Caracteristicile inaccolarilor de perie pentru curățarea dinților la copii

Caracteristicile inaccolarilor de perie pentru curățarea dinților la copii

Mulți părinți cred că în mod greșit gura copilului ar trebui să fie lansate după ce apar primii dinti. Cu toate acestea, de fapt, pentru cele mai mici există cerneluri speciale. Cu acest dispozitiv, părinții pot face masaje de gumă, eliminați disconfortul atunci când dentiția. Este important să utilizați corect duza siliconică și să o urmați. Este important să păstrați sănătatea cavității orale.

Ce este?

Periuța de dinți silicon pentru bebelușii confortabil pus pe deget. Duza pentru masajele gingiilor și pentru primii dinți poate fi utilizată până când copilul să învețe să aibă grijă în mod independent pentru cavitatea orală. Pixelii și secerile siliconice sunt situate pe suprafața de lucru. Ele sunt moi și nu răniți gingiile delicate delicate.

Un atac pentru curățarea dinților în copil ia o cretă ușoară și simplifică dentiția. Utilizați produsul pentru a începe din copilărie. Acest lucru permite nu numai să monitorizeze starea cavității bucale, ci și să-i învețe copilul la o procedură de igienă importantă.

Atacul este folosit pentru copiii de până la 1 an.

Producatori populari

Peria – atacul ar trebui să aibă o calitate bună pentru a aduce copilului doar beneficiar. Se recomandă acordarea atenției produselor companiilor dovedite. Aceste firme au reușit să se stabilească printre părinți și au arătat în practică că folosesc materiale excepționale de înaltă calitate. Puteți evidenția un număr de producători populari.

 • Melo. Iko Kids Line este proiectat pentru sugari. Atacurile pot fi utilizate fără a adăuga pastă de dinți și apă. Produsul este moale, vă permite să masați și să restaurați pH-ul. Atac rezistent la uzură, proiectat pentru 100 de aplicații. În fabricație, a fost utilizat un material de înaltă calitate, care este complet reciclabil.

 • Lubby. Compania elvețiană oferă produse de silicon. Partea laterală a riferului. Acest lucru vă permite să faceți un masaj de înaltă calitate, care este important în timpul dentiției. Folosind peria, puteți elimina degradarea cu gingii și puteți aplica un instrument de medicație dacă este necesar.

 • Coreea. Producătorul oferă perii pentru copii de la naștere la an. Caracteristică cheie din material. Siliconul are adăugarea de nanospebra, datorită faptului că efectul antibacterian se manifestă. O astfel de perie este mai eficientă atunci când procesează cavitatea bucală și nu necesită multă grijă.

 • Copil fericit. Vă permite să învățați un copil la procedurile igienice. Produsele au creioane din polipropilenă. Astfel de ambalaje simplifică stocarea, protejează peria de murdărie. Un atac este convenabil de a folosi atât acasă, cât și în timpul călătoriilor cu copilul. Ca parte a siliconului nici un bisfenol A, astfel încât materialul este sigur pentru copil. Peria poate fi utilizată timp de 1 an și magazin – 5 ani.

 • Baby-baby. Compania din Marea Britanie are grijă de sănătatea copiilor. Când se dezvoltă, sunt utilizate tehnologii exclusiv moderne. Ca urmare, părinții pot fi încrezători că peria este făcută din material sigur. Relieful pe atacul siliconic vă permite să masați calitativ gingiile și să eliminați flarea. Pot fi folosite de la naștere.

Criteriile de alegere

În magazine puteți vedea o mare varietate de perii pentru bebeluși. Astfel de bunuri se referă la categoria de vârstă de la 6 luni la 2 ani. Perii sunt destul de voluminoase, ceea ce previne posibilele vătămări pe gingii. Utilizați atacurile de acest tip convenabil pentru părinți, în plus ei nu deranjează copilul.

Prima perie ar trebui să fie mare și rotunjită. În modelele de la 6 luni de păr silicon cât mai moale posibil. Aceasta este soluția perfectă pentru guma și îndepărtarea primului așezat. Atacul de perie de silicon pentru copii este folosit înainte de apariția primilor dinți. Iată principalele criterii de selecție.

 1. Este necesar să se acorde preferință producătorilor dovediți.

 2. Un atac de la silicon de înaltă calitate nu dăunează sănătății copilului, chiar dacă copilul îl mușcă. Dacă materialul cauzează îndoieli, are un miros neplăcut sau o formă incomprehensibilă, atunci este necesar să refuzați utilizarea. În caz contrar, siliconul slab poate aloca toxine.

 3. Primul atac trebuie să fie cât mai moale, cu o cantitate mică de tuberculi. Acest lucru este suficient pentru a masca gingiile. Mai târziu este necesar să alegeți un produs cu o mare varietate de mustăți care vor permite procesarea primilor dinți din raid.

Termeni de utilizare

Peria de silicon este pus pe un deget și, prin urmare, înainte de a începe procedura, este important să spălați cu atenție mâinile cu săpun. Apoi puteți trece deja la procedură. Copilul este mai bine să-i pună în genunchi, înapoi la tine însuți. Aceasta este cea mai convenabilă poziție. În procesul de procedură în sine, gingiile și primii dinți sunt procesate prin mișcări de lumină lentă în diferite direcții.

Majoritatea bacteriilor se acumulează în locuri greu accesibile. Ei ar trebui să acorde o atenție deosebită. La vârsta de 4-6 luni, procedura ar trebui să ocupe aproximativ 4-5 minute.

Prelucrarea gingiei elimină umflarea și inflamația, care se formează în timpul dentiunii primilor dinți. Are un efect pozitiv asupra sănătății și bunăstării copilului – devine mai puțin capricioasă.

Puteți utiliza peria – un atac de la 3 luni. De obicei, pentru aproximativ 1 an, acesta este înlocuit de o periuță de dinți simplă pentru copii. Procedura este efectuată de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Cu toate acestea, prima dată este doar o singură prelucrare înainte de culcare. Acest lucru va permite copilului să se obișnuiască cu manipularea și să o perceapă cât mai calm posibil.

După ceva timp, puteți să vă ocupați de cavitatea orală după fiecare masă. Aceasta va spori eficiența procedurii igienice. Este important să interziceți copilului să se joace cu un atac, el trebuie să fie perceput ca un instrument. Până la 2 ani, procedura este efectuată fără utilizarea pasta de dinți, este suficientă pentru a umezi febra cu apă.

Când curățați, ar trebui să faceți mișcări moi, fără împingere.

Procesul de efectuare a procedurii se face diferit în funcție de vârsta copilului. Este important doar să observăm curățenia, să vă spălați bine mâinile și să vă îngrijiți corect atacul. Acest lucru nu va deteriora copilul cu microbi suplimentari. Procedura de prelucrare a cavității orale a copiilor de până la 6 luni are o serie de caracteristici.

 1. Puneți pe perie moale pentru copii.

 2. Gingii clare, în interiorul obrajilor și limbajului. Numai nu este necesar să plângi greu cu acesta din urmă, astfel încât să nu provoace un reflex vărsat.

 3. În primul rând, guma inferioară este procesată și apoi partea superioară. Un atac ar trebui să fie mișcări circulare ușor.

 4. Nu efectuați procedura prea lungă. Dacă copilul este deja nemulțumit, este necesar să se termine. În caz contrar, dezgustul pentru curățarea dinților, care va fi destul de greu de depășit în viitor.

 5. În timp ce copilul nu are dinți, procedura poate fi efectuată după fiecare masă. Acest lucru este deosebit de important dacă copilul se alătură după hrănire.

Uneori pentru cele mai mici nu sunt atacuri de silicon, ci țesuturi, de unică folosință. Această opțiune este bună pentru prima dată. Procedura este efectuată în același mod, dar dispozitivul este apoi emis pur și simplu. Produsul de țesut trebuie să fie pus pe degetul mic. Procedura de prelucrare a cavității bucale la copii de la 6 luni la 1 an este oarecum diferită.

 1. Puneți instrumentul de silicon la degetul arătător. Uneori este mai convenabil să efectuați o mamă de curățare.

 2. Dinții curățați mișcările circulare moi, fără împingere, ca și cum amortizarea. Treceți de la gingii.

 3. Guma, unde nu există dinți, ar trebui să fie masați timp de 1 minut.

 4. Ar trebui să învățați un copil la gura de tijă cu apă. Prima dată este recomandată utilizarea fierului, temperatura camerei. Va fi la fel de confortabil pentru un copil.

Îngrijirea îngrijirii

Atacul primește un copil în gură cu toți microbii că există. Îngrijirea corectă garantează nu numai siguranța copilului, ci și durata instrumentului în sine. Durata de viață medie este de 2-3 luni. Când deformarea sau deteriorarea, produsul merită aruncat. Reguli pentru îngrijirea periei – atacul constă din mai multe puncte.

 1. După ce ați folosit peria, este necesar să clătiți cu săpun pentru copii, clătiți cu apă curentă și uscați.

 2. Produsul de stocare urmează într-un caz care urmează să fie protejat de praf și de alți contaminanți.

 3. Nu puteți utiliza procesul de fierbere și abur. Siliconul este un material sintetic, în IT microorganismele patogene practic nu se înmulțesc. În acest caz, temperatura ridicată poate duce la o deformare a materialului. Ca urmare, atacul va deveni necorespunzător pentru utilizare ulterioară.

Este mult mai ușor să stocați produsele cu capace. De obicei are o blocare specială pentru montarea pe curea sau pe raft. Acest lucru nu va pierde accidentul și nu-l păstrează astfel încât copilul să nu o poată folosi ca o jucărie. Ca urmare, copilul își va aminti acest loc și va merge la el însuși când va fi necesar să vă spălați dinții.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: