Totul despre construirea genelor 6D

Totul despre construirea genelor 6D

Ochii frumoși, aspectul expresiv face o femeie irezistibilă. Prin urmare, în Arsenal, multe doamne au o cantitate mare de produse cosmetice decorative pentru a crea un aspect spectaculos. Industria modernă de frumusețe oferă tehnologii diferite care ajută fetele să arate mai atractive. Una dintre aceste tehnologii – extensie a genelor în vrac.

Particularități

Nu fiecare femeie are gene lungi pufoase pufoase. Utilizarea carcaselor nu duce întotdeauna la rezultatul dorit, iar produsele aeriene sunt destul de greu de atașat cu atenție. Apoi, mulți reprezentanți ai sexului echitabil fac apel la ajutor profesioniștilor pentru a crește genele. Procedura este lungă și obositoare, dar oferă un efect minunat. Genele dobândesc volumul prin crearea de accent înainte.

Există mai multe tipuri de clădiri, dar principiul de bază al tuturor tehnicilor este de a stabili fire de păr suplimentare sau grinzi întregi la propriile gene client. 6D este atașarea unui fascicul de 6 fire. O astfel de extindere este adesea numit Hollywood, deoarece stele

Hollywood-ul de multe ori a recurs la el, crearea de imagini lor.

Mănunchiuri pot fi realizate din matase, silicon, fibre artificiale, lână nurci și alte animale. Pentru 6D silicon este, practic, nu este utilizat, ca femeia va dobândi un aspect nenatural de păpuși, în plus, silicon – materiale grele. Nurca și produse din lână de mătase au o structură elastică subțire destul de ușor, iar genele sunt obținute luxuriante, lungi și groase, iar aspectul devine senzual și fermecător. Particularitatea acestor materiale este o greutate mică, acestea nu creează ponderare. Mai multe fire de par lipite sunt mai ușor decât unul gene naturale.

Cu toate acestea, produsele din lână nurci și alte animale nu sunt omogene. Satul poate diferi lung, grosime, culoare. În plus, acestea nu sunt mai mult de 2-3 saptamani, iar contactele cu apă trebuie să fie reduse la minimum. Cu toate că materialele naturale sunt supuse prelucrării speciale, acestea pot provoca apariția reacții alergice. De aceea Astăzi, materiale sintetice sunt de obicei utilizate pentru extindere.

În cabină, comandantul poate oferi gene de make- „Silk”, „Mink”, „Sable”. Trebuie să se înțeleagă că aceste cuvinte sunt numite produse din fibre artificiale, cu calitățile lor externe asemănătoare material natural. Cel mai adesea, produse moderne sunt realizate din polibutilen tereftalat sau poliester. Produsele pot fi mat și lucios, acestea sunt caracterizate prin moliciune, elasticitate, rezistenta la epuizare, nu se tem de deformare mecanică. Lungirea nu creează inconveniente, nu dăunează naturale.

Cu o procedură efectuată în mod corespunzător, o femeie nu se simte nici un disconfort, greutatea fasciculelor este echilibrat.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice procedură de îmbunătățire a aspectului, extinderea are avantajele sale că multe.

 • Hollywood-ul cu depunerile costume femei aproape orice tip de aspectul și forma ochilor, în special potrivite pentru acele femei care au gene scurte rare neexpresiv. Nu o face doar în cazul în care ochii sunt înguste sau convexe.
 • Unul dintre principalele avantaje este transformarea imaginii, deoarece genele dobândi volum considerabil și pinten.
 • Procedura se distinge prin inofensivitate și securitate, nu există efecte secundare. de afaceri de zi cu zi se pot întoarce imediat după finalizarea procesului.
 • Nu machiaj suplimentar mai este necesar, ceea ce salvează o femeie o mulțime de timp în dimineața de aplicare a acesteia, iar seara pentru spălare corespunzătoare, folosind mijloace speciale. În acest caz, ochii în orice situație frumoasă.
 • Un maestru experimentat va oferi o astfel de tehnică de la care se poate pune în aplicare corecție forma ochilor.
 • gene extinse – nu este un motiv să renunțe la mers pe jos, în cazul în care strada este vreme ploioasă brut, și vă puteți permite chiar scăldat.
Citește mai mult  Totul despre gene 8D

Din păcate, există și părți negative.

 • Efectul minunat nu durează pentru totdeauna, durata perioadei depinde de tehnologia selectată. În cazul 6D este limitat la 2-3 săptămâni ca megaobem nu îmbunătățește propriile gene, după pauză necesară pentru restul ochilor.
 • După extindere, va fi necesar să se observe prudență deosebită atunci când se efectuează mai multe afaceri de zi cu zi.
 • În spatele feței și artificiale genele vor trebui să fie corespunzătoare.
 • În cazul în care un pachet cade, de corecție de urgență va avea nevoie, deoarece defectul va deveni foarte vizibile.

Este demn de remarcat și costul ridicat al procedurii în comparație cu alte tehnici.

Tehnologie de extindere

Orice extensie, și în special volumul, Nu te îndeplini acasă, Din moment ce o persoană care nu este un specialist poate presupune o serie de erori care va conduce la consecințe neplăcute. Maestrul experimentat va selecta în mod corect compoziția adeziv și materialul, se va petrece un test pentru reacții alergice, precum și să ia în considerare forma ochiului la efectuarea de lucru pentru a obține un rezultat frumos. În timpul procedurii, femeia se afla pe canapea. Tehnologia extensie 6D durează câteva ore și este format din mai multe etape.

 • Curățenie Ochi de la produse cosmetice decorative. Este foarte posibil să-și petreacă la tine acasă. Din carcasă este în valoare de abandonarea zi înainte de vizita la salon, deoarece particulele sale mai mici pot rămâne la baza genelor, și efectul de extindere va fi instabilă.
 • gene degresante, și pielea pleoapelor folosind un speciale.
 • Fixarea rândul inferior al genelor pe piele, cu o bandă adezivă specială. Peste pad de protecție este stivuite pentru a proteja pielea de lipici.
 • Aplicarea de adeziv pe baza fasciculului materialului.
 • Atașamentul grinda genelor. O pensete maestru schimburi gene, iar celălalt deține materialul. Produse artificiale sunt atașate la un singur pachet, în direcția de templu la pod.
Citește mai mult  Cât de des pot Laminarea gene?

La finalul sesiunii, controalele master calitatea muncii: piaptănă gene extinse folosind o perie speciala. În cazul în care există deficiențe, acestea sunt eliminate.

La sfârșitul acțiunii, comandantul oferă de obicei recomandări de îngrijire.

Care se potrivește?

Femeile sunt, de obicei adresate de extindere, care au un ritm rapid de viață și un program bogat de evenimente. Cu toate acestea, trebuie înțeles faptul că tehnologia 6D oferă prea mult o creștere a volumului de gene, care arata nepotrivite, și, uneori, chiar vulgar în viața de zi cu zi. 6D-extensie este, mai degrabă, modul de a crea o imagine interesantă pentru un eveniment solemn.

Mai ales uita spectaculos la imaginile cu adaos de grinzi colorate, care sunt atașate la marginile exterioare ale rândurilor cilia. De exemplu, o fată în ziua nunții pe care doriți să fie unic. Efectul creat este potrivit pentru un model care este implicat activ în fotografie impusca, sau actrita pentru un rol specific. Hollywood-ul de extensie se aplică de multe ori spectacol stele de afaceri, care apar adesea în public, precum și de amatori pentru a participa la evenimente seculare și petreceri.

Deși procedura de prelungire este în siguranță, există o serie de contraindicații. Atunci când tehnologia 6D au urmat cu strictețe.

 • Maestrul a refuzat să facă munca in prezenta unei boli oculare, dermatită. Contraindicatii sunt conjunctivita frecvente, susceptibilitatea la infecții.
 • Procedura este de a da după detectarea unei reacții alergice pentru materialele și substanțele utilizate (de exemplu, degresare, adeziv), folosind o lentilă de contact.
 • Varsta piele prea gras va contribui la distrugerea rapidă a adezivului, pachete lash nu va rămâne mult timp.
 • Capacitatea este un impact foarte negativ asupra secol piele uscată, nu este potrivit pentru o sensibilitate ridicată a ochilor, lăcrimare.
 • 6D ar trebui să facă în cazul în care subțire sau gene slăbite.
Citește mai mult  extensie geană cu efect raze

Cum să aibă grijă?

După acumularea va trebui să adere la anumite reguli de ingrijire pentru gene pentru a le menține frumoasă vedere, atâta timp cât posibil. Osobenno respectarea atentă a recomandărilor vor necesita 6D.

 1. În primul rând, este necesar să se renunțe la utilizarea carcaselor (și cu mega existente gruparea complementară, este puțin probabil să-l folosească).
 2. spălaţi ușor.
 3. Va trebui să schimbe unele principii de ingrijire a fetei. Utilizarea de creme grase și uleiurile care conțin uleiuri pot duce la ochi și genele lor și va duce la distrugerea structurii lipici și cojirea grinzi materialului.
 4. Nu puteți permite un impact mecanic: să atingă genele cu degetele, frecati-le. Dormitul pe spate sau pe partea, astfel încât fața nu atinge perna.
 5. Este demn de a se renunța la vizitele la baie, sauna, solar.
 6. Ai nevoie pentru a anula vizita piscina, ca apa cu clor afectează în mod negativ puterea de adeziv.

Despre cum să aveți grijă de genele extinse, puteți afla în următorul videoclip

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: