Evaluarea celui mai bun irigator

Evaluarea celui mai bun irigator

Îngrijirea cavității orale este o parte importantă a ritualului zilnic, iar pentru aceasta se recomandă utilizarea ajutorului. Unul dintre ei este un irigator care este oferit pe piață într-o gamă largă. Acest dispozitiv are o creștere în greutate și un număr de caracteristici, datorită căruia dinții vor fi întotdeauna sănătoși și puternici. Atenția dvs. este oferită o evaluare a celui mai căutat irigator de la producătorii de top și străini. Profitând de recomandările specialiștilor calificați, puteți alege independent un mijloc de îngrijire a dinților și a gingiilor.

Cele mai bune firme

Există o gamă largă de irigatori de la diferiți producători. Pentru a alege între o astfel de varietate de branduri și ștampile nu este la fel de ușor, dar pentru a începe, ar trebui să fie sortate care dintre ele au câștigat încrederea consumatorului astfel încât să vă puteți familiariza cu descrierea instrumentelor. Este important să rețineți că irigatorul este mult mai bine curățați cavitatea orală din resturile de alimente, spre deosebire de peria obișnuită. În plus, acest dispozitiv este potrivit pentru coroane, implanturi și alte structuri ortodontice.

Trebuie să alegeți un astfel de dispozitiv cu diferiți parametri, având în vedere un număr de caracteristici pe care le veți afla

Atenția dvs. este oferită o listă de branduri ale căror produse au câștigat o mare popularitate, iar dentiștii ei principali sunt recomandați. Pe piața globală, aceste branduri sunt disponibile tuturor celor care se ocupă de sănătatea dinților.

 • La buget poate fi atribuit Panasonic irigrut, Împreună cu ei în clasament sunt situate Dispozitive Aquajet, precum și japonezii CS MEDICA Dispozitive, a căror reprezentare este în Rusia.

 • Categoria medie a prețurilor include produse care merg sub American Brand Waterpik, Cu toate acestea, producția este în China. Dezvoltarea modernă a oțelului Irigatori ai dezvoltatorului elvețian b. Bine. În ceea ce privește companiile interne care produc produse decente, este Revyline și Donfeel.

 • Irigărul premium includ dispozitivele companiei Numele lumii Philips, De asemenea, este de asemenea imposibil să nu marchim germanul Kituri de îngrijire a dinților din oral-b.

Cele mai populare modele portabile

Dispozitivele portabile sunt în mare cerere de mai multe motive, astfel încât vă puteți familiariza cu diferite opțiuni pentru irigare, care vor fi asistenți de încredere în îngrijirea dinților și a cavității bucale orale.

 • Este demn de remarcat faptul că mulți sunt interesați de dispozitive, în setul de care există un cap de bretele, așa că ar trebui să alocați imediat Modelul B. Bine wi-912. Acesta este un dispozitiv manual extrem de eficient în care puteți ajusta presiunea jetului. Dispozitivul este echipat cu o baterie, astfel încât să îl puteți lua pe excursii pentru a avea grijă de cavitatea și modelele orale. Kitul include duze pentru curățarea cu jet, nu numai dinți, ci limbă, paranteze și gingii. Irigatorul funcționează în trei moduri, dacă doriți, puteți alege un masaj dacă aveți dinți sensibili. Dispozitivul vine cu un caz convenabil pentru cei care sunt trimiși într-o călătorie de afaceri. În ceea ce privește capacitatea capacității, este de 0,15 litri, pulverizarea continuă și o jumătate de minut. Va fi necesar să urmați încărcătura, dar este ușor, este suficient să conectați bateria.

 • Waterpik WP-462 E2 fără fir plus se referă la categoria de irigatori de impulsuri, care pot fi operate atât la domiciliu, cât și la călătorii. Vă permite să curățați bine cavitatea orală și este adecvată pentru prevenirea și tratamentul diferitelor boli. În recipient, puteți apela apă, picking sau soluție de droguri, rezervor de 210 ml. O taxă este suficientă pentru exploatare pentru o săptămână, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Presiunea jetului poate fi ajustată pentru propriile preferințe. Un BIG Plus este capacitatea irigatorului de a opri alimentarea cu apă dacă dispozitivul se răstoarnă sau se aplecă puternic. Completați patru duze rotative, dintre care unul este potrivit pentru sistemul brațului, pentru copii și adulți. Apa pulverizată 45 de secunde, de data aceasta este suficient pentru a petrece curățarea profundă a dinților și a gingiilor. Este demn de remarcat designul elegant al dispozitivului și activitatea liniștită a motorului.
Citește mai mult  Cum să curățați și să vă îngrijiți dinții cu bretele?

Puls

 • CS Medica Aquapulsar CS-2 – Acest irigator se referă la varietatea de impuls. Carcasa este confecționată din plastic rezistent, există un compartiment în care duzele și colțarul sunt stocate, astfel încât dispozitivul să poată fi fixat, oriunde. Acest dispozitiv este adecvat numai pentru adulți, un jet poate fi reglat, există un mod de gumă de masaj, care este necesar pentru circulația sângelui. Capacitate acomodează litri și jumătate de apă, puteți adăuga o Rinser sau o soluție medicinală. Această unitate se execută de la rețea, astfel încât pentru călătorii numai în cazul în care există o priză următoare. Pulverizarea are loc timp de 2,5 minute., Presiunea este reglabilă fără sudură.

 • Următoarea în clasament sa dovedit a fi un exemplu portabil RevyLine RL200 XL Cu o capacitate de 300 ml. Dispozitivul reglează în mod independent presiunea fluidului, flaconul dentar va fi îndepărtat rapid și fără rău pentru gingii. Taxele de irigator portabile în trei ore, ceea ce este suficient pentru utilizarea aproape săptămânală. Inclusă există o încărcare și două duze. Un astfel de dispozitiv este potrivit pentru copiii de peste cinci ani.

 • Un alt model de la același producător RL210, care este compact, iar anul trecut este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune. 150 ml este plasat în rezervor, duza se rotește în trei moduri. Carcasa este echipată cu protecție la umiditate, recipientul poate fi ușor îndepărtat, nu se desfășoară. Aceasta este o versiune ieftină a irigatorului, care este potrivită, atât adulți cât și copii de la 5 ani.

Cu tehnologia bubble

Acest tip de irigator are multe avantaje. Acestea includ o presiune puternică a fluidului, care este ajustată folosind comutatorul. Caracteristica principală este saturația apei cu oxigen, prin urmare microorganisme care provoacă boli de dinți sau gingii sunt ușor îndepărtate. În astfel de dispozitive, un container detașabil, care facilitează curățarea și depozitarea. Corpul de irigator are protecție împotriva umidității, care este o caracteristică importantă.

Capacitate suficient de suficient pentru a efectua procedura de curățare fără o întrerupere și oprire.

Astfel de irigatori se bucură de o cerere specială, deoarece conțin, de asemenea, funcția unei periuțe de dinți electrice.

 • Acestea includ Philips Sonicare Airfloss HX8272 / 01, care are șase niveluri de presiune impresionante. Centrul dentar funcționează pe bateria încorporată, care este după o încărcare completă servește cinci zile. În rezervor, puteți turnați lichidul pentru curățarea și prevenirea bolilor. Cu acest dispozitiv, vă puteți curăța dinții, îndepărtați rămășițele alimentelor și căderii, adică pentru a adera pe deplin la cavitatea orală. În ceea ce privește peria, funcționează numai pentru curățare, există o funcție datorită faptului că taxa economisește. Acesta este un dispozitiv compact care poate fi luat cu dvs. în călătorie și utilizați întreaga familie prin aplicarea duzelor.

 • Un alt model al acestui producător, care combină periuța de dinți și irigator, este dispozitivul Airfloss HX8274 / 20, Principiul instrumental. Încărcarea bateriei durează trei săptămâni care este impresionantă. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, este posibil să curățați în mod eficient suprafața dinților, să eliminați flaconul și să efectuați prevenirea bolii. Volumul rezervorului este de 150 ml, irigatorul are doar un singur mod, dar acest lucru este suficient pentru a efectua o procedură igienică. Este demn de remarcat faptul că acesta este un dispozitiv compact care este ușor de luat cu dvs. în călătorii.

 • DONFOREL OR-830 ​​Irigator cu jet de cerneală Închis într-un caz din plastic, are un compartiment în care sunt stocate trei duze. Cu un astfel de aparat, puteți curăța cavitatea, limba și guma orală, precum și bretele și coroanele. Un mare avantaj este prezența lămpii ultraviolete în interiorul compartimentului, care va distruge bacteriile. Acest dispozitiv rulează din rețea, poate ajusta alimentarea cu apă, rezervorul deține un litru de fluid și își spală un minut și jumătate. Un astfel de dispozitiv este potrivit pentru întreaga familie, arată elegant și va fi un asistent de încredere în îngrijirea dinților. Este important să rețineți că irigatorul are zece regimuri, ceea ce este impresionant.
Citește mai mult  Cum să curățați limba?

 • Este imposibil să nu sunați la celebra companie orală-b, care în arsenalul său are irigatori excelenți. Unul dintre ele este îngrijirea profesională OXYJET MD20 cu tehnologie microbubble. Acest model are un filtru de aer, datorită căruia lichidul furnizat este îmbogățit cu oxigen. Dispozitivul funcționează în două moduri, puteți ajusta alimentarea cu apă și înlocuiți duzele. Acesta este un irigator scump, dar în conformitate cu recenzii, el se ocupă excelent cu sarcina lui.

Evaluarea irigatorului staționar

Acest tip de instrument funcționează exclusiv din rețea, astfel încât acestea pot fi utilizate în locuri unde există o priză electrică. Adesea, cablul de rețea din aceste modele este suficient de lung pentru o funcționare convenabilă. Principalele avantaje ar trebui să fie atribuite posibilității de a îngriji cavitatea orală cu întreaga familie, deoarece duzele sunt detașabile. Irigatorii au o clădire durabilă, lucrează în mod fiabil, adesea au un rezervor mare, o presiune mare de alimentare cu fluid, mai multe moduri, dar totul depinde de un producător specific. Există o oportunitate de a achiziționa o opțiune relativ ieftină.

Mulți au remarcat că dispozitivele staționare sunt oarecum mai puternice portabile, deoarece au un echipament tehnic ridicat.

Acum puteți merge la o cunoaștere mai detaliată cu brandurile care produc astfel de dispozitive.

 • Dispozitiv acleon tf600 este elegant, va arăta armonios în baie. Dispozitivul este compact și ușor de operat. Există un rezervor mare disponibil, deci nu este adesea necesar să o umplem dacă mai mulți membri ai familiei folosesc irigatorul. Dispozitivul este capabil să curățească chiar și în zonele greu accesibile, se confruntă perfect cu îndepărtarea plăcii între dinți, încuietori de consolidare, potrivite pentru implanturi, coroane și buzunare de fitness. Dacă utilizați un design ortodontic, acest model este cel mai potrivit, deoarece există duze speciale. Nivelul de presiune de alimentare cu fluid poate fi ajustat la sine, în compartiment, unde componentele sunt stocate, există o lampă ultravioletă pentru dezinfecție. Datorită 17 moduri, nu numai că vă puteți spăla dinții, ci și de masaj a gingiilor. Rezervorul găzduiește 600 ml de lichid, kitul include 7 duze, fiecare dintre ele rotește 360 ​​de grade.

 • Revyline RL900 Dispozitiv are multe duze, fiecare dintre acestea fiind destinat unei proceduri specifice. Rezervorul găzduiește 600 ml, există un container pentru stocarea componentelor. Acest irigator este evidențiat de ergonomie, pentru o funcționare convenabilă, producătorul a instalat picioare-ventuză, și mânerele magnetice sunt atașate la carcasa. Puteți alege unul din cele 10 moduri de pe panoul de control. Kitul include 7 duze pentru curățarea structurilor, limbii și dinților, precum și 3 standard, care sunt potrivite pentru toți. Este demn de remarcat faptul că reglementarea puterii jetului este ușoară, astfel încât toată lumea va selecta rata optimă de alimentare pentru. Avantajele acestui model includ, fără îndoială, de gestionare convenabilă, un design ergonomic și un echipament mare cu diferite moduri. Unii au remarcat că rezervorul este mic, dar totul este relativ. Revyline încearcă să producă unități de rețea convenabile care să asigure curățarea eficientă a dinților și a structurilor ortodontice. Acest dispozitiv este unul dintre liderii din categoria sa.

 • Dispozitiv de impuls reîncărcabil B. Ei bine, Wi-933 este potrivit pentru implant și coroană. Configurația include peria de duză, duza pentru limbă și t. D. Dusul bucal poate lucra continuu 50 de minute. Principalele caracteristici ale acestui dispozitiv includ un mod hibrid, ceea ce înseamnă că funcționează, atât din rețea, cât și din baterie. Modul poate fi selectat prin mecanismul rotativ pe carcasa, pe mâner există un buton de pornire și oprire. Capacitate adăpostește 800 ml de lichid, care este suficient pentru o familie pentru 4 persoane. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru copii datorită programului încorporat. Irigatorul are 8 duze pentru diferite modele și 3 obișnuite pentru curățarea complexă. Pentru cazul de transport este furnizat, există un compartiment pentru economisirea componentelor. Consumatorii sărbătoresc accesibilitatea, ergonomia, capacitatea de a prelua excursii de afaceri și o încărcare lungă a bateriei.
Citește mai mult  Marvis Pastă de pastă de dinți

 • Waterpik WP-100 Ultra se referă la varietatea de irigare reîncărcabilă a impulsului. De asemenea, poate utiliza proprietari de structuri ortodontice. Dispozitivul înlocuiește periuța de dinți, în kit Există 8 duze care funcționează în 10 moduri. Acesta nu este un irigator atât de puternic, dar se confruntă perfect cu sarcina lui. Dispozitivul se referă la clasa premium a unităților staționare, astfel încât prețul său nu este.

Ceea ce mai bine de ales?

Dacă decideți să achiziționați un irigator pentru uz casnic, astfel încât întreaga familie să o exploateze, merită să acordăm atenție sfatului specialiștilor, datorită căruia veți găsi agregatul care îndeplinește pe deplin solicitările dvs.

 • În primul rând, vă puteți familiariza cu mai multe opțiuni pentru irigatori de la producătorii de vârf, pentru a compara caracteristicile tehnice și operaționale, analizați și cântăriți totul pentru și împotriva.
 • Este necesar să se desemneze tipul de dispozitiv, pe baza condițiilor în care o veți exploata. Șeful irigatorului joacă un rol important, deci dacă există o sablare, dispozitivul cu alimentarea cu apă puternică nu se va potrivi. În acest caz, puteți alege o unitate în care puteți ajusta viteza și intensitatea. Fiecare irigator are anumite moduri, este important să se determine exact ce vă interesează îndepărtarea plăcii dentare, îndepărtarea resturilor de alimente în locuri greu accesibile, curățarea structurilor ortodontice, masajul gingiei și. D.
 • Durata utilizării continue necesită atenție dacă ați ales un model portabil. Durata de viață a unui astfel de aparat depinde de capacitatea și tipul bateriei, astfel încât cea mai bună alegere va fi o baterie litiu-ion.
 • În ceea ce privește capacitatea rezervorului, în staționare este mai mare, luați în considerare numărul de persoane care vor folosi dispozitivul. Fluența de alimentare poate fi cernită sau puls cu frecvență diferită, astfel încât acest indicator este important de studiu.
 • Echipamentul irigatorului joacă un rol important, deoarece posibilitățile de curățare depind de el. Asigurați-vă că dispozitivul are o garanție de la producător, astfel încât, dacă este necesar, a fost posibilă utilizarea serviciului.

Examinați recenzii

La alegerea unui irigator, este important să se țină seama de opinia dentiștilor, deoarece acestea sunt competente în grija gurii cavității bucale orale. Specialiștii subliniază înțelegerea cu privire la faptul că trebuie luate în considerare caracteristicile individuale ale utilizatorului, Prezența coroanelor sau a implanturilor, predispoziția la boli, sensibilitatea smalțului și gingiile.

Potrivit recenziilor dentiști, pot fi trase următoarele concluzii. Pentru a opera întreaga familie, trebuie să alegeți un irigator cu o capacitate mare și un set de duze diferite. Dacă există implanturi, este important să vă asigurați că aveți tot ce aveți nevoie pentru acest lucru. Pentru dinții deosebit de sensibili, este mai bine să alegeți instrumente în care puteți ajusta intensitatea fluidului. Este important să folosiți un irigator de cel puțin trei ori pe săptămână pentru a uita despre dentar, bolile, pentru a oferi îngrijiri de înaltă calitate a cavității bucle, circulația sângelui și a obține un rezultat calitativ.

Specialiști calificați recomandă dispozitive prezentate de branduri de mai sus, deoarece îndeplinesc standardele și cerințele.

În ceea ce privește recenziile consumatorilor, atunci toată lumea se observă că, cu irigatorul, curățarea dinților a devenit mult mai bună și sănătatea cavității orale sa îmbunătățit. Mulți au găsit un număr mare de avantaje în aceste dispozitive. Cons încheiat numai în faptul că au fost achiziționate dispozitive de calitate slabă, ceea ce a eșuat rapid. Prin urmare, merită să cumpărați produse de firme verificate și în magazine specializate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: