Lamindring de laminaria: beneficii, rău și reguli

Lamindring de laminaria: beneficii, rău și reguli

În ultimii ani, printre toate procedurile de plecare cosmetice, Wraps a început să folosească cea mai mare cerere, datorită căruia puteți trage corpul, faceți pielea mult mai proaspătă și, desigur, să spunem la revedere cu kilograme suplimentare. Cea mai mare eficiență este împachetarea algelor.

Ce este?

Un tip special de alge marine este utilizat pentru produse cosmetice – laminaria. Streezele din această plantă sunt destul de des incluse în creme, diverse măști și tonic tonic, în același timp, algele însele sunt o modalitate foarte bună de a ne pune corpul în ordine. Laminaria este o adevărată substanțe de utilitate de cămară, vitamine și oligoelemente, care au cel mai benefic efect asupra celulelor și a țesăturilor.

 • Iod. Acest element de urmărire este acumulat în cantități destul de semnificative, iar forma sa este ușor accesibilă corpului uman, deci este rapid absorbit în întregime. Datorită acestui fapt, Laminaria este utilă în special pentru persoanele care suferă de deficit de iod, și nu este un secret faptul că aceasta este o problemă comună a tuturor locuitorilor din metropolele cu situația lor de mediu nefavorabil și un ritm nebun de viață.
 • Alinats. Sunt substanțe care aduc toate toxinele și zguri din corpul uman, aceste macroelemente sunt sorbenți puternice, astfel încât acestea să poată lupta chiar stări tumorale.

  • Acid gras. Acizii grași polinesaturați sunt necesari pentru o persoană, îmbunătățesc circulația sângelui în piele și țesuturi, contribuie la îmbunătățirea alimentației organelor și la stabilizarea proceselor metabolice.
  • Vitamine. Laminaria conține toate vitaminele din grupa B, precum și acidul ascorbic și de nicotină, retinol, datorită căruia pielea este alimentată și îmbunătățirea stării sale.
  • Microelemente. În plus față de iod, există destul de multă potasiu, sodiu, precum și fosfor, magneziu, fier și mangan în cafeneaua de mare. Toate aceste elemente joacă un rol crucial în stabilizarea proceselor de viață ale întregului corp și incluzând capacul pielii.

  Wrapsul de varză marină sunt efectuate pe o varietate de zone corporale care au nevoie de corectare. Mai ales adesea procedurile sunt efectuate pe picioare, fese, șolduri și piept. Regenerează pielea, îl trage, mărește turgorul și elasticitatea, îmbunătățește starea generală ca întreg.

  Tipuri de alge

  2 opțiuni sunt utilizate pentru Wraps SPA.

  • Foi laminar. Reprezintă straturi solide de alge uscate care au trecut o prelucrare specială. De regulă, ele sunt folosite pentru a înfășura părțile mari ale corpului. Este demn de remarcat faptul că le puteți folosi de mai multe ori pe săptămână. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru compilarea măștilor complexe.
  • Pulbere din alge. În cosmetologie, este indicat de termenul „alge micronizate”. Această opțiune este potrivită pentru Wraps multicomponent. De exemplu, o combinație foarte populară de pulbere cu lut, eficacitate bună are, de asemenea, combinații cu miere, piper roșu și uleiuri esențiale.

  Pulberea este convenabilă pentru a se amesteca și aplica pe corp, dar puteți aplica o astfel de compoziție o singură dată. Întindeți utilizarea uneia și aceeași parte a pulberii pentru mai multe proceduri, spre deosebire de foi, nu va funcționa.

  Beneficiu

  Algae Wraps va fi deosebit de util pentru toți cei care suferă de depozitele de grăsime excesive, celulita și sensibilitatea crescută a pielii. Înfășurarea efectuată la domiciliu îmbunătățește semnificativ furnizarea de celule cutanate cu sânge, care transportă oxigen și substanțe nutritive la acestea, iar în plus, astfel de proceduri sunt umplute cu energie și crește semnificativ imunitatea.

  Componentele compozite ale varză mării măresc capacitatea adaptivă și de regenerare a pielii, Datorită căreia îi permite să returneze tonul dorit și să reducă „crusta portocalie”, pe care multe femei se confruntă. Laminaria contribuie, de asemenea, la îndepărtarea activă a fluidului excesiv din organism, datorită scăderii umflăturii și a kilogramelor inutile.

  În funcție de tehnica de manipulare, ambalajul poate fi fierbinte sau rece. În timpul caldului, porii apar, prin care toți contaminanții sunt derivați din organism, circulația sângelui este îmbunătățită și procesele metabolice sunt normalizate. În timpul procedurilor reci, organismul este supus stresului, datorită acestui lucru, pielea funcționează în modul armat, ceea ce stimulează recuperarea și îmbunătățește tonul. Astfel de proceduri sunt eliminate și eliminate din oboseală.

  Contraindicații și daune

  Orice procedură de cosmetice are propriile sale contraindicații, și algele împachetări nu sunt o excepție. Este important să vă asigurați că aveți nici o intoleranță individuală la componentele principale ale măștii, în special, nu există nici o alergie la iod. Procedura poate fi numit nu toate.

  • Deci, împachetări sunt contraindicate în timpul sarcinii, patologii cardiovasculare si oncologie.
  • Impunerea algelor nu se recomandă să se efectueze pe piele cu răni deschise, dermatită, inflamații, eczemelor batjocoritori, abraziuni adânci și arsuri.
  • Nu trebuie aplicat alge imediat la sfârșitul epilare. În plus, overalling și temperatură ridicată a corpului poate fi contraindicată la alge împachetări.

  Cum să efectueze folie?

  Pentru a începe cu, să acord cu ceea ce este diferența dintre efectul fierbinte de frig. Ambele tipuri de proceduri pot fi cu ușurință a avut loc la domiciliu. Prima opțiune este concentrată pe o scădere a celulitei, iar cea de-a doua vizează reducerea umflăturii și îndepărtarea simptomelor de oboseală, care este deosebit de acută în membrele inferioare. Împachetarea rece este recomandată tuturor femeilor care doresc să-și scoată pielea, o fac mai mică și proaspătă, precum și pe cei care suferă de edeme. În ambele cazuri, paralele este împărțirea grăsimilor suplimentare și, în consecință, reducerea greutății.

  Foarte des, laminaria este combinată cu lut. În acest caz, pulberile sunt pur și simplu amestecate și diluate cu apă. De regulă, se utilizează o lut alb sau albastru, un amestec este aplicat timp de 30-40 de minute, după care este destul de spălat cu mișcări de masaj luminos. Astfel de măști ajută în cel mai scurt timp posibil pentru a scăpa de celulită, crește elasticitatea pielii și aliniați-o.

  Înfășurarea poate fi efectuată numai pe corpul purificat, astfel încât este necesar să se ia un duș sau o baie, de preferință cu sare de mare, trebuie să fie aplicată la frecare, optimă – sare. Dacă aveți posibilitatea de a vizita sauna, acesta va consolida numai eficacitatea procedurii.

  Tehnicile ambelor proceduri diferă.

  • Pentru a efectua o ambalaj fierbinte, este necesar să se pregătească 100 g de alge uscate, le fervent cu apă (70-85 g) și să se dea întăriți aproximativ 30 de minute. Varza de mare se aplică zonelor problematice într-o formă preîncălzită, compoziția trebuie să aibă o temperatură de aproximativ 40 de grade. În loc de componenta frunzei, puteți utiliza pulberea, în acest caz că este luată și preparată în aceleași proporții de buruieni. După aplicarea laminariei, organismul ar trebui să fie înfășurat cu un film alimentar, se culcă și ascunde o pătură caldă. După 30-40 de minute puteți spăla masca, de preferință sub dușul contrastului. Astfel de proceduri îmbunătățesc fluxul sanguin, scoate din porii tuturor zgurilor și a toxinelor dăunătoare, iar în plus, contribuie la alimentarea cu energie a celulelor și hidratantă a epidermei. În același timp, există o scădere a severității celulitei.

  • Împachetare rece. Pentru a pregăti o compoziție eficientă, ar trebui să luați aproximativ 100 g de laminaria și să vă înmuiați în apă rece 3-4 ore. Algele divizate sunt aplicate la organism timp de 40 de minute, nu este necesară o izolație suplimentară. De îndată ce timpul de procedură expiră, trebuie să luați un duș răcoritor și etichetați crema de plecare sau anti-celulită. Rețineți că de la o procedură nu veți observa nici un efect vizual. Wraps ar trebui să fie efectuate printr-un curs de 10-20 sesiuni, în timp ce frecvența lor ar trebui să fie 1-2 pe săptămână. Pentru a crește eficiența, puteți face un masaj înainte de manipulări, dar ar trebui să fie ușor, nu este necesar să se dorite. Pielea trebuie să fie încălzită, dar nu este confuză.

  În mod optim, dacă alternezi procedurile reci și fierbinți între ele, dacă doriți, puteți petrece un al doilea curs cu o pauză pe lună. Wraps pot fi combinate cu alte proceduri utile, cum ar fi sport, dieta și masajul.

  Recenzii

  Femeile care recurg la împachetări ale unei case de alge, lăsând în legătură cu procedura numai cele mai favorabile comentarii. Este foarte important ca să fie posibilă găsirea algelor în orice farmacie într-un preț destul de democratic, astfel încât desfășurarea procedurilor la domiciliu costă mult mai ieftin decât îngrijirea cabinei care își pot permite să nu fie fiecare reprezentant al podelei slabe.

  Rețetă pentru a face măști simple: algele sunt pur și simplu sigilate cu apă. Măștile de pulbere sunt ușor aplicate, iar frunzele sunt inactive corpului fără probleme, astfel încât toate manipulările necesare pot fi efectuate independent, fără a recurge la ajutorul străinilor. Eficacitatea procedurilor este invariabil ridicată: o lună mai târziu, puteți vedea îmbunătățirile vizibile în tipul general și starea pielii, devine mult mai netedă, strânsă și proaspătă, „coaja de portocale” scade și volume nedorite. Acțiunea foarte bună anti-celulită dă alge live, iar un bonus plăcut devine o îmbunătățire generală a bunăstării, un sentiment de putere și de ușurință în întregul corp.

  Citiți mai multe despre laminare pentru Laminer de slăbire Veți învăța în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: