Caracteristicile servetelor pentru curățarea dinților

Caracteristicile servetelor pentru curățarea dinților

Nu toți părinții știu că îngrijirea cavității orale a copilului este necesară din primele zile ale vieții sale, în ciuda faptului că primul dinte de lapte la copii este tăiat doar cu doar 6 luni. Îngrijirea dinților și a gingiilor copilului la 3 ani medici recomandă efectuarea cu șervețele umede.

Ce este?

Servetele de curățare a dinților vă permit să curățați ușor și ușor cavitatea orală a copiilor de până la 3 ani, precum și se aplică atunci când dintr-un anumit motiv nu este posibil să periați dinții. Astfel de șervețele pot fi folosite de copii din primele zile ale vieții, deoarece pasta de dinți, care sunt impregnați, hipoalergenne, nu conține fluor, sulfuri și parabeni.

De regulă, produsul se face pe baza unei componente speciale – xilitol. Este un înlocuitor natural de zahăr, dar spre deosebire de acesta din urmă nu dăunează smalțului dentar, dar, dimpotrivă, are proprietăți antibacteriene și este folosit ca agent profilactic din carii.

Materialul de șervețel nețesute, deci nu există riscul de a lăsa fibre în gură. Un gust plăcut dulce contribuie la curățarea dinților și gingiilor nu provoacă emoții negative de la un copil.

În plus față de curățare, astfel de șervețele pot fi folosite pentru a masca gingiile atunci când dinții încep să se taie pentru a ameliora simptomele dureroase.

Branduri populare

Luați în considerare cele mai populare printre brandurile părinților pentru curățarea dinților.

  • Perie pentru copii. Șervețele sterile de unică folosință pentru curățarea cavității bucale, impregnate cu pastă de dinți pe bază de xilitol. Au un gust de banane frumos. Produs în Regatul Unit.

Citește mai mult  Totul despre irrigaters Oral-B

  • Jack Baby Gym. Șervețele de curățare și masaj pentru nou-născuți. Produs din bumbac natural, componentele suplimentare nu conțin. Țara producătorului – Australia.

  • Aleva Naturals Bamboo Baby. Super ar putea servetele pentru copii. Pastă de curățare impregnată bazată pe xilitol și componente ale plantelor (extract de aloe și rădăcină de gliciromoză).

Cum se utilizează?

Începeți îngrijirea pentru gingiile copilului este necesară din primele zile ale vieții sale. In primele luni, nou-născut are un risc destul de mare de afte în curs de dezvoltare cauzate de ciuperci candidial. Pentru profilaxia, cavitatea orală este purificată de un șervețel umezit într-o soluție slabă de bicarbonat de sodiu.

De la 6 luni, primii dinți încep să freca off, atunci prima naluca este de obicei introdus. Laptele matern în sine este un agent antibacterian și protejează gura copilului. Prin urmare, odată cu introducerea de praf pentru dinți și gingii, aveți nevoie pentru a începe de îngrijire cu o mai mare minuțiozitate.

Din păcate, cariile de vârstă pentru copii timpurii este o problemă destul de comună. Stratul de smalț de pe suprafața dinților de lapte este mult mai subțire decât dinții dentari. Imunitatea pentru copii este, de asemenea, numai în procesul de formare. Prin urmare, în lipsa îngrijirii competente, cariat focare apare la copii foarte repede. De asemenea, contribuie la mese incorecte (dulci pe timp de noapte), nerespectarea regulilor de igienă (obiceiul adult care încearcă alimente de la o lingură de bebeluș și așa mai departe).

Ca prevenire, curățarea dinților și a gingiilor trebuie efectuate după fiecare masă, precum și pe o noapte înainte de culcare. Utilizarea unei periuțe de dinți la copii mici este dificilă: chiar și cele mai moi perii sunt capabile să deterioreze gingiile blânde ale copilului, iar pasta de dinți, copiii sub 3 ani nu știu cum să scuipă – au înghițit de la 30 la 60 de ani % pastă. Prin urmare, până la 3 ani este cea mai bună modalitate de a purifica gura – cu ajutorul șervețelurilor speciale, deși deja de la 2 ani, este necesar să predați treptat utilizarea periei.

Citește mai mult  Revizuirea pastelor dinților pentru copii Splat

Mai mult decât o vârstă adultă (după 3 ani), șervețelele sunt convenabile să se utilizeze pe o plimbare și în timpul călătoriilor lungi.

Șervețelele pentru copii pentru cavitatea orală sunt proiectate pentru o utilizare disponibilă. Procedura trebuie aded.

Înainte de a utiliza de la șervețel, scoateți pelicula de protecție și rotiți-o în jurul degetului. Apoi, cu mișcări de masaj moale curățate gingiile, frecă dinții. Masajul de gumă îmbunătățește circulația sângelui în țesuturi moi și este prevenirea necesară a pulpitatului, este, de asemenea, capabilă să amelioreze durerea în dentiție. După ce a folosit servetele, nu este necesară clătirea gurii.

Este important să ne amintim că rezultatul are doar grijă obișnuită.

Curățarea dinților din când în când conduce la faptul că se formează o flacără dentară solidă, care este populată de microorganisme și o îndepărtează cu ajutorul curățării obișnuite.

Despre cum să utilizați servetele pentru curățarea dinților, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: