Totul despre curbarea genelor CC pentru extindere

Totul despre curbarea genelor CC pentru extindere

Există mai multe tipuri de extensii de gene, și SS este una dintre cele mai populare printre ei. firele de păr extinse arata ca si cum acestea au fost rasucite cu forcepsul. O astfel de opțiune este perfect pentru femeile cu agățat pleoape, în creștere în jos cu cili, profund plantate cu ochii. Imaginea este obținută plin de farmec.

Particularități

Îndoirea gene extinse CC vă permite să rezolve mai multe probleme simultan. El schimbă drastic percepția ochilor și imaginea în general. Această opțiune, lashmeters sunt alese din mai multe motive, iar principalele dintre ele sunt:

  1. senzație de lejeritate+
  2. Simplitatea fixare+
  3. Punerea expresivitatea ochilor.

Un sex echitabil, care a ales această curbă, ar trebui să se pregătească pentru faptul că Procesul de extindere va fi consumatoare de timp și va lua o mulțime de timp. specialist în frumusețe va avea nevoie pentru a atașa aproximativ 100 de filamente sintetice pentru fiecare secol. În unele cazuri, în cazul în care genele naturale sunt rare, ce numărul crește.

Dacă să profite de 2D-clădiri în care 2 fire de par sintetice sunt atașate la fiecare cili, puteți obține grosimea maximă, crește în mod semnificativ volumul.

Masters de multe ori recomanda o astfel de îndoire la fetele care sunt blondele din natura, cu gene blonzi că visele de a le face groase. O astfel de îndoire este potrivit pentru stiluri de zi cu zi, solemne și de afaceri – este universal.

Diferență

Mulți reprezentanți ai sexului slab sunt interesați Diferența în curbe cu și ss. Ambele opțiuni sunt la fel de populare.

Caracteristica esențială a SS-ului este de a oferi adâncimea maximă. Sarcina principală este de a face aspectul senzual si expresiv. Pentru a realiza impresia de naturalețea capacului expertul fiecare pleoapa sutele de vene artificiale. Datorită clădirilor 2D, este posibil să se mărească grosimea de 2 ori.

Este de dorit să se folosească o astfel de îndoire pe pleoape cu piele, predispuse la conținutul de grăsime, predispus la conjunctivita.

SS-linging este în cerere în rândul fetelor care preferă să folosească masele lor cu efectul corespunzător.

Indoire c cât mai aproape posibil de naturale, Ea are o rotunjire naturală pe vârful genelor. El se deschide vizual dintr-o privire, îi dă flirt.

Dacă este necesar, creând o impresie de ochii deschiși la salvare va fi flexiune SS. Aceasta este o solutie excelenta pentru femei, cu un volum insuficient care utilizează în mod constant produse cosmetice decorative. Procesul de aplicare a machiajului va simplifica.

Efecte și modalități de extindere

extensie Geană 2D este un clasic. La sfârșitul procedurii, acestea sunt îndoite la sprancene, un aspect mai atractiv în comparație cu linie dreaptă. Acest tip de specialist cot va sugera daca o femeie vrea să devină un câștigător de gene pufoase. El devine o descoperire pentru femeile care nu au un minut în plus gratuit dimineața, doamnă de afaceri.

Dar este important să se știe că există unele restricții de utilizare a SS-îndoire, în principal legate de vârstă. În caz contrar, puteți provoca deteriorarea imaginii, pentru a sublinia imperfecțiunile existente ale pielii faciale și a ridurilor în zona ochilor.

Cu cot SS bine efectele „vulpe“, „papusa“, „pisica“, „veveriță“ combinat.

  • A primi „Vulpe” efectul vilozităților de lungimi diferite sunt aranjate într-o anumită ordine, ca rezultat primește un aspect misterios.
  • „Caz” Se transformă fața unei femei, ideal pentru cei care intenționează să participe la sedinte foto. Pentru a construi folosind fibre sintetice lungi.
  • „Felin“ Aspectul este creat prin montarea cilii de la mijlocul secolului.
  • „Veveriţă” ca o „vulpe“, dar cilia cresc mai aproape de centrul.

Există încă întruchipare descãrcat, atunci cand parul sintetic este atașat alternativ naturale. Iar efectul „Hollywood“, cu densa si gene foarte lungi pe linia.

cili să se aplece acumulată SS diferă în grosime și lungime. Se recomandă ca acești parametri (acestea sunt definite în milimetri) definite master. Alegerea este oferit lungime cililor 5-18 mm.

  1. Vile până la 9 mm, sunt cele mai fragile, ele sunt în creștere la partea superioară a secolului.
  2. 10-14 mm este o versiune universală, cu un raport lungime ideală, grosime și masa.
  3. Scopul principal al fire de par la 18 mm, este de a expresivitatea apel.

Care se potrivește?

Prin îndoirea SS a recurs la crearea unor imagini pentru lăstari foto și participarea la evenimente oficiale. În cazul în care genele îndoiți în jos, și unghiul exterior al ochiului este omis – SS-ul este o soluție de mare. Naturalitate se realizează într-un complex cu un volum parțial. Femeile care au ochi pe scară largă plantate, îndoiți selectat face posibil pentru a le corecta. patch-uri sintetice sunt fixate în centru și de linia interioară a secolului.

Multe femei gene în creștere nu refuză să folosească carcasele. Experții nu recomandă utilizarea acestuia, deoarece spălarea cosmeticelor va crește riscul de deteriorare a firelor artificiale.

În plus, produsele cosmetice provoacă iritarea pielii după extensie. Dacă vă decideți să crească genele, opriți chegul SS – arată cu adevărat atractiv și se potrivește cel mai mult.

Despre cum să alegeți curba genelor, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: