Irigatoare se grăbesc

Irigatoare se grăbesc

Hasten irigatorii – Un nou dispozitiv, care este destinat să aibă grijă de cavitatea orală. Cu aceasta, este posibil să purificați în mod eficient dinții, gingiile, spațiul dintre dinți. Deosebit de util un astfel de dispozitiv pentru persoanele care au o coroană în gură. Irigatorul funcționează pe același principiu ca analogii medicali în dulapurile dentare, dar pot fi folosite în casa lor pe cont propriu.

Particularități

Hasten Irigator pentru lucrările de curățare orală Offline. Acesta este un dispozitiv compact care nu numai că poate fi folosit acasă în loc de o periuță de dinți, dar luați și cu voi pe drum. Funcționează pe baterie și nu necesită o conexiune de alimentare electrică. Dispozitivul cu o presiune puternică a apei curăță complet spațiul dintre dinți, buzunarele de urmărire, care nu permite să se formeze pe dinți. Un astfel de dispozitiv are mai multe duze, inclusiv o periuță de dinți vibratoare unică.

După curățarea profundă a dinților, irigatorul îndepărtează toate cele mai mici particule de alimente și placă cu un jet de apă care rulează sub presiune puternică. Un astfel de mijloc de îngrijire a cavității orale vor ajuta la protejarea dinților din diferite boli:

  • Carie+

  • Parodontită+

  • Periodonontoză.

Cu ajutorul irigatorului în fiecare zi în procesul de curățare a dinților, masajul gingiilor se efectuează utilizând fluxul de apă. Acesta oferă o bună alimentare cu sânge a dinților rădăcinilor, care, la rândul lor, îl consolidează, oferă o structură mai densă a gingiei, fără a permite proceselor inflamatorii.

Folosind o perie cu ultrasunete de înaltă presiune și apă în modul pulsatoriu, este posibil ca acasă să efectueze curățarea profesională a dinților, ceea ce este deosebit de important pentru oameni, în gura cărora sunt instalate implanturi, coroane și poduri.

Dispozitivul funcționează în mai multe moduri, astfel încât să puteți selecta puterea optimă a efectului periuței de dinți și a jetului de apă nu numai sub gingii și dinți sănătoși, ci și atunci când tratați cavitatea orală, când trebuie să curățați în mod regulat locul inflamația, fără a provoca dureri severe.

Citește mai mult  Totul despre firele dentare

Dispozitivul este potrivit pentru cei care poartă bretele și necesită o curățare atentă a cavității bucale. Cu ajutorul unui irigator, puteți aduce rapid pacienții cu gume în ordine, le curățați zilnic de resturile de alimente și întărirea cu un masaj moale.

Există diferite modele de modele de irigare de grădini, care diferă în volumul rezervorului de apă, caracteristica și puterea.

Modele de revizuire

În riglă Grăbi Există mai multe modele de irigatori care au un set de duze diferite în configurație. Toate modelele funcționează de la baterie, care se află în interiorul modulului principal, la care sunt uzate piesele de schimbare. În interiorul unui dispozitiv fără fir, există un rezervor de apă care este alimentat la duză atunci când utilizați funcția irigatorului.

Toate probele sunt destinate utilizării zilnice. Nu au fire, toate irigatorii au o dimensiune compactă și diferă una de cealaltă doar o serie de caracteristici tehnice.

Prezentare generală a trei modele de irigator vor ajuta la alegerea corectă a unui instrument portabil fără fir pentru îngrijirea cavității bucale orale.

HAS810

Modelul premium al irigatorului în care o baterie puternică cu caracteristică de reîncărcare. Proba este caracterizată printr-o putere bună, un set complet extins, care include:

  • Case din plastic pentru transportul dispozitiv portabil+

  • Două duze standard,+

  • Adaptor de retea.

Un astfel de dispozitiv este un ideal pentru îngrijirea preventivă a cavității orale sănătoase. Cu acesta, puteți curăța spațiul dintre dinți, masaj gingii, scoateți placa din buzunarele de desene animate, nu permite să formeze o piatră dentară. De asemenea, o astfel de irigator poate fi folosit pentru a acolade curate și alte structuri ortodontice instalate în gură.

Citește mai mult  Toate scobitori despre

HAS820

Acest model portabil este caracterizat printr-o putere mărită, un număr extins de duze. De asemenea, are 5 moduri de funcționare pentru fiecare duză. Dispozitivul este destinat pentru curățarea zilnică a spațiului interdentar, poduri dentare, coroane, implanturi, poduri si alte tipuri de proteze.

Dispozitivul clasei premium are o capacitate de 300 ml. Prezența unui dispozitiv special pentru aportul de apă vă permite să furnizați fluxul de lichid în orice poziție a irigatorului. Încărcarea bateriei este efectuată prin grila de alimentare obișnuită utilizând un adaptor de rețea.

HAS830

Acesta este un dispozitiv staționar destinat utilizării familiale. 600 ml rezervor de apă și un număr mare de duze detașabile vă permit să curățați calitativ cavitatea orală. O perie hidraulică cu un cap rotativ este inclusă cu un cap rotativ, care permite curățarea suprafeței dinților în oricare – chiar și în locuri greu accesibile, trei duze standard cu inele multi-colorate pe care toți membrii familiei le pot utiliza.

Cum se utilizează?

Înainte de a utiliza irigarea descrisă, trebuie să umpleți rezervorul cu apă și apoi să introduceți o duză adecvată și să selectați modul de funcționare a compresorului dorit, care va furniza apă sub presiune puternică în punctul drept al gurii. Apa intră în impuls că, împreună cu presiune înaltă, jetul oferă curățarea completă a dinților și a gingiilor în cele mai dificile locuri.

Pe dispozitiv există un panou de control, cu care este instalat modul dorit. Lipsa firelor simplifică în mod semnificativ munca cu un astfel de dispozitiv. Înainte de irigarea cavității orale, se recomandă să-mi curățați mai întâi dinții cu o perie de duze cu ultrasunete. După aceea, puteți utiliza un irigator care va elimina complet toate rămășițele de alimente și o clapetă, împușcat în timpul curățării.

Dispozitivul de acest tip nu este scump decât serviciile dentare. Utilizarea sa regulată va economisi în mod semnificativ tratamentul și curățarea dinților, va ajuta la scăderea completă a mirosului neplăcut al gurii și va oferi sănătatea gingiilor (starea lor este îmbunătățită semnificativ după prima lună de utilizare irigator).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: