Genele și materialele pentru extensie I-Frumusețe

Genele și materialele pentru extensie I-Frumusețe

Astăzi, materialele multor companii sunt prezentate pe piață pentru realizarea genelor. Materialele moderne din brandul coreean I-Frumusețe sunt folosite cu o cerere largă. El a reușit deja să cucerească inimile multor lossekers profesioniști și clienții lor cu o calitate de bunuri de neegalat, precum și varietatea lor largă.

Beneficii și dezavantaje ale produselor de marcă

Înainte de a vizualiza produsele de marca I-Beauty, este foarte important să vă familiarizați cu avantajele sale, care sunt de mare importanță pentru începători și practicarea de masterat de extensie a genelor.

 1. La toate produsele, marca are un certificat de calitate corespunzătoare. Toate materialele sunt complet sigure pentru ochi.
 2. In fiecare an, Mark își extinde gama de produse prin adăugarea de noi elemente și instrumente îmbunătățite, care să respecte pe deplin cu tendințele modei din lume de extensii de gene.
 3. Gama de cadouri de brand o gamă largă de materiale hipoalergenice de înaltă calitate, la prețuri destul de accesibile.
 4. Toate materialele din brandul coreean sunt foarte persistente chiar și în cazul unui impact mecanic. Acest lucru înseamnă că extensia cu aceste materiale nu vor fi doar confortabil, dar, de asemenea, foarte rezistent la uzură.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Marca I-BEAUTY implicat în cercetarea de laborator și controlează calitatea produselor sale În toate etapele producției sale. Un avantaj uriaș, desigur, este că marca poate cumpăra toate mijloacele pentru construire.

Din minusuri, poate, puteți observa doar câteva plângeri de la maeștri. Producătorul de ambalare cu gene nu indică lungimea acestora. Fibrele se dovedesc uneori negre și saturate. În plus, lungimea și grosimea genelor din pachet nu corespund întotdeauna realității.

Din minusuri, este de asemenea posibil să aloce costul. Materialele sunt destul de scumpe, deci pentru unii de masterat începători, produsele pot fi inaccesibile.

Tipuri de gene

Până în prezent, gama de brand I-Frumusețe oferă următoarele tipuri de gene pentru clădire:

 • Negru+
 • Maro+
 • Colorat.

O mare varietate de curbe și dimensiuni ale genelor Este foarte important, iar marca a avut grijă de ea.

Acest lucru se datorează faptului că fiecare reprezentant al sexului frumos este nevoie de o abordare individuală și materialele sale care sunt potrivite direct la ochi atunci când creează unul sau alt efect atunci când sunt în creștere.

Genele sunt disponibile în următoarele opțiuni.

 • CU. Middle Bend Fibre, unul dintre cele mai multe șasiuri din Arsenalul Lashmeiker. Potrivit pentru răsucirea cu o astfel de nevoie.
 • SS, D. Genele acestor tipuri au o îndoire mare și vizibilă, în special relevantă atunci când creează un aspect de marionetă. Maeștrii se aplică adesea în fața acelor doamne care sunt omise în pleoapă, iar vederea ar trebui ajustată vizual.
 • L, mix. Fibrele acestui tip de lushmeckers Cele mai adesea lipite doamnelor care poartă ochelari, fire de păr sunt potrivite pentru ochi profund plantați, din care atenția ar trebui să fie distrasă.
 • J. Practic drept cilia, care necesită curling suplimentar cu forceps.
 • M, m amestec. Îndoirea acestui tip vă permite să creați o tranziție frumoasă de la Cilia naturală la fibre artificiale. Un astfel de tip este relevant pentru acele doamne care au fost bine răsucite cu genele bine și există probleme cu secolul de câine sau plantate profund cu ochii.
 • B. În genele acestui soi, nu prea vizibilă, sunt foarte asemănătoare cu părul natural.

Brand de fibre artificiale seturi de benzi de 6, 12 sau 20 de benzi. Genele pentru construirea unei mărci oferă, de asemenea, următoarele opțiuni.

 • Premium. Aceste fibre sunt produse din material foarte ușor, potrivite pentru doamnelor cu cea mai sensibilă piele din zona ochilor. Atunci când lipiți și ulterior, ele nu sunt deformate și nu se strică atunci când expunerea mecanică.
 • Rapid. Fit pentru extensia de grinzi. Cu ajutorul lor, puteți crea volum 3D și deschis. Grosimea firelor de păr din această linie – de la 0,07 la 0,3 mm și lungime – de la 8 la 10 mm.

În ceea ce privește gene de culoare, brand-ul le oferă în cea mai largă selecție de nuanțe. Pot găsi roșu, verde, galben, aur, Bordeed, alb, albastru și alte Genelor. Acestea sunt deosebit de relevante astăzi la crearea efectului ommerational original în ochi.

Genele colorate, precum și negru, sunt disponibile într-o mare varietate de coturi, diferă în grosimea și lungimea.

Alte materiale

Sortimentul brandului coreean include, de asemenea, materiale conexe pentru procedura de extindere și toate consumabilele necesare:

 • Lipici de prelungire a genelor+
 • Primimers+
 • degresanţi+
 • Propyers+
 • Pensetă pentru extindere+
 • materiale suplimentare, inclusiv mijloace pentru îndepărtarea machiajului de ochi și spray-uri hipoalergenic+
 • mănuși de lucru, măști.

Experții sunt recomandate întotdeauna atunci când procedura de extensie a genelor utilizează materiale de la un producător. Această încredere garantează nu numai în activitatea sa, dar, de asemenea, obținerea unui rezultat ridicat în cele din urmă.

lipici adeziv este disponibil în mai multe opțiuni.

 • I-BEAUTY SUPER PLUS (Cover aur). Elastice, numai pentru profesioniști, șosete de timp – până la 7 săptămâni.
 • I-ULTIMATE BOND BEAUTY (Capac portocaliu). Are o culoare neagră, caracterizată prin evaporare mică.
 • I-BEAUTY ULTRA SUPER (Capac verde). Cuplarea după 1-2 secunde, șosete de timp – până la 5-6 săptămâni.
 • I-BEAUTY ULTRA LIPIRE (Capac roșu). Mare pentru incepatori.
 • I-BEAUTY ULTRA CLEAR (Cover alb). Transparent rapid capabil compoziție.

timp Geană șosete pentru fiecare lipici Diverse. Toate produsele au un consum destul de economic.

A nu se confunda cu primeri grade. Atât cei care și aceste produse sunt disponibile in sortimentatia de brand. Diferența este aceea că primeri pregăti pielea pentru a aplica lipici, dar nu înlocuiesc Degresantul. Deși există excepții, de aceea este foarte important să se uite la caracteristicile fondurilor, proprietățile lor și scopul.

Primer ajută pentru a obține ridicătorul de fibre artificiale imbunatatit cu gene naturale. Vă recomandăm să acordați o atenție primer pulveriza I-BEAUTY geană PRIMER SPRAY, care va elimina cu ușurință toate poluarea pe gene și pleoape înainte de procedura de prelungire.

Propyers Din gama de brand, nu numai că va prelungi perioada de gene, dar, de asemenea, le face mai luminoase, și, de asemenea, a le proteja de epuizare. Disponibil în sortimentul brandului coreean și removers, care sunt proiectate să se retragă gene artificiale. Ele pot fi gel, lichid și smântână.

Aici comandantul trebuie să aleagă în mod independent, compoziția el propria mea.

Sfaturi pentru alegerea

BRAND I-BEAUTY ofera produse excelente la prețuri rezonabile. Alegeți dintr-o mare varietate de gene și produse conexe pot fi dificil la prima vedere, dar chiar și un maestru novice ar trebui să fie înțeles faptul că, în arsenalul său ar trebui să fie cât mai multe fibre de diferite curbe, lungime și culori.

Genelor din gama de brand- ar trebui să fie cumpărate de la liniile de hipoalergenice, Din moment ce acestea vor satisface nevoile chiar și cei mai exigenți clienți. În plus față de cili centura, se recomanda imediat pachete achiziționa și stovery. Ei pot veni la îndemână în munca toate. Masters avansate vor ști în cele din urmă ce fel de fibre sunt mai puțin și ce mai mult, și numai atunci va fi în măsură să materiale în cantități optime dobândesc.

La etapa inițială, nu este în valoare de noticeing.

În plus față de gene, maestre Avem nevoie de pensete, consumabile sub formă de măști și mănuși, antiseptice, lipici si grund. La alegerea lipici, este foarte important să se acorde o atenție caracteristicilor sale. De exemplu, Ultra Super Glue se va usca foarte repede, ceea ce nu este deosebit de util pentru începători în extensia genelor, dar lipirea ultra-lipire este înghețată încet și fără probleme. Toate opțiunile pentru adezivi sunt complet sigure pentru sănătatea clientului și a maestrului și, cel mai important, nu au un miros ascuțit.

Grundurile sunt selectate pe consistență și comoditate atunci când se aplică. Cineva iubește spray-urile și cineva de opțiuni lichide. Suferă și eliminarea ar trebui să aleagă, de asemenea, din caracteristicile și proprietățile acestora.

În orice caz, prima dată trebuie să testați produsele și este posibil ca ceva să înlocuiască cu timpul.

Recenzii

Majoritatea răspunsurilor produsului I-Beauty sunt pozitive. Masterat, cel mai adesea converg în opinia că produsele de marcă au într-adevăr o calitate excelentă și făcute din materii prime dovedite. Mulți pierderi sunt foarte mulțumiți de adezivi care nu au un miros ascuțit. Acesta este un mare plus nu numai pentru client, ci și pentru un maestru care nu inhalează perechi chimice.

În plus, consumatorii Plăcește o gamă largă de brand coreean, totul poate fi găsit în el imediat care poate veni la îndemână în lucrare. Din momentele negative, experții notează lipsa de numerotare pe panglici de ochi, alegeți fibre uneori nevoie de orb.

Video Review I-Beauty Adeziv pentru extensii de genealare Puteți viziona videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: