Toate fixatori despre pentru gene extinse

Toate fixatori despre pentru gene extinse

Multe fete care doresc sa arate spectaculos, opriți alegerea lor pe o astfel de procedură o ca extensie a genelor. Datorită ei, puteți obține gene elegante care nu pot fi atinse prin utilizarea carcaselor. Minus extensia va fi faptul că genele nu dețin pentru o lungă perioadă de timp – doar 3 săptămâni, și uneori mai puțin, atunci este necesară corectarea planificată.

Pentru a întinde șosete pe termen un pic, expertii recomanda aplica un fixator.

Ce este?

Fixator pentru gene extinse este una dintre inovațiile cosmetologie. Este un mijloc sub forma unui gel, care este folosit pentru a asigura rezultatul extensiei.

Dacă vorbim despre aplicație, puteți marca două tipuri de fonduri disponibile în prezent: Professional și acasă.

 • Profesional Propunerile sunt utilizate numai de către Lashmeters. Efectuarea extensiei, maestrul provoacă un fixator în zona de ambreiaj a genelor naturale și artificiale. Acest lucru servește ca un fel de asigurare în cazul, dacă adezivul din anumite motive nu apuca.
 • Teme pentru acasă Propunerile sunt concepute pentru uz personal. Astfel de mijloace pentru a asigura fata sunt aplicate de propriile lor acasă pentru a extinde simțul șosetelor de păr artificial.

De ce aveți nevoie?

Merită să spuneți că nu fiecare vrăjitor nu utilizează un fixator în munca sa, având în vedere acest timp excesiv. Și în zadar, pentru că, în conformitate cu observațiile specialiștilor, genele fixe fixe sunt s-au grabit mai mult și arată mai bine.

Să vedem ce avantaje promite utilizarea acestui fond.

 • Polimerizarea și protecția lipiciului de apă. După procedură, vrăjitorul îi spune întotdeauna clienților să nu apeleze fața cel puțin câteva ore. Dar ce să facă, dacă pe stradă + 40 ° C și urmărește o dorință insuportabilă de a se spăla? De aceea multe doamnelor ignoră recomandările maeștrilor. Dar dacă aplicați zăvorul pe gene, adezivul va fi protejat în mod fiabil și nu trebuie să se gândească la efectele spălării.
 • Prezența vitaminelor și a nutrienților. Într-un fixator bun va fi întotdeauna nutrienți care vor ajuta la saturarea pielii și a genelor, care vor afecta cu siguranță aspectul lor. În plus, în timpul sărbătorilor de la extinderea genelor va fi recuperată mai repede.
 • Mini-corecție. Uneori se întâmplă că genele se află pe un cuvânt cinstit și este pe cale să dispară. Dar înainte de corectare este încă departe, și eu nu vreau să pierd un aspect frumos. Fixerul va ajuta Cilia în loc, fără rănirea firelor naturale.

Soiuri

Am considerat deja fixatori pentru gene extinse pe tipul de aplicație (intern și profesional), dar aceste clasificări nu se limitează la. Toate instrumentele sunt încă distinse prin textură.

 • Lac. Fondurile similare sunt destinate utilizării în saloanele de înfrumusețare. Cu ajutorul lor, vrăjitorul consacră genele extinse, oferind șosete lungi. Secretele lacurilor sunt valabile timp de o săptămână și dacă trebuie să extindeți efectul, va trebui să vizitați maeștrii la fiecare 7 zile.
 • Gel. Astfel de fixari sunt, de asemenea, utilizați numai de profesioniști. Acestea sunt aplicate la rădăcina genelor, acest agent este valabil mai puțin – maxim 5 zile. Este destinat numai calității de înaltă calitate. Nu este necesar să o aplicați.
 • Hrănitoare. Acestea sunt foarte ușoare de malul mării pentru uz casnic. Ele sunt aplicate întregului gene – de la rădăcină la vârf. Compoziția nu numai că hrănește firele de păr și se saturează cu vitamine, dar fixează genele, creând o linie spectaculoasă.

În plus, fixerele sunt două culori: Transparent și negru. Prima opțiune este mai populară. Cu aceasta, puteți crea o imagine mai naturală, este mai mult vitamină, mai degrabă decât compoziția destinată unui arc chic. Dar produsele negre vor ajuta la crearea unui aspect profund și sincer.

Acestea sunt potrivite pentru 3D gene și mai mult, sublinia „marionetă“ extensie, a crea un efect de căptușeală.

Fonduri de evaluare

Propunerile de gene extinse sunt produse în cantități mari, principalul lucru este de a alege un produs cu adevărat de înaltă calitate. Să vedem ce vorbesc de losseanții profesioniști.

Vivienne

Țara producătorului acestui produs – Coreea, care este renumită pentru cosmetice de înaltă calitate și inovații regulate. Fiberele de la brand sunt saturate cu fire de păr, penetrează adânc în piele. Ele oferă strălucire frumoasă și naturală.

Și dacă instrumentul produce un maestru, atunci puteți întârzia corectarea cel puțin o săptămână.

Minunat

Acesta este un alt fixator coreeană, cu scopul de a proteja pe deplin gene de la expunerea la condiții meteorologice nefavorabile. Acesta blochează umiditate și expunerea la vânt, dar permite pielii să respire.

Este necesar să-l aplice o dată la fiecare 14 zile.

Beautier

Acest produs face parte, de asemenea, producătorii coreeni. produs profesional, care este utilizat în saloanele de înfrumusețare. Compoziția este colagenul și ierburi.

Aplicată întregii gene a întregului, prelungește durata de șosete pe termen de 7 zile.

Irisk

Închide Evaluarea noastră a celor mai bune fonduri IRISK Rusă fixator. Acesta poate fi utilizat în cabină, și la domiciliu. Inițial, expertul consacră rezultatul, astfel încât genele sunt în siguranță, legate de lipici și de a dobândi vizualizarea dorită. Apoi, de 2-3 ori pe săptămână, puteți aplica o casă pentru a menține strălucirea și îndoirea frumos de fire de par.

Puteți întârzia corecția timp de 10 zile.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea corectă a fixator trebuie să se bazeze La mai multe puncte.

 • Forma de perii. Perii subțiri sunt proiectate pentru uz profesional în saloane. Produse similare cu o perie de carcasă sunt potrivite pentru casă.
 • Termen de valabilitate. Acest indicator trebuie să fie luate în considerare, în caz contrar, cel mai bun caz, medicamentul nu funcționează, și cel mai rău caz – trebuie sa mergi la medic cu iritație și edem al corneei.
 • Integritate ambalare. Un tub cu un fixator în nici un fel pot fi deschise înainte de utilizare, deoarece termenul de valabilitate se poate schimba și ghici când pachetul a fost descoperit, va fi imposibil.
 • miros normal. Încuietoarea are un parfum subțire sau nu miroase a nimic. Dacă un miros ascuțit lovit nas, este mai bine să se abțină de la cumpărarea.
 • Culoare. După cum se cunoaște, există fixatori transparente și negre, alege una care îndeplinește obiectivele și rezultatele așteptate.
 • Marca. Până în prezent, lansatoarele de gene produc multe firme, dar este mai bine pentru a rămâne pe branduri dovedite. Dacă ruj, de exemplu, pot cumpăra, uneori, de la un producător necunoscut, apoi cu ochii, nu este mai bine să glumă.

Cum se utilizează?

Prima dată fixator se va aplica Lashmeaker însuși, cu atenție și-l distribuie. Efectul este suficient pentru un timp, așa că în continuare veți aplica clemele nutriționale ele însele, după 7-10 zile după extinderea. Persoana va trebui să se clătește cu apă caldă și apoi așteptați până când cililor este uscat. Apoi, ei trebuie să pieptene pe o perie speciala sau pieptene și poate fi atașat la aplicarea unui Fixat.

Se aplică un mijloc foarte simplu. Din moment ce toate substantele nutritive fixatori perie este aceeași ca și în cerneală, mișcarea ar trebui să fie la fel ca atunci când pictura gene. Mutare de la baza firelor de par la vârful său, toate mișcările ar trebui să fie lumină. Vârfurile pot fi, de asemenea, ușor răsucite, pentru ei ar trebui să facă mișcări circulare netede. Nu uitați că orice reținere se va spăla după prima spălare, deoarece aceste fonduri au o bază de apă.

Cu toate acestea, este imposibil să se obișnuiască de zi cu zi: pe ambalaj fiecare producător scrie cât de des este necesar să se aplice.

Despre ce au nevoie de un fixator pentru gene extinse și cum să-l folosească, să învețe mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: