Seturi de prelungire a genelor: Ce este inclus și ce să aleagă?

Seturi de prelungire a genelor: Ce este inclus și ce să aleagă?

Toate femeile vis de gene lungi și pufoase. Acum câțiva ani, un astfel de efect ar putea fi atins un mod exclusiv cu ajutorul produselor cosmetice decorative, astăzi multe reprezentantele sexului frumos se recurge la procedura de prelungire. Datorită ei, cili subțiri sunt transformate, de lungime și își măresc volumul de mai multe ori. Pentru a efectua această procedură Utilizați seturile speciale.

Opțiuni pentru seturi complete

Seturi de unelte și consumabile destinate pentru a crește lungimea și volumul genelor, clasificate la pornire și profesional. Lista lucrurilor necesare pentru extensia genelor include următoarele elemente.

 • Genele sintetice. Firele de păr se disting prin intensitatea culorii, lungimii și grosimii. Pentru a efectua o procedură calitativ, trebuie să examinați cu atenție tipurile existente de gene artificiale și tehnicile extensiei lor (individual și grinzi), posibilitatea de a folosi diferite texturi.
 • Fluid degresat, Cu ajutorul pregătirii suprafeței. Îndepărtează membrana de grăsime din epidermă, îmbunătățește aderența adezivului și a materialului utilizat.
 • Lipici. Există mai multe tipuri de agenți adezivi, diferența constă în perioada de valabilitate, rezistență la umiditate și compoziție. Există chiar versiuni de culoare. Substanța transparentă va fi invizibilă, iar masa adezivă neagră va oferi un efect vizual suplimentar.
 • Mijloace pentru eliminarea resturilor de lipici. Compoziția solventului are o importanță deosebită deoarece poate contacta mucoasa.
 • Lichid pentru îndepărtarea ciliasului deasupra capului, se numește debonder.
 • Pensete pentru fixarea grămezii artificiale. Se recomandă alegerea unui produs din oțel solid, sfaturile sale pot fi atât drepte, cât și curbate. Pensete cu sfaturi îndoite în mod convenabil a crescut genele la domiciliu. Amintiți-vă că rezultatul final și comoditatea procedurii depind de calitatea instrumentului. Modelele din plastic și din aluminiu sunt mai bune să nu utilizeze.
 • Oglindă. Atribut fără de care este imposibil să se construiască gene. Este mai bine să alegeți un accesoriu cu o aproximare echipată cu un stand. Suprafața oglinzii ar trebui să fie mare.
 • Tara pentru lipici Contribuie la salvarea acestui material și simplificați lipirea părului sintetic.
 • Perne (Folosit în principal în saloane, acest accesoriu garantează confortul clientului în timpul procedurii).
Citește mai mult  Cum de a elimina, fără a dăuna genelor extinse la domiciliu?

În plus, trebuie să cumpărați Consumabile care efectuează funcții suplimentare. Scobitorii vor fi necesare pentru a partaja genele, bumbacul de bumbac pot fi eliminate excesul de lipici. Tencuiala va furniza fixarea temporară a firelor artificiale. Șervețelele vor fi utile pentru a dezinfecta mâinile și instrumentele de lucru.

Consumabilele de înaltă calitate ar trebui selectate, economisirea pe lipici și degresant poate transforma în consecințe negative. Aceste consumabile interacționează cu ochii, deci trebuie să le selectați cu toată răspunderea. Reacțiile negative individuale sunt posibile, astfel încât trebuie să se efectueze prima utilizare a consumabilelor Testul de sensibilitate.

În ajunul procedurii de extindere, răspândiți toate materialele și dispozitivele. firele de păr artificiale mai bine așezați pe o suprafață de lumină, astfel încât acestea să fie distinse. Așezați instrumentele astfel încât să fie convenabil.

Stocați consumabilele cel mai bine într-o valiză separată, Ceea ce este închis ermetic,. Nu uitați că corecția trebuie să fie făcut puțin o dată la 14-20 zile la, în caz contrar cilii va arăta neîngrijit.

În cazul în care planurile sunt acumularea profesionale la domiciliu, asigurați-vă că pentru a cumpăra un sterilizator pentru unelte.

De bază

În conformitate cu nivelul de calificare al Lashmeiker aloca mai multe tipuri de seturi. ideale pentru începători pentru începători. Este demn de a cumpăra un maestru, doar un începător să stăpânească tehnica de prelungire custodie. Novice kit perfect adecvat pentru utilizare acasă. Acesta conține un set minim de instrumente. Nivelul inițial presupune cunoștință cu Azami.

Setul de bază include următoarele.

 • Cili, situate în rezervoare sau plasate pe panglică. Acestea diferă grosime și o lungime.
 • Adeziv pentru fixarea pilă artificiale sau rășină. masa adezivă poate fi incolor sau au negru.
 • Pernă utilizate pentru pleoape inferioare.
 • De droguri pentru a elimina vilozități extinse, profesioniștii un rehemver numesc.
 • pensete confortabile.
 • Degresarea.

Profesional

Setul complet, în plus față de materialele enumerate, include următoarele elemente:

 • agent de reparare a genelor naturale+
 • Perie pentru pieptănare și oferind o configurație prezentabilă cu fire de par artificiale+
 • Ac cu buclă pentru separarea Village+
 • Dispozitiv de uscare.

Pachetul include, de asemenea, un suport pentru o plasare lipici, astfel încât este convenabil să lucreze cu ea, și 2 pensete – drepte și teșite. Diferența esențială dintre minciunile set de bază în număr extins de accesorii. Acest kit poate fi elemente decorative, de exemplu, pietre și cili colorate. Seturi profesionale se bucură de lossekers cu experiență, creșterea genelor în saloane și efectuarea de corectare a acestora.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnici de gene colorate

Inclus, indiferent dacă începe sau profesional, în mod necesar Trebuie să existe un medicament cu care instrumentele de sterilizare a. Utilizarea sa va ajuta la prevenirea infecției cu ochi, dezinfectant va distruge bacteriile.

Completarea seturi destinate pentru a crește lungimea și volumul genelor prin creșterea fire de par artificiale depinde de compania producătorului.

Gama de prețuri de astfel de seturi largi. Valoarea afectează marca.

Criteriile de alegere

Atunci când alegeți un set pentru a crește densitatea și lungimea genelor prin creșterea fire de par sintetice, sublinia disponibilitatea toate accesoriile necesare. Valoarea cililor. Cei care au deja o vastă experiență, este în valoare de cumpărare gene artificiale, cu o curbă asemănătoare literei în. Profesioniștii pot crește cu ușurință chiar și cu cili cot cu. În cazul în care planurile au crearea de imagini neobișnuite, este în valoare de stocare, cu firele de păr de culoare multiple.

Fiți atenți la proiectarea unei valize care vinde accesorii pentru clădiri. Trebuie să fie convenabil de a utiliza. Acest lucru este important mai ales pentru persoanele care cresc gene profesional. Alege o valiza de transport confortabil în care ocupă un loc minim. kituri profesionale nu sunt suiced, dar toate materialele din ele sunt de înaltă calitate, nu provoca reacții alergice.

În etapa de achiziție, să examineze cu atenție componența Debonder, calitatea componentelor sale, nu ar trebui să fie pusă la îndoială.

Producătorii de seturi finite

kituri de extensie Geană produc mulți producători. Ar trebui acordată prioritate mărcilor dovedite.

 • Viata frumoasa oferte seturi de materiale și dispozitive de înaltă calitate și acumularea sigură. Pachetul, în plus față de genele paletok includ lipici supersteady, pensetă și o tavă la îndemână din silicon. Există un astfel de set de aproximativ 5000. freca.
 • Într-un set de brand-Vivienne Ea are tot ce ai nevoie, inclusiv tampoane de bumbac, pentru aplicarea convenabilă a excesului de adeziv și îndepărtarea. Organizator, în care capacitatea de accesorii stocate, are un design elegant. Acesta este un mare cadou pentru orice femeie.
 • Kodi Kituri profesionale Ei au cel mai complet pachet. În linia a acestui producător au și seturi de bază. Produsele de acest brand sunt disponibile la un preț.
 • Lady Victorie Acesta produce kituri pentru construirea într-o carcasă compactă. Consumabile sunt de înaltă calitate și fac parte din categoria profesională. Kit-ul este completat Pentru Video.
 • Coreea de Sud de brandLidan Lidan oferă mini-kit-uri, care sunt disponibile la un preț accesibil.
 • Seturi de bază pentru începători sunt în linia producătoruluiArdell – Aceasta este o firmă americană cunoscută bine. produsele ei sunt solicitate de la lossekers profesionale și cei care intenționează să construiască gene la domiciliu.
Citește mai mult  extensie a genelor Brown

Sfat util

Înainte de a utiliza un set cu accesorii pentru extensii de gene, Ar trebui să vă familiarizați cu videoclipuri educaționale. Newbies ar trebui să fie ghidate de sfatul loshekers cu experiență. Dacă este posibil, este în valoare de terminarea cursurilor.

Pas-cu-pas de informare va ajuta la gene la domiciliu construi cu componentele de bază stabilite. Cele mai bune sunt considerate kituri, care includ mai multe tipuri de forcepsul cu martori, pătrate și margini subțiri. Acest lucru vă permite să evidențiați fiecare fire de par.

Adeziv necesitatea de a alege hipoalergenic. Acesta trebuie să fie rezistent – acest lucru va oferi o poartă gene lungi. Atunci când achiziționează lipici, să acorde o atenție la descrierea. Firmele celebre indică de obicei cât timp este nevoie pentru a usca masa adezivă. De regulă, este nevoie de tot câteva secunde.

Cilia trebuie, de asemenea, să fie făcută din material hipoalergenic, diferă elasticitate. Preferă setul de pornire cu numeroase etichete, gene, lungime diferită, grosime și formă. Acest lucru va oferi posibilitatea de a crea imagini atractive. Includeți, trebuie să fie un mijloc menit să aibă grijă de gene extinse.

Puteți achiziționa consumabile pentru extensiile de genărit individual, dar este mai convenabil să cumpărați un kit gata, făcând o alegere în favoarea produsului faimosului producător cu o bună reputație.

În următorul videoclip vă puteți familiariza cu compoziția kitului de pornire pentru extensia genelor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: