Toate gene despre magnetice

Toate gene despre magnetice

În viața oricărei fete, există situații în care au nevoie urgentă de a merge la un eveniment grav, în cazul în care este necesară o imagine luminoasă, cu un make-up decente. Dar, timp pentru a obține gene de lux, nici. Apoi, o invenție simplă și strălucitoare sfere de frumusete vine la venituri, care pot fi utilizate la domiciliu. Acestea sunt gene magnetice.

Descriere

Extern gene cu magneți sunt foarte amintit de deasupra capului. Ele diferă doar pe principiul de fixare, care a venit cu flux de afaceri Keet american.

Pe baza elastice cu fire artificiale sunt elemente magnetice mici. Ele sunt suprapuse pe principiul One Two Lash, adică, două rânduri de fire de păr sunt atașate de mai sus și mai jos. Se pare un fel de „sandwich“ cu gene native interior.

Cu poziția corectă a benzilor, elementele atractive pe gene superioare sunt conectate cu magneți pe partea inferioara. Astfel, designul păstrează pe firele de păr naturale, absolut fără nici un pericol pentru ochi.

Caracteristicile genelor magnetice sunt că ele folosesc cel mai nou principiu de fixare fără a aplica nici elementele de bază adezive. Ele sunt fixate instantaneu pe pleoape și, de asemenea, eliminate rapid. Absolut inofensiv pentru gene naturale și cu funcționarea corespunzătoare capabil de a servi pana la 3-4 luni.

Avantaje și dezavantaje

Această adaptare a ochilor la modă are o creștere în greutate.

 • Nu este nevoie de a utiliza lipici și stiva ace.
 • Nici o reacție alergică. Firele de păr sunt realizate din fibre polimerice hipoalergenic.
 • utilizare reutilizabil. Subiectul nu mai mult de 3 ori pe săptămână pentru a utiliza puteți prelungi durata de viață a mai mult de 3 luni.
 • principiu simplu și ușor de înțeles de fixare.
 • Viteza de fixare. Cu limba din cauza acestei proceduri, nu mai câteva secunde.
 • Puteți folosi produse cosmetice decorative, cum ar fi cerneală, dar numai înainte de a stabili benzi cu fire de par artificiale.
 • Selecție mare de modele.
 • Potrivit pentru proprietarii de orice tip de gene.
 • Nu evita procedurile de baie.

În ciuda cantității uriașe de avantaje, există dezavantaje:

 • Un număr mare de falsuri+
 • Durata Durerii – Nu este întotdeauna posibilă fixarea acestora din prima dată, astfel încât magneții să fie localizați în paralel unul cu celălalt+
 • Simte greutatea care poate livra disconfort+
 • Este destul de dificil să se scurteze lungimea benzii fără riscul unei pierderi de elemente magnetice+
 • La noapte, accesoriile trebuie să tragă+
 • preț mare.

  Dacă a apărut iritarea în timp ce purtați gene magnetice, acestea trebuie să fie îndepărtate imediat. Cauze posibile ale unei astfel de reacții:

  • Produse de calitate scăzută, deoarece piața este acum o mulțime de contrafaceri+
  • Sensibilitatea ochiului.

  În orice caz, utilizați aceste accesorii sau nu – cazul este pur personal. Există un rezultat minunat, dificultăți de fixare și un preț considerabil. Principalul lucru de a decide că de la acești factori este în prioritate.

  Citește mai mult  Cât de multe gene clasic extinse dețin?

  Soiuri

  Straturile de vânzare. În interior există patru benzi cu peri – 2 piese pentru pleoapa.

  Oferit în 2 versiuni:

  • În cutii cu o bază de metal, astfel încât elementele magnetice nu stau în liberă circulație și este tractat la partea de jos.
  • In pachete cu o panglică magnetică pentru fixarea genelor artificiale.

  În funcție de cantitatea de plăci de metal plasate pe bază, există mai multe specii.

  Pe un magnet

  Acestea sunt segmente mici de benzi cu fire de par artificiale, echipate cu un singur magnet. Ele sunt numite pachete sau colțuri. Cel mai adesea lungimea grinzii nu depășește 1,2 cm.

  Ei le au pe colțurile exterioare ale ochiului. Astfel de gene ajuta la schimbarea vizual forma ochiului, și în același timp, face un aspect mai expresiv. Deosebit de potrivit pentru crearea efect „Faped“.

  Pe două elemente

  Acestea sunt gene de dimensiuni normale, cu un singur corp magnetic la începutul dungi ciliari și altele – la sfârșitul anului. Lipsa acestei opțiuni este riscul de a furniza mijlocul benzii, Deoarece plăcile sunt amplasate numai pe laturile.

  La trei elemente de fixare

  În acest exemplu de realizare, ambreiajul cel mai fiabil este asigurată. Magneții sunt lipite pe trei site-uri, de seascriptions de mijloc sunt excluse. Acest mount vă permite să uzura gene maxime luxuriante. Adevărat, greutatea acestor accesorii este un pic mai mult decât altele. Deci, acestea se recomandă să utilizați nu pentru fiecare zi, dar numai în cazuri speciale.

  Caracteristicile de alegere

  Înainte de a cumpăra, este recomandabil să se determine în ce scop aveți nevoie de gene magnetice. În cazul în care pentru fiecare zi, atunciEste mai bine de a alege grinzi. Ele sunt mult mai confortabil pe munte și greutate mai ușoară.

  Dacă trebuie să se uite în mod adecvat la un eveniment grav, produsele full-size sunt perfect dimensionate, care sunt lipite pe întreaga linie de creștere a genelor. Mai ales că puteți alege orice formă dorită, de lungime și de lux.

  Există seturi care constau din următoarele elemente.

  • gene Beam. Cel mai adesea segmente cu un magnet. Happen cu doi magneți, dar acestea sunt mai puțin frecvente. Ideal pentru utilizarea frecventă.
  • 2-3 opțiuni pentru benzi lungi și scurte cu fire de par artificiale. Aceste accesorii vă permit să creați un efect asupra alegerii – mai luminos sau mai mult.
  • gene de mărime normală, care lipici toate pleoape. Ele pot fi zdrobit în funcție de caracteristicile fiziologice ale ochilor.

  Indiferent de tipul de produse selectate, ar trebui să fie original, în orice caz,. De exemplu, gene de la marca dovedit Magnet Lashes. Astăzi ei sunt lideri de vânzări. Brand-ul oferă cele mai simple modele (mai puțin de 2 g) pentru timpul zilei și seara machiaj.

  Este destul de scump, dar foarte produse de înaltă calitate din materiale hipoalergenice. Baza este moale și elastic, iar muntele este convenabil și rapid.

  Moale și genele naturale de pe panglică de plastic, cu ușurință de aniversare repetitive, prezintă un alt brand gene magnetice. Ușor inferior ca un produs de la Lady Victorie. Genele au o bază ușor rigidă, montura necesită o anumită abilitate. Differ pret disponibil.

  Citește mai mult  Totul despre efectul de vulpe în prelungirea genelor

  Combinația optimă de preț și de calitate se observă în produsele din Huda frumusețe. Genelor OT Starlet Professional au un preț scăzut, cu toate acestea necesită experiență în atașament, deoarece acestea pot sălbatic în mijlocul benzii.

  Puteți întâlni un nou produs de sfere de frumusete pana acum doar in magazine online, ar trebui să comandați numai gene de la reprezentanții oficiali sau direct de la producător.

  Dacă atunci când cumpără gene magnetice este necesar pentru a face o plată anticipată parțială sau completă – acesta este un motiv să se îndoiască de autenticitatea produsului.

   Articolul original este plătit după primirea și calitatea personală de control al produsului. au întotdeauna dreptul de a anula achiziția și nu plătesc.

   La primirea gene magnetice întâi este necesar examineze ambalajele lor. Ar trebui să fie completă, fără chips-uri sau fisuri. produse Sami Noi nu se lipesc una de alta și să publice un miros neplăcut. Principiile fundamentale trebuie să fie flexibil, cu bine fixate pe ele magneți. Ușor de a distinge produse contrafăcute. Aceste gene sunt în mod particular rapid dezintegra și plăci metalice –vin dezlipi.

   Cum să-l folosească?

   Așa că genele magnetice a servit atâta timp cât posibil, ei trebuie să aibă grijă cu atenție pentru ei și să le aplice ușor. O pereche, puteți utiliza3-4 luni. Păstrați accesorii pentru a fi în pachetele „native“.

   După îndepărtarea elementelor magnetice pentru gene trebuie curățate cu un aplicator de bumbac înmuiată cu apă tonică sau micelară. În caz contrar, restul de sebum, praf, sau cerneala poate degrada calitatea ambreiajului în data viitoare.

   Apropo, multe fete taie panglici lungi de gene și de a le folosi ca colțuri.

   Cum să purtați?

   În ciuda faptului că instrucțiunea corectă pas cu pas presupune impunerea unor întâi stratul superior, și apoi inferior, în practică este diferită. Mult mai convenabil să poarte cili, lipirea Tehnica următoare:

   • Ai nevoie pentru a începe procesul de gene inferioare (pentru comoditate la domiciliu, puteți utiliza pensete)+
   • Este necesar de a pune o bandă cu fire de par artificiale la nivelul pleoapei inferioare cât mai aproape posibil de linia de creștere a genelor și a închide ochii+
   • Sus pentru a impune o altă parte a benzii, astfel încât elementele magnetice coincid și bățul unul de altul.

   Același lucru de a face cu al doilea ochi. Nu este nevoie să fie supărat în cazul în care prima dată trece nu va funcționa corect. Nu este întotdeauna posibil să se atașeze gene imediat, mare, dacă există cineva care poate ajuta. Pentru a obține efectul dorit Gustări și experiență va fi necesară. De preferință, fără un motiv să nu se atingă ochii și nu arde.

   Apropo, multe fete purta gene magnetice, în același timp, cu două dungi, care deține stratul superior pentru colțul exterior, iar partea de jos – pentru interior. În acest fel, în funcție de comentarii, este mult mai ușor de plăci de metal se conecteze între ele.

   Cum să eliminați?

   gene magnetice sunt eliminate absolut nedureroasă. gene native nu suferă, nu ies. Pentru asta aveți nevoie:

   • pierd ușor locul de fixare a plăcilor, astfel încât să se deplaseze+
   • Se trage bazele cu firele artificiale în direcții diferite, astfel încât câmpul magnetic se naște în sfârșit.
   Citește mai mult  Care este potrivit pentru extinderea genelor 1D și cum să facă?

    Sau poate fi folosit într-un alt mod. Doar trageți un cui la mijlocul benzii în cazul în care nu există magneți și ușor mutați-l din genele mele.

    Recomandări pentru machiaj

    În ciuda conceptului de fixare magnetice, multi cumparatori pentru un ambreiaj mai fiabil utiliza unele trucuri. De exemplu, atunci când este echipat, aplicat pe baza genelor artificiale lipici. Această tehnică accelerează semnificativ procesul de fixare.

    Așa că firele de păr magnetice nu sunt fluturate, ei nu au antrenor și nu termină, genele lor trebuie să se pregătească. Acestea trebuie să fie pre-vopsite într-un strat gros și să le dea la uscat. Și apoi se aplică benzi cu peri. Deci, ei vor avea mai fiabile.

    Pentru tranziția între gene și magnetice lor, nu a existat nici o ascuțite și ușor de reținut, Mai bine să utilizați creion de ochi. În acest caz, marginea secolului va arata mai natural.

    Dacă tot nu reușește să profite de aceste accesorii de moda, dar există o mare dorință, puteți Decorați ochii grinzi. Ele sunt mai ușor fixate. Dacă unul dintre elementele magnetice a scăzut în timpul atașamentului, acesta poate fi atașat înapoi la adeziv special.

    Fotografie „la” și „după”

    Chiar și cele mai scurte și rare genele cu suprapuneri magnetice pot fi transformate într-un cadru de ochi luxos. Lucrul principal – Alegeți competent o formă și o lungime Genele viitoare și fixați-le corect. Și rezultatul încântător nu se va opri.

    Examinați recenzii

    Așa cum arată experiența cumpărătorilor reali, cu șosete de gene magnetice Rogged Rogue aparși disconfort Datorită severității plăcilor magnetice, mai ales atunci când clipește.

    În plus, dacă pleoapele superioare sunt scăzute, baza inferioară a firelor artificiale se încadrează în câmpul vizual al ochiului, ceea ce doare, de asemenea, unor inconveniente.

    Alți cumpărători în admirație pentru această inovație și apelați genele magnetice-accesorii minunate, care Le-au eliberat de machiajul de zi cu zi și de procedura de extensie a genelor notabile.

    Genele magnetice sunt o invenție utilă în lumea cosmetologie. Ele sunt mult mai inofensive decât extinderea genelor și rimelul de obicei, ceea ce poate afecta grav mucoasa.

    Privire de ansamblu asupra genelor magnetice Vezi următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: