Totul despre îndoirea genelor B Forma B pentru clădire

Totul despre îndoirea genelor B Forma B pentru clădire

Extensii generale – una dintre cele mai populare proceduri din rândul modului modern. Expresivitatea viziunii depinde în mare măsură de îndoirea genelor. Interesul special al doamnelor cauzează exact opțiunea B. Este aproape de natural și păstrează frumusețea naturală a ochilor.

Particularități

Bendile genelor joacă un rol important în construirea în sus. Cele mai populare aparține. Este ușor curbată cilia care ajută la adăugarea volumului natural, păstrând aspectul natural. În comparație cu Bend C Cilia, indicată de litera B, arata discretă și elegantă. Îndoit de la relevante pentru doamnelor care preferă să rotească genele. Spre deosebire de B, creează efectul de a folosi forceps pentru curling. Coturile ulterioare (D, U, L și L +) arată mai puțin naturale.

Bend B aleși mai ales acele doamne care sunt mulțumite de forma ochilor și densitatea genelor. Cu ajutorul firelor artificiale de formă naturală și lungime, ei încearcă doar să sublinieze adâncimea și expresivitatea vederii. În majoritatea cazurilor, părul B, având o lungime și o grosime mijlocie. Ele arata naturale si naturale.

Gama de culori pot fi cele mai diverse: negru, maro, albastru și verde.

In plus, multe femei au propriile lor cilias complet identice să se aplece B, astfel încât din exterior extinse este puțin probabil să se facă distincția între „naturale“.

cosmetologi moderne fac procedura pentru construirea genelor pe 4 tipuri care implică utilizarea de îndoire B.

  • Incomplet. Ideal pentru proprietarul de gene naturale dense. firele artificiale sunt plantate doar parțial (după 2-3 cililor native). Acest tip vă permite să facă un aspect mai expresiv și deschis.
  • Full (clasic). Vedere populară care implică fixare fire de par artificiale pentru fiecare cili. În acest caz, se concentreze pe o anumită zonă (în cele mai multe cazuri este vorba de colțurile exterioare ale ochilor).
  • Volum (2D-3D). Pe de o „nativ“ gene fixa 2-3 artificiale. Aspectul devine deschis și expresiv în detrimentul unui număr mare de cili.
  • Super presiune (4D-7D). Acest tip implică acumularea la 4 fire de păr pe genele. De obicei, tehnici similare folosesc actorii profesioniști pentru a crea o imagine specifică.

Cilia diferă nu numai de îndoială, ci și de mult timp. Ele sunt măsurate în milimetri – de la 5 la 18. De asemenea, întâlniți CILIA 25 MM lungime. Cel mai adesea se folosesc machiajul lor.

Selectarea efectelor extensiei

De la tipul de bucle depinde de ce efect va duce la sfârșit. Modern Stylistii alocă șase soiuri de gene extinse.

Natural

Extensie clasică Păstrează frumusețea naturală prin adăugarea de expresivitate. Big Hairs J și B sunt fixate de-a lungul liniei de creștere a cilia naturală, sporind volumul lor.

Efectul natural este foarte popular cu moda modernă.

Vulpe

Unul dintre cele mai atractive și mai sexuale efecte. Parul artificial sunt atașați la colțul exterior al pleoapei superioare, creând vizual un „eyeliner” în fața ochilor. Această tehnică este în măsură să se adapteze proporțiile imideal ale feței. Efectul fox este obținut folosind trei tipuri de gene de diferite lungimi (scurt, mediu și lung).

Atelajului se realizează cu ajutorul pistonului.

Belichi

Această metodă este în mare măsură similară cu Fox, cu toate acestea Geană alungirea nu apare în colțurile ochilor, dar în mijloc. Cele mai lungi firele de păr sunt atașate pe site-ul defalcării sprâncenelor.

Apoi, o tranziție lină către cili scurt.

Marionetă

Potrivit pentru specimers extravagante care doresc să fie în centrul atenției. Privind ca cili luxos, dar nenatural.

firele de păr artificiale au aproape o lungime, cu toate că în mijlocul ei pot să iasă în evidență un pic.

Legate de

efect neobișnuit realizat cu Construirea pachete cilia prin intervale mici. Astfel, cili naturale adăuga volum, menținând în același timp un aspect natural.

Care se potrivește?

Îngrijirea B În primul rând Doamne adecvate cu rotunde (ușor pe „curate”). Efectul este mai bine să alegi vulpe sau veveriță. De asemenea, această îndoire poate fi încercată cu doamnelor cu ochi strâns plantați. Genele naturale devin volume și mai frumoase, făcând vizual o privire mai deschisă. În același timp, este practicat tocmai.

Când selectați genele pentru clădire, este important să luați în considerare câteva nuanțe importante.

  1. Calitatea cilia naturală. Îndoirea puternică nu poate fi atașată la părul rar scurt.
  2. Harmonicity. Genele excesiv de înconjurătoare sunt greu potrivite pentru șosete de zi cu zi și vor arăta vulgar.
  3. Durabilitate. Cu o selecție competentă de îndoire, durata șosetelor CILIA crește. Părul excesiv de lungi, după o perioadă scurtă de timp, va începe să rămână înnorate și să cadă.

Despre cum să aveți grijă de genele extinse, puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: