Totul despre genele tatuajelor

Totul despre genele tatuajelor

Orice femeie viseaza și luxuriante groase gene, dar, din păcate, nu toate se nasc cu. Datorită cosmetologiei moderne și a tratamentelor de înfrumusețare, fiecare reprezentant al podelei fine poate corecta ceva sau poate îmbunătăți. Unul dintre tratamentele topice pentru gene astăzi este tatuaj, care nu poate decât să accentueze frumusețea naturală a ochilor, dar, de asemenea, pentru a corecta unele dintre neajunsurile.

Ce este?

Genele de tatuat un alt nume machiaj permanent ochi. Aceasta implică aplicarea unei compoziții particulare (pigment), pe pleoape sau mezhresnichnoe spațiu. Cu ajutorul unui aparat special și pigment, amestecul de colorare este aplicat pe linia creșterea genelor.

Sensul procedurii – face ochii mai expresiv, în timp ce subliniind pleoapa si de-a lungul care cresc cili. Asta este, folosind această procedură număr ciliar devine mai clară și vizibilă.

Procedura de tatuaj Acesta permite multe femei să excludă din arsenalul său de linie de frumusete pentru ochi și chiar rimel, salva pe machiaj timp prețios dimineata. Genele Tattoo în conformitate cu toate recomandările pot fi purtate de la câteva luni la câțiva ani, mai ales dacă nu uitați despre corectarea.

Procedura de tatuaj este în mare măsură care amintește de tatuare. Se crede că aceasta nu provoacă durere, disconfort, dar încă vizibile, în funcție de faptul dacă are un prag de durere. Cu toate acestea, astăzi cosmeticieni oferă anestezie folosind mijloace speciale si creme. În timpul acul tatuaj cu foarte putin pigment de colorare este introdus numai în straturile superioare ale pielii, care reduce durerea la un nivel minim.

Este important ca procedura de tatuaj a genelor a fost efectuată de către un tehnician calificat, care este un expert în domeniul lor. În mod ideal, ar trebui să aibă un grad medical, și nu doar certificate mediocre.

Soiuri

Astăzi există mai multe tipuri de gene tatuaj, care pot face un tehnician calificat într-un salon bun.

 • Tatuaj intergranți, numit și „Interinsunk”. Un astfel de tatuaj se face numai în pleoapa superioară, permițându-vă să ajustați simetria ochilor și câteva defecte.

Pigmentul umbrei selectate este umplut numai spațiul dintre gene. Un astfel de permanent servește ca o bază excelentă pentru machiajul viitor, este aproape afectată, în timp ce genele par a fi mai groase și mai mult.

Readred „Interinsunk” în medie, După care se recomandă actualizarea sau repetarea din nou. Longitudinea efectului depinde de mulți factori din organism, și nu numai de la profesionalismul maestrului. TATTOO INTERGRANTIC arătate doamnelor cu gene slabe și abia vizibile, Dar femeile care le au mari și luxuriante pentru a face acest lucru nu are sens.

Citește mai mult  De la ce varsta poate construi gene?

 • Tattoo „săgeți”. Acest tip de machiaj permanent este solicitat printre reprezentanții sexului frumos al vârstei cele mai distincte. Tattoo „săgețile” vă permit să fiți întotdeauna cu machiaj, fără a cheltui în dimineața o mulțime de timp. „Săgețile” se potrivesc doamnelor cu cea mai variată aspect, cu ajutorul lor puteți ajusta aspectul și transformați fața ca întreg. Astfel încât procedura a trecut cu succes și rezultatul a fost mulțumit de client, este foarte important ca stăpânul să preia lungimea potrivită a săgeți, forma și grosimea lor.

 • tatuaj pentru ochi cu decisiv sau pulverizare se referă, de asemenea, la soiuri de machiaj permanent de ochi. Pigmentul nu este pur și simplu aplicat ca o săgeată clară de-a lungul liniei de creștere a genelor, dar, de asemenea, întinsă, creând efectul umbrei sau al opacității ușoare.

 • De asemenea, larg popular astăzi se bucurăHenna Biotatuju.

Cum se face?

Tatuajul modern poate fi realizat în mai multe tehnici și în mai multe moduri care diferă unul de celălalt de unele elemente și, desigur, la timp. Ridicați metoda optimă în cazul în care comandantul, pe baza stării pielii, caracteristicile și dorințele clientului.

Cu 24 de ore înainte ca procedura să nu fie recomandată să mănânce produse ascuțite, alcoolul și cafeaua puternică trebuie abandonate. De asemenea, nu luați medicamente care pot afecta coagularea sângelui.

Deoarece tatuajul atinge pleoapa, atunci de dorit să se folosească lentile de contact. Înainte ca comandantul să pornească procedura, trebuie să eliminați cu atenție machiajul, deoarece resturile sale pot afecta rezultatul final al tatuajului. Este recomandabil să veniți imediat la salon fără machiaj.

În timpul tatuajului Se recomandă să vă relaxați cât mai mult posibil, Deoarece mișcările ascuțite nu numai că pot distrage atenția de la aplicarea pigmentului pentru totdeauna, ci și să interfereze cu munca în general.

Despre orice disconfort insuportabil, Maestrul trebuie raportat imediat.

Sesiunea pas cu pas arată așa.

 1. Îndepărtarea reziduurilor de machiaj de ochi, prelucrarea zonei cu anestezie.
 2. După ce anestezia funcționează, după aproximativ 15-20 de minute, medicamentul este curățat cu un șervețel, iar apoi pielea este degresată suplimentar.
 3. Apoi, cu ajutorul unui aparat special cu un ac de unică folosință, comandantul începe să aplice un pigment între gene. Dacă se face „Interinsuncker”, Maestrul nu depășește linia de creștere a clientului genelor.
 4. După aplicarea pigmentului, reziduurile vopselei sunt îndepărtate, precum și resturile sukrovitsy anchetate.
 5. Apoi, maestrul dezinfectează tatuajul finit și provoacă un gel liniștitor sau o cremă specială.
Citește mai mult  Cum de a face gene mai lungi?

  Când conduceți o procedură, cineva poate simți disconfort luminos și cineva nu simte deloc, totul depinde de o persoană, așa că nu merită frică de dracu ‘în timpul unei sesiuni.

  Efecte

  Dacă machiajul permanent a fost efectuat printr-un expert calificat într-o instituție bună, atunci el nu va aduce consecințe negative. Nici măcar nu se tem. Cu toate acestea, există cazuri în care umbra permanentă în ochii lui nu a fost faptul că clientul era așteptat. Cel mai adesea se datorează lipsei de experiență maestrului. În acest caz, toată lumea va trebui să redo.

  Se întâmplă că infecția cade în microran, ca rezultat al conjunctivită sau alte boli ale ochilor inflamatorii pot începe. Va trebui să caute ajutor pentru un medic.

  Ochii pot inflama dacă anestezia a intrat în ele cu infralcare anestezică. Hematoamele prea vizibile nu pot fi doar o consecință a pielii delicate a pleoapelor, ci și fără griji și, uneori, manipularea ineptă a dispozitivului pentru aplicarea unui tatuaj.

  Apariția unui fenomen nu este exclusă când genele cad, iar reacțiile alergice încep de asemenea să se dezvolte. Toate acestea pot fi atribuite reacția unui organism individual. Așa cum, cu toate acestea, și faptul că pigmentul nu va avea loc pe pleoape.

  Uneori se întâmplă că, după tatuaj ochii nu se pot concentra, multe cosmetologi spun că este normal.

  Dar trebuie să aibă loc în decurs de 2-4 ore de la procedura. De aceea expertii recomanda doamnelor vin la procedura, și lăsați-l fără sine, și să ia un taxi sau ajutorul prietenilor.

  Contraindicații

  Ca și în orice tratamente de înfrumusețare moderne, de tatuaj are contraindicații sale. Luați în considerare în detaliu. Nu este de a face machiaj permanent în cazul în care:

  • Are o reacție alergică la un pigment de colorare sau de anestezie+
  • tratament hormonal organism deținut în prezent+
  • Procedura cade în zilele critice.

   Cu tatuajul, ar trebui să așteptați pur și simplu un pic sau să transferați procedura dacă sunteți foarte bolnav, dacă a început un trandafir de temperatură ridicată sau o tuse.

   Este interzis de a face doamnelor machiaj permanent în poziția, precum și cei care suferă de boli cronice grave. O atenție deosebită la tatuajul genelor, doamnele trebuie tratate, care suferă adesea de boli oculare sau au o boală cronică pleoapă.

   O procedură nedorită pentru femeile care au tendința la apariția rănilor, apariția cicatricii și a cicatricilor.

   În toate aceste cazuri Procedura este posibilă numai după consultarea unui cosmetician și un oftalmolog. Se crede ca hepatita, boli de sânge și bolile venerice sunt, de asemenea, un obstacol în calea tatuaj.

   Citește mai mult  Lash Botox pentru gene

   Îngrijirea după procedură

   Trebuie remarcat faptul că La câteva zile după procedură, pleoapele pot fi bolnavi puțin, furnicături pot fi simțite în ele. Nu merită să-ți fie frică, după câteva zile Denivelările durere.

   După efectuarea de machiaj permanent, piele pielii poate fi ușor inflamate și foarte sensibile. reacție normală este apariția de edem, care se încadrează în curând.

   Recomandări pentru îngrijire.

   • Doar a făcut tatuaj apă nu pot să ude În timpul zilei, și de la procedurile de apă, este de dorit să refuze timp de mai multe zile.
   • După procedura de mai multe zileEste recomandabil să se spele off rece apă fiartă, dar nu rece, și temperatura camerei. Extrem de nedorit pentru a utiliza produse de curățare agresive, săpun și tundra. Cel mai bine este să acorde prioritate petams blând pentru Demaciei.
   • Pleoapele după procedura poate fi unse cu un unguent special de vindecare sau gel. Un bun instrument trebuie să recomande comandantului, care a efectuat un tatuaj.
   • După tatuajTratează să apară crustele. Acestea apar pe secole, ca urmare a faptului că însănătoșirea pielii. Este imposibil să le perturbe, este mai bine să lubrifiați gelul liniștitor și hidratant (cremă).
   • Ceva timp, este recomandabil să nu vizitați saune, băi și solar și nu ar trebui să fie plajă. În timp ce filmul nu coboară din tatuaj, este imposibil să se utilizeze produse decorative cosmetice. În viitor, desigur, dacă este necesar, puteți folosi garnituri și creioane și carcase.

   Dacă nu neglija recomandările, precum și faceți o procedură într-o clinică sau un salon dovedit, cu siguranță va fi fericit pentru o lungă perioadă de timp și nu va provoca niciun disconfort.

   Cum face machiajul permanent al pleoapelor cu un aspect decisiv în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: