Himalaya Pasta de dinți din plante medicinale

Himalaya Pasta de dinți din plante medicinale

Pasta de dinți este un instrument igienic necesar pentru orice persoană. Piața modernă prezintă un număr mare de companii producători care produc și vând aceste produse. Astăzi ne vom familiariza cu pastele de dinți produse de forma ierburilor Himalaya.

Particularități

Helalaya Herbals Pasta de curățare orală este făcută În mod excepțional, pe componente naturale utile, ierburi și fructe. Ei au o compoziție medicală bogată, astfel încât acestea sunt cel mai adesea folosite de cei care au boli de dinți și gingii.

Facilitățile de igienă de date pentru cavitatea orală pot fi utilizate pentru îngrijirea zilnică.

Utilizarea periodică a impactului lor preventiv va împiedica apariția cariilor, a parodontale și a altor boli.

Gamă

Astăzi, compania de producție produce diferite tipuri de dentare. Ar trebui să vă gândiți la fiecare dintre ele în detaliu.

Îngrijire completă

Această compoziție pentru cavitatea orală va asigura o protecție completă a dinților și a gingiilor. Conține un număr mare de ierburi sănătoase. Această pastă contribuie la îngrijirea activă a cavității bucale, vă permite să mențineți sistemul imunitar al organismului, care asigură sănătatea gingiilor și dinților, îmbunătățește structura țesuturilor dinților, facilitează efectele durerii aleatoare și, de asemenea, reduce sângerarea. Ca componente utile suplimentare, granule, fluor natural, var.

Sensibil

Această pastă de dinți a fost concepută special pentru curățarea și îngrijirea dinților sensibili. Ea, precum și opțiunea anterioară, are o mulțime de diverse ierburi utile care au un efect de vindecare. O componentă importantă este spanacul: blochează canalele dentare deschise. În plus, este capabil să formeze un film de protecție special care să împiedice distrugerea suprafeței dinților.

Dar extractul de coajă de migdale face posibilă întărirea semnificativă a dinților, aceasta dă și efectul de vindecare. De asemenea, un astfel de element este capabil să omoare bacterii rău intenționate, să scape de carii. Extractul de mentol are ambii extras: este produsă din ulei natural de menta de înaltă calitate.

Această componentă va permite cea mai mare respirație cât mai mult posibil.

Active proaspete

Acest agent de igienă pentru cavitatea orală este un gel de curățare și răcorire care este bogat în componente vegetale. O astfel de pastă va oferi o nouă respirație pe parcursul zilei. Are un conținut ridicat de mentol, mărar indian, fenicul și garoafe. Componentele enumerate sunt gingii bine consolidate. În plus, compoziția include cardamom, permițând uciderea microorganismelor dăunătoare.

Hiora

Această compoziție poate fi potrivită pentru tratamentul aproape tuturor bolilor dinților și gingiilor. Vă permite să formați un film de protecție în jurul smalțului dentar și, de asemenea, previne re-boala. Pastele pot reduce semnificativ sângerarea, întărirea mucoasei gingiilor, prevenirea răspândirii infecțiilor.

Remedierea îndepărtează cu ușurință întregul balon, inclusiv pe zonele interdentare, oferă o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei. Adesea, pasta dobândește o utilizare zilnică, în timp ce face posibilă menținerea optimă a sănătății cavității bucale.

Eșantionul va fi cea mai bună opțiune pentru cei care au gingii și dinți prea sensibili.

HIORA-K

Această pastă de dinți este concepută special pentru suporturi de dinți sensibili. Ajută la eliminarea durerii dentare periodice, creează straturi de protecție pe smalț, întărește gingiile. O astfel de compoziție de curățare cu utilizare zilnică reduce nivelul de sensibilitate, ajută la menținerea sănătății cavității bucale.

Alb deschis

Acest agent de albire se face pe baza componentelor de papaya și ananas, mentol. Permite albire dinți, îndepărtați toate punctele întunecate, dați sclipici lumina dinților.

Sfaturi pentru alegerea

Înainte de a cumpăra o astfel de igienă, trebuie să acordați o atenție deosebită unui număr de criterii importante de selecție. Deci, mai întâi ar trebui să decideți ce tip de care aveți nevoie.

Puteți cumpăra o pastă de igienă simplă pentru prevenire. Este foarte potrivit pentru utilizare în fiecare zi, permite protejarea emailului dentar de parodontal și carii, elimină rapid cariile. Există, de asemenea, mijloace speciale pentru a ajuta la sângerarea gingiilor. Există elemente de legume speciale în compoziția lor, sub influența cărora rănile sunt vindecate.

Soiurile de albire au componente abrazive speciale în compoziția lor, care sunt capabili să îndepărteze flarele acumulate, pentru a da o strălucire a luminii de suprafață dinte. Dacă selectați o pastă pentru un copil, atunci trebuie să se prevadă preferințe eșantioanelor speciale care nu conțin componentele abrazive ale compoziției sale. Este mai bine să luați o pastă cu calciu, siliciu, care sunt importante pentru corpul copiilor.

Dacă doriți să cumpărați o pastă cu abrazivi, atunci veți vedea cu siguranță ce fel de substanță a fost utilizată. Carbonatul de calciu este cel mai des folosit: particulele sale sunt relativ mari, acestea vor îndepărta rude stratul de placă de pe suprafața dinților.

Opțiunea cea mai preferată va fi pasta cu oxid de siliciu. Această componentă este prezentată ca cele mai mici particule.

În cea mai mare parte va elimina cu atenție toată poluarea în cavitatea orală, în timp ce nu o traumăm.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: