Descrierea Lacalut RINS și utilizarea acestora

Descrierea Lacalut RINS și utilizarea acestora

îngrijire completă a dinților și a cavității orale este o garanție a sănătății dinților, reducerea riscului de boli și drumeții la dentist. Experții susțin că pur și simplu curățarea dinților de pastă, deși cel mai eficient, nu suficient pentru a păstra dinții sănătoși și frumoși. În plus față de pasta de dinți, trebuie să utilizați un alt fir al dinților sau clătiți.

Pe piața modernă de igienă personală, este prezentată o gamă largă de produse diferite, care pot fi aplicate în procesul de îngrijire a cavității bucale, iar clătirile nu fac excepție. În primul an, stomatologii experimentați recomandă utilizarea de la Lacalut Rinsing pentru a-și folosi clienții. Este vorba despre acest produs pe care îl vom spune în acest articol.

Compoziția și mecanismul de acțiune

Lacalut Rinser este un instrument de igienă care este utilizat în complexul cu pastă de dinți. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale fondurilor este compoziția sa. Lichidul constă în:

 • apă+

 • PEG-40 (ulei de ricin hidrogenat)+

 • Ulei de ricin+

 • Glicerină+

 • 0,25% clorură de sodiu+

 • Aluminiu lactata+

 • Clorhexidină bigluconat+

 • Aromatizer.

Prezența unor astfel de componente face posibilă nu numai să purifice dinții și gingiile, ci și să asigure efectul de vindecare asupra întregii cavități orale.

Efectul maxim de la Riffler Lacalut poate fi realizat în cadrul evenimentului, Dacă o folosiți într-un tandem cu o pastă de dinți a aceluiași brand. În acest caz, lichidul va crește efectul pastă de dinți. Utilizarea regulată și zilnică a Rinselor Lacalut:

 • Îndepărtează inflamația+

 • Consolidează smalțul dentar+

 • Împiedică apariția cariilor+

 • Îndepărtează bacterii și piatra dentară+

 • Garantează respirația proaspătă.

Citește mai mult  Caracteristicile de pastă de dinți thailandeză și descrierea lor

Chiar și în cele mai neglijate cazuri, atunci când gingiile sunt deja sângerări, iar rănile au fost formate, după o săptămână după începerea utilizării Lacalut Rinse va fi vizibil, starea cavității orale se va îmbunătăți.

Indicații și contraindicații

RINSERUL LACALUT poate fi utilizat atât în ​​scopuri preventive, cât și în scopuri terapeutice. Componentele care sunt ca parte a fondurilor se confruntă perfect cu diferite boli. Stomatologii recomandă utilizarea acestuia persoanelor care suferă de:

 • Parodontită+

 • Gingivita+

 • Stomatită.

Toate aceste boli pot fi vindecate și prevenite prin intermediul acestui lucru. Și utilizarea regulată a instrumentului va ajuta la evitarea apariției stomacului dentar, a cariilor, a stomacului dentar. În procesul de efectuare a procedurilor ortodontice, cum ar fi corecția mușcăturii, alinierea dinților, închiderea sloturilor între dinți, dentiștii recomandă pacienților să utilizeze lacalut.

Indiferent cât de bun și eficient este rinser, din păcate, nu toate acestea pot fi folosite pentru a avea grijă de dinți și cavitatea gurii. Este recomandat categoric să se utilizeze lacalut cei care au alergii sau sensibilitate crescută la componente în compoziția de igienă.

Copiii până la 7 ani, de asemenea, nu este sigur.

Privire de ansamblu de sortimente

Lacalut de marcă germană, care a existat pe piață de peste 90 de ani, funcționează pe baza standardelor europene. În prezent, sub un astfel de logo pe piață există diferite tipuri de clătire.

 • Lacalut Aktiv. Compoziția lichidului include astfel de ingrediente active ca lactat de aluminiu, clorhexidină, aminofluorură și sulfat de zinc. Caracterizată prin proprietăți antiseptice și antiinflamatorii efective. Consolidează smalțul, împiedică apariția cariilor și reduce sângerarea gingiilor.

 • Lacalut sensibil. Acest remediu este potrivit pentru cei care sunt cu care se confruntă zilnic problema sensibilității crescute a dinților și a smalțului. Folosirea regulata a fluidului va ajuta la întărirea smalțului, inflamație și eliminare va avea un efect obligatoriu asupra gingiilor.

 • Lacalut White. Principalele componente din compoziția de clătire sunt micelii, clorură de zinc, ulei de eucalipt, timol, clorură de sodiu, pirofosfați. Previne apariția unei dureri de dinți și a unei plăci, curăță dinții, întărește smalțul și gingiile. Reduce riscul de carii. Reîmprospătează respirația.

Citește mai mult  Tipuri de ochelari pentru periuțele de dinți și sfaturi la alegerea lor

Și, de asemenea, merită acordarea de atenție la tipurile de clătire ca lacalut multi-efect și anticalut la lacalut. Când alegeți un mijloc, trebuie să luați în considerare starea cavității bucale și prezența bolilor.

Caracteristicile aplicației

Pentru a atinge rezultatul maxim din utilizarea clătirii acestei mărci și a oricăror altor, Trebuie să ascultăm recomandările dentiștilor. Experții susțin că efectul este realizat numai dacă utilizează de cel puțin 2 ori pe zi. Opțiunea perfectă este de a clăti gura la scule după fiecare masă. În acest fel, puteți curăța cavitatea orală și dinții din resturile de alimente formate din placă și asigurați-vă că respirația proaspătă.

Pentru procedură, veți avea nevoie de 10 ml de fluid, care este turnat într-o ceașcă de măsurare, care este inclusă în clătirea lacalutului. Clătiți nevoia de la aproximativ 30 de secunde până la un minut. După lichid, este de dorit să scuipă. Dacă ați înghițit accidental puțin, nu fiți speriat, nu se va întâmpla nimic teribil.

În nici un caz nu utilizați rinser dacă aveți alergii cel puțin una dintre componentele care sunt în compoziția de igienă. Puteți afla despre compoziție prin citirea informațiilor aplicate sticlei

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: