flexibil și durabil. El este elastică și poate rezista fără probleme greutatea adăugări decorative, fără să fi pierdut pleoape. Venele polimer sunt pigmentate cu o tentă de cărbune negru. Astfel de cili va deveni o bază de date ideala pentru decorarea strasuri, care va fi contrastat în mod remarcabil, cu un fundal negru bogat.

Dacă compara cilii de acest tip cu restul soiurilor, se poate observa că mătasea în ciorap este mai confortabil, venele se disting prin moale si rezistenta la buze.

Silicon

Silicon gene sunt potrivite pentru decorarea doamnelor. Avantajul lor principal nu este flexibilitatea rău, precum și capacitatea de a menține forma corectă. Material pentru recoltarea Village este hipoalergenic, genele sunt obținute prin elastic si plastic. Ei restabili cu ușurință forma dorită în anumite situații.

Citește mai mult  Cum de a face gene mai lungi?

Fibrele de silicon sunt pigmentate și suficient de elastică. Ele pot organiza decorul pentru o perioadă lungă de timp. Avantajele suplimentare ale acestui material sunt încorporate în uzura pe termen lung și opoziția din partea diferitelor influențe mecanice.

Pompele de silicon sunt mai dense, mai ales în comparație cu mătase. Ele pot ține cu ușurință greutatea de pietricele stralucitoare pentru ei.

Nurcă

Fibre de nurcă de origine sintetică face posibilă crearea unui volum foarte frumos luxuriante și îndoiți. Genele sunt, de obicei de conducere în culori naturale, acestea se disting prin sclipici lumina. Ele sunt elastice, pot deține forma originală și nu urca. Cu materiale de nurcă decorate cu pietre mici mici, Puteți obține nu numai foarte expresiv, ci și aspectul cel mai natural.

Sobolina

Baza unui salariu artificial în cazuri rare este aplicată ca bază pentru peisaje. Un tip similar de material poate fi, de asemenea, produs din monopolifele sintetice speciale. Dar acest material nu atât de elastic și este mai dur, Dacă îl comparați cu fibre de mătase sau silicon.

Satele Sable sunt supuse unor defecțiuni ușoare sub acțiunea decorului greu pentru ei. Mai ales o astfel de problemă apare în acele situații în care pietrele sunt atașate în mijloc și genele.

Ce pietre se vor potrivi?

Pietrele prezente pe Cilia au fost increate folosind diverse tehnici – aceasta este una dintre cele mai originale și mai populare tendințe din domeniul machiajului de seară. Astfel încât imaginea sa dovedit a fi spectaculoasă și estetică, Este important să urmeze regula principală – este necesar pentru a învăța cum să selecteze în mod competent pietricele potrivite pentru decorarea planificate, atenția cuvenită pentru a le dedica culoare, forma, textura, dimensiunea și cantitatea totală.

Astăzi, mai multe mărci comerciale populare sunt prezentate la alegerea masterat cu experiență și începători, dar un brand menționat anterior Swarovski rămâne a fi lider în multe proprietăți și caracteristici.

Pentru selectarea pietricele perfect potrivite pentru newbie mai simplu și rapid, Puteți utiliza următoarele sfaturi utile.

 • Pentru a decora gene extinse,Permisiunea de a utiliza pietre de montare rece Cu o bază mată plat, proiectat pentru a atenua și de a face mai convenabil la procesul de lipire. peisaj superior ușor aspră va oferi o aderență excelentă, cu un teanc.

 • Nu este nici un secret faptul că strasuri sunt o bună imitație de pietre prețioase naturale, Prin urmare, pentru reproducerea luminii mai spectaculoase, partea din spate a pieselor ar trebui să fie un pic de argint placat.

 • Cel mai bun material adecvat pentru producția de pietricele frumoase si spectaculoase, aceasta estecristal (Sticlă este adecvat ca o alternativă). Pentru a obține o strălucire deosebită și strălucirea, strasuri sunt de obicei realizate cu 12-16 fețe. Astfel de produse sunt mai scumpe și, de obicei, face apel la ei, în cazuri speciale.
Citește mai mult  Ce grosime a genelor de a alege pentru extensie?

 • Dacă doriți să faceți un machiaj frumos casual cu strasuri Fie „a crea“ frumusete pentru o petrecere, puteți da preferință la accesorii produse din polimer acrilic de înaltă calitate. Rhinestones de acest tip au o ușoară greutate, podiatiles în lucrare, poartă și prezentate într-o varietate de culori.

 • Mai sus menționat numele celui mai popular brand care produc cele mai bune strasuri. Există alți producători de înaltă calitate și pietre frumoase, de exemplu, Asfour El Hafa, Croema, Preciosa.

 • Dimensiunea perfecta de cristale pentru gene de decorare a produselor care poartă SS-3 sau SS-6 marcaj. Diametrul lor variază de 1.3-2 mm. Acesta este un clasic la care fashioniste moderne cel mai des apel. Accesorii de dimensiuni mai mari nu vor afecta estetica imaginii festiv, Vilki vor fi pierdute, oferind astfel un disconfort tangibil fată. De obicei, detalii similare arata ridicol.

 • Nuanța de elemente decorative ar trebui să fie selectate în conformitate cu preferințele de gust ale fashionista și stilul comun de imagine. Este important să se ia în considerare colorarea hainelor alese pentru evenimentul viitor. Există nuanțe universale – aur, argint, cameleon alb.

 • Dacă doriți pentru a ridica o nuanta de pietricele sub culoarea ochilor, atunci este important să se observe armonia. Fetele cu ochi căprui și o piele caldă cu o frunză de cald, albastru, safir, palete de gri și de argint sunt potrivite. Fashionii cu ochi albastri, gri deschis pentru a face vor veni pietrele de nuanțe turcoaz și bronz. Blondele pot face o imagine mai luminoasă și mai interesantă dacă decorați genele cu cristale roșii. Frumusețile cu ochi verzi pot contacta în condiții de siguranță detalii de aur, purpuriu sau liliac.

 • Pietrele pot avea forme diferite. Clasic sunt opțiuni simple rotunjite. Există copii originale. O imagine interesantă va fi capabilă să creeze, folosind opțiuni ovale sau pietre în formă de inimi, picături, asteriscuri.

Detaliile decorului trebuie achiziționate în magazine specializate sau în magazine online ale celor corespunzătoare.

Cum de a alege lipici?

Elemente de fixare sunt împărțite în 3 tipuri principale.

 • Gelian. Acest lucru este un adeziv sigur, nu provoacă reacții alergice și nu este toxic. Soluția se usucă într-un timp scurt. Nu este supus laminare, nu se supraîncălzește blând și vulnerabil. Acest produs este implementat în tonuri alb-negru. Când compoziția congelată devine transparentă. Acest tip de adeziv se distinge prin consistența lichidă, prin urmare, se caracterizează printr-un nivel mai mic de țesătură cu fibre.

 • Răşină. Adezivul de tip Smith este caracterizat prin densitate ridicată. Are ingrediente naturale care nu sunt apă teribilă. Adezivii smithing se pot lăuda cu un nivel bun de fixare a venelor artificiale. Minusul soluției sintetice constă în riscul apariției unei reacții alergice, astfel încât rășina nu trebuie utilizată în raport cu ochii deosebit de sensibili.

Adezivul-rășină recomandat să folosească lossekers-născuți, Din moment ce se usucă de mult timp, datorită faptului că Maestrul are capacitatea de a corecta rapid unele inexactități sau deficiențe în lucrarea sa.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnologie de extensie vocabular

 • Medical BF Glue. Aceasta este o soluție adezivă specială. Compoziția sa se bazează pe alcool. Mijloacele specificate în prelungirea genelor nu este atât de des, deoarece are un dezavantaj serios – se poate evapora. Acest factor negativ poate implica riscul de a dezvolta o reacție alergică puternică, inflamație sau roșeață vizibilă a membranei mucoase.

Folosind absolut orice adeziv profesional, Este important să se respecte toate regulile necesare pentru depozitarea competentă. În funcție de tipul specific al produsului selectat și de compoziția componentelor sale după prima deschidere a lipiciului cu bule va fi depozitat de la 2 la 4 luni.

Înainte de a utiliza compoziția adezivă selectată, este necesar să îl țineți în temperatura camerei cel puțin 1 oră. Nu se recomandă încălzirea unor astfel de soluții. Acest lucru se datorează faptului că substanțele active în astfel de condiții se pot evapora, pur și simplu, din cauza căreia adezivul va pierde proprietățile sale adezive necesare.

tehnologia de lipire

Geană, decorat cu cristale ar trebui să fie efectuate în mod corect. Luați în considerare, pentru orice sistem de care aveți nevoie pentru a insera elementele de date pentru a obține un frumos și elegant de design.

Pentru decorare extensii de gene vor avea nevoie de următoarele instrumente:

 • adeziv profesional specială, caracterizată prin caracteristici aderență ridicată+
 • convenabil perie-pieptene pentru cilia+
 • apă de calitate micelara pentru demachiant+
 • penseta sau un pix cu o convulsie subțire+
 • ales setați cristale+
 • oglindă de mărire.

Pentru procedura este recomandat să alegeți un loc adecvat, în cazul în care există iluminat suficient de luminos frontală. Se acordă permisiunea de a utiliza lampa de zi. Schiță de modul în care sunt situate pietrele, este important să se gândească în avans.

Dacă totul este gata de lucru, puteți trece la decorarea genelor extinse. Vom descrie în etape, deoarece ar trebui făcut corect.

 • Primul pas este de a lua o soluție pentru eliminarea machiaj (apa micelara). trata cu atenție zona din jurul ochilor. Este necesar să eliminați cu atenție absolut toate poluarea existentă și reziduurile de produse cosmetice decorative, pe care le utilizați de obicei.
 • De îndată ce cilia este uscat până la sfârșit, puteți trece direct la stralucea de pietricele alese sau pur și simplu genial dumneavoastră. Ia penseta cu mâner subțire. Crystal cu ea. În continuare, se aplică o cantitate mică de soluție de adeziv pe partea plată a pietrei. Nu te grabi.
 • Apoi, aveți nevoie pentru a pune cu atenție decorul pregătit pe secțiunea selectată. Reglați poziția pietrei. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza scobitoare obișnuită.
 • Astfel încât cristalina poate „apuca” suficient timp de 2-5 minute. Acest indicator este în funcție de tipul de adeziv și de tipul său Chosen.
 • Fixați pietricele pe o schemă predeterminată. Fa-o alternativ. După finalizarea procedurii de frumusețe, închideți ochii și așteptați încă 5-10 minute, astfel încât decoratiunile ar putea în cele din urmă de blocare.

Decorarea genelor strasuri este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: