Colgate pastă de dinți

Colgate pastă de dinți

Pasta de dinți este pur și simplu necesară pentru a menține igiena orală. Colgate oferă o gamă largă de astfel de produse. Există o oportunitate de a alege o pastă sub nevoile individuale ale utilizatorilor de orice grup de vârstă. Colgate este popular în Rusia și în întreaga lume.

Particularități

Producătorul oferă mai mult de 20 de tipuri de pastă de dinți pentru a rezolva diverse probleme. Colgate-Palmolive a început să lucreze în 1806. În acest timp au fost dezvoltate multe formule unice pentru îngrijirea orală. Prima companie a folosit tubul de tablă ca o capacitate de capacitate a rezervorului.

Timp de mulți ani de dezvoltare a făcut fonduri foarte populare. Colgate vinde pastă de dinți aproximativ 250 de țări. Gama este gândită astfel încât consumatorul să poată alege cea mai bună opțiune pentru a-și rezolva problemele. Produsele ajută la eliminarea flarei bacteriene, întăriți gingiile, smalțul alb și să-l remineralizați. De asemenea, furnizate în componente pentru a îmbunătăți mirosul de gură.

Pasta de dinți permite nu numai rezolvarea unei probleme, dar inițial împiedică dezvoltarea acesteia. Este demn de remarcat faptul că există substanțe chimice în compoziție, prin urmare există și contraindicații pentru utilizarea fondurilor. De asemenea, producătorul oferă un pic de gusturi.

Listează principalele avantaje ale pastă de dinți de la Colgate.

 1. Compoziția este echilibrată. Componentele nu deteriorează nici măcar smalțul subțire atunci când utilizați regulile.
 2. Aproape toate produsele sunt proiectate pentru utilizare continuă acasă.
 3. Lupta cu succes a bolilor parodontale. Vă permite să scăpați de sângerarea gingiilor.
 4. În sortiment nu există doar paste pentru adulți, ci și copii. Regulile sunt împărțite după vârstă. Fiecare compoziție este gândită pe baza nevoilor.
 5. Costul este acceptabil.
 6. Instrumentul nu are efecte secundare.
 7. Fiecare pastă asigură o protecție pe termen lung, reduce activitatea bacteriilor patogene. Ele sunt motivul mirosului neplăcut al gurii.

  Unele se pare că efectul de albire este insuficient. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi considerat un dezavantaj fără echivoc. Toate pastele de albire ale companiei acționează cu atenție și ușor. Ele vă permit să returnați culoarea naturală a smalțului. Componentele crede cu atenție flacăra, care rămâne după utilizarea băuturilor de vopsea și a alimentelor.

  Prezentare generală TOTAL

  Conducătorul este destinat unei îngrijiri complexe. Fiecare pastă este concepută pentru a rezolva o sarcină specifică. Formula conține PVM-MA și copolimerul triclosan. A fost dezvoltat un sistem special care controlează dezvoltarea bacteriilor. O astfel de combinație vă permite să scăpați de 97% din microorganismele patogene în cavitatea orală.

  Substanțele active protejează dinții și gingiile în decurs de 12 ore după curățarea dinților. Utilizarea regulată vă permite să scăpați de placa de pe smalțul și inflamația gingiilor. Întreaga linie totală este împărțită în fonduri profesionale și standard. Prima opțiune are o formulă mai activă, astfel încât nu este utilizată pentru copii.

  • „Respirație proaspătă”. Remedierea este complet neutralizată de motivele pentru care miroase gura. Prospețimea durează aproximativ 12 ore.

  • „Curățarea interdentală”. Compoziția este gândită la lucrurile mici. Există elemente speciale care pătrund în locuri greu accesibile. Substanțele active protejează aceste zone de la formarea cariilor.

  • „Pentru dinți sensibili”. Formula este proiectată astfel încât să se îmbunătățească și să consolideze smalțul. Este important să utilizați instrumentul în mod regulat.

  • „Curățare profesională”. Compoziția este îmbogățită cu substanțe abrazive. Ei îndepărtează rapid și eficient zborul. Efectul luminos de albire se manifestă destul de repede.

  • „Albirea profesională”. Pastele într-o perioadă scurtă îndepărtează parcelele întunecate cu smalț. În acest caz, totul se întâmplă ușor. Cu utilizare regulată, efectul se manifestă rapid, iar smalțul nu este deteriorat.

  • „Efect vizibil”. Caracteristica pastă este că modifică culoarea în procesul de curățare. Spuma albă se transformă în albastru. Schimbarea culorilor semnalează că gura a devenit curată. Este important să folosiți pastele zilnic.

  Pastele sunt concepute pentru îngrijire integrată, îmbunătățește starea dinților și a gingiilor.

  • „Gum Health”. Compoziția chimică vă permite să distrugeți bacteriile în întreaga cavitate orală. Particularitatea este că pasta îndepărtează microbii de-a lungul liniilor gingiilor. Ele conduc la procese inflamatorii.

   Costul pastelor profesionale este mai scump decât standardul. Printre mijloacele obișnuite are „propolis” și „menta pur”. Prima pastă mărește troficul țesuturilor moi și îmbunătățește starea smalțului. Cu utilizarea regulată a „propolisului”, riscul de inflamație este redus. Înseamnă „menta pur” este destinată îmbunătățirii mirosului de gură.

   Linia „secrete antice”

   Seria este formată din 4 paste, toate sunt concepute pe baza rețetelor de medicină chineză. O mulțime de componente naturale, de exemplu: Lotus, Lemongrass, Monetărie, Sare, Algae. Îndepărtați cu atenție dinții albici, îmbunătățește smalțul și starea de stat. În plus, există componente care luptă cu microorganismele patogene.

   • „Albirea în siguranță”. Combinația de sare și alge marine a fost de mult timp utilizată pentru a îmbunătăți starea dinților. Formula combină plantele naturale și mineralele. Gustul exprimat, dă prospețime de mare.

   • „Consolidați smalțul”. Ca parte a extractelor de ginseng și menta. Ca rezultat, pasta contribuie la vindecarea rănilor. Rădăcina ginseng conține calciu, zinc, magneziu. Aceste substanțe îmbunătățesc starea dinților, fac smalțul de durabil și puternic. Menta reîmprospătează respirația.

   Cu utilizare regulată, instrumentul afectează în mod favorabil starea întregii cavități orale.

   • „Prospețime impecabilă”. Compoziția este ulei de lămâie și aloe. Ultimul ingredient îmbunătățește mecanismele de protecție naturală ale corpului. Pastele protejează smalțul de apariția cariilor. Cu utilizare regulată, starea gingiei este îmbunătățită.

   • „Îngrijirea pentru desny”. Conține extract de flori și lotus frunze. Ca rezultat, remedierea primește o aromă plăcută blândă și calmează gingiile. Cu utilizare regulată, problema sângerării este rezolvată.

   Produse pentru copii

   Pasta de dinți împărțită după vârstă. Au fost dezvoltate compoziții speciale pentru cel mai mic, care se ocupă cu atenție de dinții de lapte. Ele sunt complet sigure. Mai târziu puteți merge la pastele copiilor care susțin sănătatea primilor dinți permanenți. Pasta de copii are un gust destul de plăcut pentru a provoca o asociere pozitivă a copilului.

   La alegerea, este important să se acorde atenție limitărilor de vârstă. Producătorul investește broșuri cu recomandări pentru părinți și calendar de curățare a dinților. Acesta din urmă vă permite să interesați copilul. Principalul conducător pentru copiii de copii pentru copii este împărțit în mai multe soiuri.

   • Copii Premium 3-5 Non Fluor. Compoziția este naturală, există o substanță de arginină. Concepute pentru îngrijirea dinților de lapte.

   Paste fără fluor!

   • Premium pentru copii 0. Mijloace utilizate cu aspectul primilor dinți. Pastele cu gust de fructe blânde vă permite să dezvoltați un obicei util al copilului. Nu există abrazive agresive.

   • Copii Premium 3-5 Fluorură. Pastă de dinți cu fluorură. Numărul său corespunde restricțiilor de vârstă.

   Compania oferă și alte paste de dinți pentru copiii mai mari. Asa de, Instrumente Barbie ™ și Spider-Man ™ sunt concepute pentru a curăța dinții după 6 ani. Pastele au un design atractiv. Ca parte a componentelor hidratante care protejează membranele mucoase și dinții din bacterii.

   Mijloacele acționează ușor, nu deteriorează smalțul.

    Colgate oferă, de asemenea, paste „doctor hare”. Ele sunt potrivite pentru copiii de la 2 la 6 ani. Există mai puține componente chimice decât în ​​pastele adulte. Compoziția are o fluor care îmbunătățește starea de smalț, o face mai durabilă. Există un instrument cu gumă de căpșuni și mestecat.

    Alte paste

    Gama de companii este foarte mare. Când se alege, merită navigare condiția dinților și a gingiilor. Este important să alegeți instrumentul potrivit care va fi axat pe rezolvarea problemelor curente sau menținerea sănătății generale a cavității bucale. În unele cazuri, merită pre-consultați un dentist.

    Pro-relief sensibil

    Linia este reprezentată de două paste. Produsele restaurează secțiunile cu sensibilitate crescută, ceea ce vă permite să scăpați de durere. Formula unică Pro-Argin ™ este capabilă să sigileze tubulele dentină care duc la nervi. Ca rezultat, se creează o barieră de protecție, datorită cărora durerea dispare după utilizarea lichidului fierbinte sau rece, a alimentelor dulci.

    Descriem caracteristicile pastă.

    • „Restaurare și control”. Consolidează gingiile, îmbunătățește starea lor. Cu utilizare regulată, tubulele dentin sunt complet garnituri.
    • „Pentru dinți sensibili”. Formula exclusivă permite să nu deghizeze senzațiile neplăcute de la frig, cald și dulce, dar pentru a scăpa complet de ele. Este important să utilizați paste de 2 ori pe zi pentru un efect lung.

     Conducătorul poate fi folosit ca asistență de urgență pentru a elimina durerea. Pentru aceasta urmează vârful degetului pentru a aplica o cantitate mică de pastă pe o zonă sensibilă. Compoziția este frecată într-un minut. Ca rezultat, tubul va fi sigilat, durerea va trece.

     0%

     Lipiți „curățarea moale” Diferă în compoziția sigură și aromă naturală de menta. Micropina protejează împotriva posibilelor carii și consolidează smalțul. Textura gel complet transparentă. Caracteristici:

     • Nu există conservanți, coloranți, arome+
     • Potrivit pentru vegani, deoarece zahărul și glutenul sunt excluse+
     • Noua formulă vă permite să aveți grijă de sănătatea cavității orale cât mai sigură posibilă.

     „Albirea în siguranță”

     Pasta clasică a acestei linii elimină întunericul pe smalț, returnează albul natural. Machiajul delicat vă permite să utilizați produsul zilnic. Pasta „Îngrijirea pentru Desna” elimină, de asemenea, un zbor cu smalț. Compoziția este elaborată astfel încât să nu facă rău cu sensibilitate ridicată. Pasta îi îngrijește nu numai despre dinți, ci și despre gingiile.

     De asemenea, în linie există un mijloc de „cărbune natural”. Pastă neagră îndepărtează în siguranță un raid întunecat, care rămâne după utilizarea diferitelor băuturi și alimente. Spumă de cărbune delicată afectează delicat emailul. Instrumentul este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea zilnică.

     Albul optic

     Și apoi compania face posibilă alegerea din mai multe mijloace. Pastă „alb spumant” conține microparticule de lustruire. În doar o săptămână de utilizare regulată, puteți observa rezultatul. Instrumentul nu numai că îndepărtează întunecarea, ci și potrivit pentru prevenirea pietrei dentare.

     Pasta „instantanee” are granule optice care sunt activate în procesul de utilizare. Ca rezultat, spuma își schimbă culoarea pe albastru. Deja după prima aplicație, puteți vedea efectul de albire. Instrumentul este, de asemenea, utilizat pentru a preveni dentarul. Potrivit pentru utilizare permanentă.

     Elmex

     Conducătorul este reprezentat de pastele de două copii pentru diferite vârste. Înseamnă „Elmex® pentru copii” folosit de la 1 an la 6 ani. Compoziția cu aminofluoridă vă permite să protejați dinții de lapte din leziuni carioase. În același timp, instrumentul este complet sigur pentru copii, deoarece nu există conservanți și coloranți. Studiile clinice confirmă faptul că pasta este calitativă și pentru o perioadă lungă de timp protejează de carii.

     ELMEX® Junior Tool este utilizat de la 6 la 12 ani. Compoziția sa este gândită pentru a proteja dinții noi și constanți de la carii. Ca urmare a utilizării zilnice, smalțul este întărit. Aminofluorura formează stratul de fluorură de calciu pentru o confruntare eficientă cu diverși acizi. Gustul este plăcut, totuși, nu dulce.

     „Protecție maximă împotriva cariilor. Double Mity »

     Ca parte a calciului lichid de pastă și fluor. Componentele penetrează cu ușurință în locurile greu accesibile și împiedică dezvoltarea cariilor. Monetul îmbunătățește mirosul de la gură. Formula este proiectată astfel încât pasta să nu se lupte numai cu carii, ci și îmbunătățește starea de smalț slab.

     Cu utilizare regulată, dinții devin mai albi.

     „Maxfresh”

     Domnitorul este reprezentat de două paste pentru un gust diferit: „Mentă blândă” și „Monetăria explozivă”. Textura gelului transparent cu cristale. Acesta din urmă se dizolvă în timpul utilizării și reîmprospătați respirația cel puțin 3 ore. Cu utilizare regulată, există un efect mai lung.

     Pasta de dinți a acestui conducător încarcă energie în timpul curățării dinților. Remedierea poate fi utilizată pentru a restabili albul natural al smalțului. Formula protejează împotriva cariilor. Prezența a două paste vă permite să alegeți cea mai confortabilă intensitate mentă.

     „Acțiune triplă cu fluor”

     Un astfel de instrument este bine adaptat pentru utilizarea zilnică. Formula atentă efectuează cu atenție trei funcții simultan. Compoziția protejează dinții de la formarea cariilor. Cu utilizare regulată puteți observa lumina zonelor întunecate. Componentele suplimentare îmbunătățesc mirosul de gură.

     „Propolis proaspăt mentă”

     Paste vă permite să mențineți dinții și gingiile. Menta combinată cu propolisul protejează de formarea cariilor și îmbunătățește respirația. În plus, există fluor de calciu și activ. Propolisul în stomatologie este folosit ca mijloc antimicrobian și liniștitor.

     Studiile clinice au demonstrat eficacitatea pastei. Cu utilizarea constantă a fluorului și a calciului protejează împotriva formării cariilor și îmbunătățește starea smalțului. Propolisul vă permite să îmbunătățiți starea gingiilor. Menta afectează respirația.

     „Respirație sănătoasă”

     Pasta de dinți vă permite să neutralizați bacteriile patogene, ceea ce provoacă un miros neplăcut de gură. Calitatea respirației joacă un rol important atunci când comunică cu oamenii, și mărturisește, de asemenea, sănătatea cavității bucale orale. Evaluați pe deplin efectul pastă după 4 săptămâni de utilizare. În acest caz, substanțele active elimină bacteriile din dinți, gingii, limba și obrajii timp de 12 ore.

     Pastele aparține categoriei de facilități de tratare a cavității profesionale. Oferă o îngrijire completă și efecte calitatea respirației. Compoziția protejează smalțul de la raid, carii și tartru. În plus, formula îmbunătățește starea gingiilor.

     Cu utilizare regulată, puteți scăpa de zonele întunecate de pe dinți.

     „Plante Altai cu extract de mentă, musetel și buckthorn de mare”

     Formula unică combină extractele din plante naturale. În plus, compoziția este îmbogățită cu calciu și fluorură. Cu utilizare regulată, pasta consolidează smalțul și sprijină sănătatea gingiilor. Combinația de mușețel, cătină de mare și menta afectează starea generală a cavității bucale, îmbunătățește respirația.

     Pastă de dinți de la rodie

     Pasta de dinți conține grenade și se distinge prin aromă de fructe de menta. Este potrivit pentru îngrijirea integrată zilnică. Fructele de rodii nu au doar un gust plăcut, ci și o mulțime de vitamine, substanțe utile. Instrumentul se distinge prin proprietățile de căptușeală și antiinflamatorii.

     Este important să acorde o atenție la termenul de valabilitate, după ce sa încheiat modificările gustului, eficiența este redusă.

     „Tinerii tineri de balsam”

      Pasta de dinți antiinflamatorii îmbunătățește starea gingiei, protejează smalțul de carii și îmbunătățește respirația. Combinația de salvie și eucalipt este renumită pentru proprietățile vindecătoare. Pine și brad au multe uleiuri esențiale care elimină procesele inflamatorii. Pastele sunt minunate pentru îngrijirea zilnică robustă.

      Alte

      Pastele de dinți sunt produse în tuburi de 75 ml sau 100 ml. Acest lucru vă permite să utilizați instrumentul pe tot parcursul datei de expirare. Puteți estima efectul pastei cu utilizarea regulată pe termen lung. De obicei, suficient 3-4 săptămâni pentru a observa rezultatul.

      Afișează alte paste de la Colgate.

      • „Healing ierburi”. Ca parte a colecției de extrase de diferite plante medicinale. Chamomile vindecă răni și ameliorează inflamația. Sage are o proprietate antiseptică suplimentară. Extractul MiRra ajută la combaterea sângerării. Eucalyptus îmbunătățește starea gingiilor. Toate extrasele din compoziția naturală. Pastele neutralizează activitatea bacteriilor patogene. Conținutul de fluor și calciu îmbunătățește starea smalțului, protejează împotriva cariilor.

      • „Albirea ierburilor terapeutice”. Paste cu extract de lămâie și ierburi sănătoase. Formula este gândită la cel mai mic detaliu. Compoziția nu numai că îmbunătățește sănătatea, ci și lustruirea suprafeței smalțului. Ca rezultat, puteți returna albul natural al dinților cu utilizare regulată. Pasta este potrivită pentru utilizarea zilnică, deoarece acționează moale și cu atenție.

      • DURAPHAT® 5000 ppm fluorură. Carii de la carii vă permit să rezolvați în mod eficient problema. Fluorura protejează smalțul de la distrugere și educație din piatră dințată. Ca parte a mai multor fluoruri decât de obicei. Acest lucru asigură o eficiență sporită. Pastele protejează în mod cuprinzător dinții de diferite tipuri de carii. Remedierea este vândută exclusiv în farmacii, se recomandă achiziționarea după consiliul dentist sau farmacist. Proiectat pentru aplicații obișnuite la domiciliu.

      • „Cleansing moale”. Compoziția naturală este complet sigură. Pasta nu conține gluten, zahăr, conservanți, coloranți, arome. Micropina protejează dinții de carii. Menta în compoziție îmbunătățește mirosul de gură.

      • „În așteptare”. Compoziție sigură curăță cu atenție cavitatea orală. Formula îmbunătățește mirosul de gură. Cu utilizare regulată, bacteriile patogene sunt semnificativ reduse.

        Colgate oferă consumatorilor o cantitate mare de pastă de dinți. Aproape totul poate fi folosit zilnic acasă. Este important să observați regularitatea: perierea dinților de 2 ori pe zi. În acest caz, rezultatul nu se va face să aștepte mult timp. Aproape toate pastele producătorului vă permit să mențineți sănătatea întregii cavități orale.

        Despre ce pastă de dinți să aleagă și cum să o facă corect, spune videoclipul de mai jos.

        Evaluează articolul
        ( Încă nu există evaluări )
        Adaugă comentarii

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: