Tipuri de adezivi pentru gene false și sfaturi de selecție

Tipuri de adezivi pentru gene false și sfaturi de selecție

Fetele și femeile încearcă să facă un aspect mai expresiv și subliniază frumusețea naturală a ochilor. Cel mai simplu și mai rapid mod este utilizarea genelor deasupra capului. Ele pot avea dimensiuni diferite, de lux și de culoare. Orice gene false trebuie să fie lipite. Compozițiile adezive sunt împărțite în tipuri și cu drept fiabilitatea alegere de garanție, fără a dăuna sănătății.

Particularități

Adeziv pentru genele aeriene fixează materialul artificial într-un secol. producătorii moderne oferă o varietate de compuși care diferă în componentele principale. Initial, totul a fost folosit pentru lipirea genelor. Adeziv conducea și negru. Substanța a fost distins printr-un termen scurt.

Produsele moderne sunt adesea fabricate pe baza de funingine. O astfel de lipicios adeziv, negru, lichid și se aplică în mod uniform. Noduli lipsesc. Este important ca astfel de clei nu provoacă reacții alergice. Atunci când este utilizat, un material artificial poate fi purtat pentru un timp destul de lung.

gene Ribbon sunt lipite cu o compoziție specială. În locul lipire substanței afectează ușor pielea. remedieri lipici bine, este distribuită uniform și este elastic. De obicei, o astfel de substanță este rezistent la apă, aceasta nu produce alergii.

Vizualizări

compoziții adezive de calitate superioară se disting prin hypoallergenia. Dupa procedura, nu există nici o senzație neplăcută, roșeață, edem și t.D. Cu toate acestea, este important ca adezivul să nu pătrundă în ochi. În caz contrar, arsură, durere și roșeață nu poate fi evitată. Compozițiile hipoalergenice diferă în timp de fixare.

 • Ultra. Această compoziție poate fi utilizată de masterat novice in saloane si la domiciliu. Aveți nevoie de destul de mult timp, astfel încât înghetat lipici. Acest lucru vă permite să reglați poziția de fire de par.

 • Suplimentar. Fixation durează doar 2.5 secunde. opțiune bună pentru cei care fac profesional gene false.
 • Premium. Cel mai rapid îngheț este în astfel de formulări. Adeziv îi este permis să se aplice numai de masterat cu experiență, care au inscris deja mana.

Geană substanțe adezive pot avea compoziții diferite. 4 grupuri aloca în funcție de componenta principală. Fiecare adeziv are propriile sale caracteristici. Timpul de fixare este de asemenea direct dependentă de compoziția. Gros de adeziv, cu atât mai repede îngheață.

Lipici-rășină

O astfel de compoziție a a fost mult timp cunoscută și diferă de naturalețe. Adeziv se manifestă din cauza impermeabil, fiabilitate și cu o rezistență specială. Pentru turnarea, va dura cel puțin 5 secunde, cu toate acestea, puteți merge cu astfel de gene pentru un timp destul de lung. Acest adeziv provoacă cel mai frecvent reacții alergice.

Latex

Adeziv cu o astfel de componentă de bază este diferită dens. De obicei, acestea sunt lipite grinzi de gene naturale sau artificiale. Fixation pe termen lung și de încredere. Acest lipici, de asemenea, de multe ori cauzeaza alergii. pulbere de cauciuc ca principală componentă care determină uscarea durează o perioadă lungă de timp.

Cauciuc

Cauciuc trece o anumită prelucrare și devine baza lipici. De obicei, compoziția culoarea neagră, dar există și alte opțiuni. Vă mulțumim Popted la preț accesibil și un efect pe termen lung. Pentru uscare va fi nevoie de doar câteva secunde. Acest adeziv este rareori alergii provoca.

Silicon

Un astfel de adeziv este de obicei transparent și rezistent la influențe externe adverse. Este această compoziție ca manifestarea reacțiilor alergice devine mai puțin. Adeziv ingheata rapid – in doar 1.5 secunde. Profesioniștii-l utilizați pentru toate tipurile de gene false.

Producatori populari

Cumpara lipici aveți nevoie de atenție. Salvați pe compoziția este imposibil, pentru că nu suntem doar despre frumusete, dar, de asemenea, despre sănătate. Dăm primii cei mai buni producători, care pot avea încredere.

 • Sărut Ienvy. Produsele profesionale sunt, în primul rând, în multe de masterat. Latex lipici deține gene pentru 16 ore. Este absolut transparent, ceea ce permite utilizarea de materiale artificiale de orice culoare. Pentru a elimina adeziv, este suficient doar să se spele apa. Interesant, compoziția poate fi scrisă de la firele de păr deasupra capului și să le folosească din nou.

 • Duo. Componenta principală este Latex. Un astfel de adeziv îmbunătățește rapid și este complet incolor. Este convenabil, deoarece în pleoapa compoziția este absolut invizibil. Puteți utiliza apă simplu pentru a elimina.
 • Ardell. Popular Mark este renumit pentru folosirea acestui produs vă permite să se bucure de frumusețea genelor deasupra capului pentru o perioadă lungă de timp. uscare rapidă garantează fixarea sigură. Recomandat pentru utilizarea cu gene de la același producător. Adeziv Caracteristici proprietăți hidrofuge. Trebuie avut în vedere faptul că pentru a elimina genelor, trebuie să utilizați un lichid special de la aceeași companie.

 • Mod Lash adeziv. Componenta principală a compoziției este Latex. Adeziv poate fi negru sau alb. Fixation este destul de rapid, de încredere și pe termen lung. În asiGUră producătorului, care nu apar reacții alergice în timpul aplicării.

 • Viata frumoasa. utilizare excelent acasă. Baza a fost rășină, deci lipici negru este foarte rezistent. Atunci când cumpără este necesar să se cumpere imediat și lichidul pentru îndepărtarea genelor aeriene de la același producător. Fără acest lucru, fondul nu funcționează pe deplin și în condiții de siguranță a scăpa de lipici.

Debondder vă permite să eliminați gene deasupra capului în trei minute. Este important ca nimic nu a căzut în ochi. În caz contrar, senzațiile vor fi extrem de neplăcute, până la durere și arsură.

 • Ultra Glova International. Produsele profesionale se disting prin pâine rapidă și fixare sigură. Principalele avantaje sunt lipsa oricărui miros, hipoalergenicitatea. perechi adezive face coji de ochi nu irita. Scoateți genelor este foarte simplu, deoarece compoziția este destul de lichid și ușor dizolvat.

 • Lady Victorie. Rășina iese ca ingredientul principal. Vă permite să lipiți genele prin ventilator, grinzi și bucăți. Rășina în compoziție nu provoacă reacții alergice. Adezivul este caracterizat de vâscozitate ridicată, se usucă peste 7 minute. Vă puteți bucura de frumusețea grinzilor sau a genelor false din panglică în 2-3 săptămâni.

În această perioadă, este imposibil să pictați ochii cu produse cosmetice și să folosiți lichide pentru îndepărtarea acestuia. În caz contrar, structura lipiciului este deteriorată, iar genele vor dispărea.

Când este aplicat pe fire de păr, este important să acționăm. Dacă adezivul este prea mult, atunci marginile genelor artificiale vor deveni prea grele.

Evidențiați fără echivoc cei mai buni producători de substanțe adezive destul de dificile. Depinde mult de modul în care maestrul are experiența. Din competențele depinde de rezultatul final. În același timp, toate compozițiile de lipici de înaltă calitate combină siguranța deplină a sănătății. Descrise mai jos grad adecvat numai pentru artiști profesioniști.

 • Adeziv de la Ultra Plus Are o ușoară viscozitate. Atunci când manipularea neglijentă, el poate intra în ochi. Principalele avantaje constau în tenacitate bună și rezistență. Genele false pot fi purtate timp de 1,5 luni. Există un dezavantaj – compoziția se evaporă repede.

Reacții alergice pe piele ca urmare a utilizării nu va.

 • Ultra îmbinare cu adeziv de la Blink Lash Stylist. meșteri numai profesioniști adecvați cu o vastă experiență. Acest lucru se usucă lipici rapid. Doar un număr mic de personal pentru a lipi în condiții de siguranță gene false. Este demn de menționat faptul că adezivul este destul de secreții nazale, astfel încât să lucreze cu ei trebuie să fie atent.

 • Ultra Super este alimentat de I-Beauty. Multe dintre proprietățile sunt similare cu produsul precedent. În care substanța are un nivel scăzut de viscozitate. Compoziția este adecvată numai pentru procedurile altele. Lipirea genelor deasupra capului la pleoape este extrem de problematică, aproape imposibilă.

Cum de a alege?

Este mai bine să oferiți preferințelor producătorilor dovediți care au meritat deja încrederea clienților. O privire atractivă fără lacrimi și roșeață este posibilă numai dacă compoziția este de înaltă calitate și sigură. Sfaturi importante:

 • Înainte de a cumpăra, este necesar să studiem calendarul și condițiile de stocare – dacă nu respectați recomandările producătorului, compoziția se va deteriora și poate chiar să dăuneze corpului+
 • Merită să învățați cu atenție compoziția – nu ar trebui să existe substanțe toxice+
 • Dacă genele false sunt planificate să poarte pe stradă, atunci ar trebui să dați preferință adezivilor impermeabili+
 • genele și substanța adezivă mai bine dobândiți de la un brand+
 • Este important să nu exista defecte sau deformări pe ambalaj și pe sticlă+
 • Compozițiile hipoalergenice sunt mai sigure de utilizat+
 • În cazul în care genele false trebuie să fie lipit de pleoape sau de master nu are o mulțime de experiență în spatele umerilor, este mai bine să ia un adeziv vâscos pe bază de rășină.

Ce poate fi înlocuit?

Se întâmplă ca genele false trebuie să fie lipite, dar nu există nici o compoziție profesională. Uneori, adezivul este unforesewably deteriorat, și apare necesitatea de a înlocui cu ceva. Există o ieșire. Cel mai sigur Contrapartida – farmacia „BF-6“. Este folosit pentru a lipi rănile sau cusăturile chirurgicale. BF-6 este mai bine să cumpere într-un tub – există o coerență optimă.

Ca un înlocuitor se poate efectua, de asemenea PVA Glue. Când este folosit, ar trebui să acționeze curat. La intrarea în ochi vor fi consecințe neplăcute. Adeziv trebuie să aibă o consistență groasă.

Destul de interesant remediu – sirop de zahăr. Se atașează perfect genele deasupra pielii blânde a pleoapelor. masa Caramel este fiert, rece și utilizare. Doar doar o picătură pentru design-ochi.

Thin Scotch dublu față-verso va permite lot de gene false. Necesitatea de a racla compoziția cu bandă și să-l utilizați. Opțiunea neobișnuită – ceara pentru epilat. bucată mică ar trebui să fie se topesc, se răcească și utilizare ca adeziv.

Este necesar să se acționeze extrem de atent ca machiajul nu a lovit la ochi.

Cum se utilizează?

Adeziv gene necesare cu extremă precauție. Este important ca compoziția adezivă să nu pătrundă în ochi. Tu ar trebui să devină în fața oglinzii de dimensiune corespunzătoare și de mai multe ori, fără adeziv, pur și simplu captura gene să se simtă ca confidentialize. De asemenea, este important să iluminat set bun.

Pune genele corect, în conformitate cu instrucțiunile.

 • Curățați pielea. Ștergeți cu gene de curățare machiaj. Pe secole nu ar trebui să fie produse cosmetice sau smântână. În caz contrar, mânerul va fi rău, genele vor dispărea.
 • Puneți firele de păr cu Kerler. Bend ar trebui să fie același cu genele aeriene.
 • În această etapă este convenabil să utilizați pensete. Acestea ar trebui să captureze gene artificiale. Nu este de a pune presiuni asupra pensetelor pentru a nu rupe firele de păr.
 • Turnați adezivul pe paletă sau încheietura mâinii. Efectuarea baza genelor în compoziția. Lipici trebuie să se disperseze cât mai mult posibil.
 • Așteptați 10-15 secunde, astfel încât compoziția să fie ușor fixată. Atașați genele în secolul (mai aproape de linia de creștere a firelor de păr) și pastă. Mai întâi trebuie să apăsați în centru și apoi să lucrați la margini.
 • Așteptați să uscați adezivul. Faceți un machiaj obișnuit casual sau festiv. Pulverizatorul și rimelul vor fi lăsate să netezească granița dintre genele naturale și artificiale.

Despre ce adeziv pentru a alege pentru genele deasupra capului, uită-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: