Totul despre Botox Genelor

Totul despre Botox Genelor

gene Botox vă permite să obțineți nu doar un aspect expresiv, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți pielii în domeniul creșterii părului. Tehnica este axat pe refacerea țesuturilor deteriorate și hidratare a epiteliului. Cu procedura de drept, creșterea genelor este îmbunătățită, se uita în vrac și gros.

Înainte de a utiliza agenți de cosmetice, este recomandat să știe totul despre eyebuster Botox pentru a evita alergiile și iritarea pielii din jurul ochilor.

Ce este?

Botox-ul Genelor este o procedura cosmetica, al cărui scop principal este de a avea grijă și de a restabili gene. La punerea în aplicare a tehnicii utilizate ser special. Structura include următorii compuși:

 • Keratina, obținut prin hidroliza+
 • Alpha Tokoporol+
 • Acid hialuronic+
 • colagen+
 • ulei de argan+
 • Acid pantotenic.

Acizii organici îmbunătăți procesul de regenerare celulară, provoacă creșterea de dormit foliculilor de par. Keratina și colagen elimina deteriorarea pielii în zona de creștere a genelor. Vitaminele sunt antioxidanti naturali care încetinesc procesul de îmbătrânire celulelor.

gene Botox, spre deosebire de alte proceduri de același nume, nu are un impact toxic asupra mușchilor Mimic din jurul ochilor. Numele procedurii este un accident vascular cerebral de marketing și nu reflectă tehnologia. Componenta principală, care are un efect de consolidare pe minimele parului este keratina solubil în apă. Compoziția de ser nu include botulinum sau efect paralitică.

Pro, Contra și contraindicații

beneficiile de ser constă în conținutul de colagen artificial, keratină și antioxidanți naturali. Datorită efectelor lor integrate, următoarele beneficii ale Botox sunt urmărite:

 • Eyelashes păstrează elasticitatea, compoziția de ser este utilă pentru umezirea și creșterea regenerarea epiteliului deteriorat+
 • umiditate ridicată și temperatură nu afectează curling+
 • Procedura trece fara durere+
 • Vitamine și cheratină hidrolizată consolida structura părului, stimulează creșterea de noi gene+
 • Efectul rezultat durează de la 2 la 4 luni+
 • Genelor țineți răsucit forma chiar și fără a utiliza carcase și instrumente speciale+
 • După finalizarea procedurii nu există nici o perioadă de reabilitare: o saună, piscine, băi, sunt permise lentile de contact care transportă.

În ciuda prezenței proprietăților pozitive, Botox-ul cu un comportament necorespunzătoare poate duce la dezvoltarea de efecte secundare. De asemenea, procedura are următoarele minusuri:

 • După finalizarea cursului Botox, este necesar pentru a corecta lungimea genelor, deoarece firele de păr tratate va avea o lungime mare+
 • În prezența intoleranței individuale a componentelor serice, dezvoltarea unei reacții alergice este posibilă: erupții cutanate, înroșirea pleoapelor, tumefiere, prurit+
 • În procesul de aplicare a serului, se observă lacrimi, motiv pentru care este posibil să intre în membrana mucoasă a ochiului.

În acest din urmă caz, este necesar să clătiți zona afectată cu apă curată. De multe ori, atunci când serul ajunge în ochi, roșeață a sclerei, iritarea țesuturilor moi.

Genele Botox are următoarele contraindicații.

 1. Intoleranța individuală sau creșterea susceptibilității unei persoane la componente incluse în ser. Pentru a evita dezvoltarea efectelor secundare, se recomandă studierea compoziției produsului în avans și consultați un cosmetician.
 2. Prezența deteriorării mecanice a pielii în zona de creștere a genelor și a zonei din jurul ochilor. Componentele cosmetice pot intra într-o rană deschisă, motiv pentru care apare inflamația acută, durerea, roșeața regiunii. Adesea, infecția intră în leziune.
 3. Este dăunător de a efectua o procedură de alăptare în timpul menstruației și a femeilor însărcinate. Modificările soldului hormonal în timpul menstruației pot provoca dezvoltarea alergiilor. În timpul sarcinii și alăptării, este necunoscut cum să influențeze componentele serice pe corpul unei femei și a unui copil.
 4. Boli infecțioase ale organelor de viziune. Serul poate consolida procesul inflamator și să conducă la dezvoltarea unor complicații ale bolii.
Citește mai mult  Contraindicații absolute și temporale la laminarea genelor

Nu se recomandă utilizarea tehnicii în perioada postoperatorie. Este necesar să se aștepte pentru restaurarea completă a țesuturilor deteriorate.

Comparație cu alte proceduri

Diferite tipuri de proceduri de recuperare și gene îmbunătățirea același efect vizual, astfel încât femeile sunt adesea întrebați decât Botox-ul diferă de orice altă tehnică.

Laminarea sau ridicare

Botox-ul se face de multe ori, atunci când laminarea gene pentru a consolida structura lor și de a îmbunătăți nutriția de foliculi de par. Această procedură este necesară pentru refacerea țesuturilor, este utilizat ca o etapă pregătitoare pentru a efectua un tratament termic în timpul ridicării.

Laminarea este un algoritm de serie:

 • răsuci+
 • vopsirea părului+
 • Formarea unui film de pilon de la cheratina la gene protejari.

Botox are hidratare, alimente și crește regenerarea celulară intensivă. Potrivit cosmetologi, procedurile sunt similare în tehnologia compoziției și aplicare, datorită cărora pot fi combinate sau efectuate simultan.

Experții avertizează că, spre deosebire de Botox după laminare, este dificil de extensii de gene de conduită. Adezivul nu se va ține de un film keratina.

„Velveteen”

Ambele proceduri nu diferă în efectul vizual – la sfârșitul metodelor primesc un aspect expresiv, dens alungite gene. Diferența este că „catifea“ sugereaza tratamentul firelor de păr în pleoapele superioare și inferioare. Procedura trece ușor și nu este puternic reflectată în fundalul genelor.

După Botox în următoarele 24 de ore, firele de păr crawling, lacrima. Din cauza penetrării keratinei în straturile profunde ale genelor, genelor devine mai dure.

În același timp, fitoestrogeni sunt folosite pentru a stimula creșterea firelor de păr atunci când se realizează „Velveta“. Comparativ cu keratina acestea sunt mai alergene. Prin urmare, pentru a determina care tehnica de cosmetice este mai bine, ar trebui să fie pornit de la caracteristicile individuale ale corpului.

Biosavke

La efectuarea biowaway, 3 compoziții diferite sunt utilizate, care sunt aplicate pe zona de creștere a genelor. Ca urmare, este posibil să se realizeze întărirea structurii părului. Pentru a da genelor aspectul dorit, sunt folosite forme de silicon.

Spre deosebire de Botox cu Biowaviva, firele de păr devin mai dure și în curând începe să cadă. Acest lucru se datorează faptului că medicamentele utilizate în timpul procedurii se reflectă negativ în starea de foliculi de par, încalcă echilibrul apei și metabolismul în pielea pleoapelor.

Fonduri

Pentru Botox Eyelasics, cosmeticiana utilizează seturi gata făcute, în care sunt incluse următoarele componente:

 • Substanță de vopsea+
 • compoziţie Curl+
 • Fixarea+
 • fluid de degresate+
 • lipici cosmetice+
 • Botox, ca principal ingredient activ vândut în fiole.

firmele de cosmetice au dezvoltat seturi gata făcute, în care sunt necesare instrumente și medicamente pentru procedura. Ei fac mai ușor pentru cosmetologi novice.

Seturi gata Este recomandabil să se achiziționeze atât femeilor care efectuează gene botox pe cont propriu la domiciliu.

Înainte de cumpărare, este recomandat să vă familiarizați cu produse populare din lista de mai jos.

 1. Magic EFECTO Botox. Compania oferă o alegere: o femeie poate cumpăra atât un set finit și instrumente individuale. Fiecare fiolă conține cheratină hidrolizată Botox necesare pentru recuperarea accelerată gene. Colagenul în compoziția serului hidratează pielea în zona de creștere a peri și avertizează dezvoltarea de iritație.

 • Lash Botox. Setul include o fiolă de 10 ml care conține substanța activă principală. Botox-ul în ea apucă 60 de proceduri. În plus față de ingredientul activ, carcasa are o seringă cu ace interschimbabile în cantitate de 3 bucăți și manualul de instrucțiuni.

 • Vitamina Lash Botox. Firma italiana vinde mea Laminarea un kit de instrument de-a gata. Cazul acestei companii include fiole cu componente de vitamine, care pot fi în condiții de siguranță pentru a se combina cu alte produse cosmetice pentru gene curling. În funcție de numărul de tancuri din set, puteți petrece de la 50 la 150 de proceduri. Datorită distribuitorului, se dovedește a fi salvată.
Citește mai mult  Materiale pentru extensia genelor

 • Roman. Ambalaj din carton oferă seringi cu ace înlocuibile, vas de creștere din ser, Botox.

 • Preparate pentru gene de la Eva Kobeseva. Setul include 3 compoziții diferite: fixarea compoziției, dedurizarea loțiune, ulei hidratant. Materialele incluse bucle din dimensiuni de silicon S, M, L și adeziv special. Instrumentele pentru procedură vor trebui să vă cumpere.

Pentru a selecta cel mai bun instrument, trebuie să vă bazați pe caracteristicile individuale ale pielii, starea genelor și prezența reacțiilor alergice. Ser de la diferiți producători poate diferi în compoziție, numărul de componente principale. Acesta din urmă include:

 • Acid hialuronic – hidratează intens țesături moi în zona de creștere a genelor+
 • Colagen – crește rezistența la factorii externi, îmbunătățește echilibrul apei în structura din piele și a părului+
 • Antioxidanți: Grupul de vitamine B, alfa-tocoferol – Îmbunătățirea strălucirii genelor, îmbunătățirea creșterii lor și asigurarea protecției împotriva radicalilor liberi, încetinesc procesul de îmbătrânire+
 • Keratin – restabilește structura părului, asigură elasticitatea acestuia, împiedică genele+
 • Uleiul de argan – are proprietăți nutritive și hidratante.

Datorită ingredientelor active din compoziția serului, este posibilă creșterea volumului, îmbunătățirea creșterii și recuperării genelor.

Cum face?

Faceți gene de botox pe care le puteți dori ca un cosmetolog și acasă. În ambele cazuri, trebuie să vă familiarizați cu instrucțiuni pas cu pas și utilizate în timpul procedurii.

Instrumente

Următoarele instrumente vor fi necesare pentru a îndeplini tehnicile de curling:

 • Peria de separare a părului+
 • Seringa pentru aplicarea+
 • Pentru curling folosiți role speciale, barene de silicon+
 • Ciucuri, deoarece fiecare compoziție ar trebui aplicată separat.

Atunci când procedura este adoptată, cosmetologul este important să solicitați certificate pentru utilizarea produselor. Acest lucru va evita consecințele neplăcute dacă mărfurile sunt defecte sau nu sunt supuse lucrului cu gene.

Materialele

În plus față de instrumentele speciale, va trebui să cumpărați următoarele materiale:

 • betisoare de urechi+
 • Substraturi de gel+
 • Comercial+
 • Tampoane de silicon pentru pleoape+
 • burete+
 • Servetele, prosoape de hârtie pentru a elimina excesul de umiditate+
 • folie.

Dacă procedura este efectuată la domiciliu, este necesar să se utilizeze bureți separați și prosoape de hârtie pentru diferite compoziții cosmetice.

Procesul de aplicare

Când efectuați procedura de Botox, comandantul acționează în etape pentru a obține o curbură de raft și nu deteriora membranele mucoase ale ochiului.

 • Formarea curbei. La pleoapele de sus impune bâlbâi silicon. Instrumentele sunt selectate în funcție de lungimea genelor. Pentru a proteja pielea la pleoapa inferioară, este instalat patch-ul de formă arbitrară. Cosmetologul care combină firele de păr, își împarte conform suprafeței de silicon. Fixarea genelor pe role este efectuată utilizând o compoziție adezivă pe bază de lipicioasă.

 • Moale și fixare. Pentru a evita deteriorarea structurii părului și epuizarea foliculului, ser de degresare este de aplicat pe gene. Apoi, linia catifeleaza vine. După distribuirea sa, firele de păr sunt acoperite cu o compoziție de fixare. Datorită acestui fapt, este posibil să se mențină forma buclat și da timp pentru a asigura.

 • Colorare. Etapa opțională a procedurii de la care puteți refuza. Clientul alege independent genele de nuanță necesare. Cauzeaza master pictura compoziție pe firele de păr.

 • Botox aplicarea. Datorita componentelor active din compoziția genelor, devin elastice, dar în același timp, își păstrează forma buclat.

 • Îndepărtare de clei, lăsând procedurile. Pentru a elibera gene de lipici și elimina patch-uri din silicon, compoziția specială este aplicată perii. După curățarea instrumentelor de pe zona de creștere, se aplică repeen sau ulei de ricin pentru hidratarea pielii.
Citește mai mult  Care gene sunt mai bune pentru extindere?

De timp, procedura durează între 40 și 60 de minute în funcție de faptul dacă se efectuează pictura. Mulți cred în mod eronat că genele Botox pot fi efectuate des. Este recomandabil să utilizați tehnica 1 timp în 1,5-2 luni. Cu o aplicație mai frecventă, apare iritarea membranelor mucoase ale ochiului, apare riscul de alergii.

Pentru a face un botox de tine gene, trebuie să urmați instrucțiunile pas-cu-pas.

 1. Răsuciți și vopsiți genele într-un mod convenabil.
 2. Ia în vrac gata. Compoziția compoziției nu este recomandată în mod independent, deoarece nerespectarea raportului cantitativ de ingredienți activi poate duce la o arsură chimică, o reacție alergică, o iritație intensivă, o tăietură a pielii. Fiola este încălzită la + 60 ° C cu apă caldă. Este necesar să se schimbe structura serică. Pe măsură ce Botoxul este încălzit, ar trebui să devină transparent și vâscos.
 3. Încălziți acul de la seringa. Apoi se apelează la 0,15 ml de Botox și 0,5 ml de temperatură a apei curată, se amestecă compoziția rezultată.
 4. Aplicați la gene. Între secol și serul ar trebui să rămână aproximativ 2 mm. Datorită capcanei, compoziția nu va cădea pe membranele mucoase ale ochiului.

Cu o procedură independentă, este necesar să fim pregătiți pentru faptul că nu va fi posibil să se obțină un rezultat puternic. Genele vor veni la normal după o săptămână. Acest lucru se datorează faptului că este imposibil să fixați toate genele pentru tine pe patch-uri de silicon și pe bigudah. Din acest motiv, compoziția Botox este aplicată inegal, nu are efectul potrivit.

Îngrijirea ulterioară

Pentru a asigura rezultatul, trebuie să învățați cum să vă îngrijiți cu atenție genele. Pentru aceasta, este important să urmați recomandările de bază:

 • În primele 24 de ore după procedură, nu este necesar să pictați+
 • Dacă ar exista umbre pe pleoape înainte de paranteze, acestea ar trebui spălate cu loțiune și apă caldă imediat după sosirea casei+
 • Pentru a hidrata genele, se recomandă lubrifierea firelor cu ulei rapid sau de ricin+
 • Flush machiaj timp de 2 luni de la procedura pentru formulări pe o bază naturală+
 • După Botox, nu este recomandat să mai răsuciți genele.

Vizitarea băii și a saunei pe rezultatul nu va afecta. Nu vă fie frică să frecați sau să atingeți ochii, deoarece impactul mecanic nu va afecta forma genelor.

Ce arată genele înainte și după?

După ce genele Botox sunt distinse luminos, conturează conturul ochiului. Firele de păr încep să crească intens, elasticitatea dobândește, strălucire naturală. Aspectul devine expresiv. Femeia are nevoie de mai puțină cosmetice pentru a sublinia frumusețea ochilor.

Înainte de a trece procedura, se recomandă să vă familiarizați cu fotografia „înainte și după” genele Botox.

Examinați recenzii

Botoxul pentru gene aparține părăsirii procedurilor cosmetice. Femeile susțin că efectul rezultat este păstrat până la 2-3 săptămâni. La reluarea procedurii de rezultate, există suficient pentru o perioadă de 1 lună. Compoziția naturală a serului face posibilă aplicarea instrumentului la fiecare 5-8 saptamani.

În studiul de comentarii, sa constatat că, după o metodologie repetate, efectul rezultat la femei a rămas pentru o perioadă mai lungă. În același timp, procedura avertizează că singur cu aplicarea frecventă a conduce Botox la apariția unor consecințe negative. În unele cazuri, a existat o oboseală rapidă a ochilor, aspectul erupției cutanate, mâncărime.

Costul sesiunii depinde de locul în care se efectuează procedura: în salonul de înfrumusețare sau într-un cosmetolog privat. Dacă judeci comentarii, ultimul pret curuious de gene este de 2 ori mai mic, dar comandantul nu oferă nici o garanție de returnare a fondurilor în caz de nereușită Botox-ul sau absența complicațiilor.

Totul despre Botox pentru gene pot fi găsite în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: